Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Ez annyit tesz, hogy semmi hivatalos nincs erre. 😞

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ne vedd ki <#zavart1>

bboyatty
Helló, van arra valami lehetõség, hogy ne kelljen mindig betenni a DVD-t?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Az autolog nem a Shift2-ben van?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

szívesen venném 😊

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Nem rég vettem meg a játékot eredetiben és az lenne a nagy problémám, hogy az Autolog 5 mp után kidob (windows ûködése leállt történet...) . Utánanéztem már természetesen és megtaláltam hvatalos fórumokon is, rengeteg embernek ugyanez a problémája.
Aztán írta vki, hogy a visual c++ okozza, ám nekem nem jött rendbe, miután a srác által leírtak szerint jártam el.
Tudtok esetleg valamiféle megoldást a problémára??
Ami viszont nem tûnik bíztatónak, hogy a hivatalos fórumon írta valaki, hogy írt az EA customer service oldalára és le sem kakálták a fejét, pedig ez azért elég érdekes úgy vélem. Ugyíanis így szinte "használhatatlan" az online rész. Autolog a multi lelke...
Ha van ötletetek azt szívesen várnám!

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

bency
Jó lenne versenyezni egyet 😛 Mostmár megvan az eredeti.

:) Semmi okosság :P

publikba nem megyek 😄

bency
Játszik itt még valaki online?😛

De. Quick race/time trial -> opponents: 0, és már csak idõt kell beállítani

VAGY, csinálsz egy tuning beállítást, és teszt, úgy meg tényleg hót szabadon vagy.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lac coo
Shift2-ben nincs valami mod, hogy csak én egyedül körözgessek ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
aha, megnézem !

samsung123
nekem talán alapból G25 profilra van állítva, és úgy kezeli

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
Hát de hogyan hová állítod, Vagy be sem kell állítgatni ? 😊
anélkül nem is próbáltam 😊

samsung123
Nekem megy, H váltóval

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

lac coo
shift2-höz nincs valami okosság, hogy H váltóra lehessen rakni a sebességeket? 😊

bency
Nah jó elismerem xD Nem birtam ki<#banplz>

bency
Hmmm,ez jó kérdés...szerintem sima bugról van szó....semmi komolyabb szerintem.

Nekem is lenne egy kérdésem: Az alábbi képen már csak az az egy kanyar hiányzik Nordschleifen ami nincs meg a térképen. Viszont akárhogy próbálok végigmenni, nyomvonalon, egyszerûen nem adja meg a pipát. Pedig felülre is kiírja hogy tökéletes kanyar de a pipa nincs.... Hogy lehet megcsinálni akkor? 😄

Csaltál, ez kettõ <#idiota>
bency
Nekem a top az a röktön,ameg,és a mükszöt<#idiota> Csak úgy 1 kép ha már irok 😛

"ujra raktam 2x"
"bele raktam a nó introt"

Oké nem tok írni elismerem ,de nem tudjátok mi lehet a baja már 2x is újra raktam de nem mûködik még mindig 😛
bency
Ez az irás....ember már csak ezért nem jön hogy segitsek...

-.-

de néha jóh néha nem 10 böl 1x jóh 😛
aha eredeti de lehet az a baj hogy bele raktam a nó introt és ot van valami galiba vele mert azelõt mükszöt 😛
eredeti ?

Tudnátok segiteni mi lehet a baj ha versenyen elindulok akkor röktön kidob mindig miért lehet ez?????? ameg szevaztok 😄
bency
Elvileg ki van csomagolva...nah de még próbálgatom.

Csináld meg két új mappaként, hátha elfogadja. Egyébként mindent adminban futtattál, Shifted ki van csomagolva? Én a kicsomagolással sokat veszõdtem, mert elsõre nem csinálta valamiért meg.

bency
Nem tudod feltölteni a data.hu ra ha neked fent van? Azt a 2 mappát egy rarba...hátha nme foglal többet mint 100mega..

bency
Hmmm...pedig aktiváltam.Akkor valami nem jó 😛

Elvileg azt a két mappát akkor fogod látni, ha aktiválod a modot.

Shift 2-t csak kipróbálni tettem fel, nekem sem tûnt szebbnek ennél és ráadásul szarabbul is megy ugyanazokkal a beállításokkal...
bency
Mikor felteszem a JSGME t,és megcsinálja a MODS mappát,nekem nincs benne BACKUP meg INSTLR akármilyen mappa :S És igy gondolom ezért nem mutatja az autókat...

bency
Húúú tényleg,zsir 😄

Nálunk fent van leírással.

Nem tudom van-e azóta új verzió mondjuk.

Érdekes, hogy nekem pl. a Shift 1 grafja jobban néz ki, a fények valahogy természetesebbnek tûnnek.

Nem tudhatom, Porsche-m meg Mazdám pont nem volt még 😄
bency
És szerinted ezeket én csináltam ? xD

Nem rosszak, bár én festéssel nem szoktam pepecselni, rájuk dobom az elõre elkészített templatek egyikét azt annyi 😄 Jók azok ^^
bency
Amúgy pár autóm 😊

bency
Amúgy betenném a Ferrari DLC t a játékba...de az a MEGAUPLOAD link már nem jó,a fájl nem található,és mindenhol az van,Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni?

Egyértelmû 😊
bency
Nekem most 1 óra után kifagyott...de amúgy megy jól,ettõl függetlenül megveszem,990ft az ajándék...

Nekem nem eredeti van de nálam sem fagyott még egyszer sem, csak le szokott lassulni ahogy írtam is pár hsz-el ezelõtt
bency
Nah akkor veszem is megfele 😄 De csak késõbb kapom meg mire pestrõl jön haza bátyjám az a szivás...

lehet 😄