Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Aztán írta vki, hogy a visual c++ okozza, ám nekem nem jött rendbe, miután a srác által leírtak szerint jártam el.
Tudtok esetleg valamiféle megoldást a problémára??
Ami viszont nem tûnik bíztatónak, hogy a hivatalos fórumon írta valaki, hogy írt az EA customer service oldalára és le sem kakálták a fejét, pedig ez azért elég érdekes úgy vélem. Ugyíanis így szinte "használhatatlan" az online rész. Autolog a multi lelke...
Ha van ötletetek azt szívesen várnám!
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
VAGY, csinálsz egy tuning beállítást, és teszt, úgy meg tényleg hót szabadon vagy.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
anélkül nem is próbáltam 😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
:) Semmi okosság :P

Nem tudom van-e azóta új verzió mondjuk.
Érdekes, hogy nekem pl. a Shift 1 grafja jobban néz ki, a fények valahogy természetesebbnek tûnnek.