Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hjajj, pedig a Koenigsegg CCX de jó lett volna ott is.<#szomoru1>#szomoru1>
(bár én csak felülírogatok, mert az alapok úgyse tetszenek 😄)
ráadásul tartalomról lévén szó, még portolni se kell, azaz csak bevételt termelne...
Forza.
melyik Diablo verzió volt? ha VT 6.0, akkor ölök 😄DD
én errõl nem is tudtam, tavaly örültem, hogy kijött PC-re is a carpack TDU-hoz, de azt nem tudtam, hogy ez kevesebb volt a konzolos verdáknál 😞((
Le is kopogom, nehogy a késõbbiekben még plusz carpackok jöjjenek a Shifthez konzolra.
Akkor ezek szerint az a PC-és carpack még így is kevesebb volt 6 autóval, mint az konzolos plusz kocsik száma?
Azért volt idegesítõ mert PC-n sokkal népszerûbb volt a játék, mint konzolon.
http://goo.gl/gd6Zi5
Én egyedül a TDU-nél rágtam be hogy sokkal több kocsit kaptak a konzolosok mint a pc-sek
Nekem nagyon kell, hogy néz már ki, hogy nem Speial Editionom van PC-én. <#idiota>#idiota>
Felfordul már a gyomrom ettõl az üzletpolitikától, jólvan, ne készüljön el minden játék számítógépre, hiszen minden játék konzolra se készül el, de bakker, az, hogy a késõbbi speciális kiegészítõktõl megfosztják mostanság azokat, akik számítógépre veszik, parasztság...
Forza.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de a gyakorlatban perelgetik még a moddereket is, akik nem fizetnek hogy megcsinálhassák maguknak az autó modelljét.. és ingyen kiadják egy módba..
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
probáld ujra beállitani a felbontást (elõtte vissza egy másikra AA nélkül), esetleg driverbõl (control panel) kényszeríteni
Forza.
Forza.
Ezt nevezik ugyanis küszöb alatti negatív kampánynak, reklámnak.
Nem véletlen, hogy rengeteg - amúgy jó, és szép - játékban a valóságos töréseknek nyoma sincs
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
régebben 1.0val sokkal szebb és fps-is több volt 😮
sötétbarom: bmw? ez egy. nem vagyok autobuzi, de biztos van még, ami kimaradt... õk a ferkát preferálták, ennyi.
Forza.
Aston Martin, Koenigsegg, Pagani, Lamborghini, etc.
imyke: törésnek ehez semmi köze
Forza.
Forza.
az autók között ott van 7 ferrari.. o.0
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
4800+
2giga ram
elég siralmasan van optimalizálva 😞 de azért nehezen játszható 😛
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Forza.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal