11230
-
Leslie878 #10180 Sziasztok! Végre rendesen lehet irányítani az autókat kormánnyal, mert a programozók természetesen billentyűzetre állították be. Ezért volt az, hogy hiába állítottunk bármit az irányítás hulladék volt, na egy mozdulattal lehet rajta segíteni, igaz kicsomagolt progi kell hozzá és a linknél leírtak szerint átírni a max steer Rot "115" nagyobb értékre, mégpedig a kormányod max fordulási szögét, vagy amire beállítod, nekem 450 fok jött be legjobban a DFGT. Ez nem csak animácio, hanem a kormányzás sokkal finomabb és precízebb lesz! Nagyon sok minden tud ez a program,(azért mostmár látszik hogy szim engine van alatta! csak iszonyat lebutítva) nálam már egyre jobban kezd szimulátorosodni a progi (az AI-t azt még mindig hagyjuk) de alakulgat a módoknak köszönhetően, már nincs driftes kanyarvétel sem. Tényleg jó lenne a módokat jól letesztelni melyiket érdemes legjobban használni.
Max Steer Rot -
Coronita21 #10179 szar a crack. -
#10178 Sziasztok !
Nem tudná nekem valaki megmondani azt, hogy miért nem meg a gépemen az NFS Shift Megfelel a gépem az igényeknek(fut a GTA 4 is), de végigmegyek egy versenyen és a játék a töltésnél LEFAGY !
PLS segítsen valaki, mert nagyon szeretnék játszani a Shiftel !
Előre is Kössz -
#10177 Annyiért tudod megvenni, vagyis ingyen van:) -
benkoszabi #10176 üdv. miért nem tudom megvenni a játékban a 4 klasszikus izomautót? stingray, shelby, charger és challanger? mindegyiknél 0$-t ír ki árnak -
#10175 A C:\Users\neved\Documents\NFS SHIFT mappában a graphicsconfig.xml -t megnyitod és itt a <prop name="Windowed" windowed="0" -ra veszed. -
gabf1 #10174 az a teszt nagyon jó lenne :) -
#10173 akarok csinálni egy megatestet a külünféle fizika modokról! mert nemtudni mi mit csinál...nekiesek majd...
a ferrari dlc-t meg kiadják pcre csak később, jóval késöbb...de pacth-el együtt és ingyenesen! (mármint ez a logika körvonalazódik) -
#10172 amúgy fogadjunk szarul mennek az xbox eladások és ezzel akarják feldobni picit XD -
#10171 ha csak xboxra jön akkor nyalják meg a seggem... -
Szabi1991 #10170 nemá...
-
#10169 Valaki kérem segítsen, nem tudom kikapcsolni az ablakos módból, már írták itt de nem találom.
Annyit tudok hogy valamint Notpad-al megnyitok és az értéket átírom 0-ról 1-re vagy fordítva.
plz help !!! -
Leslie878 #10168 Ez a MOD teljesen megszünteti a driftet, sztem most átestek a ló túlsó oldalára, mert 500-600 lóerős autók sem igazán akarnak megcsúszni, visszafordítóban sem, viszont cserébe nagyon alulkormányozottak lettek. Jó lenne már megtalálni az arany középutat. Teszt: Chevy Camaro SS RACE ON -ban durva gázadásra megcsúszik a hátulja Road Amerika, Shiftben meg csak az orrát tolja. (A shift után betölteni a Race On-t grafikailag valami iszonyú ronda főleg a Road Amerika pálya, de a többi sem valami fényes) Egy próbát megér.
Gran turismo mod -
#10167 Korrekt.
[Én már az első Drift után uninstallal ajándékoztam meg a játékot.]
-
Somi1 #10166 sziasztok. nekem is meggyult a bajom a pordits ki 4 ellenfelet willow springs palyan csillaggal. mar regen vegigvittem az egesz jatekot ez maradt utoljara. 1-2 ora szenvedes utan hihetetlen de vegre sikerult, meghozza nem is akar hogy: 1 azaz egy!! kor alatt, az elso korben kiproditettem 4 kocsit el sem hitem :DD
egy kis segitseg azoknak akik szinten szenvednek vele, en igy csinaltam: chevrolet camaro ss kocsi atepitve, tuningnal igy allitottam be: kormanyzasi szog: 21 , attetel: 1, kezelesi tulajdonsag 70, leszorito ero: 100.
taktika: rogton a kezdesnel max gyorsulassal szaladj bele az elotted levo kocsiba, igy eleg jo esellyel feldobod a levegobe es kis szerencsevel meg is van az elso kiprodites. Ezek utan nezz ki magadnak egy lassu autot akin megcsinalod a maradekot. En altalaban a mogottem indulo sarga elejut, vagy kicsit elottem balra a "hello kitty" -s kocsit probaltam. :D , ha mogotte vagy gyorsics kicsit huzodj kozel hozza oldalrol es amikor a te kocsid eleje eleri az o hatuljat (a te elso kereked kb az o hatsojaval van egyvonalban) akkor finoman huzd ra a kormanyt es adj egy kis gazt igy elkezded tolni kifele a hatuljat es ha szerencsed van keresztbe all, kozben kormanyozz ellen is illetve fekezz/engedd el a gazt igy palyan maradsz, mert ha te lecsuszol a palyarol akkor nem adja meg. fontos h, ne rantsuk ra a kormanyt ez nem nagyon vezet eredmenyre, hanem szo szerint toljuk a hatuljat, tehat az elejen finoman erjenek ossze a kocsik. ha mogotted vanm vagy kilokted egybol vard be en megalltam teljesen es nezd a tukorben mikor akar elozni es mar adj gazt, ha jol elkapod a ritmust akkor pont annyival eloz meg, hogy a te elso kereked megint az o hatuljanal van, igy ismet rahuzod finoman a kromanyt es gazt adsz, ellenkotmanyozol stb. ahogy fentebb leirtam. kanyarokban nem erdemes probalkozni mert 99.99% h te is kicsuszol csak egyenesekben, ezert kanyarban maradj mogotte es egybol gyorsicsd le az egyenes elejen, majd kezdodhet az egesz elolrol. arra kell meg figyelni h engedd be kicsit a palya kozepere es akkor kezd el kiporgetni, mert ha a szelen van akkor te is nagyob esellyel csuszol ki. a celegyenes eleg fontos resz, itt 2-3x is lehet probalkozni kiporgetessel, de a tobbi egyenesekben is van 1-2 esely.
nagyvonalakban ennyi, egy kis gyakorlassal jol ra lehet erezni, persze szerencse is kell boven, az EA elegge elbaszta a jatekelmenyt ilyen bonus feladattal.
remelem tudtam segiteni par embernek, sok sikert. -
#10165 Már fenn volt egyszer, most raktam úja és elfelejtettem hogy kell csinálni.
Apropó, az ablakos mód kikapcsolását is írta már valaki, de ezt se tudom hogy kell és a keresőbe sem találom..... egy kis HELP itt is jól jönne.
-
Szabi1991 #10164 passz, de nagy csodát ne várj attól a módtól csak még árkádosabb lesz a játék tőle :S -
#10163 ki -
Szabi1991 #10162 kivan csomagolva az egész játék ? :) -
#10161 Leszedtem a GT módot, itt a readme azt írja hogy:
"**UNPACKED VERSION*****
(replace tyre files with the ones in the vehicles\physics\tyres) dir.
and the physicstweaker.xml must go to vehicles\physics."
Nos ha jól értem azt akarja, hogy a játékon belüli "tyres" mappába másolja a fájlokat. A gond az hogy nem találok ilyen mappát, másik verzió hogy nem jól értelmezem.
Aki használta/ja a módot vagy tudja mit kell tenni kérem segítsen, előre is köszönöm. -
#10160 Az élet szar. -
husqarna #10159 A menüben is teljesítettem az összeset. -
#10158 Hoppá, igazad van. Bocs :(
-
#10157 a Carbon kimaradt :) -
gabf1 #10156 nem csak a térképen tudsz választani versenyeket, hanem a menüben is és ott akad olyan ami még nem teljesített -
husqarna #10155 Akkor módosítok, az undergrounddal kezdtem, most játszok a Underground 2-vel. Játszanék, ha tovább tudnék menni!
HELP! PLEASE! -
#10154 Akkor nem a sorozattal kezdtél el játszani, ha a NFS: Underground 2-őt nyüstölöd.
Akkor kezdtél volna vele játszani, ha ebben a sorrendben haladsz:
NFS, NFS:SE, NFS2, NFS2:SE, NFS3:HP, NFS4:HS, NFS:Porsche, NFS:HP2, NFS:U, NFS:U2, NFS:MW, NFS:PS, NFS:UC, NFS:Shift.
-
husqarna #10153 Ne haragudjatok ezért a hülyeségért:( De szeretnék segítséget kérni. Most kezdtem el a NFS sorozatot játszani. Az underground 2-vel küzdök,
carrier módban.
A problémám az, hogy minden versenyt teljesítettem fullra van az autó
tuningolva,már amennyire a 2. szakaszban lehetséges, de egyszerűen nem nyitja meg a 3. szakaszt. 2 hete kínlódom
már itt és nem jutok tovább. Nincs már több verseny,a befejezetleneket is teljesítetem.
Tudom, hogy nem ide való a kérdés, de a topic címéből ítélve vannak biztos itt páran akik végigjátszották ezt a verziót is!
A segítséget előre köszönöm! -
benkoszabi #10152 Jah csak valaki mondja meg hogyan lehet Hamachi-val játszani. Amúgy GARENA-val nem lenne egyszerűbb? -
#10151 na oksa...lehet akkor ma már kitudjuk próbálni -
benkoszabi #10150 - Blokkolásgátló ON
- Kipörgésgátló Low: ez még a nagyon rakoncátlan hátsókerekes kocsikat is megfogja annyira, hogy ne kelljen küszködni
- Stabilitás ON - bár ez nem annyira fontos
- Kormányzási segítség OFF
- Fék-assisst OFF
- Váltó: én MANUAL-on nyomom -
#10149 hi...felraknám xpre a ti kedvetekért mert nekem is vin7 van:) de milyen segédlettekkel nyomjátok...mert én a töbiekkel azért hagytam abba a hamachit mert mindenki olyan segitséggel ment amilyennel akart, én meg még kuplungoltam is....és hát minden körbe kapni 2-3 secet nem vicces..ugyhogy csak akkor ha megegyezünk valami közös helpben -
#10148 cső! akar valaki hamachin játszani? kéne egy olyan ember akinek xp van, és ő csinállná a servert, és mi 3-an csatlakoznánk win7-esek ! (mert win7-el nemlehet szervertcsinállni mert nem látszik, hiába csinálltuk meg amit kell) -
benkoszabi #10147 Most nyomtam egy kicsit, ezúttal MANUAL váltóval...hát öcsém, rohadt jó, úgyértem ha te váltasz sebességet, az sokat dob a játék hangulatán...és ha jó vagy benne, sokkal gyorsabb is lehetsz...mivel a kanyarokat gyorsabban tudod venni, míg automatánál sokkal lassabban...
Nekem mondjuk van hozzá kontrollerem, de sztem így érdemes játszani -
brendon566 #10146 A Shift-et azért akartam megvenni, mert azt gondoltam hogy talán jobb lehet a törésekben, és a kocsi belső... hát azt tényleg szépen kidolgozták...a GRID megvan és azok alapján amiket mondtál nálam semmi esélye mert pont a lényeget hagyták ki...kössz a részletes beszámolót, és további élvezetes zománccserét mindenkinek. -
bounty88 #10145 jah és azt még nem is említettem, hogy a törés borzalmas, nemcsak hogy csúnya, de a GRID ezen a téren is jobb volt, élethűbb, ott tényleg ripityára törhetted a kocsit, itt viszont nem, meg az MI...szidtam azt is, de itt...míg ott szépen ki lehetett kerülni a másikat, nem volt kakaskodás mint egy igazi versenyen, itt úgy nem tudnak elmenni melletted, hogy beléd ne rohanjanak...
-
bounty88 #10144 Próbáld ki a demót. Amúgy én a GRID-el és a RACE 07-el összehasonlítva azt tudom mondani, hogy:
- az autó vezetése belső nézetből pont jó, tehát ha a kanyart megfelelő sebességben veszed, akkor egyáltalán nem csúszkál, szépen ívesen fordul, ellenben ha gyorsabban veszed a kanyart, előjön az árkádossága a játéknak, de ez belső nézetben nem vészes.
- sztem külső nézetben viszont alig irányítható, legalábbis nekem. pl. GRID-ben az volt a jó, hogy a külső kameraállás fix volt, itt viszont amilyen buckákon áthaladsz, a kocsi is fel-le mozog, és ez számomra zavaró...persze ez volna a reális, de ez ugye nem szimulátor
- a fizika (úttartás, ütközés stb) hát nemtom....nekem a GRID-nél is voltak olyan gondjaim, hogy hogy mindig én pördültem ki, meg csalt az MI...so-so, sztem nincs vele gond, viszont szembetűnő, hogy ha az ellenfelek hibáznak is, szinte azonnal menetirányba fordulnak, és már a nyakadban lihegnek...jah, és elég nehéz kipördíteni a kocsikat, még te is elég nehezen pördülsz ki, a kerékvetők sem dobnak meg annyira, ugyanakkor ha elhagyod a pályát alig tudsz visszajönni, ami nehézzé teszik..
- ha a vezetési segédleteket nézzük, szintén nem reális a játék, mivel pl. Race 07-ben kikapcsolt ABS-el alig tudom kordában tartani a BMW-t, itt meg mindenféle gond nélkül megy
Szal nagyjából ennyi technikai oldalról, még vannak persze hiányosságai, pro-kontra hol jobb, hol rosszabb mint a GRID, sztem a belső nézetet leszámítva a GRID mindenben szebb....
Játékélmény tekintetében sztem nem rossz program a SHIFT, csak azért a GRID-ben ugye volt Formula, Go-kart, LeMans, WTCC...
Én még a DRAG-ot eltudtam volna képzelni, jah és a GRID-ben marha jó és élvezetes volt a DRIFT, ebben viszont ha jól hallottam elszúrták...
De a legjobb sztem a Car Battle mód a Shift-ben, amikor ketten avgytok a pályán, meg az igazán hosszú Nordschleife-i versenyek
Ha tanácsolnom kéne, én így érvelnék:
- A GRID-et meglehetne venni, megéri a pénzét, a SHIFT-ez viszont mindenképpen ki kell próbálni
És nem a realizmus és a fizika miatt, hanem hogy játékélményre elegendőt nyújt-e..
Szal mindenképpen DEMO!!!!!!!!!!!!! -
brendon566 #10143 Sziasztok, korábban sem jutott megkérdezni olyanokat akik tényleg tudnának segiteni és olyan válszt adni...amire igazából kiváncsi lennék.A probléma: nem ismerem a játékot a gameplay vidik alapján pénzkidobás...persze a grafika minősége majdnem vitathatatlan , de az iraányiás kicsit sem hajaz számomra szimuláció szerűségre.Mindenkitől azt hallom hogy ...jó...De a látottak alapján kormány nélkül, nem az iagazi. A kérdés: Mennyire "árkád" az irányítás? vagy mennyire lett elbaszarintva...ha el lett. Mert azt hiszem ilyen háttérrel és jó P.R-ral akármit eladhatnak (tonnaszám). Attol tarok ez is hasonló...kivül cukor belül szar...pff jo sokat irtam a semmiröl de ha már megvan...mind1 valaki irja meg mit gondol...vagy hordjon le a hülyeségek miatt... THX -
benkoszabi #10142 Ti milyen vezetési segédleteket használtok? Én szeretem a kihívásokat, de sajnos kénytelen voltam bekapcsolni a KIPÖRGÉSGÁTLÓT, legalábbis hátsókerekes kocsiknál mindenképpen. Aztná szerintem a BLOKKOKOLÁSGÁTLÓ alap, nélküle jóval hosszabb a féktáv. A STABILIZÁLÓ-val nem tudok dűlőre jutni, lényegében ugye ez tartja irányban a verdát...
Sztetek igazi versenyeken, mármint nem F1, hanem pl. WTCC, vagy LeMans Series milyen beállításokat használhatnak? -
#10141 foglakozik valaki a festések kicserélésével? én "kitömörítettem" a játékot, kaptam egy vehicules/textures mappát, amiben szépen felülírom a "livery"-ket, de a játékban nem jelenik meg, valszeg máshonnan "veszi" a textúrát. Mit kéne csinálni, hogy működjön a dolog?