Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modelcar
f

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Nekem eredeti játékkal egyik javítás sem okozott problémát. Az egyetlen különbség (már ami a stabilitásra vonatkozik), hogy a 2. javítással majdnem kétszer annyi fps lett, mint elõtte.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

w77d
na és ezt a kódot valahonnan nem lehet megszerezni még? 😊

Toyo
576-ba elõrendeléshez adták a kódot, ami beteszi jutalomautónak..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Hali!
Lehet, hogy amatõr kérdés, de hogy lehet a kameranézetet változtatni, hogy a kocsi hátulját lássam mene közben?

w77d
biztos sikerült felpecceselni? exe-nél nézted a verziószámot??

Ez így igaz, mindazonáltal a crack is lehet hibás egy játéknál, nem véletlenül jönnek ki javított crackek.

Visszatérve a shifthez, ebben az esetben nem a warez verzóval, inkább a hardverrel lehet a baj. Egyes hardverekhez nagyon rosszul viszonyul a játék.

SötétBarom
:C

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Az most lényegtelen milyen verzióm van, eredeti fórumokon is olvastam ugyan ilyen anomáliákat...

Amúgy ha nem eredeti lenne..és mondjuk lenne 30 nem eredeti játékom, persze csak szigorúan feltételvezve, akkor sem lett volna velük soha semmi problémám...sztem nem igaz az, hogy a warez verzió bugosabb...már miért lenne? hisz az eredeti játékot teszik törté...csak az .exe-ben van eltérés, a játék ugyan az...

De ez csak szigorú feltételezés
w77d
eredeti a játékod?

aha, akkor mivel magyarázod, hogy fekete képernyõt dob egy szimpla ötkörös verseny után?
Az 1.02-es patch csinált ebbõl játékból bughalmaz helyett élvezetes autóversenyt.

arty
de, tartalmaz "javítást": kivették az ATI-kat lassitó kódot

Forza.

fenn van a legújabb patch, nyomtam egy 5 köröset Silverstone-ban, de amikor kiakartam lépni, már be sem töltött, hanem fekete képernyõ....

ennyit a patch-rõl..sztem ez az 1.02-es peccs nem is tartalmaz semmi javítást, csak az extra játékmódot és a pár extra autót...

pedig nem indokolt a gépigény, mivel egy szinten lehet a GRID-el...az meg simán futott...szal nem értem
w77d
akármilyen építettel..

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni hogy milyen kocsival tudok versenyezni a 4.szinten az épített kocsik zártkörû versenyein? Elõre is köszi mindenkinek!
Nor3i
nekem akkor csinalt ilyet amikor tobb parhuzamos mentesem is volt!
toroltem most csak 1 mentesem van es azota jo!

Nemtom mi ez...de a játék egyes helyeken random kifagy..kilép...miért? benéztem Off-ba, ott azt tanácsolják, hogy le kell szedni a patch-et...ez akkor a játék hibája, hogy kilépked?
hogy lehet megszerezni a kocsit a játék borítójáról? a sima utcai BMW E92 M3 megvan, de nekem a GT2 versenyváltozat kéne, az hol van, hogy lehet megszerezni???

arty
uninstallálod a mostani verziódat

felteszed a játékot
felteszed az 1.2es patchet
(nem krekkeled, mert ugye eredetiben van meg 😉 )
elinditod

Forza.

ja és Win7

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sziasztok,gondolom,hogy 100-szor le volt már irva,szeretném ha válaszolnátok. Mit csináljak,ha rámegyek a játékra,betölt,és lefagy,fekete képernyõ és semmi... CTRL ALT DEl és folyamat befejezése.... 2 verziót is próbáltam,de semmi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DJ RX7
igen, van hozzá crack. fáradj át az off topik-ba ott találsz linket.

:3

berczely
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért? a nélkül 1.0-ásnak veszi vagy mi? mini image?

DJ RX7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
crack is kell hozzá

berczely
Na visszatértem a játékhoz!

Fent van az 1.2-es patch és ugyan úgy akad a játék mint nélküle!
AMD x2 6000+, 3GB RAM, HD4850 512MB a gép!

arty
áá, biztos nem! 😉)

Forza.

berczely
Lehet hogy fel kéne raknod az 1.02-es javítást? <#rolleyes>

nekem beindul a verseny de nagyon alacsony az fps
lehet hogy segítene rajta az 1.02-es patch?
péistike
köszönöm már jó

GTS

berczely
A beállításoknál ne legyen bekapcsolva az ablakos mód!

péistike
tegnap kezdtem és már a 12. szintet nyomom AUDI RS4-el

GTS

péistike
nem tudom mennyit bír a monitor

GTS

tedd nagyobb felbontásra 😄

péistike
eddig nem volt meg a régi gépem kicsi volt hozzá de ez nagyon karaj szép a graf csak egy a gond miért ablakba jelenik meg?

GTS

gondolom úgy értette hogy végre nagy felbontásba, max graffon játszik és szép lett a játék :-)

IMYke2.0.0.0
Attól brutál, mert megkaptad az új számítógéped - eléggé kesze-kusza...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ RX7
meg köszönted?

péistike
ez valami brutál játék mert megkaptam az új számítógépem

GTS

Ááá, ebbe is csillivilli nitrót tenni... amúgy szép munka az tény. De csinálnák meg inkább a Richard Burns Rallyt 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Willi Betz
Most próbáltam ki ezt a Mustangot és tetszik😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mit kéne látni ? :-)

Willi Betz
<#szeret>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MerlinW
Hehe😄

[merlinw.org]

nem értem mire gondolsz.. :/
a régi gépeket se látom..

Meg valahol a Special Edition-t pl Collecotors Edition-ként árulják, az van a borítón is (pár másik országban).
Nem lehet, hogy az Endurance Race kód, meg az Elite Series kód is ugyanaz, csak más névvel van más országokban? Elég nagy a kavarodás. Vagy csak nálam?

Annó, mikor elõrendeltem PC-re a játékot a CD Galaxisból, ment a hirdetés, hogy az elõrendelõk közt Endurance Race kódot és BMW M3 GT2 kódokat osztanak
http://209.85.135.132/search?q=cache:q-RpA5HzJNUJ:www.electronicarts.hu/games/16694,pc/13970/+shift+endurance+race&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu&client=firefox-a
Na már most, nekem az Endurance Race kódot adták ajándékba, ami mûködött is, emlékszem, be is ütöttem. Nem lehet, hogy ez a plusz tartalom jött ki most konzolra Special Editionként egy plusz pószterrel megspékelve?

arty
"Arty, te milyen platformon tolod, PC vagy Xbox?"

amelyiken megy a G25 😊 (pc)

Forza.

batihu
Az 1.2-es patch, után kell az 1.2-es shift.exe is! Nálam is pont ez volt, vártam a sok FPS-t, és arajtnál 11 Fps, úgy, hogy semmi AA...1.2 shift.exe után AA-val rajtnál már 40...15 autóval<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Akkor megnyugodtam! 😊

Itt senki se játszik konzolon a játékkal?
Arty, te milyen platformon tolod, PC vagy Xbox?

Valaki mutassa már be azt a plusz Elite Seriest, akinek megvan konzolra. Plusz pályáról, vagy egy teljesen új játékmenetrõl van szó? (Series szó miatt gondolom a versenysorozatot/játékmenetet)