Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Lehet, hogy amatõr kérdés, de hogy lehet a kameranézetet változtatni, hogy a kocsi hátulját lássam mene közben?
Visszatérve a shifthez, ebben az esetben nem a warez verzóval, inkább a hardverrel lehet a baj. Egyes hardverekhez nagyon rosszul viszonyul a játék.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy ha nem eredeti lenne..és mondjuk lenne 30 nem eredeti játékom, persze csak szigorúan feltételvezve, akkor sem lett volna velük soha semmi problémám...sztem nem igaz az, hogy a warez verzió bugosabb...már miért lenne? hisz az eredeti játékot teszik törté...csak az .exe-ben van eltérés, a játék ugyan az...
De ez csak szigorú feltételezés
ennyit a patch-rõl..sztem ez az 1.02-es peccs nem is tartalmaz semmi javítást, csak az extra játékmódot és a pár extra autót...
pedig nem indokolt a gépigény, mivel egy szinten lehet a GRID-el...az meg simán futott...szal nem értem
toroltem most csak 1 mentesem van es azota jo!
felteszed a játékot
felteszed az 1.2es patchet
(nem krekkeled, mert ugye eredetiben van meg 😉 )
elinditod
Forza.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Fent van az 1.2-es patch és ugyan úgy akad a játék mint nélküle!
AMD x2 6000+, 3GB RAM, HD4850 512MB a gép!
lehet hogy segítene rajta az 1.02-es patch?
GTS
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a régi gépeket se látom..

Nem lehet, hogy az Endurance Race kód, meg az Elite Series kód is ugyanaz, csak más névvel van más országokban? Elég nagy a kavarodás. Vagy csak nálam?
http://209.85.135.132/search?q=cache:q-RpA5HzJNUJ:www.electronicarts.hu/games/16694,pc/13970/+shift+endurance+race&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu&client=firefox-a
Na már most, nekem az Endurance Race kódot adták ajándékba, ami mûködött is, emlékszem, be is ütöttem. Nem lehet, hogy ez a plusz tartalom jött ki most konzolra Special Editionként egy plusz pószterrel megspékelve?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Itt senki se játszik konzolon a játékkal?
Arty, te milyen platformon tolod, PC vagy Xbox?
Valaki mutassa már be azt a plusz Elite Seriest, akinek megvan konzolra. Plusz pályáról, vagy egy teljesen új játékmenetrõl van szó? (Series szó miatt gondolom a versenysorozatot/játékmenetet)