11230
  • chopin42
    ja megjavult, h eladtam
    kössz srácok
  • SötétBarom
    Kell élsimítás. A 1920x1080 semmivel sem részletgazdagabb, mint az 1280x1024, csak 20 centivel szélesebb a kép. Nekem mondjuk bőven elég a kétszeres, a 4x is már szinte felesleges, afölött, pedig teljesen értelmetlen.
  • CamelX
    Legújabb patch fenn van? Nekem előtte egyik Corvette sem akart beindulni, bármit csináltam, de már jó. Igaz azóta újat kezdtem a Pro Career moddal.
  • w77d
    ez úgy tudom akkor van amikor egyszerre van a garázsodban egy corvette meg egy viper... valamelyiket add el..
  • IMYke2.0.0.0
    Én azt szoktam írni, hogy Full HD-ban minek élsimítás, így van. És, azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy az "élsimítás" használata alatt nem az 1x-es értéket értjük :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem, te azt szoktad írni, hogy minek AA :)))) Azért az nem ugyanaz.
  • chopin42
    csaó

S.O.S.
    eddig minden stimmelt a verdákkal,
    de most vettem Viper-t, és nem akar váltani:S csak pörög a motor.
    Pedig automatán van a váltó
    Mi lehet a baj??
    köszi
  • SötétBarom
    Ugye. :o)

Amúgy meg nem tudom mire a nagy feszülés, a 4850-em majdnem játszhatóan viszi 1900x1080-ban a shiftet. De eggyel kisebben azért jobb :]
  • IMYke2.0.0.0
    Én is ezt írogatom már vagy 1 éve a Radeon topikba...
  • w77d
    fene tudja, minimális :D
  • SötétBarom
    FullHD-ban mégis mi a fasz értelme van a 4x-nél nagyobb AA-nak???
  • w77d
    amúgy megoldódott... sajnos az újabb driverek az EA játékoknál nem támogatnak 4x-esnél angyobb élsimítást... ez van...
  • zotya10002
    Miért küldöd át gyík?Mért nem kérdezel mielőtt....?
  • w77d
    miért az Off topicban???? eredeti dobozos gamem van bazkikám... Ha nem vagy észlény akkor ne szólj inkább be...

valaki más esetleg ötletekkel??
  • Coronita21
    Azért van mert kocka vagy!

itt próbálkozz.
  • w77d
    Srácok miért van az, hogy a 9.11-nél újabb ATI driverekkel fekete négyzetek villognak a kocsi körül???
  • modelcar
    Valakinek sikerült már a játékba tenni az Alpine Concept A415-öt?
  • CamelX
    Walts NFS Shift AI mod

Most nézem nemrég jött ki ez a 2 opciós AI módosítás. Már csak ez hiányzik h fullos legyen minden :) ma tesztelve lesz
  • CamelX
    Újra rá kellett jönnöm hogy még a legújabb patch fizikája se übereli a Real mod 2.0-t :) újrakezdtem Pro Career moddal, az is nagyon tetszik: hosszabb versenyek + az idegesítő aggresszívkodó csillagszerzések lecserélése
  • modelcar
    OFF
    Létre kéne hozni egy NFS-es közösségi portált:D
    A ning.com-on.
  • modelcar
    Nissan GT-R Spec-V
  • bounty88
    Ti milyen kocsit használtatok a Tier 2-ben?

Én RS4-el vágtam neki, jó is volt eleddig, mert jól kanyarodik és a 4x4-nek köszönhetően könnyű vezetni, de most, hogy belepakoltam 600LE-t, kissé kezd irányíthatatlanná válni.

Nézegettem a Skyline-t, ez is 4X4-es, ugyanolyan szépen vezethető, vagy még talán szebben, csak jobb kormányos, és belső nézetnél ez kicsit szokatlan.
  • Crome
    Sajnos nem tudtam megoldani, így a vége előtt nem sokkal elbuktam az egész karriert...

Újra nem kezdem az már biztos, viszont valószínűleg ott romlott el minden, hogy a 4. szinten beadott egy meghívásos versenyt, ahol Silverstone-ban kellett volna Porsche GT-vel időjavítót mennem, de a 3 időhatár helyett mindenhol nulla volt és már az első célvonal átlépésnél elkezdett pirosan számolni, amíg végig nem mentem a pályán, aztán újra...
    Itt léptem ki a játékból teljesen, és ezt követően zuhant össze a karrierem. Szóval ha más is ilyet tapasztal, akkor készüljön fel, mert nem tudom, hogy ez most bug vagy csak én voltam ilyen "szerencsés".
  • manitounickfree
    ez a progi/Reduced Bling MOD/ ami eltávolítaná a felesleges pályaelemeket. van benne önkicsomagoló majd vissza is csomagolja a módosított fájlokat. éppen ezért oly bonya, mivel van 5 bat és 1 exe amiket el kell indítani csak a sorrendet nem tudom. reduced bling mod
  • samsung123
    szinte minden modhoz ki kell csomagolni a játékot, csak ebből gondolom.
  • samsung123
    szerintem ki kell csomagolni a játékot hozzá(nem100)...neked kivan?
  • manitounickfree
    sziasztok!
    használta már valaki a pályaelem eltávolító modot, és ha igen hogy működik/részletes leírás/, nekem sajna nem jött össze.
    válaszokat előre is köszönöm!
  • benkoszabi
    A fenti képen lévő BMW M3 elérhető lesz a játékban majd extraként? lesznek más bónusz kocsik?
  • Benevolens
    időcsavar :) sajna nem tudom, de nekem volt hasonló és a végén töltem a karimat :(
  • Crome
    Helló!

Nem tudom találkozott e már valaki ilyennel, de:

Volt illetve van is egy profilom a játékban, amiben már elértem egy rakat csillagot, vezetési szintet, az NFS Live is már elérhető lenne, stb...

Tegnap befejeztem egy versenysorozatot a 4. szinten, szépen kiléptem a játékból, erre legközelebb tölteném be, kiválasztom a profilomat, de fura volt, mert egyáltalán nem jött be az a rész, ahol kapcsolódni akarna az EA nation-höz. Ez amúgy nem is lenne lényeges, viszont az igen, hogy nem tudom folytatni a karrierem, mert csak az a felirat van, hogy karrier kezdése, mintha most kezdeném a játékot.
    Viszont a képernyőn meg ott van a 4. szintű kocsim, amivel még akkor mentem mikor minden rendben volt. Próba képpen elindítottam egy új karriert, lefutottam a kötelező első futamot, majd mikor belementem az autó választásba, akkor ott volt 12 milla $-ban, amennyit összeszedtem még előzőleg, viszont kocsit nem tudtam venni, mert azt írta, hogy nincs hely a garázsban...
    Na ilyenkor mi van?
  • High end PC #10190
    Na, ezen nem csodálkozom, 2003 óta, amióta elkezdődött az Underground szenny, és tartott 2008-ig, az Undercoverig, azóta nem volt hivatalosan (max bemoddolva) Ferrari az NFS-ben, gondolom a Ferrari nem süllyedt le a doboztologatós gyagyi játékban való szereplésre, de most, hogy a Shift van a porondon tavaly óta, ehhez már hozzá adták a nevüket.
    Az EA meg gondolom az amúgy is az előző pár szenny részekhez képest messze sikeresebb eladásokat produkált evvel a résszel, és most ki akarják még facsarni még jobban, biztos többet hoz a konyhára ez a Ferrari miatti DLC költekezés és még nagyobb játék eladás, annak, aki még nem vette meg a játékot, többet, mint amennyibe a Ferrari lcensz került az EA-nek.
    Ha nem jön később PC-re ez a DLC, ideges leszek, fa_zom se akar csökkent képességű Géjboxon játszani Ferrari DLC-vel...
  • benkoszabi
    A játékban sehogy sem tudom tuningolni sem megvenni a Stingray-t, Shelby Charger és Challanger kocsikat. Mindegyik 0$-ba kerül. Asszem ezek voltak a második 1.02 patch-ben. Ez normális?
  • samsung123
    csak szeretnénk ha kiadnák...de reméljük hogy azért nem hanyagolnak el minket...
  • zolee145
    Erről van valami konkrét infó, hogy kiadják pc-re is, vagy csak szeretnénk? Eddig ahol olvasgattam azt írták, hogy xbox és kész, de majd örülhetnek a pc-sek mert a World Online csak pc-re jön (hurrá).
  • samsung123
    Elkezdtem tesztelgetni a fizika modokat!

a Sharp mod v3_1 by juls.zip kezdtem!
    még most próbálgatom, de már kitűnik, hogy a alacsony sebességnél az autó közvetlenebbül reagál kormánymozdulatokra, és nem driftel, de nem lett tőle árkádosabb. de ami rosz:fékezésnél nem lehet blokkoltatni a kereket sehogy!

g25 tel és minden segitség offon van!

Max Steer Rot, szeretném kipróbálni hozzá amit © Leslie878 barátunk ajánlott.
    majd sorba jön a többi mod tesztelésre...
  • benkoszabi
    Minden OFF kivéve a kuplung - persze van jópár pálya, ahol muszáj AUTO-ra kapcsolnom a sebességváltót, mert lehetetlen olyan pontosan váltani...

• RYO21
    én: minden alap + Gran Turismo mod és rohadt jó.
  • Muttley
    Milyen beállításokkal nyomulsz az x360 controllerrel?
  • theshark
    Az lehet a baj
    De tudsz jót
    [Azt is írd oda, h melyik verzióhoz ? (vagy a Ferrari-shoz)]
  • benkoszabi
    Ez érdekes, én X360 controllerrel nyomom, és gyönyörűen tudok vele kanyarodni, tehát vitatkozni a klaviatúrára írt irányatással:)