Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Size: 1.07GB
Hosted since: December 16, 2009, 9:56 pm
Description: The demo includes a new ride, the Falken Porsche GT3 RSR.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hogy a rossebb essen az EA-ba!<#violent>#violent>
fizetek 1 hónap vip-et ha mûködik. becsszó.
:3
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
különben tényleg OFF.
Csak annyit akartam mondani, hogy szerintem más anyagi állapotával kapcsolatban teljesen irreleváns, hogy közünk van-e hozzá vagy sem. Vagy tudunk róla, és akkor miért ne lenne, vagy nem, akkor meg nincs semmi
nekem a reloaded verzió van, de sehogyan sem akar menni. Feltelepítettem, utána feltettem az 1.02 patchet.
Ezután sem az 1.02 crackkel sem pedig a VCD verzióval nem hajlandó mûködni. Amint elindítom a játékot fekete képernyõ fogad, és pár másodperc mulva leteszi a tálcára. Innentõl kezdve semmit nem lehet vele csinálni, csak bezárni :/
valaki tud valami megoldást erre? :/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nagyon is sok! A mi, keményen megdolgozott pénzünkbõl (adó) kapják a fizetésüket, és mindenféle juttatást. Magyarán a dolgozó embereken élõsködnek, mindnyájan!<#violent>#violent><#miaz>#miaz>
OFF vége.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Anyumnak lett egy fölös SIM kártyája, ezt most kegyetlenül fel/ki használom..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(mikor veszel 10gyári állapotú hacsit az asztra árából, fõleg hogy tunyig kipuf van már rajta :)
te is bevippesedtél csabesz ? jó az új kisképed :p
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Felraktam a patcheket is.
Biztos crack rendetlenkedik ,de azzal meg nem lehet mitkezdeni.<#szomoru2>#szomoru2>
valahogy kiszedem a hangot elnémítani és vissza be. megvalósítható ez?
ha nem eredeti a játékod: crack-et felraktad ami a patch-hez van?
Pedig felraktam a patch-eket is.
<#conf>#conf>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.