Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
AI ellen versenyezni unalmas, sose lesz olyan AI ellen versenyezni mint húsvér ember elõtt, a GRID-et a DIRT és a sok arkad sz*rt gyorsan meg is untam, mert egy idõ után ki lehet ismerni az AI-t és úgy vered meg ahogy akarod, míg egy Húsvér embernél nem nagyon lehet többször ugyan azt a trükköt elsütni...
Na mindegy én úgy állok hozzá hogy egy GRID-et kapunk csak egy kicsit más köntösbe, max kellemesen fogok csalodni.
Virtual SimRacing
Egyelore csak a videokat ismerjuk, ami nem sok. Azokban egyertelmuen full arkad. Legalabbis a jatekmenet, az irrealis utkozesek, a sebessegek, lokdosodesek stb.
De ha lesz lehetoseg kikapcsolni minden csicsa kijelzest a kepernyorol, a szamarvezeto csikokat, lesz szim.mod., ahol normalisan kell/lehet kezelni az autokat, es ahoz hozza tudjak igazitani a jatekmenetet, az AI-t is, akkor OK.
Nem akarok full szimet, szerencsere van mar nehany amivel lehet tolni, egyszeruen csak legyen elvezetesen vezetheto, mint egy AUTO, es ne ugy mint egy doboz😉
Az alapján hogy továbbra is 140-l lehet bevenni a hajtûkanyart, hogy a törésmodell egy az egyben GRID, hogy az autó úgy gyorsul mint egy F1-s Ferrari, hogy kormányzásnál az autó hátulja magától kifarol az ellenkezõ irányba, hogy a falról úgy pattansz le mint a gumilabda.
De mint mondtam önmagába nincs gond a gamevel, én a GRID-t is szeretem, haverokkal órákig elvagyunk multiban, a bajnokságot is már 3szor végigvittem.
Csak hogy itt nem errõl volt szó, az EA szokásához híven nagy dirrel-dullal bejelentette hogy NFS-t több szálon fogja folytatni és lesz egy idézem "kõkemény szimulátor mód: a SHIFT", de szerintem ez nem az, és egy kicsit azt érzem hogy már megint átvernek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ne felejtsétek, a Porsche Unleashed sem volt szimulátor, az is árkád autóverseny volt, de amiben kitûnõ volt, az a tökéletes egyensúly a néhol valós elemek és az árkádos vezetésélmény közt. És mégis, legtöbben rá hivatkozunk, mint legutolsó igazi NFS-re.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez egy jobb irányíthatósággal ellátott GRID kón,bár az tetszik hogy a belsõnézet nem statikus.
Hozzáteszem nincs a gameval semmi gond, nagyon jól el lehet majd szórakozni vele, kikapcsolódásnak jó lesz, akár csak a GRID, de ez nem rFactor és nem GTR.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
hát ez teljesen kész
hogy szénné dominál mindenkit a bmw-s tag 😄DDD
az eddig tréjlerek már gyanúsan értelmesek voltak, vártam, hogy mikor lesz bennük vmi igazán nídforszpídes..és tessék 😄
Kíváncsi lennék arra, hogy ha a grid 2 igazi szimulátorként jönne, akkor a következõ nfs milyen lenne 😊
Mert az üveg is,berepedt meg a motorháztetõ is felgyûrõdött.
Valószinûleg lehet állítani dolgokat PL:No ABS, Heavy damage.
Nekem amúgy nagyon tetszik.
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/50458
A Nitro kifejezetten extra-full arkad cucc, oda jo ahova csinaljak😉 Felesleges hozza kormeny, eleg neki 3 gomb😉
Alex, nekem is fáj de valljuk be: kinõttünk már a nídforszpídbõl. 😊)) Pedig még anno az NFS1 miatt vettem CDROM-ot a gépembe. 😊 Az utolsó színvonalas NFS a Porsche volt, azóta elsüllyedtek ebbe a boyracer mocsárba. :/
De lesz is valami szimes resz, es ha lesz online, akkor milyen?! Ha a szokasos barki belep barhova, akkor ismet marad az ovoda, kisiskolas, verpistikes, full arkad gagyizas😞
Nézzétek meg a háttérbven lévõ gampelay-eket!
"Te most a SINBIN-es GT evo-ra gondolsz?"
Bocsi elírtam a nevét, pont fordítva: Evolution GT a játék neve, és a Black Bean Games dobta össze, nem a SINBIN.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Te most a SINBIN-es GT evo-ra gondolsz? Mert ha igen akkor kifejtenéd bõvebben, hogy mibe is bukott bele.
Ha jól látom lesznek benne RPG elemek is. Vigyázni kell, mert a GT evolution is abba bukott bele, pedig szerintem nem olyan rossz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
:C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A fizikában ezek után kételkedem 😊

Már csak az NFS World Online-t kéne valahogy megszerezni, de nyáron ráállok a témára, még ha itthon nem is lehet hozzájutni majd, valami IP hekkeléssel , de hozzá kell jutnom 😄
Egyébként annyira nem nagy a kép, pl az én képernyõ felbontásom nem tölti ki 😄