11230
-
#3195 Konzolon nics Razor, de nem is biztos hogy Razor lessz, Reloaded, Vitality,és még sorolhatnám, de amit remélek hogy előbb kinn lessz a "demo", mint a bolti -
#3194 pont írtam én is, és nekem nem jelenítette meg -
#3193 Na, ezt hogy csinyátam - VIP nélkül? :) -
#3192 Főképp, hogy(ha) nem is Razor lesz az első releaser, aki "kiadja"...
-
RYO21 #3191 Miért konzolon is van már Razor1911? -
#3190 Razor1911 szept 13-14-15? de szép is lenne. (ha PC verzsönre gondolsz és nem konzolra) -
#3189 ez így lessz -
RYO21 #3188 USA szept 15, EU szept 17, Razor1911 szept 13-14-15. -
#3187 18-ig 8 nap van. Vagy a "demót" várod ? -
#3186 5 nap!! -
CamelX #3185 Nah, tanul azért itt az ember :D életbe nem gondoltam volna hogy a Flatout-hoz lenne akár 1 gagyi tákolt cockpit mód :) na ezt mindenképp meglesem, bár kétlem hogy valamit is ér ha alapból nem rakták be.
Amúgy meg nem hiszem hogy a 2 említett rivális játéknál, csak ez a pár hónap számítana, szerintem jódarabig nem fogunk hasonló színvonalat kapni, legalább 1 évig... amíg meg nem jelenik a TDU2 :D no, de ezzel nem akartam még1 figurát bedobni a szorítóba, csak még utoljára rávilágítottam az egészséges technológiai verseny előnyeire, a (talán mondhatni) új generáció 2 tagjára -
#3184 XD
link -
#3183 -
#3182 jobb lenen ha visszafognád magad öcsi.
én nekem nem azzal van a bajom, hogy valamennyire arcade a játék hanem az amit leírtam dugulj el. (csak hogy maradjak a stílusodnál)
mellesleg igen, autós játéknál is ezer tér van még forradalmi/egyedi/fasza megoldásokra... -
#3181 Elég csak megcsinálni szimre és telepakolni segítségekkel és kész az árkéd lásd rfactor, WTCC, GTR és a többi, elég csak vágig zongorázni az F1-F10 billentyűket és a szimből egy ragasztós árkéd lesz:), de nekem nincs erre szükségem. McLa az egyik legjobb autós játék, még ha totál árkéd is, Burnout Ultimate Boxal is elvagyok most, PGR4 a beszt of the beszt, Forza3 meg minden bizonnyal kellemes lesz, bár a Forza2vel játszottam a legkevesbbet ezek mellett amit felsoroltam. Jó ás szórakoztató árkéd játékot nem olyan nehéz összehozni, egy szimesebb játékot ahol nem tudják eldönteni hogy mi akar lenni már jóval bonyolultabb és ennek vannak buktatói lásd Dirt1 vagy Grid, szerencsére a Dirt2vel sikerült eldönteni és a földön maradni, meg is lett az eredménye. -
#3180 forradalom: árkád / szim mód az optionsban ...
NFS: Revolution
hm, nem is hangzana rosszul :D -
#3179 pécén nem lesz csata, hiszen a shift most jön ki, a dirt2 pedig karácsonykor, ergo mindkettőt simán szét lehet játszani
konzolon neccesebb, hiszen a dirt2 már kijött és volt demoja(! hahó, EA - példát kéne venni !) is. azzal most egy ideig elvannak az emberek ... ha shiftből nincs demo vagy szar lesz, akkor feltehetően mindenki megvárja inkább a forzát/gt-t és az EA koppan, jövőre pedig jön a tuti befutó UG3 (én meg a sarokba hányok a bejelentéskor)
werkfilm: pofabe! stílus, bazmeg, stílus! :D
CamelX: Sega Rally, Flatout UC. Belső csak utóbbiban van, ha moddolod. Jó árkád mindkettő sztem :) -
#3178 Autós játéktól vársz forradalmat? olyan már nincs, vannak rossz és jó játékok. A DIRT2 jó, az NFS Shift jónak igérkezik, ha nem tetszik akkor ne játsz velük, keress mást, de ami 4 keréken megy abban nem fogsz te forradalmi dolgokat találni, meg már nagyon másban sem. -
#3177 Stílus. -
#3176 következő éve nfs topicját úgy kéne majd megnyitni, hogy instant ban annak aki leugatja a játékot mert arcade vagy mert csak a grafikára megy rá, meg siránkozik hogy debezzeg nem ilyen volt az nfs a 486osán
annyira gecire unalmasak vagytok
menjetek vissza a most wanted, a carbon, a prostreet es az undercover topicjába és olvasgassátok azt, ugyanezt látjátok
elég volt már 5x a faszságotokból, idióták. játszatok nyugodtan a jó kis szimulátoraitokkal de TAKARODJATOK MÁR A NÍDFORSZPÍD TOPIKOKBÓL rohadt fertő trollgeciek. -
#3175 jólvan gyerekek. látom jó helyre tévedtem. nembaj...
TI nem értitek? Miről szól az egész? GRAFIKA. Ti magatok is írtátok.
Valami újat, valami olyat amit még arcade játéknál is meg lehet húzni és még egy szimulátornak is az előnyére válna. De semmi. Ehelyett pocskondiázol itt Totti5...
A Shift cégen belül újdonság oké, egyébként meg rfactor, GTR sorozat többet és jobbat kínál még mindig - a grafikát leszámítva. És ott is lehet arcade-osra venni a figurát, kapcsold be a segitségeket.
Szalmiben is jobb a Shit? Grafika. A Dirt2 miben változik olyan nagyon a Dirt-hez képest?
A választ köszi meg se várom ma, el tudom képzelni őket...
ui: pedig még én is várom a Shift-et, én is ki fogom próbálni... de ami tény, az tény... -
CamelX #3174 Hol van akkor a GRID-en kívül hasonló játék amiben van belső nézet és úgymond fejlettebb arcade? Vagy hol van arcade rally játékban ilyen? A különböző vizuális effekteket mint a Dirt2ben a sáros szélvédő + ablaktörlőt már nem is említem. -
#3173 "Az a gáz egyébiránt, hogy se a Shift se a Dirt2 semmi újdonságot nem kinál."
játsz akkor 4 keréken guruló virslikkel, vagy az sem nyújt elegendő ujdonságot?
-
#3172 valamennyire igazad van, DE leírtam én is hogy teljesen különböző a két kategória (nem tudom minek kellett leírni neked is), de mindkét game nagy-múltú cégek olyan termékei, melyekbe talán a legnagyobb energiákat fektették az utóbbi időkben. az összehasonlitás (pláne mivel azért csak félig-arcade cuccokról van itt szó) tök jogos.
a legtöbb vevőt ugyanis sanda gyanum szerint nem az fog meg, hogy hú ebben ilyen kocsi van, ha a másik egyszerúen szebb, jobb, csilivilibb és jobban is van tálalva, akkor a sok user azt fogja választani, nem a másikat. (Általánosítás tudom, de szerintem ez igenis így van - nagytöbbségben).
Az a gáz egyébiránt, hogy se a Shift se a Dirt2 semmi újdonságot nem kinál. (Oké, Shiftben ott a vezetési élmény meg pár effekt, de ezt is vegyünk a grafikához), az eredmény az, hogy a grafikán túl mi lesz teljesen forradalmi? Nem sok...
Ennek ellenére várom mindkettőt, és grafikailag nekem is nagyon bejönnek (sajnos) :D -
CamelX #3171 Valamilyen szinten igazad van, de nem teljesen. A két játék igenis nagy rivális, mivel mind2 az autós játékok grafikai élvonalát képviseli, magyarul messze aláz mindent :) bár ez csak szőrszálhasogatás, de én mind2-t ugyanúgy várom, mert megjelenítésben egyaránt forradalmi újdonságokkal kecsegtetnek. Már csak a játékélmény fog dönteni -
#3170 kecsöge -
#3169 Olyan nincs is, hogy zár pályás verseny ._. -
#3168 hát najaaa, meg ha kijön egy olyan game amiben kocsi-ba szállhatsz, + mászkálsz akkor ááá GÉTÉA klón, meg erre is azt mondják hogy GRID KLÓN, akinek nem tetszik az GRID_ezzen, vagy DIRT-ezzen..... -
#3167 kérdés: miért hasonlítgatja mindeki a dirt 2-t a shift-tel?
full más játékok. az egyik rally(?), a másik pedig zár pályás verseny...
ennyi erővel ... szerintem az ARMA2 sokkal jobb, mint a Fallout 3 :D
mer' mindkettőbe lehet lődözni :D
-
#3166 érdekes lesz a dirt2 és a shift csatája.
dirt 2 jobban fog kinézni valszeg, nagyobb játékélménye lesz, de szerintem ez lesz szimulátorosabb, kezelhetőbb, "jobb". Attól független, hogy most két külön versenyfajtáról beszélhetünk. -
Szabi1991 #3165 sok mindent nem tudni erről..
6 nap és kiderül.. :D -
#3164 Lesz benne multi?Ha igen akkor milyen játékmódok lesznek? -
Szabi1991 #3163 pénteken írtam adminnak.. úgy tűnik még nem olvasták, vagy nem a válaszuk.. :D -
#3162 Ja nem vagy HG, bocs nem néztem :D -
#3161 Akkor mire vársz? :D -
#3160 -
#3159 5 nap 2 óra 49 perc 5 másodperc. -
Szabi1991 #3158 egyszerűbb lenne a fejléc alá visszaszámlálót rakni.. -
#3157 Szerintem írd be másodpercenként is. -
balika16 #3156 5és fél nap!