Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én egy percig sem hittem el hogy ez szim lesz. Nekem elég lesz hogy ha az autó kipörög, vagy a kanyarba normális sebességek lesznek, kormánnyal használható, de kontrollerrel sem lesz rossz, van remek belsõnézet, jó hangok, versenyfeeling. Demo utén kiderül, hogy mennyire használható.
A Grid is hasonlóan festett videókon, persze ott a törés kiváló, ztán amikor nekikezdtem jöttem rá hogy a fizika ugyan olyan szar mint a Dirtben, és kormánnyal használhatatlan.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mintha a COD sorozat következõ része a marson játszodna, 2079-ben ...
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy az új trélerbe van egy képkocka egy nem utcai pályáról, inkább valami hegyi kanyargós pályának tünik
Forza.
Amúgy általában 2 héttel megjelenés elõtt szokták kaidni
szerintem
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ez a nyomoronc aki jatszik vele gondolom meg szinvak, vagy csak egyszeruen vak. Amig ilyen egy "atlagos" jatekos akiknek keszulnek ezek az autos jatekok, kar barmiben is remenykedni.
Persze ha itt lenne koztunk biztos azt mondana, a toresmodellt tesztelte 😊
szerintem
Leszûrhetõ minden 😊
De meg en is remenykedem, hogy lesz valami hasznalhatobb beallitasa is.
Elsõ videóknál megijedtem h abszolut nincs törés, de utóbbinál már látom kifejlesztették. Csak így tovább!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Forza.
És egy pagani zonda ami ugyanazon a vidin van amin ezek.
Demo pályák:
Ez ami a lenti videón van, és egy pálya ami már a pro streetben is bennne volt.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A videók alapján fasza, a hangok hozzák a szokásos etalon szintet, a sebességérzet nagyon a helyén van, és ha ezek all assists on videók, akkor egy szavam sem lesz. Max annyi, hogy pofátlanul meg akarják lovagolni a GRID sikerét. Õszintén szurkolok, hogy ez most ne legyen totálszar.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
+ azért totálkár lehetne benne
Most Wanted megvan X360-ra, a Carbon meg PS3-ra, de nem emlékszem, hogy ilyen lenne bennük.
Tipp: pcsx2 vagy dolhin emu
Az NFS minden kijövetelének évében szerintem a leg-gépigényesebb játékok kategóriában volt, egészen a közelmúltig az volt nálam a megszokott rend, hogy mindig az NFS kijövetelére idõzítettem a gépem tovább csiszolását, RAM cserével, vagy videókártya cserével, vagy komplett gép cserével, hogy maxon élvezhessem, elég megszállott voltam akkoriban, az NFS-nek kultusza volt/van nálam, elsõ részeknél osztott képernyõ unokatesóval, aztán miután megszûnt a játékban az osztott képernyõ mód, LAN party az osztálytársakkal a késõbbi részekben, majd késõbb a széles sávú internetkapcsolat itthoni elterjedésével az azutáni részeknél online hajtás, de az is fõként ismerõsökkel elõre megbeszélve. Rég volt, igaz se volt. <#idiota>#idiota>
Ma már csak tradícióból, gyûjtõi megszállottságból szerzem be a legújabb részeket, de a Shift most sok év után az elsõ NFS lesz nálam, amit úgy megyek beszerezni, hogy komolyabban is érdekel a single-online része egyaránt.
Ellentétben a Nitro-val, és a World Online-al, amik mennek a gyûjteménybe.<#wilting>#wilting>