11230
-
#3115 Az utolsó mondattal egyetértek, az elsőt pedig egyáltalán nem értem, és a másodikkal is vannak értelmezésbéli problémáim.
Mi nem így megy itt az SG-n?
Ha nem lesz DEMO, miért nem tudsz warezolni?
Nem kötekedni akarok, de tényleg nem értem. -
#3114 Ez nekem is az egyik kedvenc videóm,állat:) -
#3113 Ez sajnos nem így megy, legalábbis itt az SGn nemigen és főként azoknál akik futószalagon tölti le a 0day rilízeket.
Felőlem jöhet demo, akkor megnézem és eldöntöm hogy veszem vagy nem, ha nem jön akkor így jártam, mert nem tudok warezolni.
Aki a teljest letölti annak jórésze nem fogja megvenni, hiszen miért adjon pénzt olyas valamiért amivel ingyen is tökéletesen játszhat, nomeg ha a demo a full után jön akkor meg pláne nem fogja érdekelni, mert azonnal letölti a warezt, addigra ki is játsza vagy félredobja, mert nem fog megkötözött kézzel ülni a gép előtt és síró tekintetekkel nézni a torrentet meg az sgt hogy mindenki letölti én meg nem:)
Én nézhetném, de annyira nem érdekel hogy most ne tudjak várni várni egy demora, bőven van más amivel játszok, csak azért írtam mert ez így műkodik. Aki potenciális warezos annak édes mindegy hogy van demo avagy nincs, ugyis letölti a fullt, hamarabb is mint ahogy a boltba kerül. -
#3112 Nem rád gondoltam, hanem #3101-re
Igazából mindenki úgy szerzi be a játékot, vagy akármit ahogy akarja, csak arra próbáltam célozni, hogy a DEMO hiánya nem hiszem, hogy egyenesen mentség lenne a warez-ra. -
#3111 nem veném meg semmi féle képp,de ha lenne demo akkor biztos hogy lennének olyanok hogy az alapján tetszik a game, és megveszi, nekem csak 1 eredeti game-m van( Stranglehold)de tudom hogy nem is lessz több,ha jobb anyagi helyzetem lenne akkor valószínű hogy nem azzal dicsekednék hogy warez-olom, hanem hogy megvettem..:) -
#3110 Persze, nem is erről van szó, én csak arra reagáltam, amit fórumozótársunk írt, miszerint, Ő a demó hiánya miatt, csak azért is a warez megoldást választja, mintha ez, mármint a demó hiánya bármit is befolyásolna a játék minőségén Ha lenne demó, egyébként megvenné :) -
#3109 ha már szóba került a megvétel:
- cdgalaxis.hu 10790ft + 990ft szállítás
- thehut.com 7714ft + 312ft szállítás
... -
#3108 Nekem sok - nagyon sok! - eredeti játékom van, DE!
12 ezer FT-ot SOHA nem dobok ki premier játékra.
Életem legdrágább játéka: DarkStone = 9.990 Ft volt ezelőtt 6 évvel (?).
A NFS-sorozat hanyatlása miatt voltaképpen mindig (low) budget kategóriába kerülésekor kerül megvásárlásra és a polcra.
Addig bizony, marad az "ingyenes full".
-
#3107 OFF itt a tiszteleten és az anyagi helyzeten múlik minden. nem szimpi ez a demo ügy, de ez van. ha nagyon tetszik az a valami, ez a legjobb game, a kedvenced, akkor megtiszteled a készitőket azzal, hogy megveszed tőlük. márha az anyagi helyzeted, családi körülményeid engedik, hogy ilyenre kidobhass megjelenéskor egy nagyobb összeget. :) ON -
#3106 Majd megjelenik a következő game aminek szintén nincs DEMO-ja (mert a játékok túlnyomó többségének nincs), amit szintén letöltesz, és így tovább és így tovább :D -
#3105 de pl ha én letöltök valamit aminek nincs demo-ja, és ha tetszik a game akkor nem fogok rögtön futni a boltba hogy:: hűű dejóó most ez kell, nem ám, akkor végig nyomom a warez-ost,és várom a következő game megjelenést... -
#3104 Szerintem pedig egy nagyon gyenge érv a warezra! Mi köze egyiknek a másikhoz. Gondolom nem ezért vetted volna meg eredetiben, mert lusta lettél volna letölteni a FULL verziót, így ha nem akarsz zsákbamacskát vásárolni, és megjelenésig nem jön ki demó, akkor lewarezolod, megnézed, és eldöntöd, hogy megéri e befektetni. Szóval a DEMO hiánya elég gyenge kifogás. Én sem mondom, hogy megveszem, de nem is próbálok belemagyarázni semmit. -
#3103 az egy dolog, de attól még kiváló és van rakat pálya ami szép zöld és nem sivatagos vakító sárgaság:) -
#3102 Dirt 2 nem úgy volt, hogy ocsmány-sárga-jézusom-atombomba-robbant? d: -
#3101 Ez csak jó nem?:) önigazolás a warezra!, innentől kezdve NFS nálam kilőve, eddig a Drit2 tuti vétel, Forza 3 meg a demo után kiderül. -
#3100 Tudtam hogy nem lesz. -
#3099 "Bekaphassák" :)))
-
#3098 Nem lessz Demo megjelenés előtt
gamechannel.hu -
zoltang #3097
http://www.virtualr.net/ -
balika16 #3096 8 nap! -
#3095 Ez milyen verseny? :) -
#3094 ;-) -
#3093 Jaja tudom, szoktam olvasgatni, az "auto mánia"-s topikot. :) -
#3092 De annak a motorja vonyít. -
#3091 :)
"Nálunk" egy tolós A-s 21074 van.
Én meg egy ugyanilyen váltós Hacsit szeretnék majd venni/építeni.
Na de off off. -
#3090 Havernak volt egy szekis Ford Sierra-ja, vezettem is. :) -
RYO21 #3089 Nekem utoljára a NFS most wantedben borsózott fel a hátam az autó hangjától (carrera GT) -
#3088 előben, bent ülve a legjobb -
#3087 Nekem is tetszik és pont ezt hiányolom a Race-ből.
Ez az egyik kedvencem, akár hányszor hallom borsózik a hátam :)
-
#3086 Egyébként az egyenes fogazású váltó "nyííí" hangja adja a legnagyobb hangulatot szerintem, a la GTR2:)
Mondjuk az elég más világ, ez jó lesz könnyed szórakozásnak.Meg ugye lesz benne Hacsi, belső nézettel -
Szabi1991 #3085 sprinter trueno -
#3084 AE86-tal elkenném az összeset XD -
#3083 Ez biztos egy új tuning kategória -
#3082 Szerintem, a dobozhatás nem marad el - idén sem.
-
#3081 Egyre jobban tetszik így videók alapján. Talán végre normális lesz, nem doboztologatás. :D -
#3080 -
CamelX #3079 Akár, de szerintem csak vizuális tuning, persze csak a collector's editionben elérhető :DD -
#3078 Csak a hangok tekintetében mondtam hogy jobb, persze hogy nem üti meg a Race szimulációs szintjét. -
Héeder #3077 Ha azt nézük a Race07-ben is voltak segítségek, sőt jóval több és mégis elég jó az írányítása a Race-nek.
A Shift a Race szintjét nem valószínű hogy meg üti, de közel lehet hozzá.
Ez az én véleményem, bár egy demoval a kezünkbe okosabbak lennénk. -
#3076 Kár, az NFS névért.. De remélem yó lesz:D