Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De olyan furcsa, hogy a PS3 egy évvel újabb és erõsebb hardverekkel jött, mint az X360, mégis a PS3-on csúnyábbak ezek szerint a multiplatform játékok? Érdekes.

arty
ps3-ra? normális vagy? subhd szutyok ps3-on...

Forza.

SötétBarom
Bye!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

NFS Shift Nemsokára elõvételben kapható!
http://virtualcomputer.hu/

I3 530 oc@4,2Ghz - Biostar TH55XE - Kingston 3Gb DDR3 1600Mhz - Palit GTX550ti 1Gb GDDR5 - Samsung 500GB SATA II. HDD. + BENQ G2220HDA Magyarországon a legnagyobb: http://www.technomixes.hu

Totti5
elsõsorban olyan játékokra gondoltam ami pécére nem jön ki mint pl MCLA, de igen te vedd pécére a Shiftet😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ha számít neked a minõség, ami látszik hogy nagyon is😊 és te szerencsés helyzetetben vagy, hogy arra veszed amire akarod, akkor válaszd a legjobbat

Ok.
Akkor ezek szerint majd a Shift-et PC-re szerezzem be?
Bocs, nembírtam kihagyni. 😄D

Totti5
PS3 jó az exluzívokra meg neked a GT5re majd, de multiplatform játékokat 360ra vegyed mert azon jobbak, ha számít neked a minõség, ami látszik hogy nagyon is😊 és te szerencsés helyzetetben vagy, hogy arra veszed amire akarod, akkor válaszd a legjobbat

Mindent én se tudhatok, nem néztem utána, elkapott a hév, gyorsan döntöttem, talán ezért, nem tudom.<#idiota>
Mondjuk nekem is jobban bejön az X360, mint a PS3, BF Bad Company-t is arra vettem, hezitáltam eleinte, de nem bántam meg, a box kontrollere sokkal kézreállóbb.

Totti5
olvass utána, hátha többet megtudsz róla, az biztos hogy mindaz megvan benne ami az utóbbi NFSkbõl hiányzott, ami nem más mint maga a profizmus, a hatalmas város, a fix 30 fps, a szép grafika az élvezetes versenyek, egyedül a története nem túl eredeti, arra már nem marad elég energia

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=281&article

eightmiles
GTA4 X360-on tényleg gyönyörû.

eightmiles
Mármint milyen téren?

Totti5
szerinted? GTA4 PS3on nem 640p ( xbox 720p ), 0AA ( xbox 2*AA ), ez alatt is ugyan az a motor van, persze autósjátékra optimalizálva, és gyönyörû

az NFS-nek szeintem a Hot Pursuit 2 utántól ebben az irányban kéne mozognia, mint a MC LA-nak...

eightmiles
Tény, hogy nem láttam MC:LA-t, csak most képen, igy tetszik, lehet hogy játékban más, nem tudom. Viszont PGR4et is és NFS:UC-t szemrevételeztem, és hát tényleg nem ócsárolni akarok, mert szeretem (szerettem) a NFS sorozatot, de UC-nek ritkaszar grafikája van, PGR-tõl messze elmarad.

Miért , ha boxra veszem, az mennyiben jobb?Nemtudom, nem láttam még azon...

Totti5
Áruld már el hogy ha neked a minõség számít akkor mi a francért vetted meg pl ezt PS3ra, ahol a GTA4is egy moslék? miért? miért? miért?

eightmiles
MC-okról sok jót eddig nem hallottam, de grafikailag szép darab ahogy elnézem.

Ez is megvan, múlt hónapban vettem meg PS3-ra, na, hogy ennek mennyire ramaty a grafikája, a belsõ nézet totál nem így néz ki a játékban, mint itt a képen, hanem kisfelbontású, recés, áhh, már falra mászok, hogy konzolon az ingame képek nem a valóságot mutatják 😄

Totti5
illene is lenne neki 2 évvel a PGR4 után😊

ajnlom ezt is neked, ez is veri az NFSt😊)) sõt ez az igazán NFS verõ minden téren

Gondolom a Boss Car Bundle update hozta magával ezt a kasztnit, mivel az autó festése is megváltozott azóta, nem tudom milyen karosszéria felépítést akartak vele modellezni.

eightmiles
De tetszik, szép, de szerinted ilyen krómozása van a kocsinak ott a képen? Engem nem az zavar, hogy mennyire reflektiv az autó festése, hanem hogy milyen ótvarul néz ki.

Akkor gondolom neked az életben ez az autó már nem is tetszik, és nem találod szépnek. <#idiota>

eightmiles
Hát ez a tükrözõdés ritkaszar, mi baja van a szemednek? És azt mondod, hogy ez szebb, mint ami a PGR4-ben van?

Na, majd a Shift kíváncsi vagyok fogja e ûberelni ezt a szintet, hasonló környezetben fog játszódni, hasonló kocsikkal, belsõ nézettel. Már alig várom 😄

Totti5
azt is nézhetsz, csak itt az autó körül megy a kamera ami még vizes is, persze valszeg ez nem ingame hanem renderivdeó, agy valami más...😄D

bertino
inkább nézek egy gametraileres review-t, az legalább télleg ingame és tényleg hd 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Totti5
http://www.youtube.com/watch?v=BsjjR54yPP4 ( nyomd rá a HQt )

Mindegy, úgysem tudjuk meggyõzni egymást... <#sniffles>

Totti5
Van rajta + AA de ugyan ilyen, sõt szebb mozgásban, de mindegy látom neked az NFS felé húz a szíved😊

bertino
úristen, ezek így néznek ki ? 😄DDDddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aha, kár, hogy a játékban nem így néz ki.
Ezek utólag feljavított képek.

Totti5
nemigazán tudom mi a bajod a PGR autóival, de ha nem tetszik hát nem tetszik, ott van az NFS játsz azzal😊

Alexease
Mindegyik auto csavarra pontosan megegyezik az eredetivel, de mind ugy mozog, mint egy szappantarto😊
Hát ez az, legfõképp az autó kidolgozottsága a lényeg egy unreal autós játékban, nem pedig a környezõ épületek kidolgozottsága, én is ezen a véleményen vagyok.

SZilaJMaGGoT
Tényleg az a lényege egy autós játéknak, hogy a tábla csavar alatti anyája is kivehetõ legyen... <#idiota>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Vagy nézd meg az autó hátsó lámpájának a prizmáját, mennyire részletes.

Akkor nem nézted meg teljes nagyításban a második képem, ha teljesen kinagyítod, az útszéli táblának még a csavar alatti anyáját is ki lehet venni, a tetején lévõ villogónak pedig a pár milliméterenként felosztott prizmája is kivehetõ.
De a környezõ épületek mint mondtam, tényleg szebbek a PGR4-ben, de az autók egyáltalán nem néznek ki ennyire szépen.

Totti5
Akkor láthatnád hogy az üzletek kirakatában szinte az árcédulákat is látni annyira éles és aprólékos és persze realisztikus modelezés, egyszerûen nem létezik másik olyan játék amiben szebben kidolgozott pályák vannak, szebben kidolgozott idõjárási effektek, az összes ami létezik ( esõ, hó, vihar, naplemente, szitálás, éjszaka + esõ, hó + napsütés stb... ), egyszerûen nem hiszem el hogy ezek mellett egy ocsmány NFSt szebbnek vélsz... a fizikáról már nem is beszélve, ami világlelsõ az árkédok közt.

Most vettem ki a konzolból, és tettem vissza a polcra, másképp hogyan néztem volna utána? De még a PGR3 is megvan, még nem adtam el :o)

Totti5
nem játszottál még a PGR4el? óriási hiba...

Utánanéztem, az épületek néhol tényleg kidolgozatabbak a PGR4-ben, de az autók az Undercover-ben sokkal szebbek, tehát túl nagy butaságot nem állítottam. De majd a pár hónap múlva jövõ Shift-ben biztosan a környezet épületek kidolgozása is a PGR4 felé fog emelkedni, és nem ennyire összecsapott munka lesz.

[HUN]FaTaL
Jaja. 😊

Tegyél rá AF-et driverbõl, mégszebb lesz. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
Épp errõl beszélek bazki, hogy ha az ember nem a tech-et nézi, hanem az összhatás..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Totti5
ezzel nemtudok vitázni, ezt nézegesd, vagy próbáld ki ha teheted...

http://www.youtube.com/watch?v=9br1MxB0iJ8

[HUN]FaTaL
És ezen a képen ha jól látom még AF sincs. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

TDU is jó példa, megvan a teljes PC-re, X360-ra meg a demója, ugyanavval a verdával ugyanazon a pályarészen az autó és a pálya szebb PC-én... ház ez van. <#idiota>

Nehogy már ugyanolyan legyen a két platformon a látvány, amikor már a MostWanted-nél is ordítanak a különbségek, ha mindkét masinába beteszem a lemezt, pedig az évekkel ezelõtti rész. :o)

SötétBarom
Nem mindegy, hogy a techet, vagy az összhatást veti össze az ember.. Képeken a már x éves TDU is csodásan tud kinézni, közben már réges régen elavult az engine..

(saját kép..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Totti5
Csak kiváncsi voltam hogy én emlékszek e rosszul arra borús szörnyû napra, amikor a gépembe merészteltem tenni ezt a szemetet, vagy 360on egy másik verziót adtak ki és te egy 100szor jobbal rendelkezel Pécén, de sajnos ugyan az... hát ez van.

Ettõl még szebb, még ha selejt is, meg elõ és eltûnnek dolgok az útról.
Meg nem tudom mi számít fotoreal-nak, az, hogy mikor lemented a képedet PGR4-ben, akkor olyan dícsfényben tündököl, ahogyan a játékban nem látni? És ettõl lesz fotoreal? :o)
Mellesleg ezt a paramuci PGR4 összehasonlítást te erõltetted.
De már bánom, hogy az Undercover-t hoztam fel, jobb lett volna a ProStreet.