Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Persze, hisz NFS lesz... 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

eightmiles
Még ki se jött, de már szidjátok... 😉

IMYke2.0.0.0
A csalás 1000% megmarad - csak enyhén fognsk finomítani rajta: "véletlenszerû lesz", mintha az AI megtanulna minket... persze.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoyalPredator
Nem értem miért erõltetik ezt a stílust az EA-s arcok. Pro Street bukott, mert kalap szar a fizikája azzal a nagy realizmusukkal, ami egy álom marad mindörökké... GRID, GT4 mellett hogy akarnak labdába rugni ebben az ágban? Jah persze megitn azlesz hogy csal a játék hogy kihívás legyen, mi? Ebbõl nemkérünk! Vissza az utcai versennyel, szép jó régi Most Wanted féle világhoz, pl DX10 éjjel/nappal módban.

Egyre szánalmasabb az egész, komolyan.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Alexease
Nem hinnem, hogy ilyenekkel gagyiznanak, hogy kitalalt cockpitetek csinalnak.
20.-án kiderül a Budai várba 😄

DAVE23
A belsõnézetben csak a Nissan GT-R-nek van jobb oldalt a kormány? Mert tudtommal gyárilag is az, de akkor a McLaren F1-ben középen lesz elvileg?

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

Engem is idegesítene, hogy bár jobban tudnék kigyorsítani, a pilóta a skill 2-es minõsítése miatt viszont nem akar 😄

arty
<#eljen>

pontosan emiatt volt inkább idegesítõ a SCAR, nem pedig élvezetes (számomra)

de ezekszerint van akinek az ilyesmi bejön 😊

Forza.

SZilaJMaGGoT
A gáz ezzel az, hogy nem rpg-rõl beszélünk hanem autóversenyrõl, és mivel a pilóta gyakorlatilag te vagy, és a "skilljeid" az életben fejlõdnek, így az a bizonyos "alap" pilóta a te tudásodat blokkolja leginkább, nem az autóét...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SötétBarom
A SCAR-ban sztem pengén oldották meg. Ahogy fejlõdött a pilóta, úgy ment egyre jobban az autó, de nem úgy kell elképzelni, hogy jobban tapadt, meg ilyenek. Alap pilótával például nem gyorsult olyan jól, míg egy LVL akárhányassal már sokkal gyorsabban váltott például, és csak akkor hozta azt a gyorsulási adatot, amit tudott az autó. Jobban fékezett (nem blokkolt), ilyesmi. Ez így most kicsit hülyén hangzik, de szerintem nem volt rossz. A legviccesebb skill a megfélelmítés volt 😄D Ha elég ideig autóztál valakinek a seggében, akkor egy idõ után hibázott valamit (lecsúszott az ívrõl, benézte a féktávot, ilyesmi), és ezt magas szintre fejlesztve elég mókás lett a játékmenet 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

arty
jaértem 😊

ha nem viszik el RPG irányba (mint az egykori SCAR Alfa játékban), ez akár tényleg lehet jó is! de ha a kocsid 10es szinten jobban kanyarodik majd, akkor ez egy hulladék játék lesz ...

Forza.

SZilaJMaGGoT
Figy, én ilyet még nem láttam autós játékba, így engem leginkább az rpg-kre emlékeztet, és nekem így a kettõ azért nem fér össze... Ha normális megvalósítása lesz akkor nemgáz érted...

arty
nyilván a kerriermodot akarják vele szinesíteni ... adott szint után elérhetõ tuningalkatrészek, árengedmény, stb

mennyivel jobb, mint amikor elsõ második harmadik ligában indulhatsz?
vagy A B C D E R stb osztályok vannak?

én ebben nem látok problémát: forzában is volt/van szintlépés, de annyit számit h adott versenyekhez adott szint kell, szintet a pontok alapján lépsz, amit pedig egy jol lefutott versenyért kapsz! miért gond, ha a vezetõdet jutalmazzál pl egy fair, nem levágos gyõzelemért?

Forza.

Alexease
Azert kell ilyen bele, mert a celkozonsegnek ilyen kell, telefonra, konzolra, PC-re, gombokkal es banannal tologatva. Az hogy a volt SimBin/Blimey! (is) csinalja es lesz ProMod, azert elony, mert talan a szimesek is el tudnak majd szorakozni vele kormannyal.
SZilaJMaGGoT
Nem tudom pontosan mit is akarnak ezzel, de lesd meg GSO-n a videót... Valamiféle fejlõdési rendszer akar lenni, mert van több ilyen is, de nagyon úgy érzem, hogy van valami köze a te elképzelésedhez is... Meg egyébként is mi fasznak ilyen egy autós játékba?? :S

Grrr, nemá, lóerõ helyett level egységbeosztás lesz?

SZilaJMaGGoT
Nem tudom láttátok e ezt a Driver Profile videót a game-bõl, de ezek a level up cuccok nagyon elbasszák a játékot... Mi az, hogy machine level 10??? Olyan erõs az autó? Ááááhh, tudtam, hogy még ebben is eltudnak cseszni valamit...

Na, a múltkori vitához visszatérõen megcsináltam az összehasonlítást. Habár nem az Undercover volt az alany, annak nincs demója X360-ra, sem pedig a Pro Street-nek, így egészen a 2006-os Carbon-ig nyúltam vissza, talán ez még elõnyösebb is az X360-nak, hiszen akkor még kisebb volt a fokozatosan felépülõ különbség a PC-vel szemben.
S valóban, X360-on a Carbon tényleg szebb, mint PS3-on, egyáltalán nem olyan recés, a felbontásban alig észrevehetõ a különbség, de összességében szebb, már a menüben is egybõl észrevehetõ az autók kinézeténél.
Aztán jött a nagy compare, elõ a PC verzióval, ugyanaz az autó és pálya választása, mint az X360 demóban, és azonnal észlelhetõek a különbségek: már a startnál egybõl látni, hogy a felbontás nem 720p, hanem több mint a kétszerese, 1200p, ezt már a rajtvonalnál látni a tereptárgyakon, a hídon, a távolabbi épületeken, hogy nem homályosak, és az AA is több, 4x, míg az X360 verziónál a Gallardo hûtõrácsai, és hátsó spoilere eléggé recés, akárcsak a hátsó lámpák, a PC verziónál semmi ilyesmit nem látni. De nem is csak a felbontásról, és az élsimításról van szó, hanem hogy egyszerûen a tükrözõdések, effektek szebbek a PC verziónál, nem is kicsit.
Tényleg minden multiplatform játékom, ami van, szebb PC-én, még a koraiak is, amik nem sokkal az X360 debütálása utánra datálhatóak.
És akkor a Pro Street, és az Undercover-nél még több különbségnek kell látszódnia, hiszen minden évben egyre újabb videókártyák, és egyre feljebb vett gépigény jellemezte az NFS-t. Evvel lezártnak tekintem az Undercover vitát. 😊 Jó, hogy megcsináltam ezt az összehasonlítást, legalább azt a szenny Undercovert nem kellett megvenni más platformra is emiatt. <#buck>

belapeter
Köszi az infót!
De mikorra várható?
Úgy mint a többi NFS rész?
November körül?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Csáó
Szeretnék hozzá tenni egy kicsit a topikhoz.
Az Shift hivatalos oldalán olvastam, hogy sokan panaszkodnak, hogy pinball ra hajaz a játék.De a Slightly Mad Studio megcáfolta,ugyanis "Pro mod"-ban
Nem csak látványosan törhetjük össze az autót, de falhoz való csapódásunk kihatásal lesz a felfügesztésre, a motora, és a kormányzásra, de akár egy kör alatt totál károsra is vághatjuk a verdát, ha nem a úgy zajlik a verseny ahogy mi szeretnénk. KB enyit tudtam kivenni az alapfokú angol tudásmmal a interjúból.
Elnézést a helyes írási hibákért, és ha már leírta volna valaki.
Remélem hozzá tudtam valamit tenni a topik hoz.

belisz
Eszt mosdt nem érdtem miérdt mondod...

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Azért a szemét kifejezés túlzás.
http://www.youtube.com/watch?v=d0Fg9pTUaRM
Így néz ki az iPhone-os Undercover, a PocketPC-és se sokkal rosszabb, szerintem errõl portolták, még nem láttam PSP-én az Undercover-t, pedig tervben van, de a youtube-os videók alapján az se szebb ennél semmivel, sõõõt! 😊

Hû, most nézem a hivatalos weboldalon, készítenek mobiltelefonos, és iPhone-os verziókat is a Shift-bõl, így a PocketPC talán egy iPhone port nyomán csak várható lesz... Remélem.

Totti5
ha nem nagygépi NFS kell akkor PSP a többi egy szemét😊, amúgy az NFS U Rivals egész kellemes kis játék, sõt nagyon is tetszik

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem az Undercover-ben az tetszett, hogy az évek óta készített mobiltelefonos változatok mellett most csináltak belõle egy PocketPC optimalizált verziót is, eddig ilyen az NFS története során még nem történt tudomásom szerint, és épp arra a PPC-re optimalizálták a leginkább, ami nekem is van, a HTC Touch HD-ra 800x480 felbontásra és hardveres gyorsítással fut, mozgásérzékelõvel.
Csak reménykedni tudok, hogy kiadnak egy ilyen PPC verziót a Shift-bõl is... Bár, lehez az is kétséges, hogy mobiltelefonra kiadják, hiszen a hivatalos weboldalon ilyet sem láttam feltüntetve. 😞

SötétBarom
Valami 0 humor arcé. Karcsi4life. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Alexease
Es kinek vagy az alregje?😊
IMYke2.0.0.0
Nema bimbin kellene még ülnöd?

belisz
Petik már ellmúldtam 9 évessû

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Alexease
Nem neked valo lesz...
IMYke2.0.0.0
papírrepülõgép-hajtogatós...

belisz
Esz mijen játék lesssz.û

Ilyen nem fog megtörténni, mert csak én mehetek vele, mindenki másnak más autót kell választani! Ez ott lesz a játék tokjának a hátulján figyelmeztetésként kisbetûvel szedve! <#hehe>

Minek teszik be a játékba egyáltalán azt az autót? Összesen 20 darab készült belõle! Nagyon realisztikus lesz, amikor egyszerre öt darab, a teljes legyártott mennyiség negyede versenyzik majd egy pályán. <#hehe>

SZilaJMaGGoT
Najah sajna... :/

Engem leginkább a belsõ kidolgozása érdekel, én -only- onnan fogok vezetni. Nehogy elbasszák a Reventón belesjét, mert kitépem a hajam. <#idiota>

belapeter
A képeket elnézve,komoly kidolgozást fordítottak az autókra!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

arty
Homályról én írtam 😊 A GRID egy homályfos, nincs egy éles kontúr benne. 4xAA mellett egyszerûen nem látni a "felbontást", annyira sz*r. Vagy épp jó, ha valaki szereti az ilyen látványvilágot ...

Én akkor már inkább egy picit statikusabb, de élesebb grafikát preferálnám. SHIFT egyelõre élesnek tûnik, viszont itt meg a blur látszik eltúlzottnak 😞 Minden kigyorsításnál, kanyarban, fékezésnél, ütközéskor ... 😞

Forza.

Nem tudom, én nem írtam semmiféle homályról.

arty
Én hiszek neki. Kivéve homálygrid (tudom, anno én is váltogattam a pécé és a 360as képét és SEMMI difit nem láttam... ).

Forza.

SötétBarom
Nemtom mit nem hisztek neki. Egy über PC-n az egekbe fel lehet tolni a felbontást, meg adni nekei annyi AA-t meg AF-t,amennyit nem szégyel. Teljesen egyértelmû, hogy agyonveri akármelyik konzolt. Más kérdés nyilván, hogy ár/érték arányban köszönõviszonyban sincs a kettõ.

Most ez egy teljesen egyértelmû dolog, ezen mi bizonyítani való van? X360-ról egyébként sem tudok screenshoot-ot csinálni, fotómódban meg feljavítja a képminõséget, PC-nél a screenshoot meg lerontja...

Totti5
képet😄

Nem hiszem, a célegyenes vonalakra fel volt osztva, tökéletesen be lehetett állítani a távolságot...

arty
Képzelõdsz 😊

Forza.

Hát, csináltam az elõbb egy tesztet.
Ugyanazon Spanyol versenypálya, ugyanazon BMW 320SI autó. Beálltam a célegyenesben, és ugyanazon távról ahol még a PC verziónál tisztán lehetett leolvasni a tábláról a szöveget, az X360 verziónál közelebb kellett menni jó pár méterrel. Ezen kívül a fenti domboldalon a korlát ahol az X360 verziónál már nagyon pixeles, a PC verziónál egyáltalán nem. Ilyen apróságokból szerintem lehet következtetni. De egyébként is szebb minden részletben, autó külseje-belseje, tereptárgyak, mint ahogyan ez el is várható...

arty
GRID olyan homályfos, h sose mondod meg a felbontást 😊 (a textura mod pedig nem létezik, egyszerüen egy kisfelbontásu modder skinpackrol van szo, nézd csak meg a könyvtárszerkezetet 😉 )

sárgaság viszont tényleg eltüntethetõ PC-n, ez óriási elõny

Forza.

Azért nem bírja mert nem erõsebb, a Cellt nem tudják kihasználni, mert nem erre való, meg amúgyis rossz programozni, nem túl fejlesztõbarát.

Hát ez marha vicces, a bivaly játékkonzol, és nem erre lett kitalálva. <#wilting>
Ezt legközelebb mindenképp odaköpöm a PS3-at preferálók szemébe, amikor a PC-ét szidják majd. <#vigyor>

Pl GRID, az valami szörnyû PS3on, 360on pedig röccenet nélkül 4*AAval folyik ), amig 360on 720p addig PS3on nem egy esetben kevesebb

Hmm, a demóját én is X360-on próbáltam, PS3-on nem láttam még, de mikor megláttam, hogy kapható PC-re, nem hezitáltam, sokkal szebb PC-én 1200p-ben 16x AA-val, DX10 moddal, feljavított autó textúra moddal, egyszóval nálam megint ezen platform fölényt mutatta ez a történet is. <#fogmosas>

Totti5
Azért nem bírja mert nem erõsebb, a Cellt nem tudják kihasználni, mert nem erre való, meg amúgyis rossz programozni, nem túl fejlesztõbarát. A PS3 grafikusi csipe is gyengébb, ez sokkal inkább gond. Csak az a pár belsõs Sony fejlesztõ tud rá kifogsátalan dolgokat csinálni, a multiplatformosok nem tudnak, azok Xen szinte kivétel nélkül szebbek, pl egy Resident Evil 5 is ami Capcom és nem amatõrük a Sony felé sem, ami Xen tökéletes minden szempontból, PS3on rosszabb minõség. A GTA4 kisebb felbontás, no AA, szörnyû frém ( stabilan tolja a 25 fpst, össze vissza ingadozik, 20ra is leesik.. Xen naggyából tartja a 30at vagy afelett, persze esések ott is akadnak 30 alá nem egy két helyen... )

és lehetne sorlni több száz játékkal a példákat, amig 360on van AA egy multiplatform játékon PS3on nincs, amíg 360on nem Vsyncel PS3on igen ( pl GRID, az valami szörnyû PS3on, 360on pedig röccenet nélkül 4*AAval folyik ), amig 360on 720p addig PS3on nem egy esetben kevesebb ( fordított példák is vannak pl Tomb Raider U 360on kevesebb felbontás, viszont AA miatt nem lehet észrevenni )

szóval szép és a jó a PS3, de nem multiplatformra, arra az x360 a nyerõ