Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyre szánalmasabb az egész, komolyan.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
pontosan emiatt volt inkább idegesítõ a SCAR, nem pedig élvezetes (számomra)
de ezekszerint van akinek az ilyesmi bejön 😊
Forza.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha nem viszik el RPG irányba (mint az egykori SCAR Alfa játékban), ez akár tényleg lehet jó is! de ha a kocsid 10es szinten jobban kanyarodik majd, akkor ez egy hulladék játék lesz ...
Forza.
mennyivel jobb, mint amikor elsõ második harmadik ligában indulhatsz?
vagy A B C D E R stb osztályok vannak?
én ebben nem látok problémát: forzában is volt/van szintlépés, de annyit számit h adott versenyekhez adott szint kell, szintet a pontok alapján lépsz, amit pedig egy jol lefutott versenyért kapsz! miért gond, ha a vezetõdet jutalmazzál pl egy fair, nem levágos gyõzelemért?
Forza.
S valóban, X360-on a Carbon tényleg szebb, mint PS3-on, egyáltalán nem olyan recés, a felbontásban alig észrevehetõ a különbség, de összességében szebb, már a menüben is egybõl észrevehetõ az autók kinézeténél.
Aztán jött a nagy compare, elõ a PC verzióval, ugyanaz az autó és pálya választása, mint az X360 demóban, és azonnal észlelhetõek a különbségek: már a startnál egybõl látni, hogy a felbontás nem 720p, hanem több mint a kétszerese, 1200p, ezt már a rajtvonalnál látni a tereptárgyakon, a hídon, a távolabbi épületeken, hogy nem homályosak, és az AA is több, 4x, míg az X360 verziónál a Gallardo hûtõrácsai, és hátsó spoilere eléggé recés, akárcsak a hátsó lámpák, a PC verziónál semmi ilyesmit nem látni. De nem is csak a felbontásról, és az élsimításról van szó, hanem hogy egyszerûen a tükrözõdések, effektek szebbek a PC verziónál, nem is kicsit.
Tényleg minden multiplatform játékom, ami van, szebb PC-én, még a koraiak is, amik nem sokkal az X360 debütálása utánra datálhatóak.
És akkor a Pro Street, és az Undercover-nél még több különbségnek kell látszódnia, hiszen minden évben egyre újabb videókártyák, és egyre feljebb vett gépigény jellemezte az NFS-t. Evvel lezártnak tekintem az Undercover vitát. 😊 Jó, hogy megcsináltam ezt az összehasonlítást, legalább azt a szenny Undercovert nem kellett megvenni más platformra is emiatt. <#buck>#buck>
De mikorra várható?
Úgy mint a többi NFS rész?
November körül?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szeretnék hozzá tenni egy kicsit a topikhoz.
Az Shift hivatalos oldalán olvastam, hogy sokan panaszkodnak, hogy pinball ra hajaz a játék.De a Slightly Mad Studio megcáfolta,ugyanis "Pro mod"-ban
Nem csak látványosan törhetjük össze az autót, de falhoz való csapódásunk kihatásal lesz a felfügesztésre, a motora, és a kormányzásra, de akár egy kör alatt totál károsra is vághatjuk a verdát, ha nem a úgy zajlik a verseny ahogy mi szeretnénk. KB enyit tudtam kivenni az alapfokú angol tudásmmal a interjúból.
Elnézést a helyes írási hibákért, és ha már leírta volna valaki.
Remélem hozzá tudtam valamit tenni a topik hoz.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
http://www.youtube.com/watch?v=d0Fg9pTUaRM
Így néz ki az iPhone-os Undercover, a PocketPC-és se sokkal rosszabb, szerintem errõl portolták, még nem láttam PSP-én az Undercover-t, pedig tervben van, de a youtube-os videók alapján az se szebb ennél semmivel, sõõõt! 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak reménykedni tudok, hogy kiadnak egy ilyen PPC verziót a Shift-bõl is... Bár, lehez az is kétséges, hogy mobiltelefonra kiadják, hiszen a hivatalos weboldalon ilyet sem láttam feltüntetve. 😞
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Én akkor már inkább egy picit statikusabb, de élesebb grafikát preferálnám. SHIFT egyelõre élesnek tûnik, viszont itt meg a blur látszik eltúlzottnak 😞 Minden kigyorsításnál, kanyarban, fékezésnél, ütközéskor ... 😞
Forza.
Forza.
Ugyanazon Spanyol versenypálya, ugyanazon BMW 320SI autó. Beálltam a célegyenesben, és ugyanazon távról ahol még a PC verziónál tisztán lehetett leolvasni a tábláról a szöveget, az X360 verziónál közelebb kellett menni jó pár méterrel. Ezen kívül a fenti domboldalon a korlát ahol az X360 verziónál már nagyon pixeles, a PC verziónál egyáltalán nem. Ilyen apróságokból szerintem lehet következtetni. De egyébként is szebb minden részletben, autó külseje-belseje, tereptárgyak, mint ahogyan ez el is várható...
sárgaság viszont tényleg eltüntethetõ PC-n, ez óriási elõny
Forza.
Hát ez marha vicces, a bivaly játékkonzol, és nem erre lett kitalálva. <#wilting>#wilting>
Ezt legközelebb mindenképp odaköpöm a PS3-at preferálók szemébe, amikor a PC-ét szidják majd. <#vigyor>#vigyor>
Pl GRID, az valami szörnyû PS3on, 360on pedig röccenet nélkül 4*AAval folyik ), amig 360on 720p addig PS3on nem egy esetben kevesebb
Hmm, a demóját én is X360-on próbáltam, PS3-on nem láttam még, de mikor megláttam, hogy kapható PC-re, nem hezitáltam, sokkal szebb PC-én 1200p-ben 16x AA-val, DX10 moddal, feljavított autó textúra moddal, egyszóval nálam megint ezen platform fölényt mutatta ez a történet is. <#fogmosas>#fogmosas>
és lehetne sorlni több száz játékkal a példákat, amig 360on van AA egy multiplatform játékon PS3on nincs, amíg 360on nem Vsyncel PS3on igen ( pl GRID, az valami szörnyû PS3on, 360on pedig röccenet nélkül 4*AAval folyik ), amig 360on 720p addig PS3on nem egy esetben kevesebb ( fordított példák is vannak pl Tomb Raider U 360on kevesebb felbontás, viszont AA miatt nem lehet észrevenni )
szóval szép és a jó a PS3, de nem multiplatformra, arra az x360 a nyerõ
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10