11230
-
#3355 azért pc-n nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy megveszi valaki és feldobja. -
bgabor #3354 Reméljük! -
#3353 Semmire, csak örülünk, mert jobb esetbe nemsokkal utánna jön a Clone PC verz is! Vagy nem xD -
bgabor #3352 Zikszbokszra? Azzal mire megyünk? -
#3351 HKZonda most már télleg húzz bele xD -
#3350 X360 - GLOBAL
kijött -
RYO21 #3349 De elbaszták a magyar SHIFT reklámot: Need For Speed SHIFT Xbox 360 platformokon, utána az hulye xboxo-s bejátszás a végén! FUCK! -
zoltang #3348 Na, ez egy rendes demo. (Nekem nincs xbox-om.) Ilyen kellett volna már ebből a játékból is a megjelenés előtt. 1 pálya 5 autó + ...
Elkészült a Forza Motorsport 3, jön a demó is -
#3347 Ami összejött eddigre, a következő részre már csak egzotikus kocsikkal, meg egzotikus pályákkal kellene vegyíteni az összképet. Lehetne belőle, egy szép remake, amit esetleg a régi időket felidéző elektronikus zenékkel fűszereznének még meg pluszba. :) -
#3346 bazz, az ilyen honlapokat hagyjuk már
tudjátok mit csinál? veszi a gépedet, és megnézi, hogy mi egyezik a readme-ben található minimális gépigénnyel. ennyi.
...és mint tudjuk, az ilyen "ajánlott" gépigények általában olyanok, hogy arra még éppen felmegy a játék, és talán a menü is bejön... -
Windows7-en nemmegy? meg a vice city is fut hibatlanulezt atkene irniuk,eleg gaz:P -
#3344 ott syarvolt a crack..paul.dll-es krekkel siman ment nekem 100-150fps-el maxon:D -
#3343 ha itt pc-ről konzolra portolás van, akkor nem lesz gond az optimizálással. -
#3342 Undercover erős, duplamagos procin középkategóriás nyomott kemény 25 fpst (crackfix-szel! :D) -
#3341 a grafikáját elnézve nem lehet olyan eszméletlen nagy gépigénye és általába EA optimalizálni szokta a játékait -
#3340 ja enis:) annak elcsesztek az optimalizalasat.remeljuk ennek nemfogjak:)
habar annyira nemtudjak szntem elrontani az optimalizaciot,h nekem pl ne fusson jatszhatoan maxon,nincs benne annyi szamolni valo mint 1 GTA-ban.de majd meglatjuk EA-tol minden kitelik utobbi idoben -
Szabi1991 #3339 tolom is.. -
#3338 emlekezz csak vissz aeszerint a szar szerint a GTA4-et is tolhattad maxon -
#3337 "Ezzel a versenypálya hangulattal a Gran Turismo 5-tel, meg a Forza MS 3-mal kerülnek egy lapra."
ehh. -
#3336 nehéz elhinnem azt is, hogy valaki még hisz ezekben az izékben.
-
#3335 Én is. -
Szabi1991 #3334 NFS SHIFT: Can You Run It ?
eszerint fullgraffon tolhatom -.-" -
EK1TEP #3333 ?
Ez most miért?
De nekem is van egy olyan érzésem hogy ez sem lesz egy nagy durranás rész... -
Csokis #3332 Ezt a linket majd a bannerbe is tetesd már be, légyszíves. -
#3331 -fav -
#3330 Vegyes érzelmek:
Számomra a Need for Speed hangulat a Hot Pursuit 2-ben és talán a Most Wanted-ban jött vissza.
Zsaruk lesnek és csapnak le rád, miközben te városban, országúton, autópályán ill festői tájakon tépsz 250 km/h felett.
Kétségtelen, hogy a belső nézet végre szépen hajaz a valóságra.
Ezzel a versenypálya hangulattal a Gran Turismo 5-tel, meg a Forza MS 3-mal kerülnek egy lapra.
NFS hangulat MÁR nincs, szimuláció meg (ne legyen igazam) MÉG nem az igazi.
Mivel akarnak kitűnni a másik 2 játék közül, vagy csak az előző évek nem annyira jó eredményei miatt ők is beállnak a sorba? -
#3329 Eddig a GRID valami felfoghatatlan módon kimaradt az életemből (a demon kívül, amit csak minimumon játszhattam, mikor még gyengébb gépem volt). Emellett semmi komolyabb autós szimulátort sem játszottam, arra hivatkozva, hogy ezek kormány nélkül feleslegesek.
Szóval ez a mostani NFS hatalmas újdonság lesz számomra. :) -
#3328 Megnyitottam az OFF topikot -
Szabi1991 #3327 ha vki nem törli a hszek nagy részét, akkor igyis-úgyis az lesz.. -
#3326 csak ne legyen ezis űrcirkáló szimulátor ..... -
#3325 addig amíg még nem késő mert amint megjelenik eluralkodik a káosz. -
#3324 Igen azt elfelejtettem írni. -
#3323 *NTSC U(J) -
#3322 xbox 360-ra van
(NTSC-J régió) -
#3321 Na,kint van egy ilyen verza: Need For Speed Shift NTSC-U(J) ONLY READNFO-RAMS -
EK1TEP #3320 thx! -
#3319 itt nézzed, de majd úgyis látni fogod itt is :D -
EK1TEP #3318 Honnan lehet majd tudni ha kijött?
Írni foglya valamelyik warez oldal? -
#3317 Lehet nyitni az OFF topikot -
#3316 na, most jön a java a topiknak.