Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha a távolabbi épületekben nincs is nagyon különbség, nézd meg az autó kidolgozását, a féklámpáit, rendszámtábláját, tükrözõdését, textúráit, ráver a PGR4-re, az biztos, ott még az autót is recésen lehet látni ha megállok és körbeforgatom a kamerát, meg ilyen gyönyörûnek ott nem hat az autó.
Majd mindeképp nagyítsd ki teljesen a nagyítóval a weboldalon!!! mert akkor lesz a legszebb, és azt látod, amit én is láttam játék közben. És ez nem egy utólag effektezett, AA-zott kép, hanem egy PrintScreen-ezett. Várom a véleményed.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De ettõl függetlenül tényleg kaka lett, de ha az autó kidolgozását megnézed kívülrõl, akkor simán ráver a PGR4-re.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
SHIFT elvileg uj motort kap, remélem nem szenved majd az elõzõ 5 NFS gyermekbetegségeitõl és siklik majd mint a vaj minden platformon 😊
Forza.
Megtettem azt is, mint lentebb láthatod, az NFS Most Wanted-nél, az élmény ugyanaz volt, szemetszúróan kisebb felbontás, minimális élsimítás, elmosódott textúrák jellemezték azt az összehasonlítást is. Nem kis különbségekrõl volt ott sem szó, hanem egybõl rá lehetett mutatni ezekre a különbségekre.
Egyik NFS még a közelébe sincs egy PGR4nek
Õõõ. Hát, ha mondjuk az NFS Undercover-t nem X360-on nézed meg, hanem PC-én mindent fullra húzva, akkor az szerintem ráver a PGR4-re grafikában, ami meg ugye X360 only, így azt nemigazán lehet összehasonlítani más platformmal.
Egyik NFS még a közelébe sincs egy PGR4nek, azt nézegesd konzolon, ne az elfuserált NFSeket...
Kíváncsiság képp ma megvettem meg PS3-ra az NFS Carbon-t hazafele jövet, ezt is összehasonlítás képp a PC verzióval, ez az a rész, abban az évben jött ki, mint a PS3.
Hát, a PC verzóhoz képest itt is ramaty a grafika. Látni, hogy a felbontás fele akkora, mint a PC-nél, élsimítást nem nagyon lehet felfedezni, kis látótávolság, elmosódott textúrák, szemetszúró ezen platformon is a különbség.
Bár akkor nyilván itt is az lehet, mint az X360 esetében, teljesen új platformra programoztak.
Mondjuk akkor azt nem értem, hogy a PC-és videókártyák, ami a játék elõtt jöttek ki, akkor azokra nem mint vadonat új hardverekre programoztak? :o)
Mert hát az NFS Pro Street demója rajt csücsül az X360-amon és a PS3-amon is, és az már nem az elsõ EA tapasztalat a konzolokra, mégis a fent említett grafikai eltérések tapasztalhatóak a PC verziós Pro Street-hez képest.
Részben ezek miatt marad a favorit nálam a PC.
nem volt az olyan meglepõ, hiszen együtt jelent meg a játék és a konzol: kb. zéró ismerete volt a programozóknak, hogyan is kellene használni a hardvert + eladásokra se számithattak, ergo 0 idõt fordítottak rá külön 😊
(carbont nem láttam 360on, de az összes többi NFS szaggatott, minõségi EA produktum mind, szal én is tuti kihagyom a tesztet)
Forza.
1. Legnagyobb eséllyel X360-on fogják majd kitenni, 720p-ben HDTV-re kinyomva, valami komolytalan kormánnyal, én pedig egyértelmûen PC-re veszem majd, ott lesz a legszebb a grafika, meg legjobb az irányítás, meglepõen már 2005 novemberben az NFS Most Wanted is szebb volt PC-én, mint X360-on.
2. Meg aztán nem is a végleges verzó lesz, azért menjek fel Budapestre, álljak sorba a legforróbb nyári napokon órákat, hogy pár percet nyomulhassak egy beta verzióval, melybe amúgy se lesz semmi beleszólásom? Inkább kihagyom, pár hónap, és úgy is jön, addig úgy is van meló mint a nyû, meg aztán amennyi NFS fog jönni 2011-ig...
Egyszóval részemrõl nem látom értelmét elmenni, na.
Oksza|
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem akkor fog menni az alábbi konfiggommal 😄
Az alsó lécemben ottvan.(vagy min)
Alex!
Nekem tuti menne?
Mert más gamenál is így voltam :|
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A "Recommended" pedig azt, hogy azon mar hasznalhato, kisebb kompromisszumokkal, atlag 25-30 fps-sel😉
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Minimum Requirements:
# Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz for Vista)
# 1GB RAM (2GB for Vista)
# Graphics card with 256MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive
Recommended Requirements:
# Intel Core 2 Duo 2.5 GHz or AMD 64 X2 2 GHz
# 2GB RAM (3GB for Vista)
# Graphics card with 512MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
1996-ban, mikor kijött az I SE, lehetett már kapni Voodoo-t is, bár az még sok is lett volna alá, hiszen az a II SE-t is el tudta vinni 3dfx-el.
de nem így van, szóval akár kezelhetõ több platformként is
(mondjuk ettõl függetlenül tényleg fasság a vs. dolog)
Na csõ.
Ez a magyar SG magában egy röhej fórum, itt mindig ez a PC vs konzol hülyeség megy, azt se tudván megkülönböztetve, hogy a PC egy platform, a konzol pedig egy rakat platform gyûjtõneve. Magyarán mindig többb platformot hasonítotok itt egyhez, konzol vs PC, röhely, ahogyan a PC-és játékoknak leáldozott topik is egy kész vicc, megmutatnátok valahol egy játékfejlesztõ stúdiónál, röhögve kifutnának az épületbõl, de hát ez itt magyar színvonal.
Én meg nyitok egy számítógépek vs PS3 topikot, kb ilyen szintû ami az SG-én megy, még a játékosok fórumból is kiváltak, és konzolosok fórumban különböztetitek meg magatok, mintha a konzolosok nem a játékosokhoz tartoznának. Hát vazze... Inkább visszamegyek az EA USA fórumaira, ti meg csinálhatjátok tovább a nevetséges faszságaitokat a nagymamátoknak leáldozott valagvakaró topikban.
best of sg szakértõi hsz😊
Pedig a törtènet a köetkezö: TNFS a 3DO debütálását követve felújított grafikával ès kezelhetösèggel jött PC-re a SpeecialEdition-kènt. Ugyan így volt az NFS II esetèben is. A III-Porsche rèszek idelyèn pedig a PS már annyira lavult volt, hogy má összehasonlítani is felesleges, nèzz ingame videókat. Ès a III-Porsche rèszek csak PS-re jöttek PC-èn kívül.
Aztán 2002-ben az NFS-ek fejlesztèse átkerült a BlackBox-hoz, akik elöször az NFS törtènetèben a NFS-t, a HP2-öt PS2-re optimalizálták leginkább, ott volt a legszebb a grafika (persze m már felbontás hack-el ès új pálya ès autó textúrákkal szebbè tehetö a PC verzió) ha meglett volna neked mindkèt platformra, tudnád, a több száz oldalas nagy NFS Guide-ban is le van írva, hogy a kritikusok szerint is a PS2 verzió sikeredett 2002-ben a legjobbra, hiába, a BalckBox konzolra optimalizált, ès ez ekkor nyomta rá elöször a bèlyegèt a sorozatra, ès kivette a mûszerfal nèzetet, hogy rendesen lássák a tèvètöl messzebb ülö konzolosok is a játèkot kisebb felbontásban, hiszen akkoriban ment èrte a nyavajgás az EA NFS fórumain. Aztán ez a tendencia megmaradt a BalcBox-nál, hiába jöttek nagyobb felbontású tèvèk nagyobb kèpernyövel, újabb konzolok, ez a motorháztetö nèzet már a sorozat rèszèvè vált. Most is csak azèrt törtènt váltás, mert új fejlesztöhöz került már a Shift, új elvekkel, ez tèny. Olvasgasd a EA NFS fórumait, NFS guide-okat, aztán állítsd, hogy tèvedek, ès aztán oltogass, addig nincs mondandónk egymásnak.
(tömegcikké pedig a játékok maguk váltak, nem konkrétan az NFS)
Forza.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ratyi játék lesz kész ennyi! <#hehe>#hehe>
---
high end pc: és min futott az NFS1 jol 640x480-ban? Én az akkori legerõsebb p166oson is "szaggatni" láttam(értsd 20fps), 320x200-ban viszont már nagyon kellemesen futott - igy viszont a 3DO-s lehet szebb volt, konkrétan nem emlékszem, csak feltételezés (3do wikipedián upscale 480p-rõl ír, 320x200-ról ... 😄 )
---
KillTheKonzol: kisszivem, máskor mielõtt tájékozatlanságodról adnál tanúbiznyságot, olvasgass, ha már - korod okán - tapasztalataid nincsenek.
Forza.