Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szvsz egyelõre tökmind1, majd ha kijött, kell egy moderátor h jól seggberúgjon minket 😊)
Forza.
egyelõre max "Szép lesz ez a Shift!" - mert tényleg jók a képek, de én félek tõle, h ez még mindig nem normális ingame és nagy lesz a pofáraesés ... :/
Forza.
Jó lesz ez a Shift!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Évek óta hozzá se nyúltak az autók tükrözõdési technikájához, csak az aktuális trendy-hez igazították a tároló fájlokat, és elkészítették az újabb modellekre õket.
Ja, kérlek, NFS-sorozatról van szó.
Már elkészítettem egyazon autóról mindkét játékból a képet egy profi tükörreflexes 17 megapixeles géppel, egyazon full hd megjelenitõre rákötve a pc-ét és az x360-at. Majd feltöltöm valahová. a Murciélago Lp640-et szemeltem ki, mindkettõben benne volt. Elég nagy a különbség. Remélem majd a képeken is látszódni fog, nem volt túl fénytelített a szoba, na, majd meglátjuk, most húzom át a képeket a PC-re, több, mint 5 mb-osak egyenként, nem tudom hová töltsem fel.
Evvel szemben múlthéten, vagy mikor vitáztunk errõl, betettem az Enzot a PGR4-ben, hát, még a hátsólámpa és a hûtõrács se volt ennyire kidolgozott, pedig ha a googleba beírod hogy Enzo back, meglátod milyennek kéne lennie.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A KIDOLGOZOTTSÁGRÓL! Az autó részletesebben ki van dolgozva kívülrõl. Itt errõl van szó. Nem kell rizsázni a szokásos szempontjaimról, mert most NEM CSAK azokról van szó. Akkor mondd, mitõl szebbek kívülrõl az autók a PGR4-ben? Mondj konkrétumokat.
Attól, hogy a Veyron úgy tükrözõdik, mintha egy krómozott felület volna, lehet unreal (az egész játék az), de hogy kurvára nem ocsmány és igénytelen, az biztos, a baj a te megítéléseddel van.
Tényleg ne haragudj, de Undercoverbõl a képen, amit te postoltál, a kocsi tükrözõdése irtó ocsmány és igénytelen, mondd már meg nekem kérlek, hogy hol látsz te abban szépséget.
Ha én is szeretek valamit, nem irritálna, hogy más beszél róla.
Akkor is te erõltetted ezt a PGR4 összehasonlítást, mondjuk, én még mindíg kiállok mellette, hogy az Undercover habár ocsmány környezetét tekintva, meg összességében, az autók viszont sokkal részletesebben kidolgozottabbak, szebb tükrözõdések(még ha nem is valósak,de hát az egész játék unreal), nem recések, nagyobb felbontású autótextúrák, összességében szebbek kívülrõl az autók, ha elfogadod, ha nem. Akkor is az volt, hogy csináltam screenshotot amivel még romlott is a képminõség, te meg mutattál egy konzol képet ami utólag lett feljavítva. Sorry, így látom a dolgot.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A NFS már errõl szól, egyéni tuning és versenyek, de legyenek azok az utcán, és igényesen megcsinálva. A Statisztikák nemsokat mondanak, mert egyre jobban bejönnek a torrentek, így az eladás egyre rosszabb papíron, de ha megnézel egy torrentrátát, látod hogy ottvan még 50k letöltés csak 1 torrentoldalon. Így egész más lesz a helyzet, sõt, javul is.
Én nem akarok régi NFS-hez hasonló játékokat, mert akkor sem jöttek be, most se fognak, és a NFS tényleg a tuningról szólt az utóbbi évtizedben, amit én nemengednék el. Alkossanak 2 játékot, ne 4 szart.
1et Nosztalgiából, 1et rendes folytatásaként a sorozatnak.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Elõször is. A GT4 egy szimulátor autóverseny videójáték, míg a Grid egy árkád autóverseny játékprogram. A kettõ nincs egy ágban.
Vissza az utcai versennyel, szép jó régi Most Wanted féle világhoz
A legtöbben már nem kérnek belõle. Ha megnézed a statisztikákat, az Underground részek végétõl csúszik lefele a lejtõn a sorozat.
Más: épp a napokban jelentették be a Criterion-osok, hogy a 2010-ben debütáló, mostanság bejelentett negyedik NFS vissza fog térni a legelsõ 1994-es 3DO-ós TNFS részhez! Vagyis ezalatt gondolom a következõt értették: tuningolás nélkül alap egzotikus szupersportkocsikkal suhanni gyönyörû tájakon, pl havas alföldön, erdõség mellett, és szimesebb fizikával, ahogy a legelsõ részben volt. Épp ezeket vesézzük most a játék topikjában itt az sg-én is: Need For Speed Criterion Games
Én ezt várom a leginkább, méltó lesz az NFS névhez!