Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, ez valaki számára is kérdéses volt?
Mindenki tudja, hogy az NFS Shift min lesz a legszebb.

SLICK
az lehet, de azt boncolgattátok, hogy konzolon vagy PC-n szebbek-e a játékok.

Forza Motorsport 3 tényleg szebb, mint jelenleg a Shift

Nem igazán vágom, neked hol sikerült olyat olvasnod, ahol ezt valaha is boncolgattuk volna. Még csak szóba se hoztunk hasonlót. Köszi.

belapeter
Istenem ennyit veszekedni.<#wilting>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

SLICK
Nem akarok belemerülni a vitába, de High End PC... ennyire ne legyél elvakult. PC se tökéletes épp úgy mint a konzol. Nem szeretem a konzolt, de valljuk be a a Forza Motorsport 3 tényleg szebb, mint jelenleg a Shift. Azok a kis recék meg szögletességek, fel se fognak tûnni a játék során, mert "vezetsz" és nem a tájat fogod nézni.

IMYke2.0.0.0
Mozgás közben úgy sem fog látszani - és senki sem fél kézzel nagyítóval fog játszani...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SZilaJMaGGoT
Poligonokból áll a grafika... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Mindegy, majd úgyis kormánynézetbõl gurulok, meg nem matricázom majd fel a vasat.

arty
De az eddigi képek nem csúnyák az NFS:Shiftbõl! Nem tûélesek a texturák, látszik, hogy továbbra is poligonokból áll a grafika, de melyik játékban nincsenek ezek meg??

És ha ilyen kinézet mellett jól elfut majd egy átlag pécén, akkor a küldetést teljesítették. Nem techdemot akarnak készíteni, hogy mire képes egy mai csúcspc, hanem sok példányt értékesítve bevételre szert tenni, lehetõleg egy jó játék által.

Forza.

pointer4
Most komolyan, szokott ez máshogy lenni ? 😄
Amúgy ne csodálkozz, ha valaki kiírja milyen gépe van, arra statisztikailag is, az emberek 70%-nak kinyílik a zsebében a bicska.
Peace!
Számomra meg a minõségi autókázást az LFS S3 hozza majd. Igen, annak is gáz a grafija (mai szemmel nézve), de ott nem is ez a lényeg.

Az NFS már 1994-ben is az egyik legszebb grafijú autóverseny játék miatt hívta fel a nagyközönség figyelmét. Legalábbis részben. A grafika terén akkor se kéne néhány részletben ennyire aláadni a Shiftben. 😞
De mindegy, majd úgyis belsõ nézetbõl gurulok.

Totti5
konzolon ott az MC:LA, nincs szükség NFSUra, de mint mondtam konzolon egy katasztrófa a játék, aki tényleg játszani akar vele valamilyen normálisnak mondható szinten az póverpécén tegye...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Willi Betz
Nem értem miért zöldség,mikor ezek tények. Nade mindegy fejezzük be!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Szó sincs errõl,csak olyan dolgokat követelsz meg egy tömegjátéktól amik ugyan megvalósíthatóak. Viszont feleslegesek.

Totti5
Attól még gázok az NFS Shift képek 90%a, tele van ronda megvalósítással, de ha a játékélmény jó és valamennyire optimalizált lesz konzolra és a demó hangulatos akkor megvettek, de a minõségi ótókázást majd a Forza 3 hozza számomra.

Ez nem érv hanem hülyeség

Amit mondtam, mind igaz, te mondasz zöldségeket, istenem... Ezek szerint te még a NASA-nál is jártál, és megnézted a gépeit is, hogy ennyire képben vagy róluk.

eightmiles
Nem csak ma 😉

mi a tököm van, ma mindenkinek ÉN nem tetszek???

de most evvel mit akarsz bizonyítani?
konzolon hányszor rosszabb az NFS UC autó külseje?

Willi Betz
Ez nem érv hanem hülyeség. Másrészrõl meg a lenti képek konzol képek,ott nem tök mindegy,hogy mennyire jó minõségû a seggbecsürt matrica ha egyszer a tv-n nem azt fogja nézegetni a 10 éves kisgyerek az Xboxán vagy PS3-án?! Csak te vagy ennyire elvakult ezzel a témával kapcsolatban. Hol nem szarja le egy átlagos játékos azt,hogy a kerék nem kör alakú és a matrica nem olyan éles,hogy kivágja a szemét?! Õszintén szólva engem sem érdekel,csak az,hogy játszható legyen és kikapcsolhassam magam fél órára vele. És mint már mondtam: Nem lesz különb semmivel a PC változat a konzolétól grafikában.

ja, közben észrevettem én is.

Totti5
semmi sincs felnagyítva

eightmiles
Mirõl beszélsz, ez gyönyörû grafika, hisz PC. Ha konzol lenne persze szar lenne.. 😉

arty
ez a Te képedbõl van:

Így néz ki egy high end pécén. 2008-ban. De ugye hogy nem ettõl volt szar játék?

Forza.

Willi Betz
Látod😄

Ó, érvet akarsz? Megkapod: az a kör alakú felni már 3 évvel ezelõtti NFS Carbonban is jobban hasonlított a körhöz, mint a lentebb boncolgatott képen.

A matricákhoz: méghogy nem volnának elegendõek még a NASA szuperszámítógépei sem, ezek vicces kijelentések, de remélem te sem gondolod ezeket komolyan. Már a 4 évvel ezelõtti NFS Underground 2-ben is magasabb minõségûek voltak ezek a kasztni matricák, nagyobb távolságból is, mint a lent látható közelebbi képeken.
Ennyi érv elég? Vagy adjak képeket is?

pointer4
Tényleg ma itt tartunk? Jó grafika nélkül nem tudja egy kölyök élvezni a játékot? Titeket is a TV nevelt fel ? Fantázia, kreativitás, önállóság nulla? És még meg se jelent a játék... ne legyetek primitívek.
Willi Betz
Látom nem nagyon van érved,de ez várható is volt.

eightmiles
Bekeretezzem neked? 😊

Egyedül vagyok, mert úgy néz ki, még itt, a Játékosok fórumán is mindenki konzolfanboy, és ha megemlítem, hogy a játékban 1 m-re látszódó autó seggén a felirat olyan mértékben kockás, hogy az már fáj, már egybõl célpont vagyok, hogy: az csak nálam gáz, egyébként tök rendben van...

Szóval te is elvakult konzolfanboy vagy. Nem csodálom a tárgyi tévedéseket.

Totti5
Pont nem szidlak, csak nemértem miért kell felhozni mindig ezt a témát neked, amikor egyedül vagy a meglátásoddal. PGR4 autói korrektek és szépek, én nem látom hogy hol szebb az UC autója, csak egy ocsmány színvilágot, a valaha legótvarabb és legundorítóbb tükrözõdést és egy visszamaradott grafikai színvonalat látok, az lehet hogy ami alatta van nem rossz, de hol érdekel engemet, ha az összkép ocsmány és taszító?

Willi Betz
Ja és még annyit,hogy tudhatnád a PC elsõsorban nem játékra való,arra ott vannak a konzolok. Ugyhogy semmit nem fog változni PC-n a matrica és a kerekek. Inkább örülni kéne annak,hogy nem a már mindenki számára dög unalmas utcai verseny témájú játékot adtak ki NFS néven,hanem képek és videók alapján egy tisztességes játékot. Vitát itt befejezem.

Szemüveg viseletét ajánlom, de minimum egy szemészeti vizsgálatot.

eightmiles
Úristen! XD XD

Willi Betz
Nagy tévedés! Nekem is modern PC-m van,de akkor sem kéne elvárni azt,hogy mindenkinek az legyen. Ha a recés matricák nem lennének recések akkor valószínûleg megizzasztaná még a NASA gépeit is,pedig azok nem kispályások. Nem beszélve a több szögû kerék témáról,de ezt tudhatnád,hogy egy kör sok kis egyenesbõl áll. Namár most ez számítógépen ugy nézne ki,hogy több poligonból állna a kerék vagy kormány díszítõgyûrû vagy tökmindegy milyen kör alakú dolgot hozok most fel. Ergo ez is tenne még egy lapáttal arra,hogy megdolgoztassa a PC-t. Most itt ugyan fogsz jönni az optimalizálással meg hasonló semmit mondó ellenérvekkel,de sokat nem fogsz vele érni.<#rolleyes>

eightmiles
Nem is az oszlopokon kell keresni, hanem a kocsin, és az a gond, hogy mindenki látja a cikk-cakkokat, csak te nem <#idiot>

Forza3? Hahh, ha lenne PC-én az is szebb lenne, most mit akarsz evvel a Forza 3-al bizonyítani az NFS Shift topikban??? Akkor Crysis Warhead-ból most meg én szúrjak be képeket, és akkor csöndbe maradsz?

Meg miket beszélsz itt össze-vissza? Ne hazudozz már, ilyeneket sosem mondtam. Ezt áttárgyaltuk multkor is, besültél az NFS UC vs PGR4 autókülsõkkel, nem volt semmivel se KIDOLGOZATABB az autókülsõ, akkor is hangsúlyoztam, hogy nem az AA-ról van szó, akkor se jutott el a tudatodig, szidj csak tovább...

Te maradj csöndbe. Ha szerinted rendben van az NFS Shift képeken a többszögletû felni, meg a kockás feliratok, akkor nem tudok többet hozzáfûzni, elvakult konzolfanboy vagy, mint ahogyan az utóbbi három hozzászóló is.

Totti5
Újra elõjött a szokásos.

High end PC arra hejt hogy mindenen temérdek AA legyen, neki az tetszik hogy a táblán egy rece sincs, ettõl számára egy NFS Undercover is sokkal szebb mint egy Forza, GT, PGR vagy bármi más konzolon, mert az tény hogy konzolon nincs 16*AA, hanem 2-4*AA, viszont az említett játékok egy NFShez képest egy generációval elõrébb járnak technikai szinten, de ez már más kérdés...

MFS multinak készül, konzolon az elõzõ két résszel egy kicsit játszottam, de csak annyi marad meg hogy recés, akadós, kifagyos, bugos szemét volt, olyan amit eddig konzolon nem láttam, ezért maradok a konzolons minõségi autós játékoknál. Shift jónak tünik ebbõl a szempontból, bár látványba azért messze nem hozza azt amit kellene, elég csak erre a belsõre nézni, ami elég harmatos kidolgozás, de majd High end PC tesz rá 16*AAt és a lewgszebb autós játék lesz nála😊 ( nem mint ha ez segítene majd rajta ), de neki ez a lényeg, igaz neki sem kellene egyfolytában ezt bizonygatni mert ezzel kb egyedül van, de én elfogadtam hogy neki ez számít...

Forza 3 belsõ kimunkálás, persze ez fotómod, de a részletek a lekerekításek látszanak, hol van ehhez egy NFS?

Ez az Undercover. Te is tudod, hogy összecsapott game.

Másrészrõl, egyébként is valótlanságot állítasz, nincs itt semmiféle, a lentiekhez hasonló cikcakkos oszloprúd, meg autófelirat.

eightmiles
Én itt több cikk-cakkot meg recét látok, pedig ez max grafika pc-n, nem azt mondtad?

Még hogy én nem értem?
Mi ez a -összeszarná magát egy modern PC, ha nem hót kockás matricákat és nem hatszögletû felniket kellene megjeleníteni- szöveg?
Ne haragudj, igazán nem akarlak megbántani, de te melyik korból csöppentél ide? Azt hittem 2009-et írunk. Vagy én tudnám rosszul?

Willi Betz
Látom nem érted...de most nincs kedvem rágni a szám fölöslegesen. Ha ennyire nem tetszik amit látsz,akkor nem kell majd vele játszani. Már eleve az haladás,hogy van belsõnézet.

<#wilting>

arty
hacsak nem az a célod, hogy ingame-nek tûnjön az egyébként itt-ott feljavitott képed 😊

Forza.

Willi Betz
Ha az általad említett kör ténylegesen kör alakú lenne és a matricák is HQ minõségûek,akkor egy mai modern pc összeszarná magát a játéktól,annyira enné. Nekem ez a véleményem.

2009 második felében, ûberbeszarás videókarikkal miért is mutogatnának AA nélküli promóképeket, saját maguk ellenségei volnának? 😄D
Nem tudom, ha én valamit el akarnék adni, nem a legelõnytelenebb beállítású fényképeket mutogatnám az általam eladni kívánt termékrõl.
Tehát ez a lehetõség azt hiszem elvethetõ.

arty
jajistenem, szal "pécén" AA nélkül nem lehet játékot futtatni? 😊

és konzolon mindenen ezekszerint 32xAA lesz, kivéve a lámpaoszlopokat, amin egyáltalán nem lesz?

(a képeken az xbox logo az oldalé...)

Forza.