Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki tudja, hogy az NFS Shift min lesz a legszebb.
Nem igazán vágom, neked hol sikerült olyat olvasnod, ahol ezt valaha is boncolgattuk volna. Még csak szóba se hoztunk hasonlót. Köszi.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
És ha ilyen kinézet mellett jól elfut majd egy átlag pécén, akkor a küldetést teljesítették. Nem techdemot akarnak készíteni, hogy mire képes egy mai csúcspc, hanem sok példányt értékesítve bevételre szert tenni, lehetõleg egy jó játék által.
Forza.
Amúgy ne csodálkozz, ha valaki kiírja milyen gépe van, arra statisztikailag is, az emberek 70%-nak kinyílik a zsebében a bicska.
Peace!
Az NFS már 1994-ben is az egyik legszebb grafijú autóverseny játék miatt hívta fel a nagyközönség figyelmét. Legalábbis részben. A grafika terén akkor se kéne néhány részletben ennyire aláadni a Shiftben. 😞
De mindegy, majd úgyis belsõ nézetbõl gurulok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amit mondtam, mind igaz, te mondasz zöldségeket, istenem... Ezek szerint te még a NASA-nál is jártál, és megnézted a gépeit is, hogy ennyire képben vagy róluk.
konzolon hányszor rosszabb az NFS UC autó külseje?
Így néz ki egy high end pécén. 2008-ban. De ugye hogy nem ettõl volt szar játék?
Forza.
A matricákhoz: méghogy nem volnának elegendõek még a NASA szuperszámítógépei sem, ezek vicces kijelentések, de remélem te sem gondolod ezeket komolyan. Már a 4 évvel ezelõtti NFS Underground 2-ben is magasabb minõségûek voltak ezek a kasztni matricák, nagyobb távolságból is, mint a lent látható közelebbi képeken.
Ennyi érv elég? Vagy adjak képeket is?
High end PC arra hejt hogy mindenen temérdek AA legyen, neki az tetszik hogy a táblán egy rece sincs, ettõl számára egy NFS Undercover is sokkal szebb mint egy Forza, GT, PGR vagy bármi más konzolon, mert az tény hogy konzolon nincs 16*AA, hanem 2-4*AA, viszont az említett játékok egy NFShez képest egy generációval elõrébb járnak technikai szinten, de ez már más kérdés...
MFS multinak készül, konzolon az elõzõ két résszel egy kicsit játszottam, de csak annyi marad meg hogy recés, akadós, kifagyos, bugos szemét volt, olyan amit eddig konzolon nem láttam, ezért maradok a konzolons minõségi autós játékoknál. Shift jónak tünik ebbõl a szempontból, bár látványba azért messze nem hozza azt amit kellene, elég csak erre a belsõre nézni, ami elég harmatos kidolgozás, de majd High end PC tesz rá 16*AAt és a lewgszebb autós játék lesz nála😊 ( nem mint ha ez segítene majd rajta ), de neki ez a lényeg, igaz neki sem kellene egyfolytában ezt bizonygatni mert ezzel kb egyedül van, de én elfogadtam hogy neki ez számít...
Forza 3 belsõ kimunkálás, persze ez fotómod, de a részletek a lekerekításek látszanak, hol van ehhez egy NFS?

Másrészrõl, egyébként is valótlanságot állítasz, nincs itt semmiféle, a lentiekhez hasonló cikcakkos oszloprúd, meg autófelirat.
Mi ez a -összeszarná magát egy modern PC, ha nem hót kockás matricákat és nem hatszögletû felniket kellene megjeleníteni- szöveg?
Ne haragudj, igazán nem akarlak megbántani, de te melyik korból csöppentél ide? Azt hittem 2009-et írunk. Vagy én tudnám rosszul?
Nem tudom, ha én valamit el akarnék adni, nem a legelõnytelenebb beállítású fényképeket mutogatnám az általam eladni kívánt termékrõl.
Tehát ez a lehetõség azt hiszem elvethetõ.