11230
  • erieskrisz
    Szerintem ha a pilota is ugy rázkodna mint kamera agyrázkodásal mehetne a korházba
  • Jacek
    Modositok a velemenyemen:) lehet hogy beveszed de hogyan:D es milyen gyorsan! a tetje egy ilyen versenyek kb az lenne hog hanyadik korben korozlek le:DDDD de valszeg szetcsapnad az autodat elso korben nullara:D
    Azt remelem nem kell ondanom hogy segitsegek off all!!!:DDD mert a program kanyarodjon mar helyetted:))
  • Szabi1991
    amiért lehet állítgatni az autó felfüggesztését ? o.0
  • arty
    ha ilyen van, akkor a ps egy sz*r :D
  • Szabi1991
    itt egy egyszerű alfa, a hungaroringen..
  • attila2323
    Én a gamepad-omból inkább csináltam h-váltót.
  • Lacee86
    Akkor én is beszállok a gamepaddal, sztem azzal jó tolni tütűs játékot.
  • Willi Betz
    Jajj,fejezzétek már be ezt a billentyűzet kontra kormány vitát,vagy menjetek át az OFF topikba,ezért nyitottam...
  • USAMEN POWER
    "az elso kanyart nem veszed be billet te" <--- :DD Ne legyél olyan biztos benne. Olyan magabiztosan mondtad, mintha kb. tudnád hogy mire is vagyok képes billel.
  • Black Ghost
    Csak hogy érzékeltessem hogy egy pilóta hogy is tud rázkódni.

és ez "csak" egy gokart.
  • SötétBarom
    Hát betonkemény futóművel meg /30as gumval nem nehéz rázni..
  • tom235
    Nem tudom mit éreztél...Jogosítványom van plusz napi szinten járok személyautóval de valahogy idegennek és irreálisnak érzem azt, ahogy a karakter mint valami idegbeteg rángatódzik a kormánnyal eggyütt nyíl egyenes sík úton. Ez nemcsak valami félresikerült effekt volna? Vagy a versenyautó (pl:Honda civic XD) tényleg így viselkedik?
  • Alexease
    Nem tudom mi van benne (valszeg Prototype:P), kamubol irtam, hogy megakadjon a vita:DDDDDDD
  • Willi Betz
    Már megnéztem...GTA4 van bée:)
  • Szabi1991
    ültél-e már igazi autóban ? :)
    esetleg versenyautóban ? :D

éreztem hogy nem, mert akkor nem lenne ien kérdésed.. :p
  • RYO21
    Prototájp
  • tom235
    Most tulajdnoképpen ez szimulátor akar lenni. Csak mert nem lehet 300-al bevenni egy kanyart ami dícséretes nfs létére. De mi a francért pattog, rázkódik össze vissza a kamera menet közben sík egyenes úton?
  • SötétBarom
    Eléggé.. De ha nem az se baj ..
  • Banano
  • Alexease
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez mennyire lehet kamu?! Ma 13:00, 7.4GByte: Need For Speed Shift-Razor1911. Csak hogy, atvaltsunk az "ertelmetlen" spam-bol a warez-spam-be:D
  • Black Ghost
    Ez a csúszkálódás nem tetszik, ez nem egy Drift verseny.
  • eightmiles
    Jóféleeeee! 1:45nél kicsúszik a gép :O:O
  • Csokis
    Addig is egy kis flash-es NFS, KATT!
  • Willi Betz
    Számból vetted ki a szót:)
  • barmi
  • Szabi1991
    oks, ez is kitárgyalva.. vita/spam off.. :-)
  • Szabi1991
    kezdek én is így lenni vele.. de azért az SW:TOR-t jobban várom.. :D
  • High end PC #3648
    Figyelj ide, te indítottál személyeskedéssel, szóval visszafele már nem tetszik a dolog?
    Azt pedig ne kezdjük el latolgatni, kettőnk közül ki a szellemileg visszamaradottabb, és ki nem tud értelmezni egy írott szöveget, hiszen még arra sem emlékszel tegnap mit írtál, és mire mivel reagáltam.

Meg aztán, miért én tanítsalak meg a körülötted látott jelenségek feldolgozására?
    De hogy lásd, nem a levegőbe beszélek, megpróbálok rövid lenni, mert sietek: ez a készülék nem a valóságot modellezi. Ha nem a gravitációs erő lejtő irányú komponensével dolgoznának a vízszintes irányú egyenes vonalú elmozdulásokkor, meg nem a hidrealikus teleszkópok összenyomódásával és dőlésével, amely kető szuperpozícióját érzékeled, talán meg valóságos berendezést is lehetne alkotni, csak az meg a szobádnál is nagyobb méretű lenne, mert akkor vízszintes 2 dimenzióban kellene főként mozgatni az egész berendezést -nem egyszer folyamatosan csak egy irányban-, a gravitációs erő így pedig merőleges lenne az elmozdulásra, és csak azon kevés alkalmakkor kellene dőléssel adott komponensű gravitációs erőt is belevinni a folyamatba, ha épp adott szöggel eltér az aszfalt a vízszintestől a versenypályán. Beláthatod, hogy egy ilyen szerkezet, ami a valóságot modellezné, óriási méretű volna, egy hatalmas nappaliban, azon kevesek, akik megrendelnék, kutatásokra használnák, vagy a felső tízezer limited for sale privilégiuma volna. De ezt nem is feltételes módban kell írni: ilyen készülék bizosan létezik is, ha utánanéznénk, találnánk, de valószínűlege nem az otthoni felhasználásban -még, ki tudja mi lesz később. De ha mutatsz egy ilyet for home editionban, sokan örülni fogunk neki, nekem most nincs időm ilyenek keresgélésével tölteni a napom.
    Ezt ennél hétköznapibb nyelven nem tudom elmagyarázni, ne haragudj.
    Mennem kell, remélem megérted.
  • HKS
    egész jó lesz ez
  • attila2323
    Már rég vártam így játékot.
  • Black Ghost
    Hát ne kímél az AI.
  • Szabi1991
    van, csak végre tényleg teljesen ki lehet kapcsolni :-)
  • Norbi1990
    Ez fasza! Végre nincs kipörgésgátló a kocsiba :)
  • symbol
    oks :) másra használjuk a programot, korrekt hozzászólás és válasz :)
    erre is jó, csak vigyázat, a shift-el szerintem segítségekkel sem lesz egyszerű. :/ anno f12002 sem volt az :/

a többieknek meg akik szintén osztják az észt;

"A lényeg a #3607 -es hsz ben van, a Shift meg annyival több egy Pro Streetnél, hogy van belső nézet is szvsz... "
    Okos hozzászólás megint gratulálok. és ilyenekkel vitatkozom... a Shoft fizikája sokkal jobb lesz, ez már biztos... És ez osztja vissza az észt :D

Szerintem a volt Simbin volt stábja csak úgy ponéból ment el Shift-et csinálni? :D aaahhha :D biztos csak a reklám :)

Jacek; jah kábé. :) de nincs gond a billel ha valakinek tényleg jó úgy (üsse kő :P), csak ha még ilyen fenti okosságokat mellészórnak, akkor kész vagyok :D
  • attila2323
    Ja és köszi.
  • attila2323
    Hát igen, kell hozzá kormány. Egész jónak tűnik. Legalább kell gyakorolni mire megy egy értelmes drift.
  • pajti
    crash effect az faja :D
  • Szabi1991
    nem tűnik rossznak.. :-)
  • Szabi1991
    nem tűnik könnyűnek első próbálkozásra.. :D

• Szabi1991