11230
-
#4075 Hidd el, ha kiadsz érte egy 10-est, nem 1 hétig fogsz játszani vele. :)
Mint írtam lentebb, meg fogod becsülni, sokkal jobban, mintha letöltötted volna. Hacsak nem zsebpénzből van... -
#4074 Ez meg a másik fele. Semmire. Akkor meg a krekkért fognak nyivákolni. :D -
#4073 Oltanak? Ki? -
#4072 sírjanak. aztán ha felrakod? sokra mennek vele. -
#4071 Nekem fáj? Te gyépé vagy, hogy nem tudod értelmezni a leírt mondatokat? Én rohadtul örülök annak, hogy megvettem. Ebből hogyan hozod ki azt, hogy fáj? Pfff, te jó ég... -
#4070 Ha figyelném kisfiam, akkor tudnád, hogy a "köcsög warezosok" )(te írtad így) sírnak itt, hogy jajistenkém, már van akinek megvan, mégsem rakja fel, pedig az önzetlenség a legfontosabb, ájvé-ájvé... Erre reagáltam. -
#4069 Mit oltjátok padavan-t? Szerintem igaza van.. -
#4068 -
Coco #4067 olvasd már vissza miket írtál, ha fáj, hogy megvetted, miért tetted? :)) -
#4066 Kajak szupermennek érzem magam tőle baszki. :D -
#4065 meveszem jtászok vele pár napig aztán eladom 8ért :D -
#4064 Nem kontrázásából:
Amikor költöznöm kellett - elmúlt tizenvalahány évben 3 alkalommal is tettem, még Pécsett, és hazaköltözéskor -, bizony szidtam a gyűjtögetői, rajongói oldalamat: csak az akkurátusan dobozokba pakolt CD-DVD-k miatt 2x kellett fordulni, mindig! A PC-ről, hangcuccról nem beszélve.
Szóval, a warez-huszárkodás előnye: tetszik, tőtike, játszik töröl - nem kell pakolászni.
Vagy: tetszik, 200-1000 GB-os HDD-re tőtike, és pakoláskor csak alaposan becsomagolja őket és utazik.
-
balika16 #4063 TEscoban csak 10 ropeee:)
-
#4062 minnyá felbaszom magam rajta aztán kimegyek a teszkóba megveszem vazze, aztán oszom a köcsög warezosokat -
#4061 alap :D -
#4060 azt nem mondtam hogy vettem is. nem látom értelmét. egy játék sem fogott meg még annyira, hogy na ezt meg kell hogy vegyem. ha meg megtetszik a warez verzió, akkor végigjátszom (vagy nem) aztán letörlöm. utána meg minek vegyem meg. a wow is porosodik, igaz azt nem én vettem, meg a Test Drive Unlimited van meg eredetiben, azzal mai napig játszom. -
balika16 #4059 Most am kemény vagy h megvetted és már neked megvan? -
#4058 Kit érdekelsz? :D -
#4057 Bizony, minősítgessél és képzeld el, hogy vérvörös a fejem, aztán kezeld ezt bizonyított valóságként, hogy úgy érezhesd: Igazad van. :D -
#4056 10-et még én is sokallok - pedig közel 100 megvásárolt játékom van a több száz nem-megvásárolt mellett.
Mostanság, kicsit alaposan megfontolom, hogy mennyit költök játékra - 4.990 Ft-ot még [bár azt is kicsit sziszegve] hajlandó vagyok 1 darab játékért pénztárnál hagyni.
De inkább ráálltam az antológiákra, és a '2 in 1'-okra. Jobban megéri az árukat, ráadásul, a régebbi játékok értéket is képviselnek - ellenben a mai, max. 1 délután legyűrhetők.
-
balika16 #4055 Énsem venném meg semmi pénzért! -
#4054 Nekme meg nem kell megoldani sem a bagót sem mást, mert jut mindenre. Szia, most ez milyen hülyeség már? -
#4053 nem is arra akartam válaszolni :D -
Coco #4052 Az utcára nem szabadna kiengedni Téged, ha ezen vérvörösfejjelcsapkodva húzod fel magad.. vicc :D -
#4051 Mennyi 4-5k-s játék van a polcodon? De most tényleg. -
#4050 még nem olvastam sírást, de nem is akarok ( a jövőbeni sírásokról beszéltem)
grat az új játékodhoz!
én 10K-ból inkább megoldom egy havi bagózásomat
-
#4049 Nem, igazából nem érdekel, de ne verjük már a mellünket erre halál büszkén, az Andrássy úton egy platós kamionról... Ha otthon kussban agontöltöd magad játékokkal, tőlem aztán... De hogy még büszke is rá valaki, sőt, követelőzik... :D Nekem ez abszurd. -
#4048 kit cseszett le? olvasd már el, magáról beszél, hogy ha megkérik, felrakja mert segít másoknak. -
#4047 ez nem jó neked, nem is mondtam ilyet :D -
#4046 annak van értelme, és van oka hogy miért kell megvennem. de egy játékért 10 pénz az vicc. 4-5 max...esetleg -
Coco #4045 off: Neked fizikailag fáj, ha valaki nem basz ki pénzt rá? Miért? -
#4044 Ja, ha veszel kaját, egyszer jóllaksz vele aztán megint éhes leszel. Hurrááá, ezen túl a kaját is lopjad. -
#4043 Milyen stílus? Emberünk burkoltan lecseszte azokat, akik megvették a játékot és nem rakták fel a netre neki. Tessék?????? - Csupán ez háborított fel. Milyen hozzáállás ez már? -
#4042 és az miért jó nekem, hogy megveszem, 10.000 ft, játszok vele max 1 hétig, aztán porosodik... hurrááá -
#4041 Olvastál tőlem sírást? Amúgy meg pontosan azért tehetem meg, hogy sírok, mert minden jogom meg van rá. De mint írtam, nincs okom a sírásra. Ha valakinek pofakusst akarsz kiosztani, akkor ajánlom a warezpityukat, akiknek ugye semmilyen okból nem lehetne krtikiával illetni semmit, amit ellopnak. Azt hiszem, ez világos. Azt pedig megnézném, hogy ezer emberből mennyi csinálja azt, hogy ha tetszik neki a játék, akkor szalad megvenni. 10? -
#4040 _DSAAs aztakurva mennyi szagértő van itt:D -
#4039 nah azért nem kell ez a stilus. ha nekem meglenne én is feltolnám, mert szívességből úgyis megteszi más, akkor legalább legyen meg hamarabb mindenkinek. az hogy te nem teszed fel, hát ez van. ő nem szólt be neked elmondta a véleményét, te meg itt igy reagálsz. nemkellez'.
ui: nekem se melóm, se pénzem, örülök, hogy netre futja most, szal nem, én nem fogom megvenni mostanság. ez van :/ -
#4038 aztán ne itt sírjál, ha nem tetszik a 10K-s játékod... nfs-eknél pláne óvatos az ember... persze "if you like this game, buy it" - ezzel egyet értek én is, de előtte nem árt tesztelni... vagy akkor adjanak ki demót -
#4037 Persze, van alap festéses verda, sőt, mindegyik olyan. (Ahogyan vannak gyárilag agyonmatricázott versenygépek is, ha valaki nem akar ezzel pepecselni.) Aztán ahogy teljesítesz, úgy lehet szépen cicomázni a drágaságokat. -
#4036 Te figyelj csak, lehet ám kapni ezt a játékot boltban, talán esetleg meg is veheted. Úgy nagy néha egy-két cuccot, nem? Pl. úgy, ahogy én teszem. Mire vársz Te? Arra, hogy én felrakjam a klónozott lemezképet? És attól Neked mitől lesz jobb? Szerinted a warez csapatok nem férnek hozzá a nyersanyaghoz és csak arra várnak, hogy mikor kapnak Budapestről egy jó kis lemezképet?
Amúgy én sem kértem soha senkitől, hogy ezt meg azt tegye már számomra lopásra alkalmassá, mégis, hogy képzeled, hogy itt arcoskodsz, amiért még nincs warez??? A végén még kötelező lesz megosztanom a saját munkámból származó pénzemből vett javaimat, hát mindjárt beszarok baszki. Kapjál már a fejedhez... Dolgozol? Van bedvételed? Akkor bazeg, vásárolgassál, ha nincs warez, vagy várd ki amíg lesz és örüljél magadnak hogy loptál egy frankó cuccot. Ennyi a téma erről kispajtás.