11230
-
#4115 Már kinn van a világhálón :)
Various Artists...Need For Speed - Shift Soundtrack OST (2009)
Soundtracks - 2009 - mp3 | 256 kbps - 1:37:31 - 190 MB
Tracklist
01. Buraka Som Sistema feat. Pongolove – "Kalemba (Wegue-Wegue)"
02. Chase And Status feat. Plan B – "Pieces"
03. Deadmau5 – "Ghosts N Stuff "
04. Eagles Of Death Metal – "Anything 'Cept the Truth"
05. Fort Knox 5 feat. Asheru – "Insight (The Nextmen Remix)"
06. Gallows – "I Dread The Night"
07. In Case Of Fire – "This Time We Stand"
08. Jamal – "Pull Up"
09. Kanye West – "Paranoid (Part 2)"
10. Kasabian – "Underdog"
11. The King Blues – "The Streets Are Ours"
12. Mala Rodriguez – "Te Convierto"
13. Mando Diao – "Mean Street"
14. MSTRKRFT feat. E-40 – "Click Click"
15. N.A.S.A. – "Whachadoin? Feat. Spank Rock, MIA, Santigold and Nick Zinner"
16.The Prodigy – "Run With The Wolves"
17. The Qemists feat Mike Patton – "Lost Weekend"
18. Regular John – "Transmitter"
19. Rootbeer – "Under Control"
20. Shinichi Osawa – "Electro 411 (Lies In Disguise Mix)"
21. Spoon Harris & Obernik – "Baditude"
22. TOKIO feat. Druga Rika – "Dogonim"
23. Twisted Wheel – "Oh What Have You Done"
24. Two Fingers feat. Sway – "High Life"
-
#4114 Nem kettő éve az az egy? -
#4113 Én is csak azért járok ide mert itt sok infó van azért a sok mellékes mellett, és elég olvasott. -
#4112 Szedjétek csak szét egymást, ez az SG és ez is marad, igénytelen fórum :D -
#4111 GT Review 9.1 -
#4110 lol... -
USAMEN POWER #4109 Fogjad már vissza magad hülyegyerek ! Engem meg te baszol föl, mivel megvetted, elvagy szálva magadtól, és itt osztod az észt. Van akinek kenyérre nem telik, napról napra él, és qrwára nincs pénze 10 k-s játékokra ! Az meg kriminális hogy milyen szövegértelmezési problémáid vannak. Mielött írsz gondolkozzál is nyálgép ! -
#4108 Még mielőtt valaki ugrana:
"Ez az akciós ajánlat csak 2009. október 14-ig érvényes!
Amennyiben Need For Speed: Shift játékodat postai úton szeretnéd megkapni, legkésőbb 2009. novemberben postázzuk Neked." -
#4107 http://www.gamestar.hu/most-nfs-shift-jar-ajandekba-a-gamestar-elofizetes-melle.html -
#4106 100%-san egyetértek..ha én is veszek eredeti gamát...azt spórolt félrerakot pénzért veszek és 5x megondolom...mert ugye vannak sajnos más dolgok amire költeni kell.. -
#4105 Így van, ennyi...
Padavan: teljesen egyértelmű dolgokat írtam le, semmi kétértelműség, ezért is írtam a szövegértésről azt, amit. Nem állt szándékomban bárkit is megsérteni. -
#4104 Magamból indulok ki:
Kifejezetten rosszul tud esni az embernek, amikor a megvásárolt - sokszor smucigoskodott magával, kapargatott rá stb, vagy könnyen jött-könnyen megy, mindegy - pénzén megvesz valamit, és másik könnyedén lesöprik azzal, hogy "á, nem is olyan jó", vagy "á, nekem ez bagó, és jobbat is vehetek".
Ezért, meg tudom érteni - s hangsúlyozom: szoktam eredeti szoftvereket venni -, ha valakinek rosszul esik, ha megvásárolt kedvencét fikázzák.
-
#4103 oké köszi Fater ;) -
#4102 Beírtam már pár napja ezt az infót :) -
#4101 Szövegértésben toppon vagyok, csak szeretem egyértleművé tenni a dolgokat. Nem kedvelem a többféleképpen értelmezhető kijelentéseket, mert ki tudja, melyiket preferálod. Amúgy eldöntötted, hogy ki boldog és nem boldog azzal, amit megvásárolt? Mi alapján is? Pénztárca vastagság alapján? Lol? -
#4100 tánk jú! :) -
#4099 gratulálok:) kitartást. a táp, meg a vinyó sem azért kell mert nem jó a régi csak mert már döglődnek. ha rajtam múlna még sokáig használnám... -
#4098 Akkor bajban leszel... :) Meg boldogságban.
-
#4097 Grat! Nagyon klassz dolgok várnak rád, ezt biztosan állíthatom, mint egy hat éves leányzó nagyon büszke apukája. :) -
#4096 Hajajj, sejtem :D Gratula!!! :) -
#4095 na, akkor gratula! -
#4094 na nekem meg cirka 1 hónap múlva megszületik a fiam. had ne részletezzem mire kell a pénz -
#4093 Csak tippelni tudok, hogy ez rám vonatkozó hsz.
Azt hiszem, hogy többünk előtt is világossá vált már, hogy szövegértésben nem vagy éppen a csúcson...
Ha van pénzed valamire, az nem ugyanaz, mint ha bármire lenne pénzed. Ha valamire van, megbecsülöd. Ha bármire, előbb-utóbb könnyelművé válHATsz(!). Azért senki nem fogok sajnálni, mert valamit megengedhet magának. Azért tudom sajnálni, ha megteheti, mert anyagi akadálya nincs, de mégsem lesz boldog tőle.
Egyébként jó kis NFS topik ez :D
Innen is látszik, hogy jó játék lesz ez, mert nem warezzal van szét offolva. "Magyarán" szólva... ;) -
#4092 Nekem erre nincsen elegendő pénzem sajnos. új táp meg vinyó kell. kéne egy normális füles is meg egy wlan router. de ha ezeket nem kellene beszeretnem sem lenne elég pénzem rá. majd alán a dirt 2 re de azt is csak colin mcrae tiszteletére.
Apropó R.I.P Colin Mcrae egy éve... -
#4091 Ennyi. Ha valakinek van pénze valamire, akkor az TUTI ÉS TÖRVÉNYSZERÜ, hogy nem becsül meg semmit. :D :D :D Logikus!!!! :D És még te sajnálod őt, amiért vásárolhat. Ez zseniális! :D -
#4090 nem csupán engem nem köt le egy játék 1-2 hétnál tovább, vagy míg végig nem viszem (szintén 1-2 hét) aztán megunom. van jobb dolgom is. -
#4089 Akkor ezek szerint te túl könnyen keresed a pénzed, ha ennyire nem becsülöd meg azt, amit rajta vásárolsz. Ezért mondjuk már csak sajnálni tudlak, mert ebből kiindulva sok mindened meglehet az életben, de boldoggá egyik sem fog tenni soha... -
#4088 Hajrá, totál nem érdekel, csak ne verd magad erre a szánalomra. :) -
#4087 csak egy ilyen pólót :)
nézd, nekem jó lesz ez a játék 0 ft-ért, engem nem bánt, ha nem te teszed fel, majd a reloadedet szedem le úgyis :D -
#4086 hanyas vagy. inkább megveszem a teszkóba. nem kell még egy lapát szar a játék mellé -
#4085 Oké. Nem sokára indulok haza a melóból és megnézem, aztán beírom, de lehet, addig más is megteszi, sőt, még az is lehet, hogy jön a ti verziótok. De ha nem történik meg, beírom, ígérem. -
#4084 Na mondjuk ez a bagózás a másik. Az mennyivel tesz boldogabbá, hogy elfüstölsz 10 ropit egy hónapban, de talán többet is...? Ennyi erővel rituálisan elégethetnéd közvetlenül magát a zsetont is.
De persze semmi közöm, tudom.... -
#4083 Ha valaki ennyire meg akarja venni :) -
#4082 Ennyi? :D Ez elég gyenge. Akkor egy Ferrari tulaj is balek, nem? Amúgy nincs 36k-s pólóm, sőt, talán 5k-s a plafon. Most még miket akarsz rám aggatni pusztán a rosszindulatú képzeletedre hagyatkozva? :D -
#4081 Padavan, csak lécci annyit néz meg nekünk hogy a shift lemez tartalma hány GB, csak hogyha valami jön ne töltsünk faket! pls :) -
#4080 Szítsad csak a tüzet... :) -
#4079 jó akkor 12 napig -
marco2 #4078 Én nem adnék érte egy fillért sem -
#4077 Te is a két mondat közül a jobbikra reagálsz.. -,- -
#4076 van olyan pólód is, tod... 37.600 huf, és az van ráírva, h balek :D