Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Különben tipikus magyar mentalitás... Ez van mindenhol bazki, ha nincs pénzed a kutya se kíváncsi a véleményedre... Kõkommunizmus kéne... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kuci06
de..de... te még biztos nem is láttál olyat, ésnincsisfullospécéd
jóvan, megyek FÛNYÍRÓZNI! <#duhos2>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SZilaJMaGGoT
Te mit szólsz bele, õ legalább ért hozzá bazki... te gyökér! XD <#idiota>

eightmiles
Te beszélsz a jóslásról? Szánalom.

"aztán ezt még tovább is lehet majd húzni, mert ez nem a max."

"Ja, ennél majd még négyszer is feljebb lehet tolni az AA-t, mert hogy ez nem 16x-os, az is fix, talán 4x-es"

SZilaJMaGGoT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
burzsoageci

kuci06
EXTRÉMHÁDÉ 2560x1600,32xAaaAaaa

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SZilaJMaGGoT
Befejezted a dicsekvést??

SZilaJMaGGoT
Volt ps2-m barom, csak eladtam, ne nyomorékozz bazki ki vagy te?? Akkor úgy mondom új generációs konzolra nincs pénzem... :/

SZilaJMaGGoT
Akkor most tegyünk pontot egyszer s mindekkorra, és zárjuk le a vitát:

Szerintetek a PC a jobb vagy a KONZOL?? <#eplus2>

Te ny.morék, te mondtad az elõbb: "Sajna most nincs pénzem konzolra, de a késõbbiekben tervezem "
Haha, biztosan valamikor láthattál valamit élõben, és még halványan emlékképként él benned az emléke.
A rideg tény az, hogy én nekem itt van a ps3 meg box360 az általatok felhozott gt meg nfs játékokkal, meg pécén maxon tudok tolni mindent, ott is begyûjtöttemaz nfs-eket, persze amit én mondok !!!tapasztalatból!!! az faszság, az itt kommentezõkbõl pedig 10-bõl 10-en, de jó idulattal 9-en biztos, hogy nem mondhatják el ezt magukról, vagy current gen konzoljuk nincs, vagy fullosabb pécéjük, !!!vagy egyik sem!!! ergó, 0 tapasztalat, 0 összehasonlítási alap, csak az okoskodás, csak az eszmék, a téveszmék élnek, most ezt hogy vegyem komolyan? Inkább megyek fûnyírózni, azt álmodozzatok tovább a téveszméitekrõl.

Alexease
Nem is tudom, mi lenne a jobb.

Hogy szar legyen a jatek (mint autovezetes, fizika, vezetesi elmeny, jatekmenet stb. - vagyis nem rece alapjan😄), es akkor nincs szukseg a topicra, utana mar a szokasos csapat, szokas szerint, nyugodtan vitatkozhat a kovetkezo NFS bejelenteseig a kedvenc receirol, pixeleirol, PC vs. Konzolrol stb.😊

Vagy legyen jo a program (autovezetes, fizika, vezetesi elmeny, jatekmenet stb.😛), de akkor bele kell torodni azoknak is a topic stilusaba, akik igazabol hasznalnak is a programot: versenyek, koridok, karrier, online stb.
Totti5
fõleg hogy pécére és másra soha az életbe nem lesz...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SZilaJMaGGoT
Jaja, a poliphony kurvára kitudta használni a hardvert...

kuci06
Az a rideg valóság, hogy az utóbbi 3-4 NFS szar. pont.
Lehet akármilyen grafikájuk (ami amúgy ugyanúgy... 0), nem vagy képes belátni, hogy játszhatatlanok.
Inkább JÁTSZOK egy 5 éves JÁTÉKKAL, mint egy két hónapos bughalmazzal.

Barátom.

Csak az a baja gran turismokkal, hog vayg egy kurv@adrága pc kell hozzá, vagy egy ps3.

Totti5
GT4 PS2! és látványba, összképben szebb mint bármelyik NFS.

SZilaJMaGGoT
De az nfs underground 3 vagy az undercover 2... 😊

SZilaJMaGGoT
Jah, bocs szerinted én nem játszottam ezekkel, csak a levegõbe beszélek?? Te hülye vagy bazki, milyen tapasztalatot akarsz még??

Totti5
Nem akarom a GT5öt fényezni, mert vannak hibái, de autó modellekben messze messze a legprofibb, nemhiába készül 4 évig egy rész, végtelen költségvetésbõl.

GT5öt biztos nemfogja verni semmi, max a GT6 modellek kidolgozásában.

SZilaJMaGGoT
Jó, hogy késõbbi kiadású játékkal példálózól, a másik meg az, hogy a pro street a látványon túl nemjutott... Tartalmilag egy rakás szar...

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Bocsánat!
<#falbav>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Nem álmodozik, ez a rideg valóság... "

Biztosan marhára van összehasonlítási alapod, tapasztalatod ez ügyben. Akkor milyen rideg tényekrõl hadoválsz? Rideg tényeket inkább csak akkor állíts, ha van is tapasztalatod iránta.
NFS Pro Street PC version látványra már elverte a GT4-et, ez a rideg valóság barátom.

SZilaJMaGGoT
Gran Turismo-ról van szó bazki nem Grand Theft Auto... :S

kuci06
GT

Gran Turismo.

😉

😄
Ez nem igaz, a GT4 2004 decemberében jött ki, EU-ban meg 2005 eleje körül. De látványra már a 2007-es NFS Pro Street (PC version) is elpicsázta, ez tény.

SZilaJMaGGoT
Nem álmodozik, ez a rideg valóság... A GT sorozat egyébként is veri az nfs sorozatot, és nem attól lesz jobb egy játék, hogy naponta jön az újabb és újabb rész(ami valójában ugyanaz mint az elõzõ, csak más tálalásban)... Már a GT 1-2-ben is megvolt minden ami kell ezért nemkellett új rész, mert többet nemlehetett kihozni a PSX-bõl.. Aztán kijött a PS2 arra kijött a GT3-4, tökéletes volt, s most az új generációs ps is kap saját GT-t amiben szerintem, úgyszint meg lesz minden ami kell, ahogy eddig is... Sajna most nincs pénzem konzolra, de a késõbbiekben tervezem vagy box vagy ps3 beszerzését... PS3 azért szimpibb mert imádom az LBP-t... XD

IMYke2.0.0.0
Valamit elnéztél.

GTA4 kiadási idõpont
====================
PlayStation 3, Xbox 360: 2008. április 29.
Windows (EU): 2008. december 3.
Windows (US): 2008. december 2.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ja, persze, lehet álmodozni, azért ilyen hajmeresztõ dolgokat nem kéne állítani...

kuci06
"olyan NFS, ami ne verné el simán látványra a mostani GranTurismo-t"

úgy beszélsz, mintha nem ismernéd az EA-t aS?:AS?😄?:ASDS?😄

A GT4(!) simán elveri az utóbbi nfs-eket. pedig az mikori is? 2004-es. és ki lehet tenni 1080i-be is a hozzád hasonló graphwhore-k kedvéért 😉

Ja, persze, soha... Te mindig olyanokat mondasz, hogy a székrõl leesek. 😄D
Mennyi idõközönként jön ki egy újabb Gran Turismo? 4 évente? Honnan tudod, hogy 2 év múlva, vagy akár 3 év múlva nem lesz már olyan NFS, ami ne verné el simán látványra a mostani GranTurismo-t? Hiszen NFS minden évben jön, és egyre gépigényesebb modellekkel... Vagy te jós vagy, hogy látod a jövõt, hogy szerinted soha semmi nem fogja fogja verni látványra a GranTurismo 5-öt? Ha igen, elárulhatnád az én jövõmet is, mondd, mit látsz? 😄DD

Most már értem, hogy te miért nem játszod GTA IV-et.

Lehet kikerült egy konzolos verzio!😞
eightmiles
ték enyém

Totti5
Ilyen lesz nincs mit ezen szépteni, de neked GT5 vagy Forza 3 kell ha a modellek kidolgozása ennyire lényeges, mert annál jobbat nem fogsz találni sehol és soha.

Igaz. Kinagyítva tényleg ugyanolyan. Túl elhamarkodottan linkeltem be.

Totti5
semmivel szebb ez a kép mint az eddigiek, csak bebeszéled magadnak

Willi Betz
Más pálya nekem nem is kell😄D Ez elég is😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Black Ghost
"figyelj, h.lyének születni kell, alig pár hsz-el alább toltam be képet, szerintem tedd vissza magad a következõ 2 hónapra is passzív olvasó üzemmódba,"

Te meg nézz még lejjebb.

"mert te eddig még semmit se tettél hozzá a topikhoz."

Hát te se sokat, az íráskényszer nem érték, csak balansz.

"egy nfs esetében ez történhet másképp is? az utolsó 6 rész is dögunalom volt."

Már tudom is hogy miért nem volt benne 128×AA. 😄

"miért, szerinted mi mást lehet beállítani még egy játékban? a billentyûkiosztást?"

Miért szerinted abból áll egy játék, hogy frankón beállítod.

vicces fiú vagy 😊

"Téged az AA-n, Very high-n, 2560×1600-n, pixeleken, recéken, kívül érdekel más is?"

miért, szerinted mi mást lehet beállítani még egy játékban? a billentyûkiosztást?

"Vagy ha ezek mind frankon megvannak, akkor áll a bré, kiverjük rá oszt mehet a polcra a game?"

egy nfs esetében ez történhet másképp is? az utolsó 6 rész is dögunalom volt.

"Lassan két hónapja olvasom ezt a topikot, de te képtelen vagy elszakadni ettõl a témától, ráadású dög unalmas is. Tegyél be képet, hozz új infót a játékról, úgy ahogy mindenki más. "

figyelj, h.lyének születni kell, alig pár hsz-el alább toltam be képet, szerintem tedd vissza magad a következõ 2 hónapra is passzív olvasó üzemmódba, mert te eddig még semmit se tettél hozzá a topikhoz.

Black Ghost
Téged az AA-n, Very high-n, 2560×1600-n, pixeleken, recéken, kívül érdekel más is?

Vagy ha ezek mind frankon megvannak, akkor áll a bré, kiverjük rá oszt mehet a polcra a game?

Lassan két hónapja olvasom ezt a topikot, de te képtelen vagy elszakadni ettõl a témától, ráadású dög unalmas is. Tegyél be képet, hozz új infót a játékról, úgy ahogy mindenki más.
A remény hal meg útoljára. <#banplz>

De sztem akkor is biztos, hogy ez nem a max, ennél feljebb lehet tolni a felbontást és az AA-t is. Ezekbõl kiindulva, az effektek sem hiszem, hogy mind Very High-on lennének.

Jacek
Azt mutogatjak folyamatosan, csak te nem akarod elhinni hogy ez a max😊

Mindegy, az utolsó heteken csak mutatnak majd valami csúcs beállítást is a játékból. <#banplz>

Az az A oszlop elülsõ rúdja elég érdekesen jön fel 😄

Ja, mondjuk most így teljesen kinagyítva ez se olyan túl szép 😄DD

Ja, ennél majd még négyszer is feljebb lehet tolni az AA-t, mert hogy ez nem 16x-os, az is fix, talán 4x-es.

Figyelj ide, az eddigi boxos képeknél nagyságrendekkel szebb, az a kipuffogóban begyulladt üzemanyag csóva is elég szép lett, aztán ezt még tovább is lehet majd húzni, mert ez nem a max.

eightmiles
Bár szerintem te ezen se látsz szögleteket meg recéket... XD

eightmiles
Ja, kurvaszép.. XD

És akkor ez még nem is egy maximális beállítás, majd megnézzük minden Very High-on milyen lesz. <#idiota><#banplz>