Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
jóvan, megyek FÛNYÍRÓZNI! <#duhos2>#duhos2>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"aztán ezt még tovább is lehet majd húzni, mert ez nem a max."
"Ja, ennél majd még négyszer is feljebb lehet tolni az AA-t, mert hogy ez nem 16x-os, az is fix, talán 4x-es"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szerintetek a PC a jobb vagy a KONZOL?? <#eplus2>#eplus2>
Haha, biztosan valamikor láthattál valamit élõben, és még halványan emlékképként él benned az emléke.
A rideg tény az, hogy én nekem itt van a ps3 meg box360 az általatok felhozott gt meg nfs játékokkal, meg pécén maxon tudok tolni mindent, ott is begyûjtöttemaz nfs-eket, persze amit én mondok !!!tapasztalatból!!! az faszság, az itt kommentezõkbõl pedig 10-bõl 10-en, de jó idulattal 9-en biztos, hogy nem mondhatják el ezt magukról, vagy current gen konzoljuk nincs, vagy fullosabb pécéjük, !!!vagy egyik sem!!! ergó, 0 tapasztalat, 0 összehasonlítási alap, csak az okoskodás, csak az eszmék, a téveszmék élnek, most ezt hogy vegyem komolyan? Inkább megyek fûnyírózni, azt álmodozzatok tovább a téveszméitekrõl.
Hogy szar legyen a jatek (mint autovezetes, fizika, vezetesi elmeny, jatekmenet stb. - vagyis nem rece alapjan😄), es akkor nincs szukseg a topicra, utana mar a szokasos csapat, szokas szerint, nyugodtan vitatkozhat a kovetkezo NFS bejelenteseig a kedvenc receirol, pixeleirol, PC vs. Konzolrol stb.😊
Vagy legyen jo a program (autovezetes, fizika, vezetesi elmeny, jatekmenet stb.😛), de akkor bele kell torodni azoknak is a topic stilusaba, akik igazabol hasznalnak is a programot: versenyek, koridok, karrier, online stb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehet akármilyen grafikájuk (ami amúgy ugyanúgy... 0), nem vagy képes belátni, hogy játszhatatlanok.
Inkább JÁTSZOK egy 5 éves JÁTÉKKAL, mint egy két hónapos bughalmazzal.
Barátom.
GT5öt biztos nemfogja verni semmi, max a GT6 modellek kidolgozásában.
<#falbav>#falbav>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Biztosan marhára van összehasonlítási alapod, tapasztalatod ez ügyben. Akkor milyen rideg tényekrõl hadoválsz? Rideg tényeket inkább csak akkor állíts, ha van is tapasztalatod iránta.
NFS Pro Street PC version látványra már elverte a GT4-et, ez a rideg valóság barátom.
Gran Turismo.
😉
Ez nem igaz, a GT4 2004 decemberében jött ki, EU-ban meg 2005 eleje körül. De látványra már a 2007-es NFS Pro Street (PC version) is elpicsázta, ez tény.
GTA4 kiadási idõpont
====================
PlayStation 3, Xbox 360: 2008. április 29.
Windows (EU): 2008. december 3.
Windows (US): 2008. december 2.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
úgy beszélsz, mintha nem ismernéd az EA-t aS?:AS?😄?:ASDS?😄
A GT4(!) simán elveri az utóbbi nfs-eket. pedig az mikori is? 2004-es. és ki lehet tenni 1080i-be is a hozzád hasonló graphwhore-k kedvéért 😉
Mennyi idõközönként jön ki egy újabb Gran Turismo? 4 évente? Honnan tudod, hogy 2 év múlva, vagy akár 3 év múlva nem lesz már olyan NFS, ami ne verné el simán látványra a mostani GranTurismo-t? Hiszen NFS minden évben jön, és egyre gépigényesebb modellekkel... Vagy te jós vagy, hogy látod a jövõt, hogy szerinted soha semmi nem fogja fogja verni látványra a GranTurismo 5-öt? Ha igen, elárulhatnád az én jövõmet is, mondd, mit látsz? 😄DD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Te meg nézz még lejjebb.
"mert te eddig még semmit se tettél hozzá a topikhoz."
Hát te se sokat, az íráskényszer nem érték, csak balansz.
"egy nfs esetében ez történhet másképp is? az utolsó 6 rész is dögunalom volt."
Már tudom is hogy miért nem volt benne 128×AA. 😄
"miért, szerinted mi mást lehet beállítani még egy játékban? a billentyûkiosztást?"
Miért szerinted abból áll egy játék, hogy frankón beállítod.
vicces fiú vagy 😊
miért, szerinted mi mást lehet beállítani még egy játékban? a billentyûkiosztást?
"Vagy ha ezek mind frankon megvannak, akkor áll a bré, kiverjük rá oszt mehet a polcra a game?"
egy nfs esetében ez történhet másképp is? az utolsó 6 rész is dögunalom volt.
"Lassan két hónapja olvasom ezt a topikot, de te képtelen vagy elszakadni ettõl a témától, ráadású dög unalmas is. Tegyél be képet, hozz új infót a játékról, úgy ahogy mindenki más. "
figyelj, h.lyének születni kell, alig pár hsz-el alább toltam be képet, szerintem tedd vissza magad a következõ 2 hónapra is passzív olvasó üzemmódba, mert te eddig még semmit se tettél hozzá a topikhoz.
Vagy ha ezek mind frankon megvannak, akkor áll a bré, kiverjük rá oszt mehet a polcra a game?
Lassan két hónapja olvasom ezt a topikot, de te képtelen vagy elszakadni ettõl a témától, ráadású dög unalmas is. Tegyél be képet, hozz új infót a játékról, úgy ahogy mindenki más.
De sztem akkor is biztos, hogy ez nem a max, ennél feljebb lehet tolni a felbontást és az AA-t is. Ezekbõl kiindulva, az effektek sem hiszem, hogy mind Very High-on lennének.