11230
-
USAMEN POWER #4035 B+ kikapcsolható opció ! -
#4034 Istenkém, annyira butus vagy :)))) -
USAMEN POWER #4033 Tegnap leírtam hogy az NFS -ek nagy részét usa vasakkal toltam ki, a Gridet is nagyrészt, bevallom egyes kanyarokban kell egy apró kézifék, de itt se lesz gond. :) -
#4032 amcsi verdákkal csak az a baj, hogy a kanyarokat nem szeretik. egyenesben szakítanak, de ha jön a kanyar, ott a vég...régóta igaz szinte minden amcsis izomautóra... -
#4031 Tesco hivatalos forgalmazója a Magyarországi EA termékeknek. -
USAMEN POWER #4030 Aztaqrwa ! Még szerencse hogy imádom az amcsi verdákat, szal hátsómeghajtás fav ! -
#4029 Hát igen, volt kanyarodás segítő, de azért ha nem nyomtad kicsúszott, az más kérdés, hogy simán vissza lehetett jönni :) -
#4028 Ebben semmi logika nincs, addigra már mindenki vagy megveszi, vagy letölti a warezt és eldönti, hogy na ez megint szar lett így legalább nem kell megvenni :) -
#4027 nagyon még jobbra-balra sem kellett. arra is rásegített. -
marco2 #4026 Need For Speed Shift demo megjelenés után: http://www.pcdome.hu/hirek/17421/nfs_shift_demo_csak_a_megjelenes_utan -
#4025 De itt nem motorfékről van szó, hanem nyomtad a gázt és a kanyarban szépen lefékezett neked, semmi mást nem kellett nyomni, csak jobbra-balra-gáz. -
#4024 ezt hívják motorféknek, meg injektornak -
#4023 Ahogy az eddig összes NFS is: ha "elvetted" a gázt, az autó elkezdett lassúlni/megállni... igaz, volt olyan eset is, hogy "gáz" nyomása nélkül is ment 10 km/h-val, sík terepen :)
-
#4022 rejtélyét -
#4021 ezért simán fogyasztóvédelmi feljelentés... -
#4020 Egyetemista vagy, próbáld megfejteni életed relytéjét. -.- -
#4019 Hát én sem, de az F1GP-kben volt minden annyira le lehetett butítani, hogy neked csak a gázt kellett nyomni, meg kanyarodni (de tényleg, még fékezett is) -
#4018 hehe még kb meg sem jelnt a teszkó már leárazta
-
#4017 Én egy autós játékban sem használtam, akkor mi értelme az egésznek? Jóhogy nem kormányoz is helyettem, mert itt még azt is mutatja ha túl gyorsan mész.
-
#4016 Ideális ív mutatása már az ezer éves F1GP-kben is volt kb. 15 évvel ezelőtt. :) -
Csokis #4015 Jaja, ráadásul úgy is fog kinézni, ahogy azt a játékkészítők megálmodták! Nekem is volt PS2-m és tényleg nagyon kényelmes, ugyanakkor kényelmetlen egy-két dologban (PC után persze!). -
#4014 Ez a konzolos vs PC-s vita [elejétől fogva, úgy unblock a világban] a gyalogos vs autós paláverre hasonlít: mindkettő kerülhet a másik oldalra.
Akkor hol is a harc?
Én eddig csak PS2-vel játszottam - Most Wanted - és azt kell mondjam, bizonyos szempontból, meg tudom érteni a konzolosokat: rohadt kényelmes, hogy nem kell aggódni megy-e vagy sem a betett játék - mert menni fog!
-
#4013 Ki lehet kapcsolni:) -
#4012 viccelsz? próbálsz felhúzni másokat mi?
GTR2-ben is volt ideális ív mutatása... -
#4011 Ez meg a buta pécéseknek.
-
#4010 Köszi.
-
#4009 Azt hiszem ehhez a játékhoz nem kell a kormányom. Nem érdemli meg. Ez az ideális ív mutatása pedig szánalmas, látszik hogy a buta konzolosoknak készült ez is. -
#4008 1 pálya van benne: Mugello, és ha tesztek bele kocsikat nem mindegyíkél műxik a cockpit view -
#4007 Egyébként megéri bereggelni másik kocsik miatt? Van olyan jó szimulárotilag a game? :) A hangja tetszik jutubon...
Egyébként a pálya melyik lehet, amin mennek? -
#4006 mármint a game-hez?, nem kell single game -
#4005 És kell hozzá net?
Mert ha browser game, akkor dughatják felfele... -
#4004 kocsikat innen tudtok szedni hozzá klikk csak egy reg kell és már szedheted is,sok van hozzá -
#4003 Ezt asszem megnézem én is, míg a cucc megérkezik :) -
#4002 Már kapható külföldön is szal no para :) -
#4001 Nyugi valaki már tegnap megvette a galxisbol :) -
zoltang #4000 -
#3999 Egyébként igen, a CD galaxis már tegnap írta, hogy elvihetem. :D Ma este kapom kézhez, ismerősöm megy be érte. Remélem nem az lesz a vége, hogy nem adják ki, mert észbe kapnak, hogy "Jha még nem is szabadna árulni" :/
Érdekes... -
zoltang #3998 Itt egy kis nyugtató... ingyenes.
Ferrari Virtual Race
info
Download Ferrari Virtual Race
~75MB
Van egy másik verzió is.
Ferrari Virtual Race 2
Developer: Synetic | Publisher: System 3 | Genre: Racing | Platform: PC | ISO 343 mb | 2009 | English -
balika16 #3997 jah! -
#3996 Pont ez a hozzáállás az, ami tönkreteszi az országot szépen lassan. Még ha jogos is a dühödtség az ilyen ügyek szereplői iránt, az senkit nem jogosít fel hasonlóra.
Az megint egy más kérdés, hogy szerintem játékot/zenét/filmet/bármit letölteni nem egyértelműen lopás, kicsit elszaladt a jogvédőkkel is a paci. De ha a cégemtől meg haza hozok egy tollat, bögrét, akármit és ebben tönkremegy, akkor emg is érdemli. :)