11230
-
twi452 #4155 Amíg nem lesz a nagyközönség számára elérhető addig off marad gondolom :)
De utána gondolom üdvözölhetünk egy új screenshot topikot néhány fikázás mellett mert az mindig kell egy egészséges topikba :D
Erről jut eszembe múltkor valamelyik topikban láttam arcot aki cd-kulcsot kéregetett, hogy tudjon multizni xD -
#4154 oké bazdmeg, és kössz -
#4153 kijött már bazmeg. elmész és megveszed. -
#4152 Ha már átmentünk offba akkor elöször én is a Padavant akartam
lecseszni,de visszábbolvasva rájöttem h nem ö volt a bunkó!
Igazából nem is értem h miért kellett 40 hsz-en kertesztül oltani!
Balika és társai jó lenne h befejeznétek,és ahelyett h fikáznátok azokat
akiknek már megvan eredetiben inkább örüljetek h raknak be képeket,meg irnak róla véleményt!
Ennyi erövel a CD kulcsot is kéregethetnénk! -
#4151 Rossz embert kóstolgatsz. Majd ha neked írok válaszolj, addig irkáljad másnak az ökörségeidet. -
#4150 akk mikor jön ki pc-re a játék?M -
#4149 de. mérne menőzzön vele? tanulj te is és akkor majd lesz neked is pénzed, hogy megvegyed a játékokat.
-
#4148 Padavan te tuti vmelyik BKV górénak vagy a rokona....:D
Én amíg 80000Ft-ot keresek addig sajnálni is fogom rá a pénzt általában 15K körül szokott lenni az NFS,most látom van olcsóbban is,de majd kifizetik Padavanék,bkv-sok,meg USA-ban,nyugat-európai országokban ahol talán még olcsóbb is és 6szor ennyit keresnek...
warezről meg annyit,hogy sztem amíb nem kér érte vki pénzt,nem jut haszonhoz,addig szvsz nagyon jó dolog,régen sem reklamált senki mikor videokazettát kölcsön kért a szomszédból és lemásolta,pedig az is lopás volt -
#4147 ezt is akartam írni...csak azért is leugattak volna
te sem tudsz rólam semmit,én is beírhatnám hogy 100éves vagyok... -
#4146 mivagy te pap? -
#4145 öhh
akkorse kell menőzni hoyg megvan a játék...
játszon azt kész -
#4144 Azért a profilban szereplő adatok sem szentírások.
Ugyanez megy a Sportmocceron is. Ha nincs kitöltve valaki adatlapja, már hiteltelen, pedig mindenki azt ír oda amit kar. -
#4143 de szar duma ez a Colin MCrae tiszteletére... -
#4142 Ettől féltem :(
Balika, Keller Dávidka...
Legalább olvasnátok vissza, meg néznétek meg valaki profilját, mielőtt leszóljátok. Padavan 35-40 közötti férfi, és mint írta egy 6 éves kislány büszke papája. A minimum, hogy ezek után nem dumálunk hülyeségeket 14-18 közötti idős fejjel.
Véleményt lehet alkotni, de a kornak járó tiszteletet illik megadni. -
#4141 Csak vicceltem! -
#4140 annó a GTA IV-nél volt egy ilyen egy csávó felrakta youtube-ra hogy neki megvan és mindenki elkezdte oltani hogy mért nem rakja fel -
#4139 2010! Eltolták jövőévre!:) -
#4138 -
#4137 -
#4136 Ha ennyi fölösleges hozzászólás helyett mindenki elmondott/leírt volna egy imát, már rég játszana vele mindenki függetlenül attól hogy megvette-e, vagy letöltötte. -
#4135 mikor jön ki a játék?? -
#4134 veszel neki is saját pc-t? nem túl fiatal még hozzá? esetleg nem gondoltál arra, hogy inkább valamelyik sg-s tagnak vedd meg? mondjuk nekem? hm? -
CamelX #4133 Vérpistikék érzik a hús szagát, de még nem dobták oda nekik :D -
twi452 #4132 Én már ott elakadtam, hogy miért kellett Padavan-t letámadni? :D Sehol nem menőzött, hogy ő megvette és most mekkora király. Tegnap amikor elújságolta akkor is csak azt mondta, hogy neki mennyire tetszik meg rakott pár ingame képet.. nem menőzött, hogy milyen nagy arc (ebből is látszik, hogy valószínűleg tényleg nem a 10-20 éves korosztály tagja)
Ma pedig csak annyi volt, hogy "felemelte" a hangját egy véleménye ellen, hogy ha ő megveszi akkor miért kellene neki feltöltenie(amivel amúgy sem érne senki semmit)
Én nem látok ezen menőzést és a saját pénzén azt vesz amit akar..egyeseknek ez nem tetszik de hát semmi közük hozzá.. én sem szeretem ha beleszólnak, hogy mit veszek-nem veszek :) -
#4131 Hát hallod ki miből miért vette, ki miért nem veszi mennyiért mikor hogyan meg mittudomén... Od@b@sz! -
#4130 Hát, lehet, hogy azért adnak olyan magas pontszámokat erre, mert a korábbiak fényében valóban jónak tűnik.
De, majd megkóstolás után derül ki, hogy mennyire finom is az a bizonyos puding...
-
#4129 GT Review NFS undercover 6.7
Szóval ha erre a fosra 6.7-et adtak és a Shift most 9.1-et kapott,akkor
elmondható sztem h nem lesz ez olyan rossz! -
#4128 Lassan átmegy szokásos NFS topikba ez is:D -
#4127 Úristen. Mi van itt!?! -
#4126 ha nem anyja/apja pénzéből vette akkor ott vág fel vele ahol akar. szerintem.
feltéve ha nem valami rézbőrű aki csalással veszi meg. -
#4125 miafasz nektek áll feljebb, hogy ő tanult és most van pénze? -
balika16 #4124 Nem komolyan mondom! Csak nem értem az ilyeneket! -
#4123 Ezt ugye nem gondolod komolyan?
-
balika16 #4122 Jah lehet valami kis 12 éves!:) -
#4121 most arra vagy kemény hogy anyu/apu pénzből megvettél egy játékot? -
#4120 a világ televan ilyen emberekkel -
balika16 #4119 Jah nagyon beképzelt! Ilyeneket irtanám ki! -
#4118 Érdekes, nálam a részeredmények alapján számított átlag 8.96 :) -
#4117 az sg se volt mindig ilyen .... -
#4116 Mivel nincs szerkesztés: