11230
  • HKS
    :)
  • Szabi1991
    jöhet.. :)
  • Lacee86
    Sztem abszolút nincs azzal semmi baj, ha vki ennyi idős korban játszik (lehet h én is fogok ). Lényeg, h ne menjen a munkája, családja, emberi kapcsolatai stb. rovására.
  • DAVE23
    Na azt adom:D
  • padavanHUN
    Teszek fel vidit, jó?
  • padavanHUN
    Igen, 26 ezer dolcsi, nyitva van a kocsi, megvásárolható.
  • Willi Betz
    Köszi szépen:)
  • DAVE23
    Köszönöm, és még egy kis informálódás, melyek a kezdő autók?
  • blackcalibra
    Én elhiszem hogy annyi vagy, de nem is "rád" értettem, hanem általánosságban. Nincs azzal semmi gond hogy ennyi idősen játszol, valszeg én is le fogok ülni a gép elé lehet míg élek. Nem kor függő hanem érdeklődés kérdése.
  • Firerock
    oké srác,bocsi hoyg beszóltam...
  • padavanHUN
    Fú, mindjárt megnézem. Két perc.
  • padavanHUN
    Ép arra készülök a nagy flém közepette. :D Első tíz perc videó jöhet? Szerintem másfél órán belül tudom produkálni, most kaptam a telefont, hogy még két órán keresztül egymagam leszek itthon... :(
  • HKS
    játszani mindig lehet sose késő neked valszeg ez a szórakozás így kapcsolódsz ki ennyi
  • VRSDM
    írhatnál infókat folyamatosan amúgy.
    megköszönnénk szerintem sokan eléggé.
    esetleg néhány kép.
    leírás minden féle apróságról stb. : )
  • Willi Betz
    Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. A Ford Focust már az elején meglehet venni,vagy csak ilyen Golf,Scirocco és pár japán szekeret lehet választani?
  • padavanHUN
    Igen, van a játékban nitró.
  • padavanHUN
    "Azért a profilban szereplő adatok sem szentírások."

Nálam annak veheted nyugodtan, minek kamuzzak? Semmi értelmét nem látom. Ha hazudnék, megadnám, hogy 22 vagyok oszt kész. Így meg egy-egy vitában biztos jön valami okostojás, aki szánalmasnak tartja, hogy valaki ebben a korban még játszik. Hát, én ilyen szánalom vagyok. :( :D - Szóval azzal, hogy beírom az igazat, nem feltétlenül teszek jót magammal, mondhatni, adok egy támadási felületet. Ne tudd meg mennyiszer levénszaroztak már! :D
  • padavanHUN
    Várom haza a családot és nem akarom, hogy úgy lépjenek be az ajtón, hogy bömböl a hangfal és apuka ezerrel dönget a monitor előtt. :D(Amúgy: Esténként szoktam játszani, amikor már minden csendes, fülessel.)

Ja, amúgy a gyerek is kipróbálta tegnap, egész jól ment, ahhoz képest hogy lány és ha téves, de aztán amikor ki lett tiltva a versenyről, mert rossz irányba haladt, felháborodva ment a babái közé. :D
  • DAVE23
    Valaki valami válasz az észrevételemmel kapcsolatba? ->#3972
  • pxxl
    miért az már kizáró ok?
  • blackcalibra
    Látom nekem jött. Viszont akkor nem értetted mit akartam ezzel, de mindegy.
  • Norbi1990
    Padavan.
    Te mér írogatsz forumon amikor megvan a játék?
  • HKS
    írd be nyugodtan engem érdekelne talán a topikban lévő vita és lecsitul egy kicsit
  • padavanHUN
    Tedd már be légyszi! Érdekelne, hogy mit láttál, ami felett én esetleg elsiklottam, vagy hátha Te jobban megfogalmaztad a játék lényegét. Engem érdekelne!
  • padavanHUN
    Ja, bocs, ez blackcalibra-nak ment volna.
  • Lacee86
    Egyetértek. Én pl. msn-re is csak olyat veszek fel, akit személyesen ismerek. Itt sg-n is kértek már páran, h vegyem fel msn-re mert h ott akar vmit kérdezni. Ilyenkor mindig mondom, h azért van a site, h itt társalogjunk a megfelelő topikban, de van chat is ha kell.
  • padavanHUN
    Jól van, ne erőlködj. Keress rám a Facebook-on, ott van egy rakat adat rólam, képek, minden, ami bizonyító erejű. És akkor lőjük is le ezt a kérdést, meg a warezt is szerintem. Kösz.
  • padavanHUN
    Szerintem sokan úgy vannak vele, ahogy én: A Porsche utáni NFS-ek nem tűntek igazán élvezetesnek a vérárkád játékmenetükkel, ezért gondoljuk úgy, hogy tényleg igen hosszú idő óta ez az első említésre méltó epizódja a sorozatnak.
  • Csokis
    Köszönöm a választ!
  • red13
    Írtam egy rövid véleményt a játékról, de is már be sem merem rakni. :D Lényeg annyi, hogy nekem nagyon nem tetszik. Az tény hogy az elődöktől jobb, de hát az nem vigasz. A 9 pontos dobálózás enyhén szólva is igen erős.
  • Shep
    Már nem azért de szerintem te elég naív vagy, azok akik mindent magadnak magukról a neten, nyilvános, mindenki által hozzáférhető helyeken pl. sg, iwiw és még sorolhatnám, elég meggondolatlanok. Nem tart semeddig megtudni valakinek az adatait, de azért ne könnyítsük már meg a visszaélők dolgát. Persze lehet én vagyok a hülye.
  • padavanHUN
    Egy rakat nyelv van benne választható, egyebek mellett mindjárt az első helyen az angol is. :)
  • Lacee86
    "tizenX év után ez az első jó NFS" - Na ne!! Mert eddig nem igazán szimulátor volt, azért attól még ilyet ne mondjunk már!
  • Csokis
    Bár azt hiszem az előző kérdésem tárgytalan, mert a képeiden angol feliratok vannak.
  • padavanHUN
    :D Jó néhány éve saját keresetből élek, ezt iszonyatos módon bebuktad.
  • GerY5
    Természetesen nem szentírás, de 6 éves kislány mellett a 35-40 éves kor reálisnak mondható, és ki van töltve legalább az adatlapja, nem úgy, mint pl balikáé, ha jól láttam... Firerock meg nem adja meg a nevét, csak őgy, mint Nevem Dávid, de az emilcímében ott figyel a vezetékneve is. Hitelességről szerintem ennyi elég is.

Lényeg, hogy kár enni egymást. Ha már tizenX év után ez az első jó NFS (remélhetőleg), adjuk me a módját egy méltó topikkal is. Az összes eddigi NFS topikja egy kupac kaka volt. :(
  • Csokis
    Valóban csak magyar és cseh a felirat benne? Angolt nem is lehet választani?
  • padavanHUN
    Anyukáddal ezt a stílust, kismajom. Nem vagyok elszállva, mert nekem természetes, hogy amit nagyon várok,/nagyon tetszik, azt megveszem Ez nálam szokás te gyépé, tehát ettől rég nem tudok "elszállni".

Tipp:Ha meg nem telik kenyérre és vízre, akkor talán mondd le az internet előfizetésedet, add el a gamer gépedet és akkor hátha nem döglesz éhen.
  • Shep
    Hihetetlen amit itt műveltek, sok a ráérő ember úgy látom :)
  • padavanHUN
    Korábbi kérésre akkor beírom:

Az origi NFS: Shift lemezen 5.40 GB méretű.