Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heló hallottam olyat hogy várható demó ennek a hónapnak a végén tehát 25. e után nemsokkal. Erõr tud valaki valamit?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

eightmiles
Versenyautóban még én sem ültem, azzal nincs is bajom, hogy rángatózik a kamera, az bejövõs, viszont szerintem a kocsik csúszkálnak nagyon. Valahogy... fura.

kuci06
😄
nem, versenyautóban MÉG nem ültem. <#zavart1>
a magyar utak tényleg ráznak, mint a sz*r, de egy versenypályán, egyenesben nem kéne full ugyanúgy rázni...

sõt, szerintem 0:20-nál sem kéne kikapni két kerékre azt a szerencsétlen autót...

elvileg új az engine alatta, szal biztos kell hozzá vas, de a graf alapján nem számítok olyan nagyon durva gépigényre... a GRID jobban néz ki, és az elég barátságos volt ebbõl a szempontból

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

SLICK
optimalizálásban EA elég ratyi. A legjobban optimalizált NFS-ük az újak közzül a Most Wanted volt. Remélem ez is sikerül közel olyan jól.

"Minden rángazódzik össze-vissza, cikázik ezerrel.."

te ültél már egyáltalán autóban? nemhogy versenyautóban

szerintem ütni fog ez a game. ezt a játékot csak az optimalizálás terén tudják elkúrni. és el is fogják sajna úgy érzem :S

kuci06
Hát a GTR és társaiban részletesen be lehet lõni a fejmozgást, G erõk szimulálását, stb...
Örülnék egy ilyen funkciónak itt is

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

norbi2fraktal
az biztos....jöjjön már egy demo, nagyon kipróbálnám

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

symbol
Szerintem is simán jó lehet. 😊
Az ilyen videók alapján ne itéljük már el. Effekteket valószinú ki lehet majd kapcsolni. Kormánnyal szimulátorként kezelve valószinúleg egész más lehet a helyzet. Ha nekem gond nélkül futni fog, tuti kipóbálom. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

arty
ez nem hiba, hanem kompromisszum

ha minden 1:1 ottlenne a tükörben, akkor kétszeresére nõne a gépigénye ... (tulzás, de majdnem)

Forza.

Black Ghost
Jó ez...😊, szerintem van még remény hogy szimulátorosabb legyen a game, az eddigi NFS-hez képest biztosan, de ha az irányítást legalább a GRID és a Race07 közé tudják tenni, akkor nekem jó lesz.

Azért ne várjatok Rfaktor-s, GTR-EVO-s fizikát, ez a játék nem ennek a szegmensnek készül.
norbi2fraktal
ááá észre vettem egy hatalmas és nagyon zavaró bug-ot,a középsõ visszapillantó-ban jól látszik hogy eltünnek a távolban levõ fák és az út,hát sajnos Undertógerban is volt ez.....ááááá

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Csabesz6
Azért az egy KICSIT más világ..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Alexease
Azert ne hasonlitsuk mar ezt a RACE/GTR-hez😊 Egyelore a videok alapjan ez egy vicc😊
Semmi új sincs benne, kivéve a belsõ tuning. De a hátha lesz a world online-ban részletes tuning.

modelcar
Bár az szerintem picit közelebb áll a valósághoz.<#vigyor3>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Totti5
több mint valószínû hogy az abs, tcs és stabilitiy is be van kapcsolva a videón

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

modelcar
Nem is csúszkáll annyira az autó mint pl.Race,GTR 2.Szerintem élvezetes lett.Ott ha egy kicsit kimegyek a fûre,egybõl kicsúszok.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Totti5
addig nem is fogunk amíg a demóval nem játszottunk, amit én is kormánnyal fogok azonnal kipróbálni, csak konzolon, remélem használható lesz vele

Alexease
Mint klasszikus NFS, nincs vele baj, mert semmi koze az autohoz:😊

De most valami normalisat igertek, a volt Blimey! is ott van a csapatban, ennek ellenere meg semmi normalisat nem lattunk. Nem gond, ha ilyen marad, csak kivancsiva tettek😊
Totti5
Ez a videó pedig nagyon rendben van és a játékosok túlnyomó többsége ugyis kontrollerrel fogja játszani.

Totti5
Legyen olyan statikus mint a GRID? ez legalább játszhatónak tünik belülrõl, és mivel egy játék vannak benne túlzások.

kuci06
...hát nem ilyen 😄 (és mielõtt megkérdeznéd, ha 100 fölött mész, nem mosódik el a világ körülötted <#idiota>. Sõt, ha jól emlékszem, csicsás effektek sem nagyon szoktak lenni)

Ez van, a játékban kicsit minden el lett túlozva... a Hungaroringen játszók is legtöbbször erre panaszkodtak... az ilyen cockpit effektekbõl kicsit kevesebb is elég lett volna

Alexease
Az osszes videot, igy full arkadban toljak, attol ennyire szar:/ Kontrollerrel rangatja az autot, ami "irrealisan" mozog:/
Ha nem adnak ki demot a megjelenesig, akkor ez nagyon gyanus:😊
Máté94
Szted a vAló életben milyen?😄
kuci06
Új(?) Ingame videó:
Háát... nem tudom. Nem tûnik olyan rossznak, de nekem az egészrõl a "kaotikus" szó jut eszembe. Minden rángazódzik össze-vissza, cikázik ezerrel... <#whatever>

SZilaJMaGGoT
Nem is NFS lenne, ha nem így lenne megoldva... XD LOL a jóöreg stage 1-x-ig tuning... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

1hétig nem voltam sg, meg nagyon netközelbe se.. azt hittem már kijött a demó.. -.-"

Egy pár kép a tuningról:

NFSGAME.NET

Privát üzenetet küldtem.

A borító hátulján ezt írja:
Video card must be 256 MB or more with suupport for Pixel Shader 3.0 and contain one of these chipsets: NVIDIA Geforce 7800 or better; ATI Radon X1800 or better

Gabor77
Igen, ingyen lesz az egész. Ryo, ír valami hibaüzenetet az oldal, amikor regisztálni akarsz?

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Alexease
Igazabol teljesen mindegy, mert a lenyeg a lenyeg, de a DirectX 9c 2004. augusztus 4-en jelent meg😊 Vagyis 5 eve, majdnem eltalaltam😛
[HUN]FaTaL
DX9c

Tehát SM3 kell neki, 5-6 éve azért nem volt SM3.

Egyébként ez szerintem is a minimum gépigény, amin egyáltalán elindul.

http://goo.gl/gd6Zi5

😄

Alexease
Ez a SZUKSEGES gepigeny, amin mukodik (kompromisszumokkal). Videokartya nincs is irva😊 A DX9 az barmi lehet az elmult 5-6 evbol😊
norbi2fraktal
sztem optimalizálni fogják jobban, amikor megjelentek az elsõ Undertróger gameplay-ek már abban látszodtak a távolból elõ épülõ házak/épületek/utak<#wow1><#vomit>

Ha ez igaz, elég alacsony a gépigénye...

kuci06
remélem ez már normálisan lesz optimalizálva, nem úgy, mint az a &@#?!-halmaz Undercover...

OPS! ez nem az a gépigény!

Ez az igazi:

CPU :Intel Core 2 Duo GHz or faster AMD X2 3600+ or faster
RAM :XP: 1GB RAM / Vista:1.5GB RAM
Disc Drive :8X speed or faster DVD drive
Hard Drive : At Least 6 GB of free space
Video 😄irectX- Version9.0c compatible video card
Sound 😄irectX 9.0c compatible sound card

Minimum Requirements:
# Pentium 4 3.2 GHz (3.4 GHz for Vista)
# 1GB RAM (2GB for Vista)
# Graphics card with 256MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive

Recommended Requirements:
# Intel Core 2 Duo 2.5 GHz or AMD 64 X2 2 GHz
# 2GB RAM (3GB for Vista)
# Graphics card with 512MB of RAM support Pixel Shader 3 (PCI-Ex)
# Sound Card compatible with DirectX 9.0c
# 10GB free hard disk space
# Windows XP SP3 or Vista SP1
# 8x DVD Drive

Hát igen, az elsõ 5 rész voltak az igazi NFS-ek! Megemlítésre méltó, hogy ebben az NFS II SE-ben lehetett váltani arcade és simulation módok között is a játékmenetnél!

bertino
azta, ez komoly ?
ha így van, gratula

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szeretem a TCM-et, mindennap megnézem rajta a híreket, csak egy baj van vele: nem birok rá regisztrálni. <#rinya>

Alexease
Es fizetnek mindent?!😊 Utazas, koltsegek, szallas, kaja, pia stb.😊
kuci06
valahogy próbáld már kiszivárogtatni 😄

Gabor77
Meghívott minket (tcm.mconline.hu) az EA Kanadába, Vancouverbe, hogy tesztelhessük a Shiftet. Európából csak 4en mehetnek és mi fogjuk képviselni Magyarországot. <#circling>

Itt olvashatjátok a teljes hírt.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

pxxl
<#ejnye1><#hehe><#hehe>

All hail the double x!

Máté94
<#nemtudom>
norbi2fraktal
visszajátszás lessz benne?

DJ RX7
FZR2000 😄

:3