11230
-
#4519 1)
Van olyan a beállításokban hogy: G25! (de ne a "kombinált pedál"osat válasszad!)
-
#4518 3 gondom lenne a játékkal....
1)g25-nél hol lehet beállitani a H-váltó fokozatait(1,2,3..stb)
2)hol lehet beállítani a körbenézést a belső nézetben(mert videokon jobbra-balra fel-le lehetett nézelődni)
3)a fák miért 2D-ek 2009-ben? nagyon illúzió romboló hamár minden szép 3d-s a fák meg lapok...
az első 2 kérdésre válszoljatok pls -
#4517 Mi az hogy nem lehet kilépni verseny közben. Fuhh de felbaszta az agyam ez a fos. A menühöz külön gratulálok az EA-mak. Főleg a grafikai beállításokhoz. 1-től 107-ig vagy meddig lehet állítani, mekkora trágya. Még kap egy esélyt ez a marketingfogás. Pénzt nem adnék érte semmi pénzért sem. -
#4516 Ezek szerint én az EA-nál dolgozom, mint Shift játékfejlesztő? Csak azért kérdezek rá, mert minden gond nélkül játszom... -
#4515 optimizálás? azmiaz?
elég kuka a gépigénye. 1680*1050 közepes beállítások mellet játszom. szerintem simán kéne mennie fullon. a grid ezzel szemben 1980*1080-ban max beállítások mellett is tökéletesen megy. nem itt olyan crysis grafika aminek akkora gép kellene.
-
#4514 Népszerű témák
1. Need for Speed: Shift
2. Maffiózó
Gondoltam megnézem már mi van itt Grat! -
#4513 hali, lehet hogy hülye vagyok, de ez a játék támogatja a dx10et? -
havast #4512 foleg az elozo resz utan... -
#4511 Nah kipróbáltam én is. Évek óta ez az első NFS ami tetszik. Nagyon is, bár még csak pár versenyt nyomtam. :) -
#4510 Látom megjelentek már az "EA minden játékát lefikázom" klub tagjai is. Én viszont objektív véleményt szeretnék olvasni a játékról. Valaki írna róla röviden? -
havast #4509 hat azert 5ft-om lenne ra,h itt is a userek fele azzal a bizonyos rls-el jatszik....mert lehet vannak nehanyan,akik szeretik latni,h mit vesznek a penzukert,s itt nem a dobozra,meg a youtube-os videokra gondolok... -
#4508 faszom én még hétvégéig nem tom beszerezni a gamet -.- -
#4507 holnap még piszkálom 1 kicsit, így hagytam mára: (ez 720°ra)
0%
0%
0%
0%
80%
50%
50%
50%
50%
10(FFB)
100% -
#4506 azért köszi hogy sikeresen és tudatosan az ON! topikban kezdtél warezolni aztán kamuzni meg habogni.
szóval én még mindig javallom azt az arzént lefekvéshez. csak hogy jól aludj. -
havast #4505 iigen,ezt szerettem volna tudni,magyarul a rls x*r....azert koszi a gyors valaszt,vegul is segitettel,de tod,a warez tilos.en is ehez tartom magam. -
#4504 ehh?azt hogycsináltad? -
#4503 Akkor olvasd el megegyszer amit irtam, aztan szolj be okosabbat.
Persze megoldhatnam, de akkor az EA-nal kellene dolgoznom ezen a projekten. -
#4502 na mostjöttem 2óra játék után:D
szégyen amit az nvidia csinált
az én konfigommal 20fps fullgrafon
amúgy nagyon jóü játék,csak ez a szarszemét nvidia elrontja az egészet,bannolni kéne az összeset -
#4501 aha jó értem én.
csak csöppet gyanúra adott okot hogy ugyan úgy basztad el ahogy a crack-et is elbaszták.
ugyan az a hiba mint a törtnél (IGEN, MIN NÁLAM IS :)
de hát ha te mondod én elhiszem.
amúgy meg boxra vetted meg, akkor miért akarsz pc-n játszani? :D
vetted volna meg pc-re.
nem értem én a mai embereket.
ha meg megy boxon akkor minek pc-n?
ha nem jó boxon minek vetted meg oda? -
Neoncsoves #4500 érdekes az autó fizikája az tuti... de nem rossz egyébként -
havast #4499 persze az ea-hozzajarulasaval:) -
#4498 Kormány érzékenységet mennyire raktad? Meg ugy a holtjátékot és a többi... -
havast #4497 ki warezol okoska??:)megvettem a 360as verziot,es atirtam pc-re,csk el*aszhattam valamit,azabaj:)azt kerdem,h mit:) -
#4496 = EA
Ez NFS? :D Ez valami hihetetlen jó lett!!
kb 1 órám rá is ment míg beállítottam normálisan a G25-re, alakul! :D Még lehet finomítani.
(G25 H-Shift 720°, játékban persze az összes segítséget ki kell kapcsolni:D)
-
#4495 -
#4494 Hiszti helyett oldd meg a gondjaidat, aztán játsszál. Ha meg nem tetszik, akkor írd be egyszer, és szeva. Nem kell itt a fikaparádé, nekem sem megy, mert béna vagyok, de azon kívül hogy élménybeszámolok, nem hisztériázok. -
#4493 1 oldal visszaolvas, ott regéltem..
Abból már lehet következtetni -
#4492 3850-en
1680*1050-ben max beállítások mellet beszaggat. -
#4491 Cobaltot :)
Honda Civicen gondolkoztam először, de az ölég gyenge az adatok alapján :) -
#4490 gépigényről regéljen valaki valamit köszi :) -
#4489 Na, megpróbáltam a karriert. Kaptam meghívásos versenyt, benéztem, hogy miről van szó. Körpálya, heten vagyunk, utolsó a kör végén megy a garázsba. Esély nincs egy 20 mp-s kör alatt megelőzni senkit! :D :D :D Nem vitték egy kicsit túlzásba a nehézséget? -
#4488 jaj... senki nem mondta, de hogy ilyen szar lett ismerve a fejleszto csapat regi munkait, csak az EA erdekebe ilyen sz*r jatekokat kiadni. Igy kiforgatni onmagabol egy autos jatekot is csak o tud. Ebben nagy gyakorlata van. Milyen k*szott minoseg ellenorok ulnek ott, akiknem ez a 5 oriasi baki nem tunt fel 1 perc jatek utan. Hova jut ez a vilag a sok felnovo nyomorek teszter, minosegellenor stb miatt.
-
#4487 Nekell állítani a kormányt. Nekem is bekellett,hiába írta ki,hogy joystick meg faszom...Az elején lévő BMW-s menetből meg nem lehet kiszállni,végig kell vinni. Én billentyűzettel vittem végig,de ugy,hogy azzal kanyarodtam,pedálokkal meg fék és gáz. -
#4486 tökmindegy szinte hogy ki csinálja ha valaki megfogja a kezüket.
a simbin-es srácok tudnak ez tény. a gtr sorozat ezt tökéletesen bizonyítja.
az hogy az ea itt mit engedett és mit nem. mire mondott igent és mire nem. az nem az ő hibájuk. -
#4485 helyes :) -
#4484 a megoldás neve.
fél liter arzén elalvás előtt...
tudod pirossal oda van irva valami fölém, az nem a télapó üzenete.
hanem tiltás a warezra! -
#4483 sokan mondogatták hogy mennyivel jobb mint a grid.
azt azért felhoznám ellenérvnek hogy a gridbe, openwheeltől kezdve túraautókon át a lömanig sportkocsik és kisautók roncsderbis és amerikai állítok és mindez sok sok pályán.
szóóóval. azért ez eléggé egy olyan érv. ami kb. behozhatatlan :D
hacsak nem egy tökéletes körpályás versenyzős játékkal van dolgunk.
de ugye senki nem hiszi hogy azzal van :] -
havast #4482 volt vkinek olyan problemaja,h elindul a jatek,1. toltokepernyo vegigmegy,aztan feketeseg...physx fentvan,directx fentvan,legujabb ati driver is ok.
rendszer:amd phenom9950be,ati 4850,4giga ram,win 7 64bit.
ha vki tudja a megoldast,az ossza meg velem plz...thx elore is:) -
#4481 "koszonjuk EA" nem az EA csinálta a játékot... -
#4480 ha eredeti akkor jogos a panasz.
ha másolt/tört akkor meg azt kell hogy mondjam. igen erre vártál :D