11230
  • Willi Betz
    Merciket jobban kedvelem,de ez látszik az aláírásomban is:D Viszont az E30,E36-ot nem vetem meg:)
  • HKS
    Jó videó lett gyönyörű a hangja többi videódat nézve látom te is BMW FAN vagy :D
  • Willi Betz
    Off:
    Hogy lehet youtubra HD minőségben feltölteni?:S
  • alma2
    Visszaolvasva ezt az oldalt nem hiszem el, hogy senki nem probalta ki aki mar jatszott AUTOS jatekkal...
    Csak a hihetetlen turelmem mentette meg, hogy nem toroljem le az elso 2 percben a jatekot... igy meg egy-ket perce van hatra :)
    De pistikevel ellentetben meg is indoklom. Jatek elindit kormany beallit, carrier elindul, unalmas video vegignez, elnyomni nem lehet. Bedob a lecsoba egy bmw-el, hogy megnezze, hogy is vezetek. Verseny elindul kormany nem mukodik rendesen, menube kimegyek oh jaj jatek kozben nincs am options, koszonjuk EA. Quit keresem nem talal ! Nem lehet kilepni a programbol nem hiszem el ! ALT+tab majd close program visszavalt a jatekba. WTF ! task manager, jatek kilo.
    program ujbol elindit, kormany ismet beallit, forcefeedback allitas nem talal. carrier elindit, unalmas video vegignez. elmyomni nem lehet, kormany elteker, auto megy egyenesen tovabb. Kormany teljesen kiteker jatek eszreveszi megmozdul recseg ropog. WTF. option nincs, kilepni nem lehet close program nem mukodik, taskmanager help me. Trackir elindit hatha, jatek elindit, optionben jobban turkalva deadzone megtalalva 0-ra allitom. Verseny elindit, unalmas video vegignez. kormany megint nem mozdul, ahhh par szal haj kitep igy vegigtolva a tesztkort, lehetoseget ad minden segitseg kikapcsolasara. Kovetkezo verseny remenykedve a sok assistance miatt volt ilyen, nagy csalodas megsem.
    Verseny befejezve az 5 helyen, vegre ment a jatek, ki is lehet lepni.
    autot megvesz, majd teszt verseny elindit. options mar van iranyitast el lehet allitani, de az assistanc nem jon be, anyazik, fomenube ismet ki, assistance itt mar elojon. minden erzekenyseg 100 %-ra vege, a deadzone ugye mar 0 volt. Teszt verseny elindit, auto megint nem reagal, csak mint egy meseauto nem hiszem el mi mivan veled EA !!!
    Valaki nyugtasson meg, hogy csak trefal a gepem, es senkinem nem tuntek ezek eddig fel !
    Mert ez igy jatszatatlan, magatol iranyitja az autot pro fokozaton is. ILletve minden kormanymozdulatomra, marmint amit eszrevesz es nem tul picire sikerult fel masodperccel kesobb reagal. Ez valami hihetetlen szar, a prostreetbe nem volt ilyen. win7-en meg nem jatszottam autos jatekkal, lfs gyorsan elindit, minden toketelesen mukodik, es reagal.
    Erre vartam ?

• Willi Betz
    Azt a 2. szinttől,de az hamar megvan,mármint az 1. szint. :)
  • Smicy2
    ja
    asszem :D
    Subaruról esetleg kép? :F
  • HKS
    Okés Előre is köszi :)
  • Willi Betz
    Majd itt lesz :)
  • Csabesz6
    Hacsit is lehet venni kezdőnek?
  • saxicola
    A Dirt 2-őt ma volt szerencsém kipróbálni. Valóban érdekes, hogy mennyire Grid-es beütésű lett (pl. az egyik japán pálya).
  • HKS
    Oh :) kíváncsian várom eddig nem sok játékba láttam alapból ezt az autó csodát
  • VRSDM
    brutális szép :)
  • Willi Betz
    Jó a hangja is:) Mindjárt felteszek egy videót youtubra és akkor hallani is lehet:) Jó BMW-s hangja van:DD
  • HKS
  • Willi Betz
    Focus ST
  • Csokis
    Hűűű, kormánnyal első bírtam lenni! Ez nálam csoda! Ki, milyen kocsit vett kezdésnek? Én egy Ford-ot (26e$-ért).
  • RYO21
    és ha a Codemasters csinál egy shift klón-t?
  • Willi Betz
    Pár kép az E36-ról ;)

• Szabi1991
    há' de az Tommy Milner: Shift..
  • RYO21
    erről ez jutott eszembe: Tommy Milner GRID 2
  • Szabi1991
    ja Ken Block Dirt 2..
  • SötétBarom
    Pfejj de utáltam le mans-t :DDD Csökött egy pálya az.
  • RYO21
    grid 2? olyan is van már? (szerintem a DiRT 2-re gondolsz)
  • Szabi1991
  • Bagoly81
    DirectX 10 et támogatja a játék?
  • nickwaren
    Sziasztok!

Látom gyűlnek a tapasztalatok,így én is megosztok párat. Bár konzolon tolom, de nagyon meglepett, hogy mennyit változott a játék, egyszerűen annyit kell gépészkendi az autókkal,hogy az hihetetlen. Szégyen nem szégyen, de easy módban tolom, így a kör versenyekkel nincs gond, de vs.versenyek egyszerűen kiborítóak, hiába állítok bármit, hiába tuningolom a verdákat, szinte vért izzadok mire sikerül befejezni.
    Illetve, kérdezném, hogy másnak se indul el a Viper a Charger vs Viper futamban?
    Összességében nagyon jót tett a játéknak ez a változás, gyönyörű minden és van benne kihívás.
    Ami feltűnt, hogy olyan, mintha a Grid 2 és NFS:Shift fejlesztői megcserélődtek volna, a Grid 2 teljes Pro Street feelinget áraszt,míg a Shift meg Grid-hez hasonlít teljesen, ott voltak ilyen vs küzdelmek, legfőképp aki végigtolta a Gridet annak fog hasonlítani a legutolsó Le Mans-i versenyhez ezeknek a nehézsége.
  • RYO21
    milyen géped van?
  • VRSDM
    az a motec logó a banner alján valóban igaz?
    gtres módon figyelhetem a telemetriát? :$
  • Szabi1991
    én viszont open wheel-el nem szeretek menni, jelenleg e92-t nyüstölöm only kuplung helpel.. :D
  • padavanHUN
    Persze, hibamentesen fut.

AA pedig 16x a max. Én 4x használom, 1680-nál már elég annyi is.
  • HKS
    az köszi XD
  • RETROB0Y
    Megy a gém Windows 7 alatt rendesen??
  • USAMEN POWER
    Anizotróp szűrés -nél melyik a legmagasabb ? Grafika beállításnál ott elakadtam.
  • Willi Betz
    Na a Car battle-k kurva nehezek. Nordschleifen Audi RS4 vs. BMW M3...anyád...:DDD
  • padavanHUN
    Hát nem gyengén más. :D Nem is tudom, elég frusztráló ezzel a teljesen más vezetési stílussal szembesülni.
  • padavanHUN
    Kormánnyal természetesen. Nem látom értelmét autós játéknál billentyűzettel szórakozni. A kipörgésgátló egyébként ki van kapcsolva a Pro fokozat okán.

USAMEN: Ez azért fura, mert tegnap Doningtonban egy mezei Golf GTI-vel nyertem meg egy futamot. Ja, meg a Londoni versenyt is elvittem már, aztán ma hoppácska, totál aláznak az AI-arcok. :D
  • Szabi1991
    egy f1-es verda teljesen más mint egy túraautó.. :D
  • USAMEN POWER
    Ott a gond hogy még alap verdával vagy gondolom, és a karrierben lesz fokozatosan erősebb a mezőny. Karrieren kívül fullos verdákkal van a gép, ne is álmodozz arról hogy nyerni fogsz. Proban is így van.
  • SaphireDraco
    nah mind1 megyek madj pls válaszoljatok :D
  • USAMEN POWER
    Nem tudom.