Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
jaja. nagyon jó kis reklámnak néz ki.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

kuci06
Bárki bármit mond... ez egy kib*szott jó reklám 😄
A játékról nem sokat mutat, és van egy olyan érzésem, hogy az nem annyira "actual gameplay footage", de a hangulatot, azt adja rendesen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
bocs ha volt....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

[HUN]FaTaL
Zsír pálya! 😊

Ha a játék hozni fogja a GRID szintjét, akkor nekem máris tetszeni fog. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Nagyon komoly! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alexease
Annak aki nem ismeri a palyat, lassa milyen is igazabol a nyomvonala folyamataban😊<#idiota><#zavart1>

modelcar
Nagyon jó pálya<#worship>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Ez volt már?? <#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

sztem fake, nem jönn be semmi a webodalon, meg az EA Mobile site-on sincs nyoma, hogy kapható lenne.

Én megveszem még ma. <#idiota>

Remélem PocketPC verzió is kijött, vagy kijön, utána is nézek annak is.

kuci06
Pro street óta ugyanaz az engine megy alatta :/
kormányzás gyakorlatilag automatikus, neked csak néha fékezned kell, meg nitrót nyomni.

nekem akkor is kellene!😊
és más pályák vannak benne! <#idiota><#idiota>

pxxl
egy kapta fa mind, csak mindig más a neve <#idiota>

All hail the double x!

ez valami kamu?? kellene!😄
Mobilos verzió:

Itt meg lehet venni: valami lengyel site

DEMO lesz belõle?
SötétBarom
Viper eléggé táncol, mikor a tag kikapcsolja a cuccokat. Jólesz 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szívesen belemennék veled a "dance" számok összerakásának gondolatmenetébe is, de nem teszem, pedig mekkora bannnnn lenne nekem 😄 amúgy totál igazad van szim témában, nem találkoztam még olyan szimmel ami nem cseszte volna szét az idegeim egy idõ után, vagy ami a nagy realitás ellenére jó törésfizikával rendelkezett volna (tényleg ezt amúgy szabadjára engedném gondolatmenetbe hogy ez miért van??). De mindenesetre megértem mind2 nézõpontot, sõt lehet ha lenne egy G25-öm, én is szívesebben elszöszmötölnék szimekkel

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Némi reményt látok a segítség menüben. A driving model állítása amateur és pro között, és a sok állítható segítség miatt látok egy kis esélyt rá, hogy lesz használható fizika. Remélem eddig amateuron mentek sok segítséggel, mert az eddigi videókon elég nevetséges a fizika. Jó lenne, ha az arcade és a sim kedvelõi is megtalálnák benne, amit keresnek.
Szerintem ezeket a kategóriákat lehetne megkülönböztetni, amik közt átmenetek is vannak:
Valóság > hivatásos szimulátorok > otthoni szimulátorok > otthoni árkádok > játéktermi árkádok

Már megint arcade vs szimulátor.
Jók a szimek, de én nem játékként árusítanám õket. Végül az FSX sem játék igazából.
Persze az utcai autóhoz köze nincs egy autóversenynek (pl. kormányzás), szóval attól hogy tudok vezetni valóságban még bénázok én is szimulátorokban rendesen. Igazából RACE, GTR volt nálam kipróbálásra, hétvégébe vagy bajnokságba nem kezdtem bele. GRID meg 1-2 versenyt kivéve nagyon jó kis game, nem kell arra gondolni, hogy úristen most kuplung, 2-es és pont 30-cal kanyarodjak, különben kifarol. Arra van amire kitalálták: szórakozásra. Ez olyan mint komolyzene-könnyûzene viszonya, egy kamarazenekarban zenélni is sokkal komolyabb szaktudást és gyakorlatot igényel mint valami DAW progiban összerakni egy önismétlõ elemekre épülõ dance számot.

pxxl
valahogy nem is illett volna be sztem az utóbbi részek tunying világába<#rolleyes>

All hail the double x!

bowari
Én most láttam elõször külsõ nézetes videót,jónak tûnik,mondjuk azt nem értem hogy egyik videón sem tudják az úton tartani az autókat...<#lookaround>

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Irányítás és segédletek: http://www.youtube.com/watch?v=Sm1KEtgSM4k

SötétBarom
Lehet, hogy a ferrari nem járul hozzá, hogy dobozként viselkedjenek az autói. Érdekes módon a régi NFS-ekben volt. Bár szerencsére Ifj. Vér István azokról lemaradt 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ RX7
túl drága a licenc? <#nemtudom>

:3

Ferrari mert nincs az nfs-ekbe?
kuci06
GTR2-ben nagyon jó Championship mód van... pénzgyûjtögetés helyett challenge-ket kell teljesíteni, amikbõl pontokat kapsz (unlockolható pálya, challenge, bajnokság...)

bowari
Fatalnak teljesen igaza van,ha valóság kell akkor beülsz egy autóba azt hajrá.Kicsit elegem van már GT5,Forzamalmokból...Menjenek abba a topicba ahová valók és lehet egymást "kielégíteni..."
Sztem jó lesz ez a rész,kár hogy nem lehet szabadon kószálni a városban,és nincsenek utcai versenyek persze ezalatt nem azt értem hogy olyan legyen mint az undercover,ami egy VICC😊

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Totti5
Vannak jó, de be kell látni hogy ez kevés és inkább simek. Rfactor, Race, LFS és GTL-t pécén játszom. PGR 3-4, MC:LA, Forza 2-3, Race Pro konzolon. A Dirtet is konzolon játszottam, fogjuk rá hogy tetszett, de szuperfékekkel nem voltam ott sem kibéküle a GRID meg egyenesen egy kupac élvezhetetlen szar. Az NFS meg konzolon játszhatatlan volt, legalábbis az utolsó kettõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pointer4
Hogy azokat a fostalicska konzolokat is el lehessen adni 😄
arty
race, evo, rfactor inkább szim, mint fun. ha márban nem, játékmenetben - nincs pénzgyûjtögetõs, kidolgozott karrier, stb 😊

Forza.

vagy pl. race 07 fullhelpel ;-)

bár úgyis érdekes dolgok voltak rõnó napon(hungaroringen) a szimulátornál.. xD

arty
mert a grid és a dirt mellett kb ezek léteznek csak? ha pedig vkinek nem jön be a codemasterses játékmenet, akkor pécén csak az nfs marad ... (meg régebben a zseniális flatout, de annak a sorozatnak ugye vszeg vége)

Forza.

Black Ghost
ÁÁÁ miért pont az olyan játékok a jók amelyek nincsennek PC-re??? pl MC:LA, FM3, GT5

[HUN]FaTaL
Az elõzõekkel nem játszottam, de a videók tetszenek. :] De pár játékért, ami jó volna nem veszek konzolt, a PC-n elsõsorban nem játszom.

Totti5
Elõzõ Burnoutok jobbak voltak, ez a Paradise kicsit lejebb adta, persze profi munka és rakat DLCvel biztos hosszan élvezetes, de amikor megjelenés körül játszottam vele 360on, messze nem hozta az elõzõek hangulatát😞

[HUN]FaTaL
NFSek az elmúlt évekbõl szimplán szarok. Lehet élvezetes full arcade játékot is csinálni, lásd Burnout Paradise.

Amíg én nem érzem hogy 1 rossz áttétel állítástól berreg a motor, vagy 1 rossz felfüggesztés, vagy akármilyen beállítástól rezeg alattam az ülés addig hagyjuk már az "én vagyok a májer, legyen minden game szim" dolgokat. Had legyen a kis piti képzeletbeli mûszaki csapatunknak is dolga a megfelelõ beállításoknál, és itt most nem a vérpistike NFS toljadanitrót geca típusokra gondolok, hanem akik élvezni akarják a versenyzés élményék valamelyest árkád szinten, de úgy hogy ne tûnjön úgy mintha mozdonyt vezetnénk.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Totti5
Anélkül is lehet jó játékot csinálni, már ha az árkéd kategóriába vagyunk, pl MC: LA, ahol aztán mehetsz mint a meszes, mégis baromi nehéz a cucc, de egy NFS az elmúlt évekbõl még csak nem is volt nehéz.

OFF:
nem értem miért állsz ki ennyire a gt5 mellett, még csak nem is a platformodra kijövõ szim cím.
más: az rfactor is csak az lfs és az iracing mögött kulloghat maximum fizikában, nem hiszem hogy pont ezt kellene felhoznod (bár ebben egy forza 2-nél még az rfactor is jobb volt), arról a sok házilag készült autóról meg ne is beszéljünk, amik sokszor csak nagyon nehezen nevezhetõk reálisnak, hiába van egy pár normálisabb csapat átlal kidolgozott autó, a legtöbb nem ilyenaz rfactorban... nemrég volt egy lfs-rfactor csapatharc is mindkét játékban, az lfs csapat elverte az rfactorost hazai játékban és az õ játékukban (rfactorban) is látványosan, ennyit az rfactor future gen sim motorjáról.

ON

én itt végeztem, kiszállok, már így is seggbe fognak rúgni, hogy nem az NFS Shift-rõl beszéltem 😄

belapeter
Tudtam hogy így csinálják.
...
Na 1 ember már kezd visszaszédelegni a témához a többi is kövesse a példáját<#felkialtas>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

[HUN]FaTaL
Persze azért legalább a féket kelljen már a kanyar elõtt nyomni. 😄

[HUN]FaTaL
Szerintem egy játéknak nem 100%-ban az a célja, hogy szimulálja a valóságot, hiszen ettõl lesz JÁTÉK. Szerintem a célja inkább a szórakoztatás. Ha valóságot akarok, akkor kimegyek és beülök a kocsiba.

Alexease
Valamennyi koze azert van a jatekhoz, ha mar autokat kell terelgetni😊

Te elhitted valaha is, hogy az eddigi NFS-ben talalhato autok ugy gyorsulnak, ugy kanyarodnak, annyi a vegsebesseguk es ugy lehet veluk driftelni mint az igazival?!?!😊))) Egyaltalan, hogy volt valami kozuk az autokhoz (leszamitva a szepen turozodo "dobozt" es a markajeloleseket a "dobozok" ket vegen)?!😊))