11230
  • Darukezelő
    Mik nálad a normális autós játékok? :)
  • CamelX
    Ez most mi? :D de nembaj nyomjátok, utóbbi fél órában volt legalább 1 hsz amin hangosan felvisítottam röhögéstől :DDD
  •  Evil
    Te amúgy ilyen rokkant vagy ügye?

Na mind1 nincsmit hozzá tennem a játékhoz, leírták sokan a véleményüket ami kb ra nekemis lejött hogy egy sz@r XD Pedig aztán maxon fut, nemis akad, nemis fagy, nincs menü gondok stb...

Persze azért vannnak kivételek mint láthatjuk, csak gondolom még nem próbált ki más, normális autós játékot :D
  • CamelX
    Influenza járvány ellenére megvagyós :) Itthon várom tesztreloaded példányt asszonnyal (holnap ő próbálja ki elsőként, ledumálva) :D közbe mézespálesz kúra (-1 üveg) :D és felemás arccal figyelem hozzászólásokat, ugyanis ilyen fél-szimu játékra vártam évek óta, de ez a sok fikázás meg minden. pedig ez tuti buy lesz, mint a TDU, gyöngyszem a polcon :)
  • padavanHUN
    Ja, csak a 12 évesek állnak ki a véleményük, meggyőződésük mellett. A francba, akkor ebből tényleg kiöregedtem. Okoskodhatsz itt nekem srác, lopott cuccot ócsárolsz, ezért ez biza a "kiafasztérdekel" kategória, ahogy az összes topicban elkövetett hozzászólásod felejtős, mert

1. Primitív
    2. Vegytiszta baromságot tartalmaz mind.

(3.) Szia, nem nyitok vitát ilyen háborodott arcokkal, mert sosem lesz vége.
  • padavanHUN
    Szevaaa Camel!!! Hogysmint, hogysmint? :))))
  • Csabesz6
    biztos JDM, bár akkor 180km/h lenne a limit:P
  • USAMEN POWER
    Hahó ! NFS World Online még nem jött ki, ha ez nem tetszik majd játszol azzal, én is jobban várom azt mert a TDU -álltal nagyon megkedveltem a multi gameket. Elvileg a Carbonhoz lesz hasonló szintű game, a Carbon hangulata nekem meg nagyon bejött.

Az tény hogy a Shift egy másik műfaj, szerintem nem lett rossz.
  • DJ RX7
    én hachiroku-t vettem meg. ami igazán irreális, hogy teljes tier 1-es tuning felszereltséggel 160-at ment a járgány max. ami szerintem nagyon kevés.
  • HeadHunter86
    Na letoltam 2 kört, a játékmenet nem gáz, de ezek az ostobaságok a menüben kiakasztottak.
  • CamelX
    +1 ez már a megszokott jó öreg Padavan. Szeva gecc :D
  • USAMEN POWER
    Egy gondom azért nekem is volt, hogy elég shit verdákkal lehet kezdeni... Vettem egy öreg Skylinet me az volt a legolcsóbb, azt elleszek vele egy ideig... (Ez amúgy minden NFS -nál így volt.)
  • alma2
    padavan te pont ugy viselkedsz meglett korod ellenere, mint egy 12 eves, aki elete elso jatekat megvette, es tuzzal vassal vedi, barmit gondoljon a hatterben. Ahogy olvasom kb 12 evesek szinten is vezethetsz a beszamloid alapjan,/meg ebben a jatekban is/ orulok, hogy az igenyeidet abszolut sikerult kielegiteniuk. Ertem en hogy, a 3+ -os also korhatarhoz sok kompromisszumot kell kotni, de akkor irjak ra azt is, hogy max 10 eves korig ajanlott. Mas termekeknel meg is teszik. Ha nem adtak ki egy demot a jatek megjelense elott, pedig mar volt ra pelda naluk is, akkor igen megnezem a teljeset es merlegelek, de itt hamar megszuletett a dontes. Igy meg azt az idot/penzt is megsporoltam magamnak, hogy elmenjek erte egy uzletbe, vagy letoltsem online. Aztan balhezhatnek, hogy csereljek be valami minosegi termekre, amire azert szerencsere van pelda manapsag is. Tegy egy probat a kedvemert szerezz be egy regi fejlesztesuket es probald ki. Ha azt mondod, huha de nehez, akkor kapcsold be az osszes segitseget, annyi biztos van mint ebben, es gyakorolj ugy. Semmivel nem lesz nehezebb vezetni mint ezt, azzal a kulonbseggel, hogy némi vezetesi élmenyt is nyujt. Aztan ha ugy mukodsz mint egy normalis ember, /bar vannak ketsegeim/ akkor szep lassan kikapcsolgatod a segitsegeket, es hatalmas elmeny lesz ugy szaguldozni a vegen. Jo esellyel meg engem is lenyomnal. De ha egyszer ezt megtetted, vegigjartad a szanarletrat, akkor elvarod minden jatektol, hogy hasonlo elmenyt nyujtson, de ezek keptelenek barmit is visszadni.
    Ha ezt jo sok evvel ezelott meg tudtak tenni, akkor miert faj az nekik, ha ez visszafele is mukodne, es minden kikapcsolt segitseggel kapnank egy szimulatort, de megsem akartak igy, nem is lett ilyen...
    Bar igazabol nincs szukseg nagyon egy masik palyaversenyes szimulatorra, mert abbol van eleg, megha nem is mai gyerekek. A mani napigegy most wanted jellegu NFS-t varnek, szimulator beutessel, mert ilyen a mai napig nincs, vagy legalabbis nem tudok rola. Az elso lennek aki megveszi.
  • DJ RX7
    neked milyen beállítással fut a játék?
  • USAMEN POWER
    Szerintem a fikázó egyének hátat is fordíthatnak ennek a topiknak. Pár versenyt már letoltam, az irányítás megizzasztott de végeredményben nem rossz game !
  • Rage47
    Szerintem egész jó rész lett ez, nagyon hangulatos, játszható, stb. A gondom csupán a gépigénnyel van (atis vagyok).
  • DJ RX7
    játékmenet 10/10 optimizálás -10/10
  • padavanHUN
    Te, lépjél már túl ezen a topicon, senki nem kíváncsi a frusztrált ostobaságaidra.
  • padavanHUN
    Hanem a kormányzással?
  • Csokis
    Kihasználja a 4 magot! Meglepő. 60-70%-os prociterheltség volt nálam, ami lehetne jobb is, de nem vagyok telhetetlen.
  • pajti
    quick raceben lehet ;) én is ott állítgattam.
  • Ridley
    a grid es az sbk09 klasszisokkal jobb ,igaz az utobbi motoros game....hozzateszem hardon jatszottam mind2-vel
  • pajti
    nem tudom a dx10et, readme ezt írja:
    Javasoljuk, hogy a Need for Speed™ SHIFT játékot DirectX 9.0c kompatibilis hangkártyákkal és videokártyákkal futtasd.
  • HeadHunter86
    Éljen a GRID meg a DIRT, azt megírták rendesen legalább...
  • HeadHunter86
    Át kellene állítanom a kormány configot, de verseny közbe nem lehet kilépni. Azt az okos fejlesztőket. Szánalmas még mindig ez az NFS. Most léphetek vissza megint, ha nem tetszhik valami, akkkor megint CTRL ALT DEL, mivel játék közben SEMMIT SE LEHET állítani. FOS HUGY SZAR EZ IS.
  • Ridley
    kisgyerek....nem a fekezessel van gond..pistike

• Dark Angel 666
    ha az nvidia pénzelte a játékot , akkor nem témogatja
  • samsung123
    köszönöm a g25poblémamaegoldást...
  • padavanHUN
    Nem. Nekik készül ezerrel a Blur. Az jó lesz. Száguldás, lepattanás a falakról, mandineres kanyarbevétel, felvehető power-up-ok, egymás lövöldözése, csilivili takonygraf, szóval nekik perfekt lesz. :D
  • Dark Angel 666
    az én videokártyámmal szerintetek fog menni ?
  • atiiisanevem
    kérdeztem az előbb csak nem válaszolt senki, dx10 kompatibilis?
  • saxicola
    A Gamerankings (pontok alapján) oldal szerint az egyik legjobb rész a mostani a sorozat történelmében.

Amúgy nem értem a folyton fikázó embereket. Nekik semmi sem jó. Évekig apró változtatások. Erre mondták a mindenben hibát kereső emberek: Nem jó! Az EA most gyökeresen változtatott ... és ez sem jó?!
  • pajti
    ááá de szar ez!! undorgrund jobb volt, ott padlógázzal vettem a kanyart...
  • tomcsa4
    Ja és minimum graf beállításoknál crash-el a játék. Mediumon és maxon nem.
  • tomcsa4
    Persze! Az irányítás hangolható és nagyon klassz. Én billel játszom és a normal kezelhetőség és alacsony kipörgésgátló jött be a legjobban. A versenyhangulat megvan. Az ütközéseket nem bünteti úgy a program, mint PS-ben. Ellenben ha levágsz a pályából, figyelmeztetést és később büntit (érvénytelen köridőt) kapsz. Grafika nagyon szép, semmi nem érheti utol. E tekintetben a gépigénye is jó. Már egy HD 3850-en is megy 22 colos natív, medium/max beállításokon. A menü vacak, de szokható. A hangok jók, a fizika jó, de arcade-on belül maradtak.

PS számmora jobb (irányításban is), de ez is klassz.
  • padavanHUN
    Nem, inkább te hagyj fel az NFS-el és játssz inkább az MSN-el. :)
  • pajti
    játékmenet/irányítás
    (G25 különálló pedálok) <-így írja
  • [HUN]FaTaL
    Na, látom megjöttek a pistikék is akiknek nem tetszik a játék mert használni kell a féket is. ;D
  • Ridley
    sztem jobb ha az ea felhagy az nfs-el....
  • padavanHUN
    Á, jönnek a sértődött aszfaltbetyárok. :D

De, ki lehet lépni akármelyik versenyből, csak a klasszikus Esc gombot kell hozzá használni. A szintfelmérésből valóban nem lehet kiugrani, ami tényleg gáz, de ez az egyetlen ilyen probléma, máshol bármikor visszavonulhatsz.

A menüvel mi a baj? Átlátható, rendezett, visszafogott, nem csiricsáré ovis szint. Ja, ez a gond? :D A grafikai beállítások pedig pont olyan részletesek, mint akármelyik NFS játékban, csak ugye ennek észrevételéhez látni is kéne, nem csak nézni.

Ha meg nem adtál érte pénzt és loptad, akkor mire fel jár a szád? Örüljél, hogy hozzájutottál ingyen, hogy ellophattad. Milyen alapon kritizálsz te valamit, amit loptál?