11230
-
#4599 Nos. Tegnap éjszakai pár versenyess teszt után a véleményem a következő:
Baszott jó.
-
#4598 same. végigtúrtam a netet, van pár solution, de egyik se működik. -
#4597 Win 7 alatt próbálta valaki. Nálam nem indul, fekete képernyő aztán semmi -
#4596 nem rossz az uj nfs -
#4595 Hát ez megint unalmas :\ Ezt bírtam 4versenyig, wow! Kb. ugyanaz mint a prostreet, jobb(nemsokkal) grafikával. Már nem az a vérárkád fos, de semmi extra, semmi új dolog, ami megfogna benne. Nincs vele különösebb bajom, de 10/10től elég messze van :D Legyen mondjuk 5. -
#4594 Na most próbáltam ki!
Nálam 10/7
Annyira beharangoztátok,h csodát vártam!
Persze el kell mondani h fejlödött a játék főleg az Undercover-hez képest,de nekem ez egy ProStreet2 kicsit rosszabb irányitással,szebb grafikával,jobb játékmenettel!
Igy 5-6 futam után ez az irányitás nekem nem tetszik,vagy nem is az irányitás,hanem ahogy az auto viselkedik az uttesten!Pedig már minden rásegitöt kikapcsoltam,de akkor is ugy veszi a kanyarokat mintha Drift verseny lenne!Xbox controllerrel nyomom,szoval nem lehet baj!
Azért végigjátszom biztos,csakugy mint az Undercovert,de a Grid marad a favorit! -
#4593 Talán be kellene jelentkezned és akor bejönne az Off topik!
Másik pedig akármekkora szarkupaccá is vált az NFS az évek során,akkor is ki kellene legalább próbálnod mielött véleményt irsz,mivel nem túl sok értelmes autos játék van PC-re,igyhát az esélyt meg kell adni neki sztem! -
Laceeka213 #4592 ez tényleg 10/10
nagyon jó kis gamma lett -
USAMEN POWER #4591 Aztaqrwa ! Ez olyan jó game, hogy nem birom abbahagyni ! Nekem már elérhető a 2-ik szint, és 9-es a sofőrtapasztalatom. Kaptam egy Lotus meghívásos versenyt, el se hiszem hogy daráltam végig a pályán. Nagyon jól irányítható verda, a régi Skyline elött meg le a kalappal ! Hátsó meghajtásnak köszönhetően kb. driftel veszem be a kanyarokat és kíválóan lehet tartani... De azthiszem most jön a jó rész, mert híres pályák jönnek mint pl. a Silverstone, és a többségén a Toca World Touring Cars 3 -ban mentem még jópár éve utoljára.
Új NFS 10/10 !!! -
Gabee667 #4590 Akkor ez most kis nyugalom hogy nem csak az én gépemen butáskodik. -
#4589 tüzfal off és így se indul el!!!lol -
Gabee667 #4588 Nélam is ez van azt mondták hogy tüzfal miatta van. De nálam nem használt. -
#4587 nah megvan a játék, csakhogy elindítom, azt forog az egér mellett az indikátor, sé utána semmi.
nem indul el.
van már erre megoldás? -
Gabee667 #4586 Ugy se megy, valami más? -
#4585 http://www.gametrailers.com/game-reviews
9.1
Ha a GT ennyit ad rá, akkor rossz játék nem lehet. -
zoluss #4584 Egy kis vélemény: Nekem kifejezetten tetszik a Shift, szerintem az eddigi legjobb NFS. Használható a fizika, néha egész sim beütése van. A kormányt is korrekten kezeli, az AI sem rossz. Én kifejezetten élvezem, bár PRO-n nehéz AI-val néha kicsit megizzaszt. A grafika pedig végre egész természetesen hat. 10/9-et nálam megér. -
#4583 na nekem minden fasza, angol nyelvvel még jobb is mint magyarral.
egy bajom van, hogy ezeket a rohadt holtjátékokat meg érzékenységeket nem tudom pontosan belőni, úgy hogy faja legyen tolni a rumplebad 2vel. GTR2, LFS, stb mindent ezzel nyomok, analóg karokkal és tökéletes.Ide meg csak valami finombeállítás hiányzik, remélem.A kormányzás így elég takony, késik és hirtelen ránt.Valaki aki hasonló gamepaddal rendelkezik, tud valamit erre?:) Vagy bárki más.Hátha van valami bevált recept, beállítás.Köszi! -
#4582 Tűzfal kikapcs, aztán jó lesz, hagy ne mondjam meg miért, tilos a warez -
Gabee667 #4581 Elinditom a játékot elindul shit logo betölt és aztán nem megy tovább mi lehet a hiba? -
USAMEN POWER #4580 Elismerem hogy a kormány pártiaknak igazuk volt.
Irányítás nekem normalon van, mert egy két segítséget be kellet kapcsoljak, hogy egy apró gombnyomásra ne álljon keresztbe az autó.
MI: Nehézre van állítva, és igen nehéz legyűrni őket, de eszem ágában sincs lejjebb állítani.
A konfigról:
Intel Desktop Board (Canada Ices - 003) P4, [Asus] NVIDIA GeForce 8600 GT, Intel Core 2 CPU 4400 (2 Ghz),
2 Gb DDR 2 Ram, Windows Xp prof. SP 2
1024x768 -ban, az élsimítás kivételével (2x) minden fullra van állítva, és tökéletesen megy, de szerintem 2x -es élsimítással is szép.
Nem tudom hogy melyik a jobb, a Pro vagy ez, szerintem ez is qrwa jó, már a karriert tolom, 3 as sofőrszinten vagyok. :)
Van egy régi Skylineom, de részemről akkor kezdődik a játék mikor meglesz az első amerikai útszaggatóm ! :) -
#4579 Jó a banner.. -
Nwis86 #4578 Olvastam itt a hozzászólásokat mert kíváncsi voltam mit szol a nép az új NFS hez:) de úgy döntöttem én is ide röffentenék 1 véleményt anélkül, hogy kipróbáltam volna:) és igen most lehet fikázni, hogy ki se próbáltam mit szólok bele:) de hisz új NFS aminek annyi köze sincs az igazi NFS névhez mint az előző pár trágyának, szóval nem kell ezt kipróbálni ahhoz, hogy véleményt mondjak...
Én nem csak időt és pénzt spóroltam hanem a sávszélességet is:)) megláttam torrenten, hogy NFS, jó akkor lapozzunk tovább... majd ha végre lesz igazi NFS rendes irányítással és töréssel NFS 1-4 +HP2 fillingbe akkor esetleg 1 demo után megveszem. Na de én legalább nem lopok, mert ilyen szart le se töltök XD
Én szép nagy pályákat akarok, szép tájakon és naplementébe, éjjeli versenyeket, esőt, hóvihart, havas környezetet, vásárolható kész kocsikat a legminimálisabb tuninglehetőség nélkül, és még véletlen se akarok épületeket látni a pályán! Need for Speed High Stakest követelek mostani grafikával és fizikával!
Amúgy mikor jött ki ilyen játék utoljára? valaki tud ilyenről? nem NFS hanem akármi olyan autóverseny ami nem 1 buzi városban játszódik és nem Rally!
Off topikról meg annyit, hogy talán ha rendesen működne akkor oda írnának az emberek.... aztán lehet csak az én gépem a szar de kb 50 próbálkozásból, vagy úgy is mondhatnám 1 óra alatt kb 1x ha behozza az off topikot, 2 böngészővel is próbáltam de évek óta ez van, nekem többnyire csak fehér oldalt tölt be helyette....
Visszatérve NFS-re nem szólnék 1 büdös szót se ha az utóbbi 5 részt nem NFS név alatt dobták volna ki... adjanak akármilyen nevet ezeknek de ne NFS-t... hisz az első 6rész nem erről szólt. -
#4577 Engem az zavar a legjobban, hogy veszik. Egyre kevesebbet fektetnek bele, és el tudják adni, mert veszik. Pedig nem akkora szám ez a játék. ÉS torrenten is a legtöbbet töltött, minden topic erről zengett hogy mikor jön már stb. Kipróbáltam én is. Pufff. Nem az én igényeimnek lett kitalálva, inkább TDU-zok, az ezerszer jobb, vagy egy GRID. -
#4576 Jajj, mi ez a marketing duma? :) -
#4575 Felhívtam őket, ahol elmondták, hogy ha azt választom, küldjék ki, akkor november eleje, ha bemegyek érte, akkor kb 2-3 hét múlva lesz.
Azt azért ki tudom várni :) -
#4574 A GS előfizuval vigyázz azért - már ha csak ezért fizetsz elő -, mert előfordulhat, hogy csak november elején kapod meg a játékot. -
#4573 Közben kipróbáltam, kellemes meglepetés, hogy a gépemen jól fut.
A második kellemes meglepetés a hangulata, jobban megfogott, mint az utóbbi évek NFS-ei.
Azt néztem, hogy mivel a Gamestart úgyis meg szoktam venni, azt hiszem előfizetek 6 hónapra, adnak ajándékba hozzá egy Shift-et most.
Megnézve, kipróbálva ez így együtt megéri szerintem. -
CamelX #4572 Helyes, na amúgy no para, szerintem nálam is az volt, mert sok okosnak muszáj volt telekrákogni 12 féle kurzust, de legtöbb embernél pár nap alatt lemegy, sokszor lájtosabb is mint a sima influenza :)
Na OFF end, kell olvasnivaló holnapra is, úgyhogy menjen csak a további NFS opening cirkusz, majd kávé mellett olvasom tovább :D -
#4571 Ha nem a gagyi lopott változatot próbálnád, esetleg nem fagyna le. Mert hogy a szar töréstől fagy ki, ezt még én is tudom már, pedig leszarom a warezt.
Pozitívumot akarsz? Nesze: A sorozat eddigi legjobban sikerült darabja, az eddigieknél realisztikusabb vezetési-fizikai modellezéssel, erősebb AI-vel, remek megvalósítással, megannyi érdekes pályával, értelmes tálalásban. Nagyszerűen optimalizált, és ha valaki nem teljesen hülye, saját igényei szerint aprólékosan beállíthatja a játék részleteit a saját igényeinek megfelelően.
WARNING: Fullárkádos gyépéknek nem ajánlott, elbuknak rajta... -
#4570 Mármint szerinted igaza van. Szerintem meg nekem van igazam. Írtam, hogy tökéletes a Shift? Nem, nem írtam. A sorozat legjobb darabja, igen, azt írtam. És ez így is van, még akkor is, ha te nem találod meg azokat a grafikai beállítási opciókat, amiket én két másodperc alatt megtaláltam... Nincs konkurencia? Dirt, Grid, Burnout? Ezek mik szerinted? Blur is jönni fog, na, az neked való lesz vazeg. :D És nem, nem fog bukni, egy akat meghatározó oldalon szórják rá a pontokat ezerrel, szóval ez (is) benézed. :) -
#4569 Ja, ne is mondd, aszonypajti itthon betegeskedik, influenzás, csak remélni tudom, hogy nem H1N1... Bár megvizsgálták és állítólag csak mezei nátha. A fél-szimus dologról meg ne mondjál le csak azért, mert ide jött 6 darab pistike, akik verik az asztalt, mert hogy fékezni meg kormányozni kell, a Shift tényleg fél-szimuként definiálható a leginkább. Szóval fel a fejjel, nem fogsz csalódni. :) -
#4568 Valaki? -
#4567 Csak azért írom ezeket le, mert próbáltam vele játszani, és olyan szinten felkúrt, a sok baromsága miatt. -
#4566 Több igaza van mint neked. Ennyire nem kéne majmolni a SHIFT-et korántsem tökéletes, csak sajnos megéri nekik szart is kiadni a kezük közül, mert nincs igazán konkurencia, meg van neve, de remélem lassan elveszti, nagyon remélem nagyon nagyot bukik... -
#4565 Srácok, mint a takony :D Nem lett ez olyan húú de jó mint ahogy Hipeoltátok, a mostanában megjelent NFS-ek, utolsó 3-nál, mindig így volt. Pro Street, meg ami utánna jött, meg ez. Egy se lett jó.
Nem beszélve arról, hogy nekem most a 4-5 verseny után kifagy, menübe lépéskor, lakótársamnak pedig, betöltéskor.
Pedig próbáltam megkedvelni, de hát Pro Street nyomdokaiba lépett. De itt legalább lehet irányítani egy !autós játékot! kormánnyal, na és van belső nézet HÚÚÚÚ. Mondjon még valaki pozitívumot? :D Na hajrá. -
#4564 Te, ezek a normál autós játékok? :D Akkor te egy rFactorba vagy LFS-be belegebednél pajti. Mert hogy nálam ezek jelentik az autós játék kategóriát, nem pedig a totálszemét Most Wanted, meg a árkádnak jó, de igazából semmi többnek Grid. És én vagyok a rokkant... :D -
#4563 nincs megoldás, hibás a crack,egyébként ott az off topic -
beyo #4562 HELP !
Nekem egy darabig ment a játék most viszont ahogy elindulok pár másodpercen belül leál a játék! mi lehet a baja? ha tud rá valaki megoldást légyszi írja meg nincs kedvem vissza olvaszni 1000 hozzászólást ! -
#4561 Srácok...bejön a kösd be az övet szöveg, aztán kidob..."hibát észlelt..." Mi lehet a probléma?:) -
#4560 Grid, NFS: Mw, Nfs: Porsche stb
Az olyanok ami a korhoz képest szép, és egyedi..
És nem olyan az irányítása hogy azt sugalja a kocsi amikor kanyarodsz hogy a föld felett lebegve csúszik oldalt.. És a hangja meg olyan mintha egy dobozból jönne...
Egyszóval élvezetes legyen...