Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
de pl ha én letöltök valamit aminek nincs demo-ja, és ha tetszik a game akkor nem fogok rögtön futni a boltba hogy:: hûû dejóó most ez kell, nem ám, akkor végig nyomom a warez-ost,és várom a következõ game megjelenést...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Danecay
Szerintem pedig egy nagyon gyenge érv a warezra! Mi köze egyiknek a másikhoz. Gondolom nem ezért vetted volna meg eredetiben, mert lusta lettél volna letölteni a FULL verziót, így ha nem akarsz zsákbamacskát vásárolni, és megjelenésig nem jön ki demó, akkor lewarezolod, megnézed, és eldöntöd, hogy megéri e befektetni. Szóval a DEMO hiánya elég gyenge kifogás. Én sem mondom, hogy megveszem, de nem is próbálok belemagyarázni semmit.

Totti5
az egy dolog, de attól még kiváló és van rakat pálya ami szép zöld és nem sivatagos vakító sárgaság😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kuci06
Dirt 2 nem úgy volt, hogy ocsmány-sárga-jézusom-atombomba-robbant? d:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Totti5
Ez csak jó nem?😊 önigazolás a warezra!, innentõl kezdve NFS nálam kilõve, eddig a Drit2 tuti vétel, Forza 3 meg a demo után kiderül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

eightmiles
Tudtam hogy nem lesz.

IMYke2.0.0.0
"Bekaphassák" 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

http://www.virtualr.net/
8 nap!
SötétBarom
Ez milyen verseny? 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csabesz6
;-)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Black Ghost
Jaja tudom, szoktam olvasgatni, az "auto mánia"-s topikot. 😊
Csabesz6
De annak a motorja vonyít.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
😊
"Nálunk" egy tolós A-s 21074 van.
Én meg egy ugyanilyen váltós Hacsit szeretnék majd venni/építeni.
Na de off off.

Black Ghost
Havernak volt egy szekis Ford Sierra-ja, vezettem is. 😊
Nekem utoljára a NFS most wantedben borsózott fel a hátam az autó hangjától (carrera GT)

Csabesz6
elõben, bent ülve a legjobb<#vigyor4><#smile>

Black Ghost
Nekem is tetszik és pont ezt hiányolom a Race-bõl.

Ez az egyik kedvencem, akár hányszor hallom borsózik a hátam 😊

Csabesz6
Egyébként az egyenes fogazású váltó "nyííí" hangja adja a legnagyobb hangulatot szerintem, a la GTR2😊
Mondjuk az elég más világ, ez jó lesz könnyed szórakozásnak.Meg ugye lesz benne Hacsi, belsõ nézettel<#vigyor>

sprinter trueno <#eplus2><#eljen>

Csabesz6
AE86-tal elkenném az összeset XD

gduck
Ez biztos egy új tuning kategória <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Szerintem, a dobozhatás nem marad el - idén sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Egyre jobban tetszik így videók alapján. Talán végre normális lesz, nem doboztologatás. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Black Ghost
<#nyes>
Akár, de szerintem csak vizuális tuning, persze csak a collector's editionben elérhetõ 😄D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Black Ghost
Csak a hangok tekintetében mondtam hogy jobb, persze hogy nem üti meg a Race szimulációs szintjét.
Ha azt nézük a Race07-ben is voltak segítségek, sõt jóval több és mégis elég jó az írányítása a Race-nek.
A Shift a Race szintjét nem valószínû hogy meg üti, de közel lehet hozzá.
Ez az én véleményem, bár egy demoval a kezünkbe okosabbak lennénk.

Szili08
Kár, az NFS névért.. De remélem yó lesz😄

Black Ghost
Ha ez segítségekkel is így meg akkor az irányításra nem lehet panasz, szerintem tök realisztikus, és végre tisztán lehet hallani a váltó fogaskerekek hangját, még a Race07-nél is jobb. 😊)
Black Ghost
Most miért, csak beült hátra és pont ott van a napfénytetõ.😊))
Alexease
<#idiota><#zavart1>
Ez nem klasszikus bug, de legalabb vicces😊))
DJ RX7
büszke lehet rá nagyon.

:3

fail <#idiota>

A hangok tényleg nagyon ütnek!
A tag is elég jól vezet, csak ne lennének bekapcsolva segítségek.

Húú nekem a kocsihang nagyon tetszik!

Azta mekkora BUG van az elsõ videóban!!!!! A CSAJ ÁTSÉTÁL A KOCSIN!!!

Xbox verzió:

Képzeld el nekem nics egyetlen eredeti játékom se!

werkfilm
valoszinu hogy idosebb az aki ketfelekeppen gondolkozik egy jatek beszerzeserol, ha van demo akkor kijelenti rola hogy szar es ezert csak egy letoltest erdemel meg a game, ha meg nincs akkor "rakenyszeritik" arra hogy ellopja a gamet.
de cafolj meg nyugodtan, varom a kepeket az eredei jatekoktol roskadozo polcodrol ^^

Am mi szükséges a házigazda jogokhoz? VIP? Vagy csak elég a 500hsz?

kb.. ám nemtom vmiért bízok még ezekbe az árkád szutykokba.. de mikor megjelenik mindig csalódok 😞

Alexease
Latom, Te foleg az NFS es GRID tipusu topicokban vagy hazigazda, reszvetem😊 Nagy turelmed lehet, eredetileg gyogypedagogusnak keszultel?😊 <#idiota><#zavart1>
remélhetõleg hétfõn megkapom a hg-t.. úgy látom megint lesz mit törölni..

norbi2fraktal
te kis köcsög mindenkinek beszólsz, fogd vissza magad,és add meg a tiszteletet az idõsebbeknek,nem fórumba illõ a viselkedésed/ hozzászólások, én mielõtt írok valakinek megnézem az életkorát és kellõen válaszokol neki, menj vissza a kapun ahonnan kidugtad a fejed mer még vissza férsz, addig menj míg nem nõl nagyobbra a fejed...
bocs mindenkitõl de felcseszte az agyam

Nagyon kemény.

kuci06
15 éves? fúbazz 😄

A fórumon az átlagéletkor 26 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Ryder7
attól mert 14 alatt van még lehet nagydarab pl én a 165-170 centimmel 13 évesen simán elmentem 15 évesnek.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4