11230
  • totti10
    akkor hol?
  • nickwaren
    Hát emberek két nagy csalódás ért a játékban, gyakorlatilag,ha meg van minden csillag,akkor unalomba fullad az egész, valamint a Lambóktól felfele nem találok olyan pályát, amin teljesen végsebességig ki lehetne huzatni a kocsikat. Megvettem a Pagani Zonda R-t, de még a Nord hosszú egyenesében sem értem el a végsebességet, valahol 320 körül kellett fékezni, mert jött a kanyar a végén. Nekem nagyon rövidnek tűnnek a pályák, más játékokban itt azért már igen csak full tempóval mentem.
  • tomcsa4
    Hát ez a rift tényleg kemény, de öcsémnek megcsináltam az egyik versenyt első helyezettre. A másodiknál hetedik lettem ,de nekifutok majd még holnap. (Bill, normal kezelhetőség és alacsony kipörgésgátló.)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem is alázza a GRIDet.
  • TaRka0107
    Nem igaz, nem ismeri fel a kormányt, állítok bármit és nem ismeri fel!( már volt az a hang:D) Win7 miatt lehet?
  • Tomsteel
    Látom Te is eljutottál a lényeghez.
  • SötétBarom
    Lassan újrakezdem szerintem mert a nissan (s15 vagy mi) amit vettem kezelhetetlen. Folyamatosan keresztbe áll, fékezésnél pattog mint az állat, meg nem is tetszik rájöttem :DDD

Amúgy nagyon jópofa, hogy lehet érezni minden upgrade-t az autón. Az alaphoz képest a mostani sokkal jobban fogja az utat, sokkal könnyebb megfogni ha kidobja a seggét, cserébe pattog mint az ökör :DDD Amit viszont nem értek, hogy 170 fölött miért nem tudom az úton tartani.. :|

Amúgy így kb 6 óra játék után azt mondom gyalázza a GRID-et. (autóbütykölés miatt főleg.)
  • [HUN]FaTaL
    Előbb megjelent mint a warez...
  • arty
    elavult, régi alibi-kamuduma by igénytelen és tehetségtelen fejlesztők
  • kill3r21
    Mert, nem a boltban vetted meg a játékot xD XD
  • totti10
    hi

az miért van h rögtön a karrier kezdetén versenyzek és kidob kb 5 mp után??
  • ToCsEk
    itt egy kis törésteszt, ennél jobban nem tudtam összetörni:

eredeti:

törés:

• kill3r21
    Első Gép! :)
  • greg benz
    Öcsém ez ami itt megy....
  • IMYke2.0.0.0
    Hát neked ennyi volt a játék?
  • erieskrisz
    Kicsit fura uninstal: (méretét nézétek a játéknak)
  • attila2323
    Apa kezdődik. Nektek már nem lehet jót sz***i sem.
  • pajti
  • symbol
    Menny már át az OFF topicba lécci
  • Kulee
    Egyszóval a Shift vagy a Grid a nyerő?
  • atiiisanevem
    ja sry :D tökmindegy leszedtem egy verziót és nemjó.D mé nemjÓ?
  • pxxl

Tilos a warez az egész fórumban, így ebben a topikban is...
  • pxxl
    jah lusták :D összedobtak egy állat grafikát, meg minden, és pont a töréstesztre unkák meg :D "ááá fszom se csinálja meg örüljenek a grafnak..." :D
  • atiiisanevem
    nem én nyomnám az nfst :D csak nem indul
  • pxxl
    eltévedtél nyulambulam?
  • atiiisanevem
    hali. valaki légyszi segítsen. win7em van leszedtem a reloaded verziót crackeltem minden. indítanám el, tölt 1 kicsit és semmi. mi lehet a baj?
  • TaRka0107
    Szevasztok! Az mért lehet hogy az R440-es kormányom nem ismeri fel a win7? Nem hallok olyan hangot amit kéne amikor bedugom az USB-t! BOCS AZ OFF-ért!
  • IMYke2.0.0.0
    Meg sóherek.
  • The Protector
    Igazad van.Csak lusták az ea-s arcok.
  • pxxl
    ő dolguk hol tiltják és hol nem.
  • SötétBarom
    Aha. A GRIDben meg simán darabokra szakadt bármi.. Logikus..
  • geri777
    a kérdésemre valaki tudna válaszolni előre is köszönöm
  • pxxl
    még mindig nem az EA-n múlik, hogy törik-e vagy nem. Az autó gyárak tiltják meg mert ezzel csökkenne a presztizse az autóiknak. (csak nem értem miért) szval nem az EA hibája...
  • ToCsEk
    hát igen :( itt nem sok törés volt, de azért egy kicsi van benne azért :)
  • IMYke2.0.0.0
    Törés zéró... miért nem lepődöm meg?
  • IMYke2.0.0.0
    Physix feltelepít. Ott van a DVD-den!
  • Tomsteel
    Épp ezért lett GTR3 a játékból.
  • yesname #4682
    A fejlesztők mással tették oda magukat a palettára. Ezt az NFS-t már nem azok készítették, mint az előző "szarokat". Hanem jártas szimulátorokat készítők.
  • ToCsEk
    Nah ezt úgy éreztem,hogy meg kell mutatnom nektek

• TaRka0107
    Szevasztok! Rámegyek a telepítésre és azt a physx-es problémát írja ki! Már láttam hogy van megoldás csak nem akarok visszaolvasni 500hszt!:D Köszönöm a segítséget előre is!