11230
-
#4719 akkor hol? -
#4718 Hát emberek két nagy csalódás ért a játékban, gyakorlatilag,ha meg van minden csillag,akkor unalomba fullad az egész, valamint a Lambóktól felfele nem találok olyan pályát, amin teljesen végsebességig ki lehetne huzatni a kocsikat. Megvettem a Pagani Zonda R-t, de még a Nord hosszú egyenesében sem értem el a végsebességet, valahol 320 körül kellett fékezni, mert jött a kanyar a végén. Nekem nagyon rövidnek tűnnek a pályák, más játékokban itt azért már igen csak full tempóval mentem. -
tomcsa4 #4717 Hát ez a rift tényleg kemény, de öcsémnek megcsináltam az egyik versenyt első helyezettre. A másodiknál hetedik lettem ,de nekifutok majd még holnap. (Bill, normal kezelhetőség és alacsony kipörgésgátló.) -
#4716 Szerintem is alázza a GRIDet. -
#4715 Nem igaz, nem ismeri fel a kormányt, állítok bármit és nem ismeri fel!( már volt az a hang:D) Win7 miatt lehet? -
#4714 Látom Te is eljutottál a lényeghez. -
#4713 Lassan újrakezdem szerintem mert a nissan (s15 vagy mi) amit vettem kezelhetetlen. Folyamatosan keresztbe áll, fékezésnél pattog mint az állat, meg nem is tetszik rájöttem :DDD
Amúgy nagyon jópofa, hogy lehet érezni minden upgrade-t az autón. Az alaphoz képest a mostani sokkal jobban fogja az utat, sokkal könnyebb megfogni ha kidobja a seggét, cserébe pattog mint az ökör :DDD Amit viszont nem értek, hogy 170 fölött miért nem tudom az úton tartani.. :|
Amúgy így kb 6 óra játék után azt mondom gyalázza a GRID-et. (autóbütykölés miatt főleg.) -
#4712 Előbb megjelent mint a warez... -
#4711 elavult, régi alibi-kamuduma by igénytelen és tehetségtelen fejlesztők -
#4710 Mert, nem a boltban vetted meg a játékot xD XD -
#4709 hi
az miért van h rögtön a karrier kezdetén versenyzek és kidob kb 5 mp után?? -
#4708 itt egy kis törésteszt, ennél jobban nem tudtam összetörni:
eredeti:
törés:
-
#4707 Első Gép! :)
-
#4706 Öcsém ez ami itt megy.... -
#4705 Hát neked ennyi volt a játék? -
#4704 Kicsit fura uninstal: (méretét nézétek a játéknak) -
#4703 Apa kezdődik. Nektek már nem lehet jót sz***i sem. -
#4702 -
#4701 Menny már át az OFF topicba lécci -
#4700 Egyszóval a Shift vagy a Grid a nyerő? -
#4699 ja sry :D tökmindegy leszedtem egy verziót és nemjó.D mé nemjÓ? -
Tilos a warez az egész fórumban, így ebben a topikban is... -
#4697 jah lusták :D összedobtak egy állat grafikát, meg minden, és pont a töréstesztre unkák meg :D "ááá fszom se csinálja meg örüljenek a grafnak..." :D -
#4696 nem én nyomnám az nfst :D csak nem indul -
#4695 eltévedtél nyulambulam? -
#4694 hali. valaki légyszi segítsen. win7em van leszedtem a reloaded verziót crackeltem minden. indítanám el, tölt 1 kicsit és semmi. mi lehet a baj? -
#4693 Szevasztok! Az mért lehet hogy az R440-es kormányom nem ismeri fel a win7? Nem hallok olyan hangot amit kéne amikor bedugom az USB-t! BOCS AZ OFF-ért! -
#4692 Meg sóherek.
-
#4691 Igazad van.Csak lusták az ea-s arcok. -
#4690 ő dolguk hol tiltják és hol nem. -
#4689 Aha. A GRIDben meg simán darabokra szakadt bármi.. Logikus.. -
#4688 a kérdésemre valaki tudna válaszolni előre is köszönöm -
#4687 még mindig nem az EA-n múlik, hogy törik-e vagy nem. Az autó gyárak tiltják meg mert ezzel csökkenne a presztizse az autóiknak. (csak nem értem miért) szval nem az EA hibája... -
#4686 hát igen :( itt nem sok törés volt, de azért egy kicsi van benne azért :) -
#4685 Törés zéró... miért nem lepődöm meg?
-
#4684 Physix feltelepít. Ott van a DVD-den!
-
#4683 Épp ezért lett GTR3 a játékból. -
#4682 A fejlesztők mással tették oda magukat a palettára. Ezt az NFS-t már nem azok készítették, mint az előző "szarokat". Hanem jártas szimulátorokat készítők. -
#4681 Nah ezt úgy éreztem,hogy meg kell mutatnom nektek
-
#4680 Szevasztok! Rámegyek a telepítésre és azt a physx-es problémát írja ki! Már láttam hogy van megoldás csak nem akarok visszaolvasni 500hszt!:D Köszönöm a segítséget előre is!