Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Nagy darab lehetsz. (14 alatt)
Jó hír sima securom védelem lessz rajta.
werkfilm
annyira felpofoznám a gecibe aki még 1x ilyet beír
remélem az oktgonon környékén laktok és nem kell messzire mennem

norbi2fraktal
semmi gond ezzel rákényszerítettek a Warez verzióra pedig én sose warezolnák<#vigyor>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

kuci06
azt írják, hogy valszeg nem lesz demó

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

<#eplus2>

Igen akkor lesz a demó, ami valószínûleg Razor1911-es változat lesz, és számomra a végleges full játék.

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
nem volt szerintem, szép,... itta a demo-ról van szó, ha a csöpp angoltudásom nem csal akkor az van írva hogy 15.-én demo lessz???

klikk

volt má' ?

kabel15
Aha tud persze.
Az új BATMAN DEMO ja is szépen megy rajta. (Persze nem max grafikán)

BattleTag: kabel15#2672

norbi2fraktal
ha Shader Model 3.0-át tud akkor menni fog

kabel15
Olvastam valahol a játék rendszer igényét.
Ott az ált hogy NVIDIA 7800 nekem 7600gt-m van 256mb DDR3 rammal.
Akkor nálam nem is fog menni?
Szerintem nincs sok külömbség a 2 kártya között.

BattleTag: kabel15#2672

Alexease
Azert igernek, hogy aki nem annyira megszalott, hogy vakon megvegye, az ki tudja probalni, es ha tetszik, utana vegye meg😊

Az, hogy a vegleges utan jelenik meg esetleg a demo, az tisztan uzlet.
Az, hogy a veglegest warezolod, es mar nem kell a demo, az mas kerdes😄
belapeter
De akkor mindek igérnek demo-t ha mingyárt kijön a játék?<#wilting>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

boxba töltené a nitrót mint world racing-ben.. 😄

SLICK
a bemutatott videók és képek alapján nem tûnik rossz játéknak, bár amit sajnálok, hogy a Pro Street alapján ez is legális autóversenyzõs game lesz.

Jobban örültem volna, ha ez is városokan furikázós, szép tájakkal megspékelt, autótuningolós játék lett volna.
A Criterion games által fejlesztett részben meg kimarad a tuningolás, szóval egyik sem egy igazán jó rész...
Én is régi NFS párti vagyok inkább, de a tuningolás azért fontos része lett a játéknak valamilyen szinten.

Amúgy a játék zenéirõl lehet már tudni valamit?

bertino
ezaz, nyomassunk még pár ezer kommentet a nyár végének pontos datálásáról <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
A meteoróligai nyárnak pedig már augusztus 31-n vége volt. 😊 Általában a játékipar ehhez igazodik, tehát nyáron nem jött ki demo.

http://goo.gl/gd6Zi5

werkfilm
az a csillagászati nyár, a játékiparban hónapok végéhez van kötve a reklámok egyértelmûsítése miatt, tehát szept 30. ahogy november utolsó hetében jövõ játékra is õszt mondanak és nem telet. egyébként meg nincs minden kõbe vésve amit egy játék fejlesztése során mondanak, de eddig mindig volt nfs demo, ebbõl kell kiindulni.

Alexease
Csak hogy szaporitsuk az "ertelmetlen hozzaszolasokat"😊 En idotartam megjelolesre gondoltam, nem pontos idopontra😊 Vagyis, eleje: 1-10-ig, kozepe: 11-20-ig, vege: 21-30-ig😊
A szélvédõre tapadt bogarak letisztításáról nem is beszélve <#ravasz1>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

[HUN]FaTaL
A hónap vége szerintem szeptember 30. 😄

Alexease
Szeptember 23. azert mar a honap vegehez tartozik😊
eightmiles
Mondtam hogy nem lesz demo ._.

pointer4
Kíváncsi lennék arra a boxkiállásra, ahol még szélvédõt is cserélnek a lentebb látottak alapján 😄
[HUN]FaTaL
Semmilyen nyár nem tart egészen szeptember végéig. 😄 23-ig max.

Alexease
Ezeket hol igertek?! Csak nem GameStar-on olvastad?!
- Boxkiallas NFS-be?! Minek. Meg ha jo is lenne az autokezeles, arkados a jatekmenet😊 Boxkiallashoz uzemanyagfogyas, gumikopas stb. kellene, de az nem lesz😊
- Nem agusztusra igertek a demot, hanem nyarra. Az meg szeptember vegeig tart...
- A demo megjelenese nem a belefektetett munkatol fugg, vannak elegen, idejuk is van ra. Ez egyszeruen penz, penz, penz...
A vicc az, hogy ígértek még nyár elején több dolgot is, mint pl.
-boxkiállást
-demot még augusztusban.

És mennyi teljesült? XD Túl sok munka lett volna.... Nekem ne mondják, hogy nem tudják kiadni azt a demot, amit kivittek a Hungaroring Festre, vagy akár az E3-ra...

Önjelölt kis marketing zsenik 😄 úgy rá vannak feszülve a játékra páran, hogy bevágják a durcit h na õk nem veszik meg ha nem lesz demó, mintha érdekelné az EA-t. Õk azért keményebb marketing szakemberekkel bírnak, akik eldöntik, hogy az elõzetes közvélemény alapján mikor ütne legnagyobbat 1 demo kiadása! 😛
Aki fullos demót akar istenigazából, az úgyis lekapja majd a Razoros, vagy Reloaded-es verzsünt, annál jobb ajánlólevél nem is kell hogy milyen a full game játékélménye 😊))

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

arty
Joggal - az emberek hülyék 😊

Forza.

gduck
"We are committed to releasing the best Need for Speed game so we kept the entire team working on the game to make sure we release a really great experience."

Ez a rész csak süket duma! Istenem, még mindig hülyének nézik az embereket <#circling>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Alexease
Hivatalosan NEM irtak le, hogy nem lesz demo a megjelenes elott, ez csak a cikk cime, es talan amit a hivatalos uzenetbol le lehet szurni (bar valoszinubb a megjelenes utani demo, mar korabban irtam, talan a bevetelek ugy jobban osszejonnek😛). Ha nagy a nyomas, meg barmikor kiadhatnak valamit.

Ez a resz a biztos:
“In the last few weeks we’ve received a lot of messages and forum posts about a demo so we’re currently looking into the feasibility of releasing a demo for SHIFT. We are committed to releasing the best Need for Speed game so we kept the entire team working on the game to make sure we release a really great experience.
We’re really proud of what the guys at SMS and Black Box have created and we can’t wait to get the game in your hands.”
arty
a nyomásgyakorlás legalább elérte a célját, csepegtettek némi infot

arra mennek, h majd a jo trailerek, szétfotosoppolt képek gerjesztette hype elad pár millát, függetlenül attól milyen is a játék 😊

akkor üt vissza szerintem az ilyesmi, ha a warezváltozat hamarabb kijön és azt szedik le az emberek "demonak", ha pedig már megvan, aligha veszi meg bárki is 😊

Forza.

KURVA ANYJÁT A ROHADT EA-NEK!!!!!!!!!!!! ELECTRONIC SZAR!!!!!

bertino
<#nevetes2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

arty
a frusztrált pécés hülyegyerekeket is könnyû ám felismerni 😉

Forza.

Ez csak egy fantomgrafika! Nyilván még fog változni valamit a 2012-ben debütáló modell.
Egyébként is, a Lamborghini-nél tradícionális vonalvezetést alkalmaznak, ami sok helyen az elõd csúcsmodelljeire alapoz formatervezésben, a nem pedig az a cél, hogy valami eddig sosem látott modellt rajzoljanak a semmibõl. Nyilván a Miura-Countach-Diablo-Murciélago egy-két jegyei visszaköszönnek majd egy kissé újabb formában.

IMYke2.0.0.0
Hát, õszintén szólva, rettentõen megerõltették magukat a mérnökök... bõr-bõr-bõr...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

samsung123
egész jó képek..nemtudom volt e már

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

werkfilm
ki mondta, hogy nem lesz demo? 1x írtak róla egy hírt hogy lesz, nyáron (nem nyári szünetben), vagyis szept 30ig.

azért ez a verseny verzió már egész jól néz ki.. ;-)

norbi2fraktal
pfff az Ándertróger-nál is volt trailer minden sz*r-ról,tudom az egész sz*r....

Már megint külön trailert csinált az EA ennek a SZAR autónak?

<#eljen>

Alexease
En ezt csak egyszer irtam be, hogy amig nincs demo, nem veszem meg, de valakit ez jobban idegesit😉
De ezen is latszik, hogy a hivatalos forumon lesz*rj*k hogy mit akarnak az emberek😊
norbi2fraktal

DJ RX7
pfejj de randa

:3

Totti5
Kicsi lámpák nem illenek hozzá, de amúgy látványos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10