11230
-
#4679 Itt szinte mindenki azt írta, hogy elég alacsony lett a gépigény, persze Nvidia karival. Olyasmi kategóriájú gépen mint az enyém maxon kell mennie AA-val, AF-el. -
Csokis #4678 Meg akaram már jegyezni, hogy a mostani banner nagyon jó! Ki is készítette? Köszönet neki! -
#4677 de hogy ne kellje fáradnod:
Minimum:
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Pentium 4 3,2GHz vagy nagyobb (Vista esetén 3.4 GHz)
Memória: 1GB RAM (Vista esetén 2GB)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 256 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges.
Ajánlott:
Operációsrendszer: Windows XP Service Pack 3 vagy Vista Service Pack 1
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,5GHz vagy AMD 64 X2 2,0 GHz
Memória: 2GB RAM (Vista esetén 3GB)
Lemezterület: 10 GB
Videokártya: 512 MB RAM Pixel Shader 3 támogatással (lehetőleg PCI-Ex)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
DVD: 8X vagy gyorsabb DVD olvasó
Az internetes játékhoz hálózati kártya szükséges. -
#4676 gógöl a barátod... -
#4675 Hát kösz. Ezzel nagyon kisegítettél. -
karajjj #4674 magyarul tudsz? -
#4673 hát valamiért a race driver grid jobban tetszik ennél.... (igaz csak az első verseny után vagyok) -
#4672 crysis :D
(de a flatoutban is szebbek, ha autósjátékot vársz) -
balika16 #4671 Óriási gépigény! -
#4670 az én konfigurációmal hogyan fog futni ? milyen beállítással érdemes kipróbálnom ?
monitorom 1920*1080 -
#4669 Megvettem:D
Csak meg nem telepitettem -
#4668 Gépigény milyen? Mert a PS ugyanolyan lassú volt a régi gépemen maxon, mint minimumon. -
#4667 LOL
a véleményem...
én nem komálom az autós gémeket és utálom azt mikor nem külső nézetből játszhatok....
Viszont.
1. ez számomra a legjobb NFS
2. irányítás nekem frankón kézreáll...nem árkád, mégis elboldogulok vele kissebb csúszkálások mellett.
3. látvány eddig kijött autós gémek közül a legjobb.
4. valamiért eszembe nem jutott a kamerát kivinni a belső nézetből.
Végre egy jo játék!Végre egy jó NFS!
Bárki bármit mond....ezzel odatették magukat a palettára a fejlesztők. -
#4666 Nem ezzel kell védekezni/támadni: ha ratyik - még személyesen nem láttam a monitoromon -, akkor bizony a játékfejlesztő gárda szégyellje magát!
Basszus, 10 éve alatt nem jutottunk el odáig. hogy ne kereszt/X-alakban egymásba illesztett textúrák legyenek egyes játékokban a fák?
Mikor már Speed Tree létezik az Unreal 2 óta?
-
#4665 bemész a boltba és megveszed és lesz rajta:) -
RYO21 #4664 AKKOR MONGY EGY HASONLÓ MULTIPLATFORM JÁTÉKOT 2009/10-BEN AMIBEN SZEBBEK A FÁK!!!!! NA? -
#4663 megyek dolgozoni, ezért siettem vele, ja és még valami a Hátranézés funkció, próbáljtáok ki külső nézetből, qrvára nem látni semmit. -
#4662 "Zene/hang: zenék jók, hangok ratyik. 10/5"
ejha:D -
#4661 GYORSAN BEÍROM A VÉLEMÉNYEM IDE IS ÉS AZ OFF-BA IS, hátha valakit ez térít vissza a játékba, mert már legyintett, mekkora shit is ez. Én is játszom a ma már másfél éves grid-del, és ugye az az etalon.
Irányitás: 1-2 óra után is kezelhetetlen billentyűzettel, viszont KORMÁNNYAL frenetikus. Billel nem is érdemes foglalkozni.
Bill-lel: 10/3
Kormány: 10/9
Grafika: a fák, árnyékok tényleg gagyik. Autók belső nézete nem a 2009/2010ben elvárt. EA azt hiszi, hogy a lens flare effektusl lesz realisztikus a grafika??? lol! Tanuljanak a codemasterstől a téren, 10/6.
Játékélmény: Ford Focusommal róttam a köröket, ezért nem érzem valszeg a sebességet, mentem meghivásosakat, ott már korrekt volt. Ha be tudod lőni a vezetési segitségeket magadnak a saját szád íze szerint, a játékélmény (legalábbis nálam) 10/8.
Zene/hang: zenék jók, hangok ratyik. 10/5
röviden ennyi,
GRID (2008.06) --- 10/9
SHIFT (2009.09) --- 10/7
A gridet csak a buta, változatlan multi huzza le. -
#4660 most vissza nem olvasok 500új hsz-t szar sorry ha már volt, buta kérdés de ez ügye azért nem olyan mint a pro street h a versenyekhez külön kocsi kell más beállításokkal stb stb?! -
#4659 ja koszi csak meg nem telepitettem. -
#4658 alapbol az -
#4657 Nah már 260 000 $ ért tudnám eladni kocsimat :D
-
#4656 hello magyaritas van hozza? -
#4655 pár kép:
-
#4654 :D -
#4653 A drift része viszont nagyon jónak néz ki. -
#4652 szóval nincs senkinek fasza irányítás setupja?:) -
#4651 kérdés érdemes felrakni vagy nem? -
GPx8 #4650 Máskor ne versenyezz olyan autóban, amiben nincs bukócső, mert nagyon veszélyes! -
#4649 Itt a drift videó. Sajnos közben skype-n pofáztam így benne van a másik fél dumája is:DDD -
#4648 Ez szerintem az utóbbi évek legjobb NFSje -
#4647 csináltam egy videot (HD) -
ricsa008 #4646 nem gondoltam volna hogy ezt mondom egy nfs -re de teccik -
gabesz012 #4645 Gyakorlatilag már mindent leírtatok, a többséggel értek egyet, szerintem is kifejezetten jó lett (nekem a Grid abszolulte nem jött be). Futni jól fut, de azért a rajtnál leesik 25 fps köré (lehet betudható a nem friss drivereknek, meg a régi win-nek).
Egyetlen negatívum számomra, hogy nem tudom normálisan belőni a kormányt, egyszerűen nincs FFB, pedig Profiler-ben be van kapcsolva, meg más játékok alatt működik is; ha meg a vibration-t bekapcsolom, akkor ugyan van FFB, de rezeg össze-vissza. Nagyobb sebességnél már gond lesz ezzel, hogy semmi tartása nincs a kormánynak, szó szerint megfújom és már lötyög jobbra-balra (persze az érzékenységből vehetek le, de akkor meg nem reagál olyan gyorsan). Szóval csak én vagyok láma és elkerültem vmi beállítást, vagy...? -
#4644 hehehe ez a tilos a warez akkora kamu.. miko megjelenés elött má megy a duma h kinek mi a véleménye stb.. akko az nem warez ? LOL
amugy jo a game :f -
#4643 Anizo -
USAMEN POWER #4642 Akartam írni hogy textura... -
USAMEN POWER #4641 Tesztúra szűrésnél melyik a legmagasabb ? Anizotróp 16x, vagy a Trillineáris ??? -
#4640 Drift az kurva nehéz:O Most próbáltam ki...áhh:DD De ez persze nem baj:)
Csináltam videót is a szenvedésemről. Mindjárt linkelem.