Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem az oktgonon környékén laktok és nem kell messzire mennem
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
klikk
Az új BATMAN DEMO ja is szépen megy rajta. (Persze nem max grafikán)
BattleTag: kabel15#2672
Ott az ált hogy NVIDIA 7800 nekem 7600gt-m van 256mb DDR3 rammal.
Akkor nálam nem is fog menni?
Szerintem nincs sok külömbség a 2 kártya között.
BattleTag: kabel15#2672
Az, hogy a vegleges utan jelenik meg esetleg a demo, az tisztan uzlet.
Az, hogy a veglegest warezolod, es mar nem kell a demo, az mas kerdes😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Jobban örültem volna, ha ez is városokan furikázós, szép tájakkal megspékelt, autótuningolós játék lett volna.
A Criterion games által fejlesztett részben meg kimarad a tuningolás, szóval egyik sem egy igazán jó rész...
Én is régi NFS párti vagyok inkább, de a tuningolás azért fontos része lett a játéknak valamilyen szinten.
Amúgy a játék zenéirõl lehet már tudni valamit?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://goo.gl/gd6Zi5
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
- Boxkiallas NFS-be?! Minek. Meg ha jo is lenne az autokezeles, arkados a jatekmenet😊 Boxkiallashoz uzemanyagfogyas, gumikopas stb. kellene, de az nem lesz😊
- Nem agusztusra igertek a demot, hanem nyarra. Az meg szeptember vegeig tart...
- A demo megjelenese nem a belefektetett munkatol fugg, vannak elegen, idejuk is van ra. Ez egyszeruen penz, penz, penz...
-boxkiállást
-demot még augusztusban.
És mennyi teljesült? XD Túl sok munka lett volna.... Nekem ne mondják, hogy nem tudják kiadni azt a demot, amit kivittek a Hungaroring Festre, vagy akár az E3-ra...
Aki fullos demót akar istenigazából, az úgyis lekapja majd a Razoros, vagy Reloaded-es verzsünt, annál jobb ajánlólevél nem is kell hogy milyen a full game játékélménye 😊))
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez a rész csak süket duma! Istenem, még mindig hülyének nézik az embereket <#circling>#circling>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ez a resz a biztos:
“In the last few weeks we’ve received a lot of messages and forum posts about a demo so we’re currently looking into the feasibility of releasing a demo for SHIFT. We are committed to releasing the best Need for Speed game so we kept the entire team working on the game to make sure we release a really great experience.
We’re really proud of what the guys at SMS and Black Box have created and we can’t wait to get the game in your hands.”
arra mennek, h majd a jo trailerek, szétfotosoppolt képek gerjesztette hype elad pár millát, függetlenül attól milyen is a játék 😊
akkor üt vissza szerintem az ilyesmi, ha a warezváltozat hamarabb kijön és azt szedik le az emberek "demonak", ha pedig már megvan, aligha veszi meg bárki is 😊
Forza.
Egyébként is, a Lamborghini-nél tradícionális vonalvezetést alkalmaznak, ami sok helyen az elõd csúcsmodelljeire alapoz formatervezésben, a nem pedig az a cél, hogy valami eddig sosem látott modellt rajzoljanak a semmibõl. Nyilván a Miura-Countach-Diablo-Murciélago egy-két jegyei visszaköszönnek majd egy kissé újabb formában.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De ezen is latszik, hogy a hivatalos forumon lesz*rj*k hogy mit akarnak az emberek😊