11230
-
#4759 elég jo a játék bár a kormány vhogy nem stimmel, nekem nagyon izgága, de win 7 alatt eddig még egyszer sem volt jo, a játék amugy kurvajo, legnehezebben tolom igy élvezetes is a verseny, de szerencsére sikerült bezsebelni a 40rugot első versenyen, aztán most folytatom majd kideürl -
#4758 NEmrossz jatek aztkell hogy mondjam :)( 1920x1080 minden High 2xAA , 4xAF) marha jol fut meltö tagja a sorozatnak :) -
Richardix #4757 fura ez a sok 10/10 itt előző kommentekben, én azért felsoroltatnák néhány dolgot ami nem tetszik:
Egyrészt, apróság ugyan, d ekicsit idegesítő, hogy minden indításnál ki kell választani a nyelvet. Ezt meg lehetett volna oldani a Beállításoknál is.
Másrészt, bevezettek versenyszabályokat (útlevágás, tolatás) amivel nem lenne gond, ha rendesen megcsinálták volna. Mert pl. Bal kanyarnál kisodródok jobbra (tehát még nekem kell hosszabb utat megtennem) és figyelmeztet útlevágásért.
Nem tetszik tovább, hogy kb fél másodperccel késöbb reagál mindenre (reális vagy sem, élvezet csökken).
A matricázást ahogy lehet elqrták. nem lehet tükrözni a két oldalra, de még azt is külön be kell állítani szépen, hogy most jobb oldalra, bal oldalra, hátulra, elölre, vagy hova akarjuk rakni. a Régiekben nem volt ez a sok vacakolás,mégse panaszkodott miatta senki (gondolom).
Pontos vs. Agresszív
Nem rossz ötlet, de van benne kivetnivaló:
Tegye föl a kezét aki szerint agresszív dolog szélárnyékban autózni!
alapvetően az Agresszív dolgok több pontot fizetek!
Driftnél sztem nem lehet agresszíven vezetni, a Shift szerint igen.
végszó: a Nitró nem is nitró, inkább a F1-ből ismert KERST-hez tudnám hasonlítani, ezzel nemis lenne gondom, akkor lennék mérges ha nitro lenne, de akkor miért kell így hívni? Sztem 2 perc alatt kitaláltak volna valamit. -
#4756 A számla is megvan? -
#4755 "Nem tudom a hudot kikapcsolni"
ki lehet kapcsolni, gt review-ben is említették -
#4754 Rövid teszt;
Előre bocsátom, a játék kellemes csalódás az utóbbi évek NFS-ei után.
Ami nem tetszik;
Menü; Kinézetre még csak-csak, de az irányítása... mulatságos. Teljesen ad-hoc jelleg. Ha már a számbillentyűket kell navigálásra használni, akkor 2-4-6-8, nem pedig 6-7-8-9...
Fejlődési rendszer; Szintén egy vicc. Ez egy autóversen, erre pontozgat mindenféle agresszivitás, és pontosság alapján. Minek? Csillagocskákat, medálokat, egyéb badarságokat kell gyűjtögetni. Megint kérdem; minek?
Megnyerem a versenyt, X dodó, azt csókolom. A cuccok meg ettől függően unlockolódjanak. Ezt a játékhosszabbító parasztvakítást sose szerettem. Megnyerem a versenyt, de menjek rajta végig még 1x, mert nem löktem ki elég autót... Na neeee!
Grafika; Nem tudom a hudot kikapcsolni, hiába a belső nézet, mert nagy sebességnél a műszerfal is elmosódik, így "lepillantani" nem tudok, egy kis infóért. NAGY HIBA!
Ami se nem tetszik, se nem nem tetszik;
Grafika; Összképet tekintve szép, mégis, a részletek talán egyike sem állja meg a helyét mai szemmel. Viszont a gépigénye legalább nincs elszállva, és még egyszer mondom, az összkép barátságos, kellemes a szemnek.
Ami tetszik;
Irányítás; Egész jó. Bár megmondom őszintén, nem tudom eldönteni, hogy egy zseniális "dobozra" számolt fizikával, vagy egy közepesen jól sikerült, árkád, de kerekekre számolt fizikával van dolgom. (Aki nem érti a különbséget; F1, kanadai nagydíj, célegyenesre ráfordító kanyar kijárata. Ide képzeljük el azt, hogy nem az első kerekek "körül" fordul el az autó, hanem a kocsi középpontja körül.) Az összképe mindenesetre meggyőző számomra, és ez az, amit régen vártam egy NFS-től. Hogy az irányítása maradjon árkád, (Aki szerint ez szimulátor....) mégis, JÓ.
Hangulat kellemes, végre nem az az erőltetett, vagányságos feeling.
Grafika végre nem egy agyonfilterezett, agyonblúrozott valami, annak ellenére, hogy a műszerfal elmosódását nem tudom megbocsátani.
AI; kellemes, ha helyzete van, használja, de nem törekszik helyzetbe kerülni. (Mármint nem arra megy, hogy kilökjön, de, ha alkalma adódik...)
Pályák, kocsik, egyebek jók, és bár a hátsó hangszórókat nem hallom szólni, elmegy a hang is, autókat érdemes, és kell is fejleszteni, stb.
Nálam kb 80/100 a játék, mert ugyan tényleg egy kellemes csalódás az utóbbi évek NFS-ei után, de azért még van mit csiszolni rajta.
Még annyit hozzátennék, hogy ha az NFS online, hozza irányításban, kinézetben ezt a szintet, akkor az is tuti vétel. (Ez majd jön az újság mellé, emiatt megéri előfizetni, ha már megvenni nem is éri meg, legalábbis nem teljes áron) -
fixpont #4753 Total jatszhataltan billentyuzetrol. -
#4752 rossz a crack -
#4751 Első kör, 3 másodperc eltelik.. exe hibával leáll.. G25öm van, gépem bőven elég neki, szerintetek mi lehet? volt reinstall, physics is fentvan. -
Rodman6 #4750 Legalább ebben van kormánynézet. Amiben nincs azt nem tekintem autós játéknak. A játékról annyit, hogy nem egy GRID, de egy fokkal szórakoztatóbb mint a tavalyi NFS (már az alcímét is elfelejtettem).
Az irányítás elég jó, de ehhez a grafikához nem értem miért nem engedi az 1920x1200 felbontást, hiszen egy fokkal sem látom szebbnek a GRID-nél.
Sőt városon belüli versenyekben az épületek sem valami egetverően élethűek, pedig a felbontáson kívül minden maximumon van. Egynek elmegy.
Attól nem leszek még NFS rajongó hogy van benne Ajuddi meg Béjemmvééj járgány. -
#4749 Valaki nyomja Logitech Rumblepad 2-vel? Nekem valamiért nem veszi be a jobbra kanyarodást analógról AS?:D?:ASD?:D
Ez egyedi hiba lenne? :D -
SL #4748 Basszus nagyon jó lett a játék :D
Kormánnyal sokkal élvezetesebb!!! -
Pares #4747 Nagyon jól van optimalizálva. Az egyszer szent. 1 éves gépemen simán megy maxon.
Sajnos azon kívül, hogy már vagy 3x megállt (szó szerint megállt, a zene meg a hangok mennek, a kép meg mintha megakadt volna...), nekem nagyon bejött, eddigi tapasztalatok alapján 10/10. Nagy meglepődésemre. -
Rogerke #4746 köszi a választ akkor holnap suli- után elrongyoloka cd galaxis ba
azt gampeddal agyvérzésig tolom :D::D:D -
CamelX #4745 Iszonyat komolyan van optimalizálva, abszolut 10/10! Ha csak ezen múlik meg amit lentebb írtam, feltétlenül. Én is azt fogom tenni ha lejjebb megy az ára. Persze 1 kormány, vagy legalább 1 gamepad elkél hozzá. -
Rogerke #4744 Na, látom jó a game csak arra lennék kiváncsi hogy megéri megvenni?
(Jobban optimalizáltabb mint az undercover és a pro street volt, gondolok ezalatt azokra az idegesitő szaggatásokra )
előre is ty a válaszokat -
CamelX #4743 Nah thank you Shift! Megkaptam amit vártam, lehet nevezni ezt bővített okosabb Pro Streetnek belső nézettel és izgalmas versenyekkel, vagy GRID verőnek életszerűbb kormány irányítással, ezt vártam :) aki meg kiakad a 2D-s fákon, az gigaLOL :D jó egyeseknek hogy van idejük ilyeneken flesselni miközben küzd a lóerőkkel :D
Egyedi negatívum nálam a közepes és a nehéz közötti nagy rés és az hogy nem lehet tükrözni a matricákat egyik oldalról a másikra. Így nagyon szöszmötölős lesz művészkedni ha valamit is adunk a szimmetriára.
Már csak azt remélem hogy nem lesz hamar vége :) Pont: 9,5/10! -
#4742 Grafban, fizikában. Törésben nem. -
USAMEN POWER #4741 Jaja, pedig a legtöbb pályán lehetne csalni... -
#4740 hát 100%hoz kell játszani sokat :D ahogy néztem lazán kell 1000csillag :D
én a helyes kanyarbevétellel fogok szívni :D
amúgy itt jól megcsinálták a rövidítést nem úgy mint a Ps-ben ahol úgy vágtam le mindet ahogy akartam :D át a füvön meg mindenen itt meg ha kicsit levágod már azonnal nem számolja az adott köröd idejét :D -
USAMEN POWER #4739 Aztaqrwa ! :DD Jól kibasztad ! :D
Amúgy nekem az irányítás normalon van, egy-két help be van nyomva, mert bill-el egy apró gombnyomásra keresztbe áll az autó Pro -ban, így azt inkább hanyagoltam. Nekem az kell hogy az autó hosszabb gombnyomásra kanyarodjon, nem pötyögni akarok... Szamárvezető ki van kapcsolva, engem zavar, végülis én akarom eldönteni hogy mikor kell kanyarodni, főleg hogy a legtöbb kanyarba beesek, lökdösök mindenkit meg kézifék... :DD A verseny szellem megvan ! :D
Engem egy valami érdekel jelenleg, hogy a sok medál, csillag, stb, meglegyen, és hogy legyen egy saját Ford Shelby GT 500 -am. :D -
BIZ0906 #4738 A Grid túl blúúúúros és ez baromi idegesítő nekem ez legalább letisztultabb. -
Lacko86 #4737 hali!
Van itt olyan aki kormánnyal probál játszani és azt csinálja a játék hogy mindig felugrik a menübe legfelülre a kurzor? igy kb be sem lehet konfigolni azt a nyamvadt kormányt. ha valaki tud rá megoldást ossza meg velem pls! -
#4736 grafban jobb a gridnél? o,o -
tom235 #4735 Tier 4-es autókhoz, mint például lexus LF-A a játék végén sem lesz upgrade lehetőség vagy csak még nem oldottam fel? -
#4734 ez igaz, én is szívok vele igaz easyn nyomom, de a segítségek közül csak a helyes ív van bekapcsolva.. és még így is csal... a ford gt vs vipert kb 30x kezdtem újra mire sikerült :D én is lögdösöm ki őket :D lentebb raktam is róla egy videt xD
amikor 2 lambo közül lehetett választani azt is úgy csináltam meg hogy egyik kanyarban alámentem és felborítottam xD
-
#4733 Igenagridsokkaljobbmerazzalkétszázzalisbelehetvenniakanyart. Lol. -
BIZ0906 #4732 Grafban lehet de törés modellben nem :)
MSI K9A Platinum; AMD Athlon 64 X2 4800+ @ 3GHz; Sapphire 4830 512MB; 4GB RAM. Fullon megy 1208x1024ben ennyit tud a monitorom LG L1919S. Az optimalizálás szerintem kúrva jó! Ezt kéne a többi saját játékukban is alkalmazni. -
USAMEN POWER #4731 Aki meg szidja az új NFS -t, részemről azzal nem kell foglalkozni. Mindig is voltak akik szidták, és mindig is lesznek, ez mióta csak NFS van a földön ez így van...
Másrészt én nem tudok olyan játékgyártó cégről, aki a többmillió játékos igényeit kitudtja elégíteni.
Minden játéknak így marad támadási felülete... -
USAMEN POWER #4730 Aki Hardban tolja, az vigyázzon a VS versenyeknél ! Elképesztő hogy csal a gép. Én nem is arra hajtok hogy végigmenjek a pályán, hanem hogy felkenjem a falra az ellenfelet, és meglegyen az 5 sec előny, azt szvsz... -
#4729 Why? -
#4728 Grid vs NFS. nálam, a Grid 10 percig birta és uninstall, nfs fentvan már reggel óta....:)
Enniy :) -
#4727 Egyetértek. -
#4726 Én azt mondom erős közepes. GRID még mindig a legjobb. Közelébe se érhet. -
Szabi1991 #4725 pár nap és napi 10 hsz lesz.. legalábbis eddig így szokott lenni.. :DD
utána napi 1-2.. -
Szabi1991 #4724 -
#4723 OMG meg lett dontve a top1es mafiozo uralom::D.grat -
#4722 Remélem viccelsz !!!!!!!!!!!!????????????? -
#4721 Hi ! Vki. tud egy jó kormány+pedál beállítást ? / mert ahhoz képest,hogy G 25-re optimalizálták elég foss/ Az utat nem érezni /Grid-hez képest/
ráz,mint a 220 /de ez nem normális "force feedback"/ legalábbis szerintem -
#4720 Nah így pár verseny után is merem azt mondani,hogy az NFS végre visszatért
Már az első perctől kezdve jobban megfogott,mint az eddigi tucat nfs-ek..
És végre valami más,végre valami új,végre valami igazán jó,megérdemeltük már:D A grafika is nagyon bejövős,a belső nézet szintén eltalált. És ami megintcsak fontos,nincs extrém gépigénye.