11230
-
Coronita21 #4967 jó akkor menj és máriózzál.
SZIA -
Rodman6 #4966 2000 óta (NFS 5) talán ezzel a NFS-el játszottam a legtöbbet.
(kb 40 perc). Nekem a garázsban tuningolós, szerelős versenyjátékok jöbban fekszenek (pl. Street Legal) ezekbe már nem sok újítást lehet tenni, beérek elsőnek a célba és szevasz. -
Edward2 #4965 háhá jót kacagtam. máskor ne kommentelj. valaki más akinek több ész szorult a koponyacsontjába? -
Coronita21 #4964 lol -
USAMEN POWER #4963 Arcade talán a Pro Street kivételével az összes eddigi NFS. Ez inkább az Arcade és a Szimulator között van, ki nem szarja le hogy nem kopik a gumi stb ? Nem lehet minden player igényit kielégíteni, alkalmazkodni kell, most ez jött ki ha nem tetszik valakinek, játszon mással szvsz...
Ott van a #4950 -es hsz. azért vicc hogy mibe kötnek még bele... -
#4962 miért pont az Ati-nak kell fix-elni miért nem a Shift készítőinek? -
bgabor #4961 Annyiban igaza van hogy az előző részekben a gép mindíg a te szintedhez képest sorolta be az ellenfeleket. Tehát győzhettél fullra tuningolt Veyronnal és alap Focus RS-el is. Magyarán nem volt jelentősége hogy tuningolsz e. -
bgabor #4960 Meglehet hogy azért fikázzák, mert egyes pontokon rossz, és nem a képességeik miatt.
Mellesleg ez egy arcade autóverseny, ne csináljunk úgy, mintha lehetne nem érteni hozzá. Úgy van megtervezve hogy a legutolsó pistike is jót játszhasson vele. -
USAMEN POWER #4959 Off topikban említették a Toca 3 -at. Egy két pályán mintha azzal játszanák komolyan... :D
Ezért is érzem ismerősnek a pályák egy részét, meg háth az se volt könnyű game. Tényleg valami Grid & Toca 3 ötvözet ez a game... :D Na jó van benne egy kis Pro Street is, mert egy két pálya abban is benne volt, legalábbis felismertem... De mellékesen qrwa nagy a fikázás. Nem értem, ha valaki béna valamihez, miért kezdi el fikázni ? -
#4958 az ATI-sok dolgoznak a 9.9-en ismét mer benne lesz egy kis Shift fix -
kraven81 #4957 Kapcsold be -
Edward2 #4956 Elindul a tesztverseny és fekete a képernyő? ötlet?
nincs kedvem probálkozgatni mert optionsben nincs quit race tehát mindig feladatkezelőben kell kilőni és rohadtul unom a felvezető videot. -
kraven81 #4955 Elég vicces lenne sok esélye lenne a gépnek ha csak te fejlödnél -
#4954 Tegnap még fönn volt pedig a 9.9...
Ami idegesítő még hogy azér 50km/h-ás sebességnél nem kellene csúszkálni egy versenyautónak -
USAMEN POWER #4953 -
#4952 Vmit rohadtul nem értesz haver, sztem játssz a Hello Kittyvel! -
#4951 -
#4950 Engem az zavar, hogy ha tlfeltuningolom a kocsim, hogy lehaggyam a gépet, akkor ő is tuningoltal áll ki. Ez minden nfsben benne van. Na de akkor miért tuningoljak. Minek vegyek új autot? max azért hogy tudjal menni az új pályákon... Ezt a játékot is elbaszták szerintem. -
BIZ0906 #4949 Hagyjad már ez mi? Miért törölték? csicska falva nfos beszólt? -
#4948 mert gondolom feltesznek egy javítottam majd. legalábbis remélhetőleg. -
kraven81 #4947 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit
9.9 drivert törölték AMD-ék. Vajon miért?:) -
#4946 jaj milyen telhetetlen vagy. D:DD_A:SD -
USAMEN POWER #4945 1024x768, de lehet hogy a monitorom miatt van mert ha feljebb állítom akk is marad az fps szám...
Nem vágom de ez van. Habár akk jobban melegszik... Persze hamarosan új videokártyám lesz valószínü, mert azért másfél év hajtás után előfordulhat hogy valamelyik nap felmondja a szolgálatot, megháth én tolnám a GTA IV -et is viszont az nagyon nem megy full graffon... Medium, vagy az alatti grafikához meg igen nincs hozzászokva a szemem. -
#4944 egyébként ami még nagyon zavaró az az, hogy az ellenfeleim autója hangja motorját jobban hallom mint a sajátomét. -
#4943 Leírtam,hogy annyira nem szar az többi rész(E6850 2×3Ghz dual core prici,2szer 2giga ram)amúgy win7 64bit,hát nekem a 8600gt bekakilt grid alatt is...ez meg gyönyörű szépen viszi azt fullon,resident evil is maxon csodálatosan megy,csak az nfsek rondák ati-n vhogy nem olyan mint nvidás karival -
#4942 full grafon 4AA-val, 16AF-fel? Milyen felbontáson? 640x480? ;D -
#4941 640*480 -
#4940 full grafon.
na de milyen felbontáson? :) -
USAMEN POWER #4939 8600 GT nem szar ! Hajtom másfél éve, és a legtöb játékot full graffon elviszi a mai napig. Az meg a másik dolog hogy hiába van egy jó videokártyád, ha a gép többi alkatrésze szart sem ér... -
#4938 Üdv!
Nálam is kifagy állandóan egy verseny után,amikor a következőt töltené be! Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a mini/fixed image? -
#4937 fúúú! én azt hittem 135i-t :D:D -
#4936 -
USAMEN POWER #4935 A VS versenyek meg nem hiszem el hogy hardba neked elsőre mennek...
Eszetlenül csal a gép, elsőre sose tudom megcsinálni őket. (Míg én köszködök a kanyarban, a gép verdája mintha egy láthatatlan sinen menne.) -
#4934 Üdv.Én abból a szempontból nem vagyok megelégedve,hogy megint nvidiás lett erősen ez a rész is...jól rácsesztem,általában autós játékokkal játszom,legtöbbször nfs-ek és grid.
Roppant módón bosszant,hogy amit eladtam kaki 8600Gt kártyát 3hónappal ezelött, azzal lazán lehet játszani,a mostani ati HD4850 meg szenved alatta,de végülis nemcsak ezalatt hanem az összes NFS alatt,vhogy nem olyan szép mint nvidiával:@
Hiába frapsel 30-50Fps ig elöttem van 3 autó már be is szaggat,pedig az ajánlott fölött van a gépem(2×2Gb ram,2×3Ghz proci... -
#4933 AE86 :DDD Addig megyek vele amíg nem kell paganikat kergetni :DDDD (bár a pro streetben a drift részeket végig azzal toltam) -
USAMEN POWER #4932 Milyen beállításokkal játszol ? Mennyi segítség van benyomva, és easy, normal vagy hard-ba tolod ? -
#4931 tudod, nehéz kitalálni, hogy vajon milyen autót vettél az elején. :S -
#4930 Kikúrt-picsa jó lett ez a shift, nagyon odabasz, végre tudták überelni a Pro Street-et... -
#4929 én 1x voltam eddig 4. billentyűvel.
többi 1. helyezet volt...és első próbálkozásra mindenhol.
miért nehéz billentyűvel? -
USAMEN POWER #4928 A Győzelem / Vereség arány nem a legjobb, de én Hardba tolom bill -el !
Ellehet nézni nekem... :D