Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
NOS, meglepõen jó a játék, azt hittem csalódás lesz. eddig simán 8/10
van benne sofõr szint, pont mind a dirt 2-ben is. de gondolom ezt tudtátok a videókból is.

Sheltem
Jó hát ez annyit jelent(pláne hogy láttam a revieweket), hogy ez lesz valószínûleg a legjobb rész az összes közül. Egy kis szimuláció ráfért már a "sínvezetésre".

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Norbi1990
Ha csak NFS-el akarsz jáccani akkor ne ilyet vegyél mert nem éri meg szerintem, de ha szimulátorokhoz is akarod használni akkor ez a legjobb választás 😊
Driving Force GT sztem tökéletes választás hozzá. És igen, GTR 2 készítõi is részt vettek a fejlesztésben, persze ez nem azt jelenti hogy SimBin keze lenne a játékban, csak onnan pár fejlesztõ

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Íííígy van 😊 egyedül a belsõ nézet hiányzott nekem a PS-bõl, meg a rövid pályaversenyek, amúgy über hangulata volt kormánnyal. Ezeket már biztos h pótolja a Shift.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sheltem
Gyerekek kicsit offtopic , de mégis témához tartozik. Ki milyen kormányt fog használni a játékhoz? Gondoltam veszek már egy kormányt és Logi Driving Force Gt re gondoltam. Vélemény?
Egyébként tényleg a g.t.r 2 alkotóinak a keze is benne van a játékban? Mert akkor csak jóra számíthatunk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SötétBarom
A PS volt gagyi??? OMG ezt sosem értettem. A carbon meg az MW messze a két legszarabb rész a undercover után. Az UG2 is elég szoft, de még vállalható, és HP2 sem volt egy nagy eresztés.. Szerintem a modern részek közül az UG1 meg a PS való valamire.. (modern: készült 2000. után)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

gduck
Hát kipróbáltam az "xdemót" <#wink> Véleményem szerint sokkal jobb rész mint az Undercover volt. Nincs "sínautózás", keményen kell küzdeni az autóval az úton maradásért <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Én szerettem a Most Wanted-et - az újkoriak közül csak azt játszottam végig 2-szer is.
A Pro Street-et végig sem bírtam játszani, annyira gagyi volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ami sztem nem gond, mert a Pro Street jó gém volt csak uncsi, a MW meg "gagyi gém", de jó a hangulat..

IMYke2.0.0.0
Köszi.
Hát, akkor visszatér a Most Wanted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kuci06
ebbõl lesz valami tüctüc remix
nem az a kimondottan autós-zene 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DJ RX7

:3

norbi2fraktal
Rap

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Mi/Ki az?
[biztos valami rock - <#unalmas>]

kuci06
azt nem mondtam, hogy rossz 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

norbi2fraktal
jó az😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

kuci06
ehh, Kanye West megy a replay alatt 😄

Lehet, hogy motor képe van rámatricázva a motorháztetõre. <#banplz>

Nálam 5 perc után elindulatak, de nagyon lassan tölti.

norbi2fraktal
óóó jeee Vissza játszás is van

Willi Betz
Már jók a videók,de a felsõ az trailer.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

DJ RX7
self fail. valaki majd törölje. nem figyeltem, hogy már volt beszúrva ez as kép.
<#idiota>

Alexease
A kod alapjan, be kellene jelentkezni az oldalra - de nem biztos😊
DJ RX7
engem különösebb képen nem érdekel ez a törés dolog. mondjuk ez elég gáz:

mármint a motor textúrája.

norbi2fraktal
ezt akartam írni 😊

oks, szal nem nálam van a hiba.. 😄

IMYke2.0.0.0
Nálam sem.

Willi Betz
Nálam nem indulnak el a videók.

Tökéletesen egyet értek, aki szinte minden otthoni autós szimulátort kipróbált platformtól függetlenül, az a dobogóra biztos, hogy az Live For Speed S2, iRacing, netKar Pro triót rakja.
Tehát a Need For Speed Shift-tõl tényleg nem kell csodákat várni, véleményem szerint valahol a GTR Evolution alatti szinten lesz valamivel, de örüljünk ennek is, hiszen már ez is óriási, mondhatni 180 fokos fordulat az elõzõ hét részhez képest.

JÚJ itt a játék elsõ indítása PC-n. Ez tényleg pro street 2.

Alexease
- Ez most (talan) azert lesz egy kicsit szimesebb, mert frissult a fejlesztogarda, es esetleg sikerult elhitetniuk az EA-szal, hogy erdemes egy kicsit nyitniuk a szimes kozonseg fele is. Igazabol lenne ra igeny, a kicsit lazabb, de latvanyosabb, hangulatosabb versenyekre.

- De ez (NFS) mindenkeppen megmarad multi-platform, "autos-jateknak". Itt az eladasok szama, a bevetel az elsodleges.

- Ezt nem szoktak patchelni, max ha nagyon durva hiba van. Egyszeruen, nem eri meg (penzugyileg). Ha sikeres lesz, akkor jovore johet a SHIFT2, vagy egy korabbi koncepcio, a rendoros-kergetozos cucc, ezzel a vezetesi-, autokezelesi kornyezettel.

- Ha nagyon sikeres lesz, legalabbis a szimesek kozott (aminek azert kicsi az eselye, legalabbis a serulesek, kopasok, jatekmenet miatt), akkor talan a volt SimBin/Blimey! "reszleg" el tudna erni az EA-nal, hogy parhuzamosan az NFS szeriaval, erre a grafikai-, latvany-, hangulat enginere, keszitsenek valami komolyabb szimulatort is.
Bar a felhasznalhato, divatos, eladhato liszenszek mar foglaltak.

De errol ertekezni meg igencsak korai😊 Egyelore, nagyreszt szinte csak arkad videokat lehetett latni, nehany apro reszlet volt, ami "normalisabb".
Norbi1990
Tényleg <#banplz>
Hát grafika az már most látszik hogy nem egy nagy szám... és kezd kirajzolódni az is hogy kapunk egy újabb fos NFS részt! (minek az a sok hud????)

kuci06
a nissan-on a motortér egy ... textúra?
wut

Willi Betz
Már azt hittem te csináltad a képeket XD

kuci06
óbasszus, az uccsó elõtti bömös kép AS?😄AS?😄?:ASD
szegénynek elkenték a képét rendesen

Hát a törés: (no comment)

theSource.hu

attila2323
...ja amúgy csak, ha a hasonlóan csengõ nevû LFS- bõl indulunk ki nem lesz tökéletes a fizika(1 év alatt nem is lehet). Az lfs elsõ verziója sem volt tökéletes fizikával megáldva és 4-5 év fejlesztés után kinõtte magát egy profi szimulátorrá és nem sok versenytársa van, konkrétan 2-rõl tudok (a netKar Pro és iRacing utolsó verziója). Szóval ne azt várja senki, hogy vérbeli szim lesz egybõl. Ha megfelelõ bevétel lesz belõle szerintem nem fogják elhanyagolni a fejlesztést és jönnek a Patch-ek sorban. Még az is lehet, hogy új nevet kap és kiválik az NFS szériából.
Persze lehet túl optimista vagyok.

semmi

Norbi1990
Ebbe is minden villog, ABS, kipörgésgátló meg még valami.
HKS
segítségek nélkül már jó

kuci06

HKS
egész szép

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

attila2323
Én is pont a fejlesztõk miatt bízok benne, de amúgí a videók alapján elég jó kis fél-szimulátor(de inkánn szim.) lesz ez.

semmi

kuci06
nem rossz, a hangok nagyon durvára sikeredtek

symbol
Mit nem gondolod komolyan he?
Az hogy jobb lesz a fizikája? Ezt csak tippelem, de a videók és a fejlesztõk miatt (GT legends) azért eléggé megalapozottnak vehetnéd a véleményem...

Meg ez a koppintás is hihetetlen unalmas már...
Nyilván õk is pénzt akarnak és õk is autós játékból. De most visszamehetünk a TDu elsõ részéig is akár, aztán boncolgathatjuk ki-mit és kitõl meg hogyan lopott. nincs értelme. de unalmas ezt olvasni a fórumokon... ennyi.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Norbi1990
Olyan video még nincs ahol minden segítség ki van kapcsolva?
attila2323
Ide skubi!
Szerintem nem lesz ez rossz.

semmi

symbol, ez csak az én véleményem. nem kell egybõl elküldeni a francba. régen én is nagy nfs fan voltam de jópár éve kétkedve fogadom a sorozatos nfs-eket. remélem ez nem zavar. további szép napot, No Stress 😊.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88