11230
  • HeadHunter86
    Optimalizáltan mellesleg, olyanokat swappol mint atom, pro street betegség. A mini image meg megoldja a fagyást.
  • DarkSector
    ezt fraps-al vettem fel.
    amugymeg Eszközök->Beállítások->video->hang felvétele mellé pipát kell tenni.

ha jol emlékszem a menüre...de megtalálod a video fület, mert nem bonyolult a menürendszere az xfire-nak.
  • Lacee86
    Na a különböző technikai problémák megoldása után végre sikerült nyomnom néhány versenyt. Egész komoly játéknak tűnik, eddigiek alapján tetszik. Remélem nem válik majd unalmassá egy idő után.
  • HeadHunter86
    11 es szint, 4 es szintű versenyek feloldva.
    Most volt Drift, hát ez mekkora fos. Most telepítem a GRID-et mert szeretnék egy jót Drift-telni, mert NFS-ben sikeresen elkurták :D
    Kormánnyal tolom természetesen. Itt törlöm le a játékot asszem... így elbaszni.
  • royaltom
    sziasztok!
    most jutottam el a 2.szintig emiatt kinyílt a 2.bajnokság is,de a bajnokságon belül bármelyik versenyt el akarom indítani mindegyiknél kidob az asztalra.
    Van valami ötletetek?
  • bgabor
    Nekem is X1950 van, és kifagy. Ha meg nem fagy ki akkor 10FPS. Pro Street fullon ment. Persze, azóta eltelt két év, de nemhiszem hogy az normális hogy ne lehetne olyan grafikára belőni hogy 30FPS felett menjen. Öcsémnek 9600GT-vel röccenés nélkül megy. A két gép ugyanolyan, csak a graf.kártya más. (Mondjuk megtanultam a leckét, soha a büdös életbe nem veszek többet ATIt. AMD-nél ugyanerre már régebben rájöttem, erre csak most)

Szóval egyelőre nagyon kezdetleges az egész. Emiatt az első, bevezető versenyen én se jutottam túl.
  • ozimak
    Szevasztok!
    Lenne egy gondom...mint ahogy mindíg mindenkinek :) A momo racing kormányom rakoncátlankodik és akármit csinálok mindíg beakad a fék pedál és a menüben egyfolytában felfelé megy próbáltam már a következő dolgokat:
    - combined pedals kapcsoló ki-be
    - beállításoknál ugyebár alapból a "Momo racing különálló pedálokkal" próbáltam egy tengelyesen is de akkor meg a gáz akad be
    - Kitöröltem a Dokumentumokból az egész NFS SHIFT mappát(hogy eltűnjenek a beállítások)
    - Leszedtem az egész kormányt driverekkel logitech profilerrel együtt majd újraraktam
    - Próbáltam a Clear Calibration utility-t is de az nem talált semmit
    Win 7 van fent legújabb driverekkel(hétvégén telepítettem),x1950 pro vga,3 Gb RAM,core 2 duo e8400 tehát a minimum bőven megvan... Már körül néztem sok helyen és van akinek a felsoroltak közül valamelyik meghozta a javulást de nekem egyik sem... A másik a kormány késlekedése de azt már olvastam hogy lehet a vga miatt is meg be kellene finomítani a beállításokat. Esetleg van valakinek hasonló problémája vagy valami megoldása vagy várjak patch-re ?
    Köszönöm a segítséget!
  • shaddoc
    Tehát lényegében ezzel csak arra szerettem volna célozni, hogy igencsak jót tesz eme játéknak egy komolyabb kormány, mert végre nem olyan árkád az irányítás, mint elődeinél. Persze ezzel azt sem akarom mondani, hogy "über szimulátor" vagy ilyesmi, de egészen jól megoldották a dolgot végre valahára. :-)
  • shaddoc
    Hello!

Nézd, nekem egy DFGT-m van már majdnem egy éve, s nagyon elégedett vagyok vele. Meg kell mondjam, hogy kormánnyal ez a játék már nem is hat olyan rossznak, sőt tovább megyek, nekem nagyon is tetszik. S nálam ez azért is érdekes, mert már - mondjuk így - egy jó ideje (tán NFS 5 Porsche óta) nem voltam igazán kibékülve az újabb Need For Speed játékokkal.
  • ToCsEk
    őő monitor, hangfal, bill, egér
    e7400 4gb ram gainward 4850
  • Laci82
    És mit tud az áramzabálód?
    Milyen alkatriszekből áll?
  • Blum
    Amíg fent volt a gépen 20 percig Én is kikapcsoltam...:D
  • Laci82
    Jön még idén a RaceOn is nemsokára.
    Ez meg tényleg nem szimulátor még erős túlzással sem...
  • ToCsEk
    relatív, nekem minden max, csak a v-sync van offolva.
  • Blum
    Persze,hogy szeretnék,de nem ez a valami miatt. Merthogy szimulátornak nem igen lehet nevezni,arcade-nak sem....áááá....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez megint 1 kalap szar....marad fent az Underground....
  • Szabi1991
    ha sokat játszol szimulátorokkal akkor csak jó lehet, egy nfs miatt ne vedd meg.. :D
  • Laci82
    Szia.
    Mit kell kinyomni az fps növekedéshez?
  • Maxtreme
    lol nem arról van szó h jó v nem.. áhh, nem kezdem el magyarázni, nincs hozzá most idegem :)
  • Blum
    Halo,valaki valami használható infót/tanácsot?
  • Csabesz6
    Nekem van, és pont nem hiányzik:D
    Cserélünk?XD
  • ToCsEk
    nekem anélkül is jó minden :D
  • Maxtreme
    dehogynem változik.. nem esik szét a kép, hanem szinkronban van.
  • ToCsEk
    én kinyomtam mert kb nem változik tőle semmi csak 10-20fps-el több lesz :)
  • Szabi1991
    kevés neki a 7600GT.. :-(
  • kuci06
    Este van.
  • Maxtreme
    No végre sikerült valami épkézláb verdát vennem. A Cobalt sem volt annyira rossz, de ez azé mérföldekkel...:

:)
  • burjanmate
    Estét! Az miért lehet, hogy fekete az ég?
  • EK1TEP
    Az mitől van hogy nálam pl semmi blur nincs?
  • belarus
    Kössz szépen!Ha be van kapcsolva Vsync az lassija a gépet?
  • Szabi1991
    a Drift igen érdekes.. 900fokos kormánnyal akár egész jó is lehetne. de a kis forc exemmel kínszenvedés az egész :O

1x sikerült nyernem vagy 20. próbálkozásra.. de driftnek nem nevezném az ahogy mentem..

• RelakS
    AI ebben is taplógázzal hajt, vagy már nem csal annyira vérlázítóan?
  • ToCsEk
    nem tudom melyik lehet az én a 2szinten járok a 2.es cuccosban :D (8nah ezt jól megmondtam :D )

A vsync a vertical syncron sign rövidítése, vagyis függőleges szinkron jel. A videokártya akkor adja ezt a jelet, amikor kirajzolt egy teljes képet, és hamarosan új képet kezd kirajzolni (pl. 100Hz-es képfrissítés esetén másodpercenként 100-szor).

Amikor egy program a képernyőre rajzol, akkor általában kettőspuffer technikát használ. Ez azt jelenti, hogy két kép van a memóriában (sőt tripla buffernél 3). Az egyik az, amit a képernyőn látunk, a másik az, amit éppen kirajzol. Ha befejezte a kirajzolást, megcseréli a két képet, és az válik láthatóvá, amelyiket utóbb rajzolt, a korábban látható képet pedig letörli, és oda rajzolja a következőt.

Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a program megvárja, amíg a videokártya vsinc jelet küld, és csak akkor cseréli meg a két képet, míg kikapcsolt vsyncnél azonnal, amint befejezte a kép kirajzolását. Ennek az a hátránya, hogy egy pillanatra a képernyő felső részén még a régi kép látható, az alsó részén már az új. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szerintem ezt általában nem lehet észrevenni.
  • priluki
    Hát igy elsö ránézésre..
    Az irányitás,fizika sokkal jobb mint az elödök,bár tényleg nem probálgattam még sokat. hangok rendben de a grafikának köze nincs amit itt reklámoztak nekünk:( Dirt2 -nek boxon sokkal jobb a grafja...
  • DJ RX7
    minimumon menne.
  • eightmiles
    Szép gép
  • kuci06
    nagyon gyenge ... :/
  • Tockos
    Nekem meg az van hogy nincs égboltom csak egy nagy feketeség eloszor azt hittem hogy az elso verseny este játszodik aztán aztán a kovetkezo pályákon is fekete égbolt volt.A grafom 7600 geforce.Esetleg gyenge lenne?
  • Blum
    Picsába...bill-el 1 kalap szar az egész...:(

Logitech DFGT-vel jól lehet/lehetne játszani a játékot? Lehet veszek egy olyant nemsokára vagy max. karácsonyig....
  • belarus
    Helo!
    Lenne 1 kérdésem.Mit jelent a játék beállitásoknál a V-Sync?Ezzel mit állitunk a grafikán.
  • USAMEN POWER
    Van egy kanyon nevezetű pálya. Az előnevét nem tudom, de kibebaszott nehéz. Ami érdekes hogy shelbyvel első lettem ott második próbálkozásra. Nagyon megy ott a lökdösődés, ha a tömeget kikerülve valahogy előrejutsz, meg kell becsülni az első helyet...