11230
-
#5531 Porsche 911 ill. BMW M3 jó lesz, ilyenekben már ültem. :)
Nem megy a segge ezeknek sehova csak tudni kell bánni velük, de javaslom néz meg egy túraautós futamot, ott sem oldat csúszva veszik a kanyarokat, szép is lenne 5 kör után tuti durdefekt.
Egyébként játékban az első kerekes kocsik is csúszkának ....kérdem én minek? -
#5530 Szerintem az ilyen 3 szavas beszólásokért kár koptatni a billentyűzetet. -
#5529 csak azt mondja meg valaki ez mitől szimulátor? kb annyi köze van hozzá mint a busdrivernek. pedig egy kis bizalom volt bennem de ugylátom az nfs örökre egy konzolos arcade lesz. -
Richardix #5528 az én véleméynem az h kicsit nagyon is csúszkál... ami billentyűzettel komoly fejfájásokhoz vezethet. Engem nem zavar ha nehéz, sőt, szeretem ha van kihívás csak hát van különbség aközött, hogy azért vesztek, mert minden 2. kanyarban szélnek- illetve falnakeresztem a kocsit, vagy pedig azért vesztek, mert az ellen jobban vett be néhány kanyart... -
#5527 Lehet javítani: a mai versenyautókban - azaz: fülkésekben - van minden, ami a stabilitáshoz kell.
Akkor miért jó az ABS/ARS és más egyebek kikapcsolása?
[Persze: ne erőlködjetek, válaszolok - mert így lesz szimulátorosabb]
-
#5526 jó kis arcade kb 5 percig volt fent, de annyit se ér -
#5525 Eggyet értek veled, kivéve abban, hogy nyikorog a kerék. Na most ha nem egy 120 lovas 1.6-os autoban ülsz,hanem mondjuk egy 400 lóerős hátsókerekes sportautoban, akkor tapasztalhatod, hogy kisseb gázadásra is rendkívül mozgolódik az autó segge nem beszélve arról hogyha ezt kanyarban csinálják. Én sztem teljesen reálisra lett csinálva ez is. Nem is merem ész nélkül nyomni a gázpedált:). első kerekes autót nem tudom, hogy fogok e benne nyomni, de kiváncsi leszek arra meg az összkerekesre és azután tapasztaltabban is tudok nyilatkozni. Eddig nekem ez a véleményem;) -
#5524 Megdönthetetlen érveid vannak. -
#5523 én max 1280x960 nem si mentem fölé és így is 20 fps:D -
dmob #5522 Minek 1600x1050-en játszani? Szerintem tök hülyeség, még ha bírja is a géped. Én mindent 1024x768-on, vagy may 1280x1024-en tolok, mert a grafikát leszarom. Nekem abszolút nem lényeges -
#5521 mit? -
mogyi21 #5520 sziasztok tiszta grid klonjobbat vártam -
#5519 Na itt az ideje hogy én is véleményt nyilvánítsak.
Először is ez a játék nem szimulátor de nem is akart az lenni. Az irányítás beállításokkal (gemapad) voltak ugyan gondjaim de mostanra tökéletesen működik.
Billel tényleg nem olyan jó vezetni, de kormány se kell hozzá, elég egy normálisabb gamepad. Nekem egy "Logitech dual action"-om van, két éve vettem 6 ropiért és tökéletesen megfelel (halkan mondom a konzolos irányítók megbízhatóság tekintetében a közelébe sincsenek).
Vezethetőségben egy valami nem tetszik, mégpedig ez a csúszkálódás. Én szeretek ív autózni, francnak kell állandóan nyekeregtetni a gumikat.
Ami szintén nem jó az a menü, nehézkes, lassú és vontatott, hasonlót utoljára a SCAR-ban láttam, voltak már ennél jobban kitalált NFS setup is és ahogy mondani szokták, ha valami jól működik akkor azt ne babráld.
A lebonyolítási rendszer, a pályák, autók típusa és mennyisége, a grafika rendben van, mondjuk ez a csillagosdi nem kéne.
A hangok szokás szerint profik, bár ezt megszokhattuk már.
Az optimalizáltsággal szerintem nincs gond. Konfigom E6750 3Ghz, 8800GT, 4G ram, felbontás 1680×1050, 4×AA, 4×Af, többi fullon, és így produkál 50-60 fps-t.
Ezt a kártya mizériát pedig a patch v. driver hamarosan meg oldja, bár szerintem az első javítást hamar meg kapjuk mert nagyon kell a játéknak.
Na de ami miatt igazán tetszik a game, az az hogy végre NEHÉZ és ez az miben jobb mint a GRID, ott vadállat fokozaton is aláztam mindenkit, online módban is bent vagyok az első 300-ban, itt meg talpalni kell rendesen egy 5. helyért is. Ami szintén jó az a belső nézet látszik hogy odafigyeltek rá, az összes autó jól vezethető, nagy a látótér és nem statikus a fülke mozgása.
Igazság szerint ez egy új autós játék amit egy ismert névvel adtak ki, de hát Kódmester is GRID elé biggyesztette a " race driver"-t és a DIRT-hez is kellett Colin bácsi, ez viszont nem feltétlenül rossz dolog, hiszen jó kis gémet kaptunk. Szóval nálam 9/10
-
#5518 van egy meghívásos futam az egyes szint végén amikor egy hosszú pályán kell menni egy bugattival, ahhoz hogy az ember megkapja minden *-ot az egyik kitétel hogy tiszta kört kell menni, de szerintem az hogy nyerjen az ember , elérjen 2560pontot kb lehetetlenné teszi hogy tiszta kört is menjek, hogy lehet ezt megoldani valaki megcsinálta már?
azt még nem próbáltam mondjuk hogy egyszer végigmegyek török zúzök lökdösődök és bejövök első helyen, aztán meg max 100-200al végig döcögök a pályán
ilyenkor nemtudom megmarad e a csillag vagy egyszerre kell teljesiteni mindent mert lenullázza ha ujra kezdem? -
#5517 Kösz megvan, csak ezaz hogy ablak módnak volt irva ezért nem találtam elősször. Amúgy már a kormányt is rácsaltam és atom jó a fizikája sztem. Én már az első versenyen küzdök ,mert mindent kikapcsoltam:D De meg lehet szokni! -
#5516 Oprendszerem xp 32 bit en próbáltam de van win 7 64 bitem is. lehet h jobban járnék vele? -
#5515 Hello! Olyan gondom lenne h akármit csinálok a rajtnál meg mikor sok kocsi van elöttem minidg 20 fps em van ami szörnyü. Veóhetem lehjebba felbontást emg a símitásokat meg a részletességet de semmi változás. Valakinek volt hasonló? -
#5514 A kezemből vetted ki a billentyűzetet :) Ilyen NFS kellene, így mindenki megtalálná a számítását, csak hát szerintem ilyen sosem lesz, mert akkor hova fejlődnének tovább? :) -
#5513 Ja és a legfontosabb.
Hogy benne lennének a japán csodák amiket addig tudsz tuningolni amíg a tárcád engedi és lenne a luxus ferrari és hozzá hasonlók ahol max felnit és gumit tudnál változtatni és a motor beállításait DE TUNINGOLNI NEM!
-
#5512 szép bevételeket az undercover is hozott... -
#5511 Nekem alvázfény kell és egyéb szépítési cuccok. felfele nyíló ajtó motor átépítési lehetőségek.
Én imádnám. És bele lehetne szőni mind a 2 verseny tipust a zárt és az uccai versenyt is. sok ötletem lenne de azt most ide inkább nem írom le :D -
#5510 és lehessen menüből választani a versenyeket, ha valaki unná a szabad tekergést a városban ;) (ez is bennevolt a most wantedben)
plusz legyenek benne az első 5 részben található hosszu, vidéki szakaszok, ne csak város :)
és legyen szép a grafika, legyen árkád/szim opcio, törés. és legyen tökéletesen optimalizált :D -
#5509 A nitro ott van a vezérlés beállításánál szal azt megtaláltam, de a nézés beállítása nincs. A kormány "nézésváltó" gombjaira pedig nem reagál. -
#5508 Ha igényesen megcsinálnák biztos jó lenne. És lenne belőle szép kis bevételük. -
#5507 Az U2-től már csak a Carbon volt szarabb. Inkább MW szerű nyitottság és egye fene legyen benne sok tutning, de legyen ilyen instant tuning opció az olyanoknak, mint én akik nem szeretnek szöszölni azzal ,hogy hány cm legyen egy hátsó szárny. -
#5506 Már nem tudom hanyadszor írtam be ,hogy K-Pad gombokkal lehet szét nézni, nitró meg a SPACE, mert a következő kérdése úgyis ez lenne :) -
#5505 annak is meglennének a fikázói (pl én) -
#5504 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hol tudom beállítani azt, hogy a belső nézetben az emberke jobbra balra nézzen? A vezérlésnél nem láttam ilyen opciót...
Köszi szépen! -
#5503 Á de egy tetves csaló ez a rohadék gép, alig bírtam vagy 15. nekifutásra megcsinálni a Lambo VS Lambo-t, nem tudom hogy találták ezt ki, de az utolsó kanyarban mindig leelőzött, én már kijöttem a kanyarból és gyorsítottam, ő meg még a közepében járt aztán egyszer csak azt vetem észre, hogy már előttem van az orra és mindezt könnyű fokozaton, mert gondoltam, ha 10x nem ment normalon, akkor majd talán könnyűn, hát ugyanúgy csal. -
#5502 szerintem ezt az élsimítás dolgot kicsit elnézték -
#5501 A játékon belül a beállítások között kell lennie valahol egy olyasminek,hogy ablakban való futás /igen/nem. -
#5500 driftbe én összehányok valamennyit pontot amennyit tudok és megelékszem vele, nem igen törődek vele;d -
#5499 Szasztok! Levettem a grafot és most ablakban fut! Ezt hogy tudom teljesbe kirakni? Az alt+enterre nem reagál -
#5498 Na teszek én is pár képet:)
Az első benyomások nagyon jók! Mind irányítás(G25),mind optimalizálás,játékmenet.(stabil 60-70fps)
Viszont max beállításokon is kevés az élsimítás.
-
#5497 hát ezt a driftelést totál elcseszték. mármint az oké, hogy én vagyok balfasz rájönni, mégis hogyan kéne, de igazán bemutathatták volna lépésről lépésre
egyszerűen nem megy. egy kicsit is odalépek neki és már keresztbe állt a kocsi, esetleg a füvön köt ki
szóval: valaki magyarázza el úgy, mint egy 5 éves gyereknek, hogyan kell driftelni, aztán ha megvan, mehet a (még nem létező) FAQ-ba, mert gondolom nem én vagyok az első, aki ezt kérdezi -
#5496 U2 szebb grafikával és töréssel.
Több tuning elemmel és kész is a mindent vivő NFS. -
dmob #5495 Az is nevetséges, hogy a Nintend DS-re milyen NFS fog kijönni! -
Árnyvadász #5494 Nem azért a húszfillérért, de az nem tünt fel senkinek, vagy elfelejtette, hogy 3 NFS lesz. Szétbontották, hogy legyen egy szimulátoros irányzatnak megfelelő és aki azt szereti azt veszi, legyen egy onlány, aki azt szereti azt veszi és lesz a jól bevált szokásos NFS, amit a nagynevű Criterion (Burnout sorozat készítői) csinálnak. -
dmob #5493 Tudom, hogy nehéz volna összehozni, de könyörgöm! Inkább azon pedáloznának, hogy a legtöbb hibát kijavítsák, erre újakat halmoznak fel? -
dmob #5492 Tegyük fel, hogy mos a SHIFT helyett az Underground 3-at adták volna ki. vagy kitaláltak volna egy olyan játékot, ami ugyanolyan, mint az Undercover. Az se volna jó. De véleményem szerint ez sem a legjobb, mivel már ott a pro Street. Valami olyat kéne megcsinálni, ami az összes NFS JÓ tulajdonságát tartalmazza!