Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amíg nem lesz a nagyközönség számára elérhetõ addig off marad gondolom 😊
De utána gondolom üdvözölhetünk egy új screenshot topikot néhány fikázás mellett mert az mindig kell egy egészséges topikba 😄

Errõl jut eszembe múltkor valamelyik topikban láttam arcot aki cd-kulcsot kéregetett, hogy tudjon multizni xD
gerge93
oké bazdmeg, és kössz<#idiota>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

DJ RX7
kijött már bazmeg. elmész és megveszed.

:3

Attelee
Ha már átmentünk offba akkor elöször én is a Padavant akartam
lecseszni,de visszábbolvasva rájöttem h nem ö volt a bunkó!
Igazából nem is értem h miért kellett 40 hsz-en kertesztül oltani!
Balika és társai jó lenne h befejeznétek,és ahelyett h fikáznátok azokat
akiknek már megvan eredetiben inkább örüljetek h raknak be képeket,meg irnak róla véleményt!
Ennyi erövel a CD kulcsot is kéregethetnénk!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

blackcalibra
Rossz embert kóstolgatsz. Majd ha neked írok válaszolj, addig irkáljad másnak az ökörségeidet.<#wave><#wink>
gerge93
akk mikor jön ki pc-re a játék?M

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

DJ RX7
de. mérne menõzzön vele? tanulj te is és akkor majd lesz neked is pénzed, hogy megvegyed a játékokat.

bowari
Padavan te tuti vmelyik BKV górénak vagy a rokona....😄
Én amíg 80000Ft-ot keresek addig sajnálni is fogom rá a pénzt általában 15K körül szokott lenni az NFS,most látom van olcsóbban is,de majd kifizetik Padavanék,bkv-sok,meg USA-ban,nyugat-európai országokban ahol talán még olcsóbb is és 6szor ennyit keresnek...

warezrõl meg annyit,hogy sztem amíb nem kér érte vki pénzt,nem jut haszonhoz,addig szvsz nagyon jó dolog,régen sem reklamált senki mikor videokazettát kölcsön kért a szomszédból és lemásolta,pedig az is lopás volt

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Firerock
ezt is akartam írni...csak azért is leugattak volna
te sem tudsz rólam semmit,én is beírhatnám hogy 100éves vagyok...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DJ RX7
mivagy te pap?

Firerock
öhh
akkorse kell menõzni hoyg megvan a játék...
játszon azt kész

blackcalibra
Azért a profilban szereplõ adatok sem szentírások.
Ugyanez megy a Sportmocceron is. Ha nincs kitöltve valaki adatlapja, már hiteltelen, pedig mindenki azt ír oda amit kar.
Firerock
de szar duma ez a Colin MCrae tiszteletére...

GerY5
Ettõl féltem 😞

Balika, Keller Dávidka...
Legalább olvasnátok vissza, meg néznétek meg valaki profilját, mielõtt leszóljátok. Padavan 35-40 közötti férfi, és mint írta egy 6 éves kislány büszke papája. A minimum, hogy ezek után nem dumálunk hülyeségeket 14-18 közötti idõs fejjel.

Véleményt lehet alkotni, de a kornak járó tiszteletet illik megadni.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

TaRka0107
Csak vicceltem!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

HKS
annó a GTA IV-nél volt egy ilyen egy csávó felrakta youtube-ra hogy neki megvan és mindenki elkezdte oltani hogy mért nem rakja fel

TaRka0107
2010! Eltolták jövõévre!😊

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

TaRka0107
<#wow2>

blackcalibra
Ha ennyi fölösleges hozzászólás helyett mindenki elmondott/leírt volna egy imát, már rég játszana vele mindenki függetlenül attól hogy megvette-e, vagy letöltötte.
gerge93
mikor jön ki a játék??

DJ RX7
veszel neki is saját pc-t? nem túl fiatal még hozzá? esetleg nem gondoltál arra, hogy inkább valamelyik sg-s tagnak vedd meg? mondjuk nekem? hm?

Vérpistikék érzik a hús szagát, de még nem dobták oda nekik 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Én már ott elakadtam, hogy miért kellett Padavan-t letámadni? 😄 Sehol nem menõzött, hogy õ megvette és most mekkora király. Tegnap amikor elújságolta akkor is csak azt mondta, hogy neki mennyire tetszik meg rakott pár ingame képet.. nem menõzött, hogy milyen nagy arc (ebbõl is látszik, hogy valószínûleg tényleg nem a 10-20 éves korosztály tagja)
Ma pedig csak annyi volt, hogy "felemelte" a hangját egy véleménye ellen, hogy ha õ megveszi akkor miért kellene neki feltöltenie(amivel amúgy sem érne senki semmit)
Én nem látok ezen menõzést és a saját pénzén azt vesz amit akar..egyeseknek ez nem tetszik de hát semmi közük hozzá.. én sem szeretem ha beleszólnak, hogy mit veszek-nem veszek 😊
blackcalibra
Hát hallod ki mibõl miért vette, ki miért nem veszi mennyiért mikor hogyan meg mittudomén... Od@b@sz!
IMYke2.0.0.0
Hát, lehet, hogy azért adnak olyan magas pontszámokat erre, mert a korábbiak fényében valóban jónak tûnik.
De, majd megkóstolás után derül ki, hogy mennyire finom is az a bizonyos puding...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attelee
GT Review NFS undercover 6.7
Szóval ha erre a fosra 6.7-et adtak és a Shift most 9.1-et kapott,akkor
elmondható sztem h nem lesz ez olyan rossz!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Willi Betz
Lassan átmegy szokásos NFS topikba ez is😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

blackcalibra
Úristen. Mi van itt!?!
DJ RX7
ha nem anyja/apja pénzébõl vette akkor ott vág fel vele ahol akar. szerintem.
feltéve ha nem valami rézbõrû aki csalással veszi meg.

DJ RX7
miafasz nektek áll feljebb, hogy õ tanult és most van pénze? <#wilting>

Nem komolyan mondom! Csak nem értem az ilyeneket!
IMYke2.0.0.0
Ezt ugye nem gondolod komolyan?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jah lehet valami kis 12 éves!😊
Firerock
most arra vagy kemény hogy anyu/apu pénzbõl megvettél egy játékot?

HKS
a világ televan ilyen emberekkel

Jah nagyon beképzelt! Ilyeneket irtanám ki!
Danecay
Érdekes, nálam a részeredmények alapján számított átlag 8.96 😊

HKS
az sg se volt mindig ilyen ....

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Már kinn van a világhálón 😊

Various Artists...Need For Speed - Shift Soundtrack OST (2009)
Soundtracks - 2009 - mp3 | 256 kbps - 1:37:31 - 190 MB

Tracklist
01. Buraka Som Sistema feat. Pongolove – "Kalemba (Wegue-Wegue)"
02. Chase And Status feat. Plan B – "Pieces"
03. Deadmau5 – "Ghosts N Stuff "
04. Eagles Of Death Metal – "Anything 'Cept the Truth"
05. Fort Knox 5 feat. Asheru – "Insight (The Nextmen Remix)"
06. Gallows – "I Dread The Night"
07. In Case Of Fire – "This Time We Stand"
08. Jamal – "Pull Up"
09. Kanye West – "Paranoid (Part 2)"
10. Kasabian – "Underdog"
11. The King Blues – "The Streets Are Ours"
12. Mala Rodriguez – "Te Convierto"
13. Mando Diao – "Mean Street"
14. MSTRKRFT feat. E-40 – "Click Click"
15. N.A.S.A. – "Whachadoin? Feat. Spank Rock, MIA, Santigold and Nick Zinner"
16.The Prodigy – "Run With The Wolves"
17. The Qemists feat Mike Patton – "Lost Weekend"
18. Regular John – "Transmitter"
19. Rootbeer – "Under Control"
20. Shinichi Osawa – "Electro 411 (Lies In Disguise Mix)"
21. Spoon Harris & Obernik – "Baditude"
22. TOKIO feat. Druga Rika – "Dogonim"
23. Twisted Wheel – "Oh What Have You Done"
24. Two Fingers feat. Sway – "High Life"

blackcalibra
Nem kettõ éve az az egy?
HeadHunter86
Én is csak azért járok ide mert itt sok infó van azért a sok mellékes mellett, és elég olvasott.

HeadHunter86
Szedjétek csak szét egymást, ez az SG és ez is marad, igénytelen fórum 😄

HeadHunter86
Willi Betz
lol...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Fogjad már vissza magad hülyegyerek ! Engem meg te baszol föl, mivel megvetted, elvagy szálva magadtól, és itt osztod az észt. Van akinek kenyérre nem telik, napról napra él, és qrwára nincs pénze 10 k-s játékokra ! Az meg kriminális hogy milyen szövegértelmezési problémáid vannak. Mielött írsz gondolkozzál is nyálgép ! <#boxer>

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt valaki ugrana:

"Ez az akciós ajánlat csak 2009. október 14-ig érvényes!
Amennyiben Need For Speed: Shift játékodat postai úton szeretnéd megkapni, legkésõbb 2009. novemberben postázzuk Neked."

samsung123
100%-san egyetértek..ha én is veszek eredeti gamát...azt spórolt félrerakot pénzért veszek és 5x megondolom...mert ugye vannak sajnos más dolgok amire költeni kell..

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014