11230
  • erieskrisz
    Sziasztok érdeklödnék hogy akinek eredeti a játéka annak is kifagyogat??
  • pxxl
    mert állítsd át. beálíltásokban is lehet, meg az elöbb említett fájlban is át lehet írni a windowed mode-ot 0-ra
  • USAMEN POWER
    177 új hsz... Hagy ne olvassam el mindet... De azért ment a pardé rendesen így átfutva a dolgokat.
    Az viszont tény és való hogy az NFS nem arról szólt soha mint a Pro Street vagy a Shift.
    Csak az a probléma, hogy kb a semmibe beszélünk ! Ott a Nitro aki azt a stílust szereti, itt Shift aki egy kicsit a szimulátorokhoz hasonlóan szeretne játszani, kijön egy World Online azoknak akik az illegális dolgokat szeretik, meg az online játékokat, és elvileg lesz egy negyedik is... Mire fel megy akk a rinyálás ? Türelem játékot teremt !
  • Máté94
    Miért megy a játék windows mode-ban?:(
  • BIZ0906
    Ezt DirectX End-User Runtimes (August 2009) tedd fel.
  • BIZ0906
    Te mindent csak fikázol.
  • disorder14
    Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem baromira zavar hogy 140 felett már semmit se látok a műszerfalból, és még ráadásul a fejem is megfájdul az elhomályosodott képből.Néztem optionsban, na mondom zsíír motion blur off, de a hülyéje csak ott hagyta:D
    Nincs valami ötletetek hogy lehetne kiszedni?
    Előre is kössz.

ui.: Bocs ha volt már hasonló kérdés, de én nem találkoztam ilyennel.
  • JD6820
    Szevasztok
    Valaki találkozott-e már ezzel a problémával?

Mielőtt még vki azt irná hogy rakjam újra a játékot, már 6-szor újraraktam!
    Segitséget előre is kössz...
  • norbi56
    okés:D
  • Black Ghost
    olvass...vazze...olvass!!!
  • norbi56
    Sziasztok,kolis vagyok,nem tudok netezni hétközben le vagyok maradva,mi a véleményetek a játékról valamint gépigényről?
  • Black Ghost
    Nos ismerem mindegyiket, pár alap hiba:
    Az első PS2-s kotroler-el nem volt gond de amit 2 évvel később adtak ki ill. a mostani PS3 vezérlő egy nagy kalap szar, ha valaki sokat szimezik és az analóg karokat használja, akkor a kar a használati irányban bekopik és akadni kezd, mind ezt 6-8 hónap után, a PS3 ravasz gombok 5-6-7-8 idővel lötyögni kezdenek és benyomott állapotban megszorulnak, XBOX-nál jeladási hibák a vezetékes modellnél bár a három közül ez a legstrapabíróbb.
    Az is igaz hogy általában az utólag vásárolt kontrolerek baszakodnak.
    Szomszéd szervizes onnan tudom. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Vergődés alatt a vertikális rángatódzást értem - mintha időközönként centis bukkanókra futna a kerék...
  • IMYke2.0.0.0
    Kezd lassan formálódni azért a - szokásos - kép.

Engem külső nézetben az a vergődés zavart (a kanyarodás mellett), amit a Mazdam bemutatott, sík, egyenes szakaszon: mintha a budapesti, szarrá kopott macskakövek kisebb méretű változataival rakták volna ki a pályát...
    Érdekes mód, a NFS-komponálta visszajátszásban (és persze az ingame-ekből vagdosott átvezetőkben) az egész nem érhető tetten.
  • Pares
    Persze én most nem a Casual szintről beszélek, hanem a Pro-ról... de akkor is. Egy autó nem viselkedhet így. Egyszerűen röhejes.
  • Pares
    Ez az én problémám is! Egy kibaszott jégpálya az egész út! Össze vissza csúszkál az autó hátulja, egyes helyeken szinte irányíthatatlan...
  • Pares
    Azért van egy kibaszottnagy fatális baromság a játékban: A kanyarokat nemlehet rendesen bevenni, mindig driftelve kell bevenni, mert annyira szar az összes autó összes abroncsa... elbaszták.
  • pxxl
    valahogy egyértelmű volt sztem :D képzeld el ha beírnál 256xAA-t és elfogadná :D
    ha 8 a plafon akkor annyi :D
  • Blum
    Az meg a másik,ezt (is) elb@szták.
  • SötétBarom
    Most, hogy már nyomom egy ideje elmondanám a részletes véleményemet. A játék jó, sokkal jobb mint az utóbbi idők NFS-ei, a PS-nél viszont csak egy hangyányit.. Eljutott oda az EA, hogy belső nézetből élethűnek tűnik a szappanosdoboz fizika, ezért külön respect nekik :DDD Ha külső nézetből játszunk (ezt szerintem direkt szarul csinálták meg, hogy a rengeteg energiát és fejlesztést felemésztő belső nézetes "verseny feeling" legyen a játék alapja) azonnal kilóg a lóláb. Egyértelműen látszik, hogy a játék nem számol tapadást, az egész autó fizikája rommá scriptelt szar (nem a játék, a fizika). Kanyarodásnál nagyon jól megfigyelhető, hogy úgy mozog a gép, mintha középen átbökték volna egy fogpiszkálóval. Na ez az, amiben a GRID sokkal jobb, hogy ott tökéletesn lehet érezni, hogy mikor veszti el a tapadást a hátsó kerék, mikor blokkol elöl, és a többi. A fent említett dolog miatt van az, hogy megállás nélkül csúszkál még a fossá ültetett 20as felnivel szerelt négykerekes impreza is (mivel ahogy elkezdünk kanyarodni, a kocsi hátulja elfordul a másik irányba).

A másik megfigyelésem az, hogy amikor megpróbálunk az ideális ívtől eltérő helyen bemutatni valami előzést vagy manővert, jóval nagyobb eséllyel landolunk a bukótérben. A gép pedig még mindig csal. Brutálisan. Ezt meg mindig utáltam. Nagyon.

Más egyebek miatt viszont (mint például az autóépítgetés, a versenyek hangulata, és a gyönyörű grafika) jobb játék már, mint a GRID. Ez nem feltétlenül egy nagy dícséret, figyelembe véve, hogy az összehasonlítás alapja közel két éves..
  • pxxl
    hogy verjék a mellüket hogy 16xAA-val játszanak egyesek
  • High end PC #5550
    Átírtam 16x-ra, de mikor elindítom, és megnézem, megint 8x-on van, majd kilépek, megnyitom az elmentett konfigfájlt, és visszaírta automatikusan a konfigfájlba a 8-at :D
  • IMYke2.0.0.0
    Minek, ha nem is látszik?
  • Blum
    8X AA nem elég?
  • pxxl
    legalább ebbe is bele lehet kötni
  • Lacee86
    Hát a játék mentésmappájában levő graphicsconfig.xml-ben írd át nagyobbra, aztán nézd meg h mi lesz, elindul-e, meg lesz-e változás. De amúgy nem értem mi a fenének ennél nagyobb AA.
  • pxxl
    van a savegame mellett egy szerkeszthető fájl, nem próbáltam még, mit csinál ha átírok vlamit :D
  • pxxl
    láttál más beállítást? akkor meg? :D
  • High end PC #5543
    Na, ma értem haza, most telepítettem fel, elkezdtem belőni a beállításokban, 8xAA a max, vagy lehet valahol egy konfigfájlban buherálni?
  • IMYke2.0.0.0
    A "minden segítség off, mert akkora profi vagyok" típusú hozzászólások ihlették belőlem.
  • pxxl
    ott nincs save meg load :D
  • Lacee86
    Menj, aztán vezess igazi kocsit, ha ez nem tetszik. Senki nem tiltja meg.
  • Totti5
    "halkan mondom a konzolos irányítók megbízhatóság tekintetében a közelébe sincsenek"

én is halkan mondom hogy az x360 és a ps3 kontrollerrel sincs semmi baj kiváló minőség mind és ha nem vagdossa az ember földhöz akkor 10 évig is hibátlanul kiszolgálja a gazdiját, amúgy nekem 3 éve van 1 db 360 kontroller, és mivel csak xboxon játszok csak ezt nyüstölöm nap mint nap és azon kívül hogy földhöz vágtam egyszer és nem vette jó néven, semmi de semmi baja nincs...
  • pxxl
    de ideges lettem tegnap, 3 részes versenyen a második verseny uccsó hosszú egyenes után a célegyenes elött van egy enyhe balos. hol máshol csaptam volna a falnak az autót. pedig elég sok előnynöm volt :( 4. lettem...nem kezdtem újra, valahogy nem volt kedvem hozzá -.-
  • Shep
    Igen a közvetlen reklámot, aláírásba lehet :)
  • LaszloLedzenyi
    Tudomásom szerint a reklámot bannal jutalmazzák
    na de middegy
  • Black Ghost
    Ezt most mire írtad?
  • Black Ghost
    Nem mondta senki hogy ez szimulátor.
  • Shep
    Szerintem meg semmi nem tiltja, hogy az aláírásomba azt írja amit akarok :)))))
  • LaszloLedzenyi
    szerintem meg reklámmal az aláírásomba nem nagyon pattognék