11230
  • Blum
    ez nem ETS topik jóbarátok,nyugi van.
  • dmob
    gondolhatod, hogy nem attól fog leállni, hogy genyózod, meg faszozod meg minden!
  • dmob
    ott az igaz!
  • TóNyóóóóóóó
    habár vélgülis nekem 8 szétkúrhatja ezt a topigot is...
  • Skyline
    A topic eredeti témájához : Ennél a résznél remélem nem találja ki senki hogy ez szimulátor...:DDD
    Nuygodtan kiadhatták volna a pro street kiegészítő lemezeként is,kb egy és ugyan az az arcade irányítás....
  • dmob
    most már le lehet állni! Menjetek máshova veszekedni
  • TóNyóóóóóóó
    és te kivagy itt te genyóivadék?
  • dmob
    Most már visszatérhetnénk a topic eredeti témájához is, szerintem!
  • Cindas
    ott az off topik ott éld ki magad.
  • Skyline
    Helphelphelphelp...
    Elmondom mitől van a sok probléma,látom teljesen magyarul nem tudsz így félangolul:

Ez one user error,mert you are one dilettáns stupid láma.:)
    TAKARODÓ TO WAREZ TOPIK SEGGHOLE!
  • arty
    helyesen: "faszom már létszíves segítsetek"

:DDDD
  • dmob
    Hé!! Jobb ha leállítod magad, ez nem az ilyen HSZekhez való! Az meg hogy annyi eszed nincs, hogy észrevedd hogy rossz a crack ami neked van, az meg már nem a mi hibánk! A másik meg az, hogy nem a te nyelvednek való a káromkodás, ahogy az életkorodat elnézem...
  • arty
    alig várom szabi-t, h velem együtt ezt a majmot is kitörölje végre ... :/

csipa: "Az Intel még mindig erős ebben, mindenféle újabb SSE4.1 nélkül." - stílus, ember(?)
  • Tomsteel
    El vagy tévedve jógyerek !
  • SzocsA
    nem fogod fel hogy IDE kéne írni??????????
  • csipa94
    kussolj már el cindasfaszom.
    te kinek érzed magad h ekkora a pofád hm?
    maradjál csöndbe a faszomba.
  • Cindas
    már itt is kezded?-.-''
  • Maxtreme
    huhh bazz a drift nem egyszerű. A 350z-vel nem sikerült értékelhető eredményt produkálnom, az Rx8-al úgy ahogy, ellenben a Silva és a bömö m3 kiváló driftautó! Utóbbiból be is vásároltam :)
  • arty
    Ennek a gyengeelméjü warezosnak, itt alant.
  • The Protector
    A banner alatt van az off topik.ott szivesen segítenek.
  • tomcsa4
    De mitől lenne unalmas, játszhatatlan? Meg ha sok a dicsérő és sok a fikázó HSZ, engem összezavarna.

A játék amúgy sem játszhatatlan. Se nem unalmas. Optimizálatlan? Elég nagy a gépigénye, de ma már kevés pénzből is összeállítható annyi, hogy jól fusson. Én nem, én öcsém gépén játszok, egy játék miatt nem bővítek. Úgy se játszom sokat.
  • dmob
    arty te kinek írgatod ezeket?? :D
  • CamelX
    Át lehet lépni a kamera körbeforgást, nálam kormányon asszem akármelyik gomb, de kézifékkel azonnal bevisz a pilótafülkébe. 3.-4. szinten meg állat aki bírja még Pro-ban, elismerésem :) csak van valami taktika az agresszív ellenfelekre. Ha a driftet kiszenvedtem benn hogy már tudok viszonylag könnyen első lenni, akkor az is menni fog :P
  • csipa94
    failvagy
  • arty
    Takarodj!
  • dmob
    Az a baj, hogy egymást próbálják legyőzni, nem pedig a vevők kívánságait teljesíteni. Most kijött a SHIFT, akkor most ki fog jönni egy másik ismert játék új része. Lehet, hogy GRID, lehet, hogy Juiced, lehet akármi. Az egész csak a pénzről szól. Tudod te mennyi pénzt szerzett az EA az UC-vel, meg a többi NFS-el? Ha már ennyien megvették az NFS-t akkor az elárulja, hogy az embereknek tezsik az NFS, csak sok a csalódás
  • Tomsteel
    Úristen mi megy itt...
  • csipa94
    kivagyteitt?köcsög.
  • arty
    Takarodj!
  • arty
    Takarodj!
  • csipa94
    alapból volt benne 1 crack.nem volt jó.
    leszedtem 1 másikat.nemjó.
    a lemez pedig bent van daemon tools-ban.
    szal nemtom mi leeht a baja.
  • Cindas
    nyugizzá má
  • Blum
    Bocs,#5435-re ment
  • dmob
    Már bocs de mért szar neked az Underground, vagy a MW?? A CArbon a Pro Street és az Undercover szerintem nem jó, de a Most Wanted elég tűrhető játék. Az Undergroundot pedig szeretem is. Bár inkább a 2. részét
  • SzocsA
    helyezd be a lemezt és elindúl!
  • SzocsA
    van off topik!!!!! a banner alatt

egyébként nem jól lett megcrackkelve!

más a tuning beállításokat nem lehet letesztelni valahogy?
    ki kell lépni be a gyors verseny és úgy ha nem jó akkor kilépni vissza a beállításokhoz és megint????
  • Blum
    "Miért nem lehet több nap után a nonstop fikázást hanyagolni és a véleménynyílvánításotok után - amihez természetesen jogotok van - hagyni a játékot kedvelőknek, hogy nyugiban elbeszélgessenek egymással? Ezekre szeretnék értelmes választ kapni."

Amíg ez a játék nem ismerteti meg magát és nem játszott vele a fél világ,addig ez lesz. Új játék-->Új fórum-->Vegyes HSZ-ek. Ez van. Lehet,hogy ez a sok HSZ meggyőz mondjuk 1 olyan embert,akinek egyrészt nincs pénze megvenni a játékot,másrészt lassú a nete és nincs kedve 8-10 órát ülni a gép előtt,mire letöltődik. Miért ne? Teljesen jogos lenne. Ha a fórumozók (most a hasamra ütök) ~70%-a azt mondja,hogy unalmas/játszhatatlan/optimalizálatlan/ és a többi gyakran olvasható kritériumok,akkor jogosan gondolhatja ezt.

"Ebben a hibrid műfajban nem igazán van más" Ugyan most nem fogok utánaolvasgatni,hogy ezt pontosan milyen műfajnak is titulálja be az EA,de hogy nem hibridnek tervezte,afelől meg vagyok győződve. (aztán lehet,hogy most hülyeséget mondok....na mind1).

...." és most az nem tetszik és Underground folytatás után sírtok. Ez hogy van? Akkor az mégsem volt tömény unalom már? (de)"

olvasgatsz Te külföldi fórumokat,beszélsz interneten kívül más olyan emberekkel akik végigjátszották NFS korábbi részeit? Mindenki siránkozik,hogy milyen jó volt a jó öreg UG,Carbon,MW.....ezekszerint a fél világ hülye? :O

Mind1,ne veszekedjünk,leljétek benne örömötöket,játszatok sokat hiszen elvileg azért készült.

• dmob
    Drum n Bass neked meg nem jó a cracked és kész.. Keress másikat!
  • dmob
    A SHIFT nem szimulátor!! a szimulátor az az, amiben irányjelzőzni tudsz, felkapcsolgathatod a lámpát, meg ablaktörlőzöl... A SHIFTben erre nincs lehetőség...
  • csipa94
    faszom már létszíves segítsetek