11230
-
USAMEN POWER #5950 Gratulálok jól meg mondtad. Oltogatásban nagyon színvonalas vagy, de legalább jót röhögtem. "inaspelikán" :DD
De ahogy látom nem fogtad még mindig fel hogy takarodj a picsába innen.
Senki se kíváncsi rád, és ne zavard azokat, akik normális hangulatban szeretnének fórumozni ! -
Blum #5949 Te meg korodhoz képest egy szar szemét tróger vagy. Ennyi erőből... -
#5948 Te meg egy kényszeres kis gyökér fikagép vagy, két rosszindulatú frusztrált hsz között rárántasz anyukád fényképére és kerek a világ mi? :D -
Bagoly81 #5947 majd ha jól meghuzogatja egy prosti ki sem akarod venni a szájából majd -
#5946 Játék helyett szorgalmizz egy kicsit (sokat) magyar nyelvtanból, mert ebben a formában siralom vagy. -
Blum #5945 Nem is tudom mi volt a szlogenje a cuccnak..."...realitás,realitás,realitás..."....Hülyeséget beszélsz. -
#5944 :D Ja, csak prostik jöhetnének képbe, mi? Köszönjük Emike, alkottál megint. Nagybetűvel írod azt, hogy én? Úristen, mekkora szegénységi bizonyítvány ez, te majom! :D -
#5943 vélemény=grafika-játékélmény sazr ahogy van optimalizálás megint scak 1 ahoggy eddig is az EA-tól megszokhattuk.
Nem baj vegyétek sokan akkor szerencsére ezekből a szarokból sosem lábalunk ki. -
Bagoly81 #5942 mért szolod le igy ezt a játékot? biztos az a fajta vagy akinek semisem jó.
igen jó játék. ne akarjál reáliást keresni egy olyan játékban aminek nem az a célja. hogy valósághű játékélményt teremtsen.
-
#5941 Inkább gyerekesek. :) Úgy megszerettem ezt a kifejezést. -
Blum #5940 Inkább Én érjek a saját farkamhoz,mint valami prosti..;) Vén barom. -
#5939 Kibaszott ovodások vagytok mind :) -
#5938 Mondja ezt egy takony kis nímand, aki kizárólag azért jár ide napok óta, hogy a fikahajlamait kiélje, amiért még az életében nem nyúlt a kis pöcséhez más, csak saját maga. :D -
Blum #5937 Te meg ennyi erőből nyald az EA valagát...inaspelikán...
-
USAMEN POWER #5936 Te is huzzál innen a büdös picsába gridezni, ne itt rontsd a hangulatot. Nyald a codemasters picsáját senki se kíváncsi rád itt, faszarcú -
Blum #5935 És Én kezdtem megint...ofkorz... -
USAMEN POWER #5934 Hagyjátok már abba egymás szekálását. Aki csak piszkálódni jár ide, menjen a jófrancba innen, senki se kíváncsi a provokációra, és az elvontagyú vadbarmok mocskolódására. -
Blum #5933 """"Gyerekes(!!!!)""""""""" -
#5932 Valóban nem :D
Kormánnyal nem tudok külsőből játszani :/ -
Blum #5931 Akkor meg szimplán gyerekes vagy. -
USAMEN POWER #5930 -
#5929 Hízelgő, hogy észre sem veszed a buherálást...
-
#5928 Nem állt szándékomban viccelődni. -
#5927 Hát én nem tudom mit csináltál, de nekem ha fejen állok akkor sincsen egér a menüben, meg úgy sehol az egész játékban, tök mindegy mit nyomkodok az egéren semmi. -
Blum #5926 De vicces voltál.... -
#5925 ...és elélveztél rá? -
Blum #5924 SHIFT helyett SHIT van írva... -
kisbiro96 #5923 Segítséget kérnék!Azt írja ki hogy az shift.exe hibát észlelt ezért leállt.Már több crackot is megpróbáltam,de ezt írja ki.Előre is köszönöm.
-
#5922 üdv , valaki tudnak nekem segiteni a kormány beállitásában?
Speed Link 2in1 SL6694 kormányom van, ehhez kéne a %ok beáliitása? valaki? -
Petike125 #5921 Választ találtam a kérdésemre :)
-
#5920 Olvass. -
Csokis #5919 Egy betű. Olvasd el többször is a Need for Speed alattit. -
The Best #5918 Sziasztok olyan gondom van hogy a jaték mindegyik küldetésnél lefagy:( windows 7 van fent lehet ez miatt a videokártyámat frissitettem de igyse hajlandó müködni. Valakinek volt valami hasonló problémája és ha igen akkor hogy sikerült megoldani elöre is köszi -
#5917 A demoban van egér? LOL -
Szabi1991 #5916 érdekes volt ez a "shift party".. egy autót se láttam a játékból.. :DD
-
Petike125 #5915 Quick Race-ben, van olyan hogy Loaner Car kategória és van ott egy TIER 5-ös Maserati MC12.
Vajon ez azt jelenti, hogy van más Tier 5-ös autó is és csak Unlockolni kell? :o -
#5914 IMHO ez a játék így ebben a formájában egy hulladék... bocs... -
BIZ0906 #5913 Meséld már el mi a különbség. -
#5912 Arty! Fogadjunk ki se próbáltad külső nézetből. +8 FPS, pedig egy gyönyörű autót renderel még a belsőnézeten túl... na ez a no comment :D Meg az állandó akadozások 30+ fps mellett (ATi 4850 1Gb) -
#5911 ???
olvasni?