11230
  • USAMEN POWER
    Gratulálok jól meg mondtad. Oltogatásban nagyon színvonalas vagy, de legalább jót röhögtem. "inaspelikán" :DD

De ahogy látom nem fogtad még mindig fel hogy takarodj a picsába innen.
    Senki se kíváncsi rád, és ne zavard azokat, akik normális hangulatban szeretnének fórumozni !
  • Blum
    Te meg korodhoz képest egy szar szemét tróger vagy. Ennyi erőből...
  • padavanHUN
    Te meg egy kényszeres kis gyökér fikagép vagy, két rosszindulatú frusztrált hsz között rárántasz anyukád fényképére és kerek a világ mi? :D
  • Bagoly81
    majd ha jól meghuzogatja egy prosti ki sem akarod venni a szájából majd
  • padavanHUN
    Játék helyett szorgalmizz egy kicsit (sokat) magyar nyelvtanból, mert ebben a formában siralom vagy.
  • Blum
    Nem is tudom mi volt a szlogenje a cuccnak..."...realitás,realitás,realitás..."....Hülyeséget beszélsz.
  • padavanHUN
    :D Ja, csak prostik jöhetnének képbe, mi? Köszönjük Emike, alkottál megint. Nagybetűvel írod azt, hogy én? Úristen, mekkora szegénységi bizonyítvány ez, te majom! :D
  • Murder3
    vélemény=grafika-játékélmény sazr ahogy van optimalizálás megint scak 1 ahoggy eddig is az EA-tól megszokhattuk.
    Nem baj vegyétek sokan akkor szerencsére ezekből a szarokból sosem lábalunk ki.
  • Bagoly81
    mért szolod le igy ezt a játékot? biztos az a fajta vagy akinek semisem jó.

igen jó játék. ne akarjál reáliást keresni egy olyan játékban aminek nem az a célja. hogy valósághű játékélményt teremtsen.

• padavanHUN
    Inkább gyerekesek. :) Úgy megszerettem ezt a kifejezést.
  • Blum
    Inkább Én érjek a saját farkamhoz,mint valami prosti..;) Vén barom.
  • arty
    Kibaszott ovodások vagytok mind :)
  • padavanHUN
    Mondja ezt egy takony kis nímand, aki kizárólag azért jár ide napok óta, hogy a fikahajlamait kiélje, amiért még az életében nem nyúlt a kis pöcséhez más, csak saját maga. :D
  • Blum
    Te meg ennyi erőből nyald az EA valagát...inaspelikán...

• USAMEN POWER
    Te is huzzál innen a büdös picsába gridezni, ne itt rontsd a hangulatot. Nyald a codemasters picsáját senki se kíváncsi rád itt, faszarcú
  • Blum
    És Én kezdtem megint...ofkorz...
  • USAMEN POWER
    Hagyjátok már abba egymás szekálását. Aki csak piszkálódni jár ide, menjen a jófrancba innen, senki se kíváncsi a provokációra, és az elvontagyú vadbarmok mocskolódására.
  • Blum
    """"Gyerekes(!!!!)"""""""""
  • arty
    Valóban nem :D

Kormánnyal nem tudok külsőből játszani :/
  • Blum
    Akkor meg szimplán gyerekes vagy.
  • USAMEN POWER
  • IMYke2.0.0.0
    Hízelgő, hogy észre sem veszed a buherálást...
  • padavanHUN
    Nem állt szándékomban viccelődni.
  • Shep
    Hát én nem tudom mit csináltál, de nekem ha fejen állok akkor sincsen egér a menüben, meg úgy sehol az egész játékban, tök mindegy mit nyomkodok az egéren semmi.
  • Blum
    De vicces voltál....
  • padavanHUN
    ...és elélveztél rá?
  • Blum
    SHIFT helyett SHIT van írva...
  • kisbiro96
    Segítséget kérnék!Azt írja ki hogy az shift.exe hibát észlelt ezért leállt.Már több crackot is megpróbáltam,de ezt írja ki.Előre is köszönöm.
  • kill3r21
    üdv , valaki tudnak nekem segiteni a kormány beállitásában?
    Speed Link 2in1 SL6694 kormányom van, ehhez kéne a %ok beáliitása? valaki?
  • Petike125
    Választ találtam a kérdésemre :)

• [HUN]FaTaL
    Olvass.
  • Csokis
    Egy betű. Olvasd el többször is a Need for Speed alattit.
  • The Best
    Sziasztok olyan gondom van hogy a jaték mindegyik küldetésnél lefagy:( windows 7 van fent lehet ez miatt a videokártyámat frissitettem de igyse hajlandó müködni. Valakinek volt valami hasonló problémája és ha igen akkor hogy sikerült megoldani elöre is köszi
  • [HUN]FaTaL
    A demoban van egér? LOL
  • Szabi1991
    érdekes volt ez a "shift party".. egy autót se láttam a játékból.. :DD
  • Petike125
    Quick Race-ben, van olyan hogy Loaner Car kategória és van ott egy TIER 5-ös Maserati MC12.
    Vajon ez azt jelenti, hogy van más Tier 5-ös autó is és csak Unlockolni kell? :o
  • direwolf
    IMHO ez a játék így ebben a formájában egy hulladék... bocs...
  • BIZ0906
    Meséld már el mi a különbség.
  • direwolf
    Arty! Fogadjunk ki se próbáltad külső nézetből. +8 FPS, pedig egy gyönyörű autót renderel még a belsőnézeten túl... na ez a no comment :D Meg az állandó akadozások 30+ fps mellett (ATi 4850 1Gb)
  • Maxtreme
    ???
    olvasni?