11230
-
#5910 Rajtnál van 25-30! Egyébként nem cseréltem semmit csak a win 7 es vionyón még nem telepitettem uj drivert. Am meg igen is nagy a külömbésg a 20 és a 30 fps között és ez csaka rajtra vonatkozik. Am ilyen 40-50 megvan. -
BIZ0906 #5909 Kicsinyítetted? hűha -
#5908 A Full-ban a játék indításakor MINDIG ki kell választani a nyelvet...
No comment.
-
#5907 A fullban nincs egér...
Elhiheted, próbáltuk.
Ahogy nem lehet elnyomni a motor berregtetéseket sem...
-
#5906 \my documents\nfs shift\graphicsconfigdemo.xml -
#5905 Biztos,hogy nem fog menni.DE,ha mégis,akkor biztos hogy szaggatni fog mint az állat... -
#5904 (a demo amugy minden beallitast elfelejt, minden inditas után MINDENT ujra kell allitani ) -
#5903 Ezt merre találtad?:
graphicsconfig.xml -
#5902 Teszteld le a neten keresztül. Van egy systemreq oldal ahol le tudod ;) -
#5901 Nos én voltam a hibás... a grafikán levettem a v-sync-et, hogy jobban pörögjön a játék, de úgy nem pörög. :D:D -
#5900 Ja, a képet én módosítottam...
-
#5899 sziasztok.szerintem már kérdeztem hogy menne a game a gépen de azért meg kérdezem mégegyszer.ezek a dolgok vannak a gépembe:
Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)
Remélem elindul és nem fog szaggatni nekem majd a game.
-
#5898 Előre is bocsánat a nagyszerű logot megalkotótól:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#5897 Jah, aki szerint az AI jó, az ment már a londoni pályán? Állnak a kanyarokban egymás mögött, szépen, libasorban!!!! Ha elengedem őket, 3 kanyarral később megint majdnem ott állnak, simán körbeautózhatóak!!!! Nehéz fokozaton !!!! Mi ez?!?!? -
#5896 NNa, letöröltem a graphicsconfig.xml-t és azóta 30fps felett vagyok mindig. Így már kijön, mekkora fals autofizikát is kapott a játék :(
Értem én, hogy mi mit akarna utánozni a valóságban, de a sok könnyítés miatt az auto szinte magától mozog, driftel, áll vissza irányba. Mért nem lehetett ezeket teljesen megszüntetni, ha valaki pro modot és minden segítséget kikapcsolt? Mért kell egy tul gyorsra vett kanyarban a kocsinak driftelve segítenie nekem? Mért nem baszódok a palánkra?!?!??!?!?!
Szóval ez még mindig csak majdnem jó játék, az NFS széria továbbra is a mezőny mögött kullog, szimnek gyenge, árkádnak - na, ezt nemtom, de nekem árkád játékkal semmi kedvem zárt versenypályákon menni.
Amugy miért irták páran, hogy nincs egér a menüben, amikor van? Mozoghatok billel, kormánnyal, gamepaddal, egérrel. Akinek ez nem elég, az elhúzhat ...
Hogy a Londoni pálya után a video elnyomhatatlan, az pedig a legalja! Mért gondolta az EA, hogy ha 5x megnézem, megvezsem ezt a fost? SPA után szerencsére nincs, sajna én a városi pályákat jobban kultiválnám, ám igy mindig ki kell lőnöm a taskmanaggerrel és ujrainditani a demot. Élmény ...
G25-el mentem, az FFB szimplán szar és kevés, szóra sem érdemes.
Gamepaddal pedig olyan a játék, mintha a rendes versenyen is a GRID drift módjában lennék :D Namost én a GRID-ben egyetlen driftet se nyomtam le, rühellem.
thx EA, majd talán kövőre!! :( (dehogy lesz jobb jövőre...) -
EK1TEP #5893 Hát ezen én is bosszankodtam!Carbon óta tetszett a matricázás erre ebben el kellett cseszniük! -
RYO21 #5892 Fú de elbaszták a vinylözést!
Még egy Brembo feliratot se tudok rendesen rárakni az autó oldlára, mert nem lehet naygítani. -
#5890 ha belepakolsz minden tuningot akkor lehet csak megvenni. -
#5889 Hi!
Van olyan, hogy megvettem egy Renault kocsit van benne W ami az átépítéshez kell, de nem tudom, hogy mikor lehet átépíteni?
Mert most még ki van halványulva a backspace gomb, amivel lehetne. -
EK1TEP #5888 Hát rengetek az a 25-30FPS, ezért azt érdemes cserélgetni a drivereket! -
#5887 Hello! Egy kis tapasztalat ATI-soknak. Win xp alatt 9.9 es driverrel rajtnál, sok kocsinál 20 fps szal játszhatatnlan. Feltoltam win 7 re is 64 bit 9.8 as driverrel rajtnál 25-30 fps és igy már egészen játszahtó. Sok sikert mindenkinek, nekem ez bejött. -
SzocsA #5886 még valami a kocsikba bepakoltam a 2. szintű tuningcsomagot! majd megkaptam a 3. szintűt is azt is bele akartam rakni de a grafikon nem nő semmit csak fél millimétert! -
#5885 Sztem szerencsétlenebek lesznek a versenytársak.
A kormányoknak meg nem árt megnézni, hogy vannak e driver frissítések. Nekem is kellet pld frissíteni! -
SzocsA #5884 gyakorló módban is kapsz pénzt!! és ha egyedűl mész a pályán akkor is!!!
a nehézség beálítása alatt 2. helyen mi is van elfeledtem
valami vezetési izé a beállításai között van különbség? ha prora teszem vagy alkalmin van vagy normálon!
mármint tudom hogy ha pron van ki van kapcsolna minden segítség!de ha visszateszem alkalmira és kikapcsolok minden segítséget akkor mi változik?
-
dzsozefo #5883 Az miért van, hogy feltelepítettem, aztán elindítottam és a betöltés után fekete képernyő várt. Újraindítottam, játszottam vele... Másnap gép bekapcs. játék indít, és fekete kép. Újratelepítés után is. Win7 -
#5882 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a játék a betöltés után hibával kidob. A kormány a ludas. A kormány egy Microsoft Sidewinder Force feedback. Más játékkal eddig sosem voltam bajban. Angol oldalakon is írtak ilyen hibát, de nem volt aki írta volna a megoldást.
Tudna ebben segíteni valaki?...gondolom nem egyedül használok ilyen kormányt...
Előre is köszi...
-
#5881 van oylan verseny amié' 160-at kapsz, és az sem hosszú (Tier3-ban) -
Richardix #5880 az ám... 3. szinten egy 5 perces versenyért kapsz 15k-t ha nyersz, és 300k egy lambo amit kb 600k-bőllehet full feltuningolni... -
#5879 hát akkor nagyon nehéz ebben is pénzt szerezni -
Richardix #5878 aha -
Richardix #5877 oké, bocsi, kicsit hülyén értelmeztem... -
#5876 Nagyon nem játszottam még vele, de azt tudom, hogy többször le lehet nyomni ugyanazt a versenyt... Ha 10-szer megnyerem, akkor 10-szer kapok utána pénzt? :D -
csoli31 #5875 Ha szeretsz csúszkálni az aszfalton (kivéve drift alatt), és nem billentyűzettel akarod tolni, akkor indulhatsz is beszerezni! -
#5874 jaja.. aztán mehet a manuális gumiégetés -
#5873 Sziasztok! Intel core 2 duo e6400( 2,13ghz), 2GB rammal és 8600GTS-sel érdemes megszerezni a játékot vagy fog akadni? Legutóbbi nfs amivel játszottam és be is jött az az underground 2 volt :/ Érdemes beszerezni ezt a gamet?
Köszi előre is -
csoli31 #5872 És egy Need for Speed SHIFT feliratú gumiabroncsot! -
#5871 Vigyázz - kapod hamarosan az oltást...
A GRID és a Shift egészen más világ!
-
EK1TEP #5870 Kiakarnak ezek nyírni minket!Ha a szobámban benzingőz szag lenne az már régen nem lenne jó! -
#5869 130 millához kb. 10 percig kell folyamatosan driftelni, csináld utána a shiftben, ferstén? -
Coronita21 #5868 minden álmom, hogy benzingõzt és az égett gumi illatát érezzem a szobámban