Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
ja koszi csak meg nem telepitettem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csabesz6
alapbol az

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Carloska
Nah már 260 000 $ ért tudnám eladni kocsimat 😄

DONGUBA
hello magyaritas van hozza?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ToCsEk
pár kép:

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Palesz2
😄

HeadHunter86
A drift része viszont nagyon jónak néz ki.

Csabesz6
szóval nincs senkinek fasza irányítás setupja?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mixer023
kérdés érdemes felrakni vagy nem?

Máskor ne versenyezz olyan autóban, amiben nincs bukócsõ, mert nagyon veszélyes! <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willi Betz
Itt a drift videó. Sajnos közben skype-n pofáztam így benne van a másik fél dumája is😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Dark Angel 666
Ez szerintem az utóbbi évek legjobb NFSje

Palesz2
nem gondoltam volna hogy ezt mondom egy nfs -re de teccik
Gyakorlatilag már mindent leírtatok, a többséggel értek egyet, szerintem is kifejezetten jó lett (nekem a Grid abszolulte nem jött be). Futni jól fut, de azért a rajtnál leesik 25 fps köré (lehet betudható a nem friss drivereknek, meg a régi win-nek).

Egyetlen negatívum számomra, hogy nem tudom normálisan belõni a kormányt, egyszerûen nincs FFB, pedig Profiler-ben be van kapcsolva, meg más játékok alatt mûködik is; ha meg a vibration-t bekapcsolom, akkor ugyan van FFB, de rezeg össze-vissza. Nagyobb sebességnél már gond lesz ezzel, hogy semmi tartása nincs a kormánynak, szó szerint megfújom és már lötyög jobbra-balra (persze az érzékenységbõl vehetek le, de akkor meg nem reagál olyan gyorsan). Szóval csak én vagyok láma és elkerültem vmi beállítást, vagy...?

tonyr
hehehe ez a tilos a warez akkora kamu.. miko megjelenés elött má megy a duma h kinek mi a véleménye stb.. akko az nem warez ? LOL
amugy jo a game :f

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

IMYke2.0.0.0
Anizo

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akartam írni hogy textura...

Tesztúra szûrésnél melyik a legmagasabb ? Anizotróp 16x, vagy a Trillineáris ???

Willi Betz
Drift az kurva nehéz😮 Most próbáltam ki...áhh😄D De ez persze nem baj😊
Csináltam videót is a szenvedésemrõl. Mindjárt linkelem.

arty
ótvarnyilasképek

Forza.

Úgy tudom hogy a magyar nyelv alapból benne van a NFS-kben már a Carbon óta. Csak ott trükközgetni kellett a registry-ben hogy magyar legyen a NFS.

Sziasztok

Gondoltam én leirom a tapasztalataimat.Szerintem egyátalán nem lett rossz rész bár a GRID 1.5 évvel ezelött tudta ugyanezt.Én kicsit "simulátorosabbra" vártam sajon arcade játék lett ez is , de nyilván a NFS szériátol nem is lehet mást várni. Grafikailag szerintem senkinek nem lehet panasza igazán kitettek magukért a feljlesztõk , csak a fizikát is kicsit csiszolhatták volna még , mert mindent kipakcsolva is csak 1 erõs arcade játékot kapunk./Bár itt már erõsen ajánlott szerintem kormány vagy valmi másfajta vezérõ./ Magyar nyelv elérhetõ ez számomra 1 nagy pozítivum ,hogy megtiszteltek végre minket magyarokat az EA részérõl is. Én aki most gondolkodik a beszerzésén mindenkinek ajánlom , de arra készüljön fel , hogy 1 olyan játékot kapunk amivel a 6 éves "Pisike" is el tud játszani meg a magamfajta 33 éves "gamerapuka" is , de nyilván a kiadó a 6-10-12-15 éves "Pistikék" számára feljlesztette inkáb ki. Jó szorakozást

kirol
Csak nem végre egy jó NFS-et sikerült csinálniuk?
Az utóbbi 2-3 kifejezetten szar volt.

Én még nem próbáltam sajna. De kíváncsian várom.

GonzaloGerardo
látványban van különbség, fps-be nincs

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

mivel ide írni tudot valszeg be van jelentkezve vagy tévedek?
IMYke2.0.0.0
Talán mert nem is használja (?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

GonzaloGerardo
kipróbáltam és nincs semmi különbség ha a szûröket is maxra rakom így 16xAF és 8xAA-val is ugyanolyan jól megy !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Willi Betz
Hol tudom kikapcsolni játékon belül a zenét,hogy a visszajátszásnál ne menjen? Már lehalkítottam a menüben lévõ zenét is,de az nem segített:S

Carloska
nálam is minden magason minden beállitva legmagasabb élsimitásra is nagyon jól fut sose akad és 30as fps korlát sincsen 45 fps körüli az átlagom amit fraps ír

kép 1
kép 2
kép 3

GonzaloGerardo
ilyen nfs-re vártam már régóta
GFX nagyon szép, és baromi jól fut 1680x1050-be max beállításokkal 8x AF, 4x AA az aláírásomban lévõ konfiggal !
az irányítás tökéletesen jó logitech formula force ex kormányom van
a hangok is jók, 8-10 verseny után azt mondom nagyon jó kis játék lett !

Jelentkezz be,akkor tudsz csak OFF-ba menni

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Sziasztok, bocsi az OFF-ért, de meg tudná valaki nekem mondani, hogy az Off Topik-ot miért nem bírom megnyitni ? Csak egy üres fehér oldal jön be. Próbáltam már Firefox-szal, Opera-val, Safari-val, IE-vel, mindegyikkel ugyan az a helyzet. Köszi elõre is.

ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5

zooleeh
ja bocs nem olvastam vissza mar latom a hsz-t

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
sziasztok ! valaki megmondana hogy van-e kulso nezet a jatekban?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Jó kérdés, mert nálam megy, gond nélkül! <#fejvakaras> <#smile>

padavanHUN
Igazad van. <#worship>

http://f1game.hu

Carlos
Nitró?

Þór vígi þessi rúnar

Alapból F.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

grebber
Melyik gombbal lehet külsõ nézetre váltani?

Next PC upgrade: 2022

balee4
CD Galaxis-ban is kapható már 2 napja...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hedgehunter
Ja leesett.... Ezt hogy csinalta valaki....<#confused>
Hedgehunter
Ez nem 18-an jelenik meg vagy mivan?
BiG G
a játékélmény hibátlan, de kurvára nem optimalizálták. szaggat mint a disznó, a hdd led meg leragyogja az égrõl az esthajnalcsillagot...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Carlos
Utóbbi idõk legjobb NFS része ez szerintem.
Bár nekem egy kicsit nyûgösnek tûnik ez a gyüjts össze mindent. Elõzz szépen 250x, zúzz le ellenfelet 250x. Lehet, hogy összegyûlik, de ez nekem egy kicsit HC.

A versenyek jók, a kocsi viselkedése jó, néha picit beszaggat, dehát nem pöpec masinám van, de szépis, gyorsis, kompormisszumokkal. 1600x800 vagymiben tolom, kábé minden közepes vagy felette. Nagyon tetszik.

Þór vígi þessi rúnar

Csabesz6
hát felteszem újra a kérdést:
na nekem minden fasza, angol nyelvvel még jobb is mint magyarral.
egy bajom van, hogy ezeket a rohadt holtjátékokat meg érzékenységeket nem tudom pontosan belõni, úgy hogy faja legyen tolni a rumplebad 2vel. GTR2, LFS, stb mindent ezzel nyomok, analóg karokkal és tökéletes.Ide meg csak valami finombeállítás hiányzik, remélem.A kormányzás így elég takony, késik és hirtelen ránt.Valaki aki hasonló gamepaddal rendelkezik, tud valamit erre?😊 Vagy bárki más.Hátha van valami bevált recept, beállítás.Köszi!

illetve hogy lehet kilõni azt az effektet, hogy nagyobb sebességnél elmosódik a mûszerfal?(blurt kinyomtam teljesen)

alma2
Padavan te tenyleg egy nyororonc vagy, csak olvasd vissza egy oldalon levo hozzaszolasaid, normalis ervek sehol, es amikor a gyermekvilagod hatarat valaki surolja, netan serti akkor jossz ezzel a warez dumaval... "Mert te lenni buszek balek magyar". Persze vigasztaljon az legalabb nem vagy egyedul, az allatkertben biztos helyed van. meg ropit is dobnek be neked...

szerintem

norbi2fraktal
nah örülök hogy megy a traktoromon,grafika szép nagyon,irányítás nagyon furcsa egyben nagyon is jó megszokható,hangok tökéletesek,és ami még nagyon jó hogy DRIFT módban nem csúszik jobban a kocsi mint egy normál versennyben,ki kapcsolható a teljes HUD,lehet zenét tenni a vesenyek alá, ami nem jó hogy sokat tölt.😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

[HUN]FaTaL
Aki kormánnyal vagy gamepaddal játszik az elsõ indításnál állítsa be a holtjátékot mert alapból 33%ra teszi😄 És ajánlott feljebb venni az érzékenységet is, nekem 50%-on van.

http://goo.gl/gd6Zi5

balee4
Sztem sem lett rossz, UC-nál, Carbon-nál jobban sikerült az biztos. De a Grid egyelõre nekem is jobban bejön, mondom ezt pár verseny után, majd hétvégén lesz idõm rendesen belemélyedni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord