11230
-
#5990 Te figyelj. Rád hagyom, jó? Nem vagy vitapartner, nem is akarom, hogy az legyél, mert nyilvánvaló a kényszeres provokálásod, ami ismét egy lelki tünetegyüttes egyik szimptómája. Életed a net, nincsen barátnőd, se barátaid, az osztálytársaid utálnak, az apád depressziós, hogy ilyen nyomi kölyke lett, anyu szokott az ölében vigasztalni, oké. Folytasd csak a elmebeteg hadjáratodat, majd a többiek szép lassan megunják és kibeleznek. Szeva! :) -
Blum #5989 Jólvan na,többet nem írok,bocs,hogy ez lett a vége...nem akartam ezt... -
USAMEN POWER #5988 TAKARODJÁL MÁR INNEN !!! -
USAMEN POWER #5987 Gyorsversenynél max. 20 körös versenyt beállít6sz. -
Blum #5986 Mert tudod az egész világon,valahol,valamilyen arányban emberek élnek. Van ahol többen,van ahol kevesebben....ezt hívják népsűrűségnek,de mind1.
Feltételezem,hogy annak a ~6milliárd embernek legalább 1 dologról van 1 magánvéleménye...melyik papucs,melyik VGA,melyik ital,melyik kaja,melyik PC game a jobb....stbstb. Ha ezt az 1 embert,próbálná meggyőzni mondjuk 5 másik,hogy nem az a jó....de ez az 1 ember mellett állna megint 5 másik,aki szerint pedig ez a jó,akkor az a sok ember ott mind elmebeteg!
Akkor az egész világ elmebeteg ennyi erőből! Te is elmebeteg vagy,mert tegyük fel vannak itt rajtam kívül még 5-en,akik szerint a GRID a jobb,meg vagytok Ti,akik szerint ez a Shift a jobb....akkor Te is elmebeteg vagy,meg mi is....
Ne akarjál már Dr. Csernus-osat játszani.... -
#5985 Ja igen, és még egyéb gondom is van a Shift-el, bár ezt ezer, hogy nem fogják variálni.
1. Nincs bokszutca. De gáz egy pályaversenyen, ami állítólag nem árkád, hanem a szimek felé kacsingat.
2. Kétkörös versenyek. Ez is nagyon szar, legalább 15-20 körök kellettek volna.
3. Időmérő? Nekem nagyon hiányzik. -
USAMEN POWER #5984 Az hogy a külső tuningokat megcsapolták az utóbbi időben, egy dolog.
De hogy már az autó nézegetést, is megszabják, az már vicc ! Az se mind1 hogy matricázod fel a verdát, mert állítgatni kell a nézeteket... -
#5983 Ja, futómű hangolással ez szabályozható? :o Á, mindjárt meg is nézem, köszi! -
#5982 Amúgy ezt soha nem értettem... Ha valami nem tetszik akkor mi pöcsért kell idejárni.. Másik agyát felbszni. Gyűlőlöm az ilyen embereket...
Amúgy nem kell válaszolni nekik aztán eltakarodnak.. talán... -
#5981 Egyrészt ez nem az a topic. Másrészt próbálj meg másik törést, frissíts drivert. Kábé ennyi, amit tehetsz. Ha végképp nulla, és esetleg ezeréves a oprendszered, húzd újra, vadi új driverekkel, és nézd meg hátha. Az is lehet, hogy a .exe fájlon kívül mást is be kell másolni valahová. Nincs más ötletem. -
#5980 Az egyenesfutást be lehet állítgatni szépen a futómű finomhangolásával. Ugyan úgy, ahogy a ficánkolást is. Itt jönnének jól a prostreetes blueprintek. Pályánként aprólékosan áthangolni az autót roppant fárasztó. Én ezért törekszem egy középútra, de többnyire a gyors pályákkal szopok többet. Nyilván egész más beállításokat igényel Spa, ahol egyfolytában 200 felett megyek, és homlokegyenest az ellentéte például az autopolis lakeside, ahol alig lehet elérni a 140et.
Illetve nem ártana, ha a pályán is lehetne buzerálni a beállításokat, akkor sem kéne ennyit pöcsölni vele.
Vinyl tükrözés ordító hiba, hogy nincs, de a játszahtóságot nem rontja :D
Meg kéne egy mód, ahol meg lehet nézni azt a nyomorult autót (tudom, verseny közben foto mód, de én a menüben akarom nézegetni.) -
#5979 Egész világ? :D :D :D Te tényleg elmebeteg vagy. Kialakítottál magadban egy véleményt, ezt visszaolvastad 6 fórumon és mindezt rávetítetted az egész világra, így kialakult benned az a kényszerképzet, hogy ha neked nem tetszik, akkor a világnak sem. :D Te jó ég, mikor kezded el legyilkolni azokat, akik nem férnek bele ebbe a világba? -
USAMEN POWER #5978 Csak szólok hogy akik csinálták a GTR 2-t, azok csinálták a Shiftet is. Talán mégse az EA -val van gond ? -.- -
#5977 Ha ennyire figyelemmel követed a topicot és esetleg memóriával is rendelkezel, akkor talán láthatnád, hogy az egyszeri lefikázások teljesen hidegen hagynak. Ügyeletes hülyegyerekünk azonban ebből hivatást csinált és mondja a süket dumáját, hogy ő a fikázással voltaképpen csak segíteni akar. :D Akar meggyőzni téged vagy bárki mást a halál. Tegnap és ma is leírtam, hogy szerintem mik a játék kardinális hibái, hát nem hinném, hogy tényleg annyira elvakult lennék, mint amiről te itt - nyilván elfogult és ellenséges módon - körbeírtad a vélt műveletet. Jó melót, vigyázz, ki nem zsákmányoljanak. ;) -
Blum #5976 Hit@Run! :DD -
#5975 Azthittem meghalok a röhögéstől, és 5 sec múlva már megis nyertem :D
-
kisbiro96 #5974 A crackot bemásoltam,de azt írja ki hogy hibát észlelt ezért leáll.Próbáltam több crackall de ezt írja ki vagy semmit.köszi hogy segítesz -
#5973 Lol, ez állati. Lesz még ilyen szócsata? Mert akkor később visszanézek. Most megyek factorozni kicsit, mert este futam lesz -
USAMEN POWER #5972 Segítettél ? Aztaqrwa, legalább ne hazudj. Fikázni, és Gridet éltetni jársz ide, mert nem jön be az új NFS, és a célod hogy másnak is elvedd a kedvét tőle.
Ha nem hagyod abba, elintézem a banamai utadat, mert kezdesz sok lenni !
Szabi hol vagy ilyenkor ??? -
#5971 Azért itt egy kövérebb csomagra lenne szükség.
1. Nyelvválasztás rögzüljön már...
2. Egyensúlyozzák ki a normál és a pro szint között feszülő szakadéknyi különbséget, vagyis a Pro arcából vegyenek vissza úgy 25%-ot.
3. Festésénél jobb kamerakezelés.
4. Festésnél szimmetrikus ragasztások lehetőségének bevitele.
5. Az autók kezelhetőségének finomítása. 200 felett egy Cayman nem marad az úton egy egyeneseben? Vicc.
Ha ezeket megcsinálják, NFS zászlót lengetek a Hősök terén. -
#5970 Legalább neked lenne annyi eszed, hogy nem teszel rá mindig egy lapáttal. Én kurvára nem vagyok erre kíváncsi. Gondolom a többség sem. -
Blum #5969 OMG. Akkor az egész világ hülye? Ha én azt gondolom,hogy az opel jobb mint a ford (csak 1 példa),akkor egyből hülye vagyok,mert 25 másik azt mondja,hogy a ford jobb mint az opel. Ezt magánvéleménynek hívják kérlekszépen.... -
#5968 Padavan nem veszed észre, hogy már 3 napja próbálsz meggyőzni mindenkit a Shift zsenialitásáról? Széjje szarrá offolod a topicot, mert mindig van valaki aki vitába száll veled és már napok óta nem nem bírsz aludni sem, mert valakinek jobban tetszik a Grid mint ez.
Bazeg nemhogy a Shit-el játszanál, te kényszeresen az Ctrl-R-t nyomogatod azan a fórumon és mindenkit jól meggyőzöl. Elárulom nem kell hogy mindenkinek tetszen a játék, mert pl szerintem is egy szar, de ez inkább azért van mert én inkább rFactorozok és GTR2-zök, minthogy ilyen fizikátlan szarokkal játsszak.
De ez az én véleményem a játékról, amit nem tudsz megmásítani, úgyhogy meg se próbáld, és ezzel így van más is akit ebben a 3 napban meg próbáltál győzni ahelyett, hogy rongyossá játszanád a kemény 10000 Ft-ért megvásárolt játékodat.
Ilyet legutoljára akkor tapasztaltam, amikor egy PES fórumon estek egymásnak az emberek, hogy a FIFA vagy a PES jobb játék-e. Ez olyan mint hogy ha te szeretnéd enni a szart, de én nem és te meg akarsz győzni engem, hogy az jó és egyem. De attól és sosem fogom megenni a szart, de az sem zavar, ha te minden nap azt eszel...
Na pá megyek dolgozni... -
Blum #5967 Mondom amihez tudok és értek....spec. nem ebben a topikban értettem,mert többnyire vagy megelőznek,vagy nem értek hozzá. Akik meg egyhangon vannak velem és ugyanazokat a kritériumokat hozzák fel,miértne mondjam el még1X-hogy egyetértek vele?! És az,hogy én(Hangsúlyozom: ééééééén) hol szólalok fel éppenséggel és ez neked pont nem tetszik,teeeeeljeseeeeeeeeen hidegen hagy! ;) -
#5966 Önértékelési zavar. Pszichológia. Á, kinek magyarázok, az őrült azért őrült, mert meg van győződve a maga igazáról. Mit te. :D -
#5965 Az, hogy a demoban van egér, gyanítom azt jelenti, hogy az első patch után lesz a fullban is. Remélem. A másik egyértelmű javítanivaló, a nyelvválasztás (ne kelljen már mindig). Ezek apróságok, sztem az EA azért figyeli a fórumait, és ezek nem hiszem, hogy komoly erőforrást igénylő problémát lennének.
Ha megoldják, hogy normálisan fusson és ne csak a desktoppal megegyező képarányú felbontás lehessen fullscreen, már tök jó lesz. -
Blum #5964 LoL. Elmebeteg vagyok,mert nagy betűkkel írom,hogy ÉÉÉÉÉÉÉÉÉN!
Mentők... -
#5963 Mit segítettél itt utoljára, te szánalom? Kizárólag fikázol és a fikázással szorosan összekapcsolható patronjaidat lövöd el sokadszorra. Többen is kifejezték már azon igényüket, hogy takarodj ebből a topicból, mivel jelenléted a többség számára nem kívánatos és káros. Vedd már észre magad, kiskukac. -
Blum #5962 Megint Ő kezdett el basztatni. Akinek tudok,segítek,jobb dolgom nincs,mivel 4 napja itthon vagyok tüdőgyulladással. Lapozok a topikok között,ahol tudok,amihez értek,segítek..... -
Bagoly81 #5961 mért pont a rozsaszit választottad? lelki inditatásod miatt asszociáltál erre a szinre vagy más szint is választottál volna? -
#5960 Mondjad, hol fáj. :) -
#5959 Bajnak nem baj, de lelki problémának az. Elnyomott, frusztrált személyiségek képesek tudatalatti énképük felnagyítását ilyen pszichológiailag tetten érhető formában közzétenni. A legtöbben fel sem figyelnek rá, de ettől még tényszerűen megállapítható, hogy sokat képzelsz magadról, de a környezeted nem veszi ezt a téveszmédet, ezért elnyomva érzed magad és idióta viselkedési normákkal igyekszel kompenzálni a környezeted látszólagos közönyét, ami nem közöny, csupán nem képes reflektálni arra, amit te hiszel magadról, mivel az nem igaz. :)))Aki egy mondatban nagy kezdőbetűvel írja azt, hogy "én" arról jó eséllyel állapítható meg, hogy önértékelési zavarai vannak vagy ilyen, vagy olyan irányba. Szóval elmebeteg vagy. :):D -
The Best #5958 inkább segitenétek a másiknak mint egymást szekáljátok -
kisbiro96 #5957 Nem tudnátok segíteni ahelyett hogy egymást kritizálnátok? -
Blum #5956 Add má ide a homokozólapátot!! -
#5955 Na jó, még 2 percet... :Ö
-
#5954 Várjál már egy kicsit, még most akarom teletömni a száját homokkal. :D -
Blum #5953 És mér baj ha nagy betűkkel írom,hogy ÉN? Ha akarom,akkor rózsaszín betűkkel,fejen állva írom le azt,hogy ÉN! -
#5952 Na most azonnal hagyjátok abba... vagy... idehívom az anyukátokat! -
#5951 Mennyi erőből? - Debil fogalmazási módszerek és kényszeres fikázás helyett inkább takarodj magyart tanulni te sötétség... :)