Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egyetlen negatívum számomra, hogy nem tudom normálisan belõni a kormányt, egyszerûen nincs FFB, pedig Profiler-ben be van kapcsolva, meg más játékok alatt mûködik is; ha meg a vibration-t bekapcsolom, akkor ugyan van FFB, de rezeg össze-vissza. Nagyobb sebességnél már gond lesz ezzel, hogy semmi tartása nincs a kormánynak, szó szerint megfújom és már lötyög jobbra-balra (persze az érzékenységbõl vehetek le, de akkor meg nem reagál olyan gyorsan). Szóval csak én vagyok láma és elkerültem vmi beállítást, vagy...?
amugy jo a game :f
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csináltam videót is a szenvedésemrõl. Mindjárt linkelem.
Gondoltam én leirom a tapasztalataimat.Szerintem egyátalán nem lett rossz rész bár a GRID 1.5 évvel ezelött tudta ugyanezt.Én kicsit "simulátorosabbra" vártam sajon arcade játék lett ez is , de nyilván a NFS szériátol nem is lehet mást várni. Grafikailag szerintem senkinek nem lehet panasza igazán kitettek magukért a feljlesztõk , csak a fizikát is kicsit csiszolhatták volna még , mert mindent kipakcsolva is csak 1 erõs arcade játékot kapunk./Bár itt már erõsen ajánlott szerintem kormány vagy valmi másfajta vezérõ./ Magyar nyelv elérhetõ ez számomra 1 nagy pozítivum ,hogy megtiszteltek végre minket magyarokat az EA részérõl is. Én aki most gondolkodik a beszerzésén mindenkinek ajánlom , de arra készüljön fel , hogy 1 olyan játékot kapunk amivel a 6 éves "Pisike" is el tud játszani meg a magamfajta 33 éves "gamerapuka" is , de nyilván a kiadó a 6-10-12-15 éves "Pistikék" számára feljlesztette inkáb ki. Jó szorakozást
Az utóbbi 2-3 kifejezetten szar volt.
Én még nem próbáltam sajna. De kíváncsian várom.
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
GFX nagyon szép, és baromi jól fut 1680x1050-be max beállításokkal 8x AF, 4x AA az aláírásomban lévõ konfiggal !
az irányítás tökéletesen jó logitech formula force ex kormányom van
a hangok is jók, 8-10 verseny után azt mondom nagyon jó kis játék lett !
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Bár nekem egy kicsit nyûgösnek tûnik ez a gyüjts össze mindent. Elõzz szépen 250x, zúzz le ellenfelet 250x. Lehet, hogy összegyûlik, de ez nekem egy kicsit HC.
A versenyek jók, a kocsi viselkedése jó, néha picit beszaggat, dehát nem pöpec masinám van, de szépis, gyorsis, kompormisszumokkal. 1600x800 vagymiben tolom, kábé minden közepes vagy felette. Nagyon tetszik.
Þór vígi þessi rúnar
na nekem minden fasza, angol nyelvvel még jobb is mint magyarral.
egy bajom van, hogy ezeket a rohadt holtjátékokat meg érzékenységeket nem tudom pontosan belõni, úgy hogy faja legyen tolni a rumplebad 2vel. GTR2, LFS, stb mindent ezzel nyomok, analóg karokkal és tökéletes.Ide meg csak valami finombeállítás hiányzik, remélem.A kormányzás így elég takony, késik és hirtelen ránt.Valaki aki hasonló gamepaddal rendelkezik, tud valamit erre?😊 Vagy bárki más.Hátha van valami bevált recept, beállítás.Köszi!
illetve hogy lehet kilõni azt az effektet, hogy nagyobb sebességnél elmosódik a mûszerfal?(blurt kinyomtam teljesen)
szerintem
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
http://goo.gl/gd6Zi5
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord