11230
  • Brundle1
    Én gamepaddal játszom,de billen sincs semmi gond.
  • frango
    Azért nem olyan bonyolult csak ki kell próbálni pár beállítással, hogy neked melyik fekszik. Lehet állítani: Kormányrásegítés, Fék rásegítés, kipörgésgátló, stabilizáló,fék holtidő, gáz holtidő, fék érzékenység, gáz érzékenység, kormány holtidő, kormány érzékenység. Meg van még amiket kihagytam, most ennyi jutott eszembe.
  • xenor
    Hi. Nem írtad, hogy kormánnyal vagy billel próbálkozol. Először nekem is furcsa és nehézkes volt az irányítás, és szerintem billel mindenképp nehezebb. Biztos lehet erre is találni jó beállítást. Én kormánnyal próbáltam, de első nekifutásra az sem volt az igazi, aztán a vezérlés beállítással szöszöltem (deadzone, érzékenység) és sokat tudtam rajta javítani. Igaz még én is keresem a legjobbat. A tuning szekcióban a kormányzárra is érdemes oda figyelni ahol belőheted, hogy mennyire legyen "ideges" a kormányzás.
  • lacica
    Bill-el,v kormánnyal teszitek mindezt?
  • Encore
    Én szimulátor őrült vagyok, de ez bejön. Az irányítás csak kormánnyal jó, legalábbis nálam kormánnyal rendben van egy két apróságot leszámítva. De billel vagy gamepaddal nem tudom milyen lehet.
    Az autók kaptak egy kis fizikát, eleinte persze nagyon rossz volt az irányítás de aztán a beállításokban eltöltött idő után, meg a kocsikra szerelt "fejlesztések" hatására némelyik egész jól viselkedik.
    Félúton van a szim és az árkád között. A sebességérzet jó lett (bár nitrót nem használtam és nem is fogok), kicsit zavaró hogy ha megyek negyvennel és "bevágom" magam a kanyarba akkor is beindul egy ilyen driftszerű valami. Nem csak tuningolni lehet az autót hanem beállításokat is csinálni hozzá (ami a tuning menüpont alatt érhető el). gumikopás meg ilyesmi nincs, de alapjában véve hangulatos lett.
  • padavanHUN
    Tévedsz, az én lelkivilágomba nem sűrűn állhat bele egy neten látott, ismeretlen, arctalan hsz. A szerencsétlen jelzőidet meg anyukádnak osztogassad.
  • EK1TEP
    Pontosan!Be kell állítanod mindent mert különben rajtolni sem tudsz ez szimulááátoooor!!!
  • Rubio #6143
    És mi az amit állítani kell? A futóművekkel nekem kell szenvednem? És ha nem értek hozzá, akkor nem fogok tudni versenyezni? (Legalábbis nem sok eséllyel.)

• frango
    Egyértelműen Pad.
  • frango
    Én erre rácáfolnék. Ha jól beállítod nem csuszkálsz. Meg ugye precizen kell vezetni. Lehet rallyzni vele csak ugy lassu vagy. Bár az erősebb kocsoknál meg kell szenvedni a kanyarokban:)
  • Rubio #6140
    Értem! És billentyűvel, vagy gamepaddal jobb az irányítani / vezetni (kormányban nem gondolkodom.)?
  • frango
    Videómegosztókon meg más shiftel foglalkozó oldalakon sok infot találsz a játkról. Szerintem jó játék. Az meg hülyeség, hogy a drift a jó csak a játékban. Jó a grafika, jók a hangok, zenék. Irányítás is tökéletes, ha jól be van állítva és nem billentyűzettel játszik az ember. Azt szerintem egész jól megcsinálták, hogy mindegyik autóhoz más vezetési stílus kell. A pályákat gyorsan meg lehet tanulni és az irányításnak köszönhetően gyönyörü köröket lehet menni. Nekem csak az nem tetszik, hogy túl hamar befejeződnek a versenyek(bár még csak a 3.szintig vittem el). Ha csak sima versenyt akarsz futni valamelyik kiválasztott pályán akkor a max körök száma 20, ami szerintem kevés.Nagyon kevés.
    Pont ezért nem szeretem ha mindenki csak lehúz egy játékot, mert akkor aki gondolkodik a kipróbálásán, annak a kedvét is elveszik tőle. Haverom is csak azért nem játszott a Wolfensteinel mert mindenki lehuzta, pedig jo gamma lett az is.
  • EK1TEP
    Jaj legyél már okos!
  • Brundle1
    Talán fékezni és kellene,nem csak a gázt nyomni ! :P
  • Rubio #6136
    Köszi!
  • Richardix
    senki se akar driftelni, de itt szinte cska úgy lehet haladni :P
    csak csúszkálva lehet bevenni a kanyarokat, ez eleinte idegesítő volt számomra, de megszokod nem zavar nagyon.

a Grafika az szép és jó, viszont ATI-s játékosoknál előfordulnak gondok (fagyás, alacsony FPS, miegyéb)

Igazából az AI meg a fizika az amire jobban ráfeküdhettek volna a fejlesztők, ezeken kívül nincs lényegesebb gond a játékkal. (bár szvsz nem éri meg a 10k-t)
  • EK1TEP
    Szerintem érdekes az irányítás!Engem kifejezetten idegesít hogy az istennek se tudom az úton tartani az autót (legcsicskább szinten) !!!
    Grafika az szerintem szép, csak nekem a többi dolog tökre elveszi a kedvem a játéktól!Nem tudok szórakozni, élvezni a játékot mert nem lehet irányítani az autót nagyon figyelni kell meg kapkodni.
    Volt egy Evo X-em 2es tuningal és lehagyott mindenki!Nem tudtam a mezőnyt utólérni
    Tömören tőlem ennyi.
  • Rubio #6133
    Egyenlőre nincs, mert csak azért néztem be, hogy megtudjam, hogy milyen game is ez valójában és miután kedvet kaptam rohanjak beszerezni, de a "foson" meg a "szaron" kívül értelmes véleményekkel, képekkel, videókkal stb. nem találkoztam! Az 5930-as hsz-ig kellett visszalapoznom, hogy lássak 1, azaz egy képet és az sem a pályán, hanem a menüről készült.

Ja igen, azt többen is írták, hogy ők csak drift-elnek, mert az az egyetlen jó a játékban!

Hát eddig nem lettem okosabb... (legalábbis nem annyira, hogy rohanjak beszerezni)
  • blackcalibra
    Az a gond ezzel, hogy mindenkinek igaza van, és mégsincs senkinek sem igaza. Mindenki azt ír ide szerintem amit akar és amennyiszer akarja, de megértem azokat is akiknek ez degradáló. Legegyszerűbb ha az ilyen dolgokra nem reagál az illető, bármelyik fél is legyen az.
  • frango
    Sajnos ehhez hozzá lehet szokni mert a magyar fórumok többnyire ilyenek...
    Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel, aki tud válaszol rá.
  • Scouser
    Szerintem irjátok át a Topic nevét "Padavan embereket oszt"-ra. Ennek nincs értelme. Ez a szerencsétlen reggel óta nyomogatja a frissítést és minden második embert lefossa. És csodálkozik, hogy mindenki beleáll a lelki világába. Menj aludni biztos elfáradtál már.
  • Rubio #6129
    Nem csak a hülyeség, de meguntam, hogy minden 25-30. hsz után látok 1 értelmeset, közte meg egymás szapulása megy!
  • frango
    Akkor úgy néz ki csak a hülyeség szúrta ki a szemed:)
    Igy van jó 'géjm' ez.
  • lacica
    Én rangidős lévén kimerem jelenteni,ha minden rendesen be van állítva, (nem bill-re)akkor ez 1 nagyon jó kis JÁTÉK.A kis péniszek meg, meg adhatnák a tiszteletet az idősebbeknek.Mert aki ilyen kultúrálatlan a megnyílvánulásában,annak a játék csak a fütyköse lehet. Padavan kitartás!
  • Rubio #6126
    Atya világ! Benéztem ide, hogy legyen egy kis fogalmam a game-ről, de itt mindenről van szó, csak épp a játékról nem!

Ez megy itt 6000 oldalon keresztül? Én kettőnél tovább nem bírtam visszalapozni!

Na további jó off-olást!
  • frango
    Sajnos még nincs tökéletes megoldás...
  • Richardix
    szerintem itt senki se fog segíteni , most mindenki elfoglalt egymás oltogatásával :) ha nem a crackel van baj akkor gőzöm sincs :S
  • kill3r21
    PAdavan beléd mindig belédállnak? :D
  • Willi Betz
    A nyeremény autókat hol találom meg,mert nyertem egy R8 LMS-t?!
  • USAMEN POWER
    OK THX a válaszokat, már vágom.
  • The Best
    Hali még mindig kidob és még mindig nem tom miért fagy le a gép a játék betöltése közben kérlek irjatok már valmit. Köszike
  • padavanHUN
    Na, még egy szánalmas nulla bazeg. És ismeri az életemet is! Na menj te a picsába sokadik gyépé. :D
  • frango
    Nem kelle még rakni a tűzre szerintem. mert csak az lesz a vége, hogy mindenki oszt mindenkit. Valami értelmesebb dologra fecséreljük a betűinket!:)
  • Zinaj
    Te amugy mire vered magad?Arra, h kocka vagy, senkid sincs, pinat sose láttál, csak jatszol egesz nap es akkor te kemeny ember vagy a forumon?kis hulye te...menj mar aludni!
  • wednes
    Nvidia játékszere a PhysiX, (miután megvette) fizikai gyorsításra van elvileg, olyan akart lenni mint anno a Video kártyák, hogy azok míg a "látványt" számítják, addig a PhysiX a játékokhoz, a fizikai feladatok számításában vesznek részt. Ezzel tehermentesítve a CPU-t, amit tud a GPU is számolni, jelen esetben egy Geforce kártyán.
  • padavanHUN
    Kispofám, bele ne kezd abba, hogy mondatszerkesztésben ki hol tart, mert szátgyalázlak te barom. :D A vélemény persze szabad, de amit te és a gyépé haverjaitok leműveltek, nem vélemény nyilvánítás, hanem sima laza fikázás. Egyszer beírod, hogy szerinted szar, oké, senkit nem hat meg ugyan, de legyen. De ti rendesen ide jártok, naponta ötvenszer, ezt mivel akarod megindokolni te szánalom? "Májernek" meg senki nem érzi magát, ez a te agyhalott agyszüleményed öcsike, és ha nem tetszik valami, akkor talán takarodjál át olyan topicokba, ahol szívesen látnak. Ahogy itt már egyre többen kifejtették: A többség a magadfajta fikajanikat itt nem látja szívesen. De gondolom, te akkor is maradsz, igaz? Csakazértis, és fikázol. :D

Primitív hülyegyerek...
  • Richardix
    http://physx.hu/

afféle fizikai chip, a Geforce cuccosokba integrálják bele.
  • Laci82
    Ááá azt unkaöcsámnek nem lehet letölteni ő csak ezeket a pifffpuffcsimbummkombóhegy naruto meg hasonló szarokat szereti
    A colint is úgy próbáltam ki ,hogy ő nem volt otthon..
  • Gyuszopapa
    Jól beszélsz.
  • USAMEN POWER
    Mellékesen mi az a Physix ? Én rányomtam hogy Telepítés, feltette, crackeltem, és lassan ki is toltam a gamet...