Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemhiszed el, de én is pont most akartam ezt írni. Gyerekek! Ezzel a Fixed Image-el tökéletesen mûxik! Nem kell krekkelni a játékot se!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DJ RX7
Akkor itt patch-re kell majd várnunk.

:3

gabesz752
Ki hogy áll a driftel? A gridbe elég jól ment, de itt valahogy nem akar összejönni.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Nekem is exe hibával kidobott az asztalra XP és Vista alatt is. Majd miután felraktam full grafikára érdekes módon nem volt semmi baja.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Az eredeti fájl sem megy, kipróbáltam a crack exe-ket is. Azok sem mennek, mint írtam. Holnap majd kipróbálom egy másik PC-n is. Ha azon sem megy, akkor lehet, hogy a lemez sérült. Már semmi más ötletem nincs.

TaRka0107
Akkor a DVD-vel van baj! (szerintem)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DJ RX7
Lol

szóval nem a crack-el van a baj?

Legyenek boldogok azok akiknek mûködik a játék. Délután érkezett a példányom (bolti), 16.00-kor raktam a gépbe a lemezt, de még a menüig sem jut el. Ezt a néhány órás (eredménytelen) hibakeresést nem kívánom senkinek. Lassan feladom...

Egyébként a shift.exe hibájával száll el mindig. Konfig: E6600, 4 Gb RAM, X1950 512 Mb, Win XP Pro. Letörlés, újratelepítés, friss driverek telepítése, crackelt exék kipróbálása megvolt. Akinek van még ötlete írja meg.

VRSDM
a törés hibája hidd el.

u dont have to listen anybody else but me

Hogyhogy? Megy rendesen (lementem vagy 3-4 versenyt, probléma nélkül), aztán csak úgy megáll? Ez hogy lehet a törés hibája? De nem zárom ki, esetleg valami javított? Tudom hogy ez itt off, de ez meg itt Szlovákia, az elmaradottság hazája (mármint boltokban megjelenés terén.). Zsákbamacskát meg nem rendelek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

bázz de rondán mentette ki a fraps o.0

hmm.. bebugzott a corollám.. XD
gondoltam visszateszem a gyári felnit, erre a gyári felnim a Subarué 😮

PhisX lenne a megoldás?

valószínûleg a törés miatt van..

Sziasztok. Egy problémám lenne. A játék, bizonyos idõ után (váltakozó, valamikor 20 perc, valamikor már a menüben) nem kifagy, hanem szabályosan megáll. Ezt úgy képzeljétek el, hogy megy szépen a zene minden, a garázsban nézem az autót, aztán egyszer csak megáll a kép, a hang megy tovább, a gép meg úgy csinál, mintha dolgozna, közben 10-20 percig nem történik semmi. Alt-Tab-al kilépek az asztalra, semmi hibaüzenet, mégha Feladatkezelõvel is lépek ki, simán kimegy, semmi hibaüzenet. Nem értem én ezt. Még sose, egy játékba se csinálta ezt. A gépem simán bírja max.-közeli (vagy talán még azon is, nem próbáltam) grafon (1440*960, High minden, 2X antialiasing, 4x anisotropic filtering), nem akad semmi, csak néha így hirtelen megáll a kép.
VGA drivert ma frissítettem. Segítsetek légyszi! Köszi!

Norbi1990
De nem érted, hogy nem akar váltani és azért akar automatát??
OMG.
maffioso
olvasd el megint amit irtam
automata az csak szar mert nagyon magas tartományban vált

\"If in doubt, flat out!\"

Sunyi RóKA
tucc adni 1 et?

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

triplet
crack

Sunyi RóKA
mi lehet az oka ha mindig kifagy a játék?

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

DJ RX7
nem tudsz olvasni mi?!

modelcar
Az nem az extra tartalomban van?<#idiota>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Hedgehunter
Aztakurva ez a jatek igy nez ki tenyleg...???<#guluszem1>

#4830 USA POWER neked mi van a gepben (VGA)..?
bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

maffioso
auto az csak iszonyat tré, és késõn vált

\"If in doubt, flat out!\"

Nahhhh.... Win Vista x64 egy percen belul fagy. Akinek ilyesmi van az probálja meg h bekapcsolja a komp. modot -> Win98... nem értem igazábol, de megy! :S

..::IBM X32::..

HeadHunter86
De randa ez a piros fekete szín.

Willi Betz
Fúúúú...Veyron-ra lelkileg készüljetek fel! Engem megizzasztott az autó és Nordschleife. Hozzáteszem nem is lettem elsõ XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

attila2323
Nekem is az van. Gainward <#vigyor>

semmi

Számomra most kezdõdik a játék ! Skyline jól ment, de már kevés, nem akartam pénzt áldozni bele...
Helyette meg csináltam egy full tuningos shelby -t. 😊

HD4850 <#zavart1>

nem volt elég végigprobáltaggattam 😞

viszont most meg kb 1 perc után helo lefagy... 😞

sm 2-es kártya ?
(nekem Juiced 2 csinálta ezt még 9600GT-vel.. XD)

Félisten vagy! Egész nap ezzel szenvedtem.

Taylor10
értem.kösz.

Valakinek olyan hogy NFS Shift... sárga csík betölt utána fekete kép és semmi?

az is egy lehetõség, de mint írtam elég ha ki vagy be pipálja a kombinált pedálokat.. 😄

Legend Killer
hogyan vettél fel hangot xfire-n?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

akinek olyan gondja van, hogy a menu folyamatosan lefelé megy és nem mukodik a gáz, az szedje le a logitech oldalrol a legfrissebb meghajtót, és profilert és jó lesz

minimumgraffon talán elszaladgál játszhatóan..

Taylor10
sziasztok.nekem a game menne??a gépembe ezek a cuccok vannak:2.8 ghz proceszor
GForce 7600 videókártya
1280 mb ram.

Willi Betz
Nekem sincs. Ez fura,pedig képeken ott volt😮

Willi Betz
Még nem néztem. De megnézem mindjárt. Viszont Nordschleife Veyronal félelmetes<#csodalk>

bujcsik555
ja, csak épp le vannak törve a váltókarok, és nem tudom megszokni hogy elöl a kis gombokat nyomogassam😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

de Mc12 neked sincs ? 😮

pasz.. én nem tettem fel.. mégis tökéletesen megy.. 😄

Willi Betz
Azta büdös...Bugatti Veyron nagyon megy😮OO

a manuális váltóval sokkal gyorsabb lehetsz.. kigyorsításnál simán elhagyom a többieket..

a rezgést meg én logitech profilerbe kapcsoltam ki, amikor megvettem a kormányt.. 😄
kép

Na azt ehez a játékhoz mi a lóf*szért kell physix megmondaná nekem valaki amikor csak horpad a kocsi és nem is vébeli szimulátor?