Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
#4806: én akkor vettem amikor megjelent a GTR2.. 😄
Szerintem az lesz inkább az év játéka,ma volt szerencsém kipróbálni mindkettõt boxon.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
configomat allul nétheted.
reccenések a felvétel miatt vannak mert fraps picit lehuzta az fps-t.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
persze azért van 1-2 igencsak kiborító, agresszív AI is..

Force EX-el kiválasztom a force ex-et és tökéletesen be van állítva minden ahogy azt kell..

Þór vígi þessi rúnar
(bár gondolom nem ezt írnám ha nem 30-40fpsel menne max graffon.. xD)
ám a futár csak én verziómból felejtette ki a Maseratit ? 😮
Na végre, akkor most már foglalkozhatok ténylegesen a játékkal.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Az elején mikor rá kell menni hogy új játék,utánna meg vmi mentési file-nevet kér ott mit kell csinálni,hiába irok a billentyûzeten semmi nem történik.?
billentyûzet csere se oldotta meg,windows xp-m van.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
De az nem annyira nitro, apró sebességgyorsulást okoz csupán viszont sokáig tart (amíg a nitrópalack jel le nem merül)
All hail the double x!
Bár a driftrõl nem alkotok véleményt, meg az irányításról, mert hát Gridben is bénáztam az elején, azt csak beletanultam. viszont az egér hiánya télleg szar, kocsit forgatni, matricázni, menüben mászkálni egyszerûbb lenne egérrel. C'est la vie...
micsi...?<#fejvakaras>#fejvakaras><#rolleyes>#rolleyes>
All hail the double x!
1. Miért van az, h csak a monitorom arányának megfelelõ felbontásnál engedi a teljes képernyõt?
2. Gamepaddal szeretném tolni. Ugyan csak Logitech Precisionom van, de eddigi részek is mentek vele. Szóval beállítom az egyedi vezérlõnél a gombokat, de a menüben nem tudok mozogni a gamepaddal (eddig mindig lehetett). De ez még a kisebbik baj lenne... A nagyobb, h indítanám a versenyt, és közvetlen mielõtt elkezdõdne, leáll a drága exe fájl hibaüzivel. Van erre vmi megoldás?
Amúgy a grafikai beállíthatóság is nagyon szegényes. Árnyék/környezet/kocsi/elmosódás ennyi... Eddig volt 10-15 féle opció. Lehet h jó játék, de igencsak úgy érzem, h a viszonylag jó géppel rendelkezõeknek szánták, a többiek meg le vannak szarva. Nem várnék én sokat a gépemtõl, tudom h nem vmi erõs, de pl. az Undercover meg Pro Street ennél sokkal jobban ment, és azért akkora különbség nincs grafikailag. (Fõleg, ha a PS-et nézzük, sztem nagyon hasonlít.)
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Fel tudja tenni nekem az eredeti Autorun.dat valaki a netre?
Baj van az én példányommal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az autók csúszkálnak, mintha mindig vizes lenne az út.
A drift-et úgy ahogy van elkurták. Grid-et tudom megint csak felhozni, kész öröm kormánnyal driftelni benne, fõleg online. Az a kedvencem.
A törésmodell meg vicces. A kaszni jó masszív még ha feje tetejére áll is a kocsi. 2009-ben pedig nem egy nem két játékban láttunk már szépen megvalósított törésmodellt. NEkik ez nem jött össze. Erõs közepes a játék.
A versenyek sokszínûsége ami pozitívum, meg a belsõ kamera. Ebben ki is merült nálam.
http://www.freetvmaci.info/