11230
-
#6110 forza motorsport a király, bár az úgyse jön pc-re :D -
Richardix #6109 azokra meg nemkell figyelni. -
Laci82 #6108 Én már csak a colin dirt 2-ben bízom...xboxon játszottam és be****ás milyen király -
EK1TEP #6107 Miért van az hogy nem indul el Physix nélkül ez a szar? -
#6106 Igen, csak itt leszarozzák értelmetlenül! -
Brundle1 #6105 Hát igen,a kis 4770 emmel is minden faszán megy,nem játszom nagy felbontásban a monitor miatt,de mindent maxra húzva eddig semmi nem okozott gondot.Hát eljött ez az idő is :) -
Richardix #6104 Mert egy topikba csak az szerepelhet hogy "fúdejó, ez nagyon király" meg hasonlók? Én bármivel játszom, tetszett/nem tetszett én mindig véleményt nyilvánítok, pozitívum/ negatívum, és erre az adott játék fórumát szoktam választani. Persze ha valaki csak benyögi hogy "ez szar" az a saját értelmiségi szintjét mutatja... Valaki vagy konkrétan megmagyarázza mi tetszett, mi nem, vagy inkább tartsa meg magának. -
#6103 ÁÁÁÁH...B*ZDMEG! MOCSKOS SZEMÉT G*CI EA! BEZZEG A GRID, az aztán mekkora királyság volt...lol, csak hülyülök, én aztán magasról ****** az autós játékokra, engem inkább az húzott fel, hogy kb. 5 évente egyszer szeretnék autós játékkal játszani, és ezen ritka alkalmakkor általában történik valami olyan gebasz, ami aztán évekre elidegenit a műfajtól.
Egyébként én megértem azt, hogy a fejlesztőknek nem volt elég idejük mindenre, nem is velük van a probléma. Hanem a kiadóval. -
Laci82 #6102 Na ez sem kutya...amd game fórumról:
I've got similar issues, while even my laptop runs Shift better than my pc:
Intel C2Q 9450 @ Stock / 3,4ghz OC (Didn't change at all, def not a CPU problem)
8 gigs of ddr2 1066
Radeon 4870 512megs @ stock
Latest drivers installed.
Whereas my laptop:
AMD Athlon X2 sumthinsumthin 1,9ghz
4gb ddr2 800
Nvidia 9600M
-
#6101 Hi!
Szerintem összességében nagyon jó kis játék lett ez. Nekem pont bejön, hogy pályaversenyek vannak legálisan. Irányítással semmi gond nincsen. Sőt... Nagyon is jó. Game padal tökéletes. Sok beállítási lehetőség van és igy mindenki az ízlésének megfelelően be tudja állítani.(bár az MI kicsit szélsőséges lett) A grafika szép és nvidiára jol van optimalizálva. Az én gépemen is 1440*900on max beállításokkal simán fut.
Az elején vagyok még és eddig nagyon rövid versenyek voltak. A sima versenynél is csak 20 körig lehet állítan, ami szerintem mehetne 999ig:D
A zenék is egész jók benne.(1-2 kivétel van azért)
Hibái persze vannak, mert hát meghatározott idő van a játék elkészítésére és nem tudnak mindenre odafigyelni. Jönnek majd a patchek szépen és meg lesznek oldva a gondok:) Sajnos nem tudok már játszani vele, mert törtet szedtem le és hazavágja az op. redszert pár óra játék után...
Annak az oka, hogy szinte mindenki szidja az, hogy az uj játékoktól valami egetrengető újdonságot várnak.(meg ez tipikus magyar, hogy ami van az mindig s.ar) Ugyan ez volt a Wolfensteinel is. Pedig az tipikus jo Wolf lett uj köntösben. Ez is egy jó játék és remélem még sokat játszhatok vele, amint kijött valami játszható tört verzióba. -
USAMEN POWER #6100 Egy problémának a megvitatása, szerintem nem olyan formában történik hogy 100x leírja valaki hogy szar, csak éppen mindig más formában, de a lényegen mit sem változtat.
Másrészt már nagyon unalmas hogy ez a téma már 100x át lett rágva, jópár emberrel le lett tárgyalva külön külön, de még mindig megjelenik valaki más, akivel ugyanazt le kell tárgyalni, csak mert fel van háborodva, és háth a vége mindegyiknek ugyanaz. "A Grid jobb" Szánalmas ! -
royaltom #6099 ne veszekedjetek hanem légyszíves segítsetek megoldást találni az én és Gigamen problémájára...
Hogy mér dob ki a játék az asztalra...és hogy mi erre a megoldás? -
barmi #6098 Mé ,,?? A Grid olyan jó lett??? LoL
Sokkal jobban fut ez tény de hogy jobb játék lenne ... -
#6097 Ember, gondolkodjál már egy kicsit, mire való egy fórum. Úgy gondolod, hogy ez valami szentély ahova ha belép valaki, csak imádkozhat a nagy EA-hez, vagy áhítattal kussolhat?
Nekem egy fórum a vélemények, és a problémák megvitatásának a helye. Simán belefér, hogy valaki a nemtetszését patetikusan fejezi ki. Na és? Fáj ez neked, vagy mi a fasznak kell személyeskedni mindjárt? Azt hiszem elég érthetően kifejtettem mi a problémám a Shiftel...
Értem én, hogy májernek érzed magad, mert a sok kis tapló között szocializálódtál akik egy összetett mondatot értelmezni sem tudnak, nemhogy megalkotni. Ettől még maximum csak nekik tűnsz értelmesnek...
Tudod van egy bölcs mondás: A VÉLEMÉNY SZABAD, DE A STÍLUS NEM!
Bunkó... -
Laci82 #6096 Épp mikor eme üzenetet írom valaki egy 1200-es tuning zsigával körözz itt az utcánkban...na ez a ne(v)ed(d) for speed shift öcsém,egy jobb gép árából meg is van ez a járgány és az élethű csak igazán.
Igen hát mint sokaknak nekem is az ati gond,plusz ez a borzalom "irányítás"...
A játék peddg amúgy marha szép és ha ez a két gond nem lenne akkor ez is bekerülhetne a grid és a gtr 2 után a legjobb autósjátékok listájába.
Na de majdcsak jön egy vagon patch ugyebár íjééé gázgémsz? -
Brundle1 #6095 Én is Ati-val (4770)játszom,és tényleg nem megy jól a rajtnál mikor egyszerre látszik mind a 1x ellenfél,de azért nem játszhatatlan. -
#6094 Ugyanez a gondom is elöször crack hibára gondoltam letöltöttem 3 fajtát egyikkel sem müködik nem tudom mi lehet a baja ha valaki tudna megoldást rá kérem segítsen előre is köszönöm mindenkinek. -
royaltom #6093 sziasztok!
van valami megoldás arra a problémára,hogy a 2.bajnokságnál mindig kidob a játék az asztalra?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#6092 Épp most szóltunk a Codemasterses srácoknak a Grid részlegben, hogy segítsenek összehozni egy javítást. -
barmi #6091 Akkó szójá a munkatársaidnak hogy qrva gyorsan zongorázzák be és lőjék föl a netre az első pecset a játékhoz ami megoldja ezt az Ati/Amd optimalizációs tengernyi problémát!
-
#6090 Nem úgybeszél, csak ő is unja hogy ide jönnek szarozni a shiftet! Ha valakinek nem tetszik valamelyik játék akkor nem megy be a topikjába! Én utálom a WOW-ot de nem megyek be a topikba leszarozni! -
#6089 Szia kolléga, hogy áll a World Online? A részlegvezetőnk azt mondta,haladtok vele rendesen. ;) -
#6088 Nem játszottam vele annyit, néha leszakadt egy ajtó, meg a legtöbbször full ugyanúgy begyűrődött a kocsi orra oszt csá. De nem ezért nem tetszett, alapvetően halálunalom volt és ez a versenyekre jövés-menés sem jött be, ráadásul nekem kellett volna kitalálnom, hogy merre van a versenyszakasz. Nevetséges volt.
barmi: Lebuktattál. -
Brundle1 #6087 Még anyit hozzáfűznék,hogy sokan csak rámondják hogy szar,nem is gondolnak bele hogy mennyi munka van egy ilyen játékban.És érezhető benne,hogy nem egy összecsapott munka,a műszerfalak,hangok tökéletesek,az egész játék rendben van.
A kisgyerek letölti,vagy megveszi és leszarozza,mikor még semmit nem tett le az asztalra,15 év alatt mekkora fejlődés ment végbe a játékok gondoljatok bele.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy aki csak ennyit mond hogy szar,nem kéne komolyan venni.Az ok,hogy nem tetszik neki,több okból,de hogy szar.. -
wednes #6086 Reméljük lesz ilyen, de nem biztos, hogy ez driver gond.
Egyenlőre a PhysX szerepét se értem a játékban. Ugye el se indul nélküle a játék, de menübe nincs is hozzá kapcsoló, tehát alapból futnia kell mindig.
Az ATI-knál mindig akkor van lassulás mikor sok kocsi van a látótérbe, akkor leesik 20 körülire, de ha nincs senki előttünk akkor vígan hasít a játék. Az a megoldás, hogy mindig elsőnek kell lenni és nincs probléma. -
barmi #6085 Te úgy beszélsz mintha EA munkatárs lennél .O -
#6084 Hát ha ez nem fú da nagy törésmodell, akkor nem tudom mi az :DD -
#6083 Nem volt abban sem olyan fú de nagy törésmodell. Legalábbis az első másfél órában biztosan nem. Életem legárkádosabb játéka volt az, az a tipikus legalja, csak szépen megcsinálva. Áhh, nagyon gáz volt... Aztán megvettem a GRID-et. :D -
#6082 Hú, a burnoutot majdnem megvettem, miután játszottam vele egy kicsit a bécsi saturnban. Miután letöltöttem, áldottam az eszem, hogy nem tettem. Félelmetesen hamar fullad dögunalomba. :[
Amúgy ha az is EA játék, a törésmodellt miért nem emelik át más autós játékaikba? Nagyon ütne. :D -
#6081 Érdemes hát! Gyere be naponta többször kifejteni a primitív véleményedet és máris kibaszott nagy értelmet nyert a soványka életed! Ugye! Mekkora öröm vissza-visszajárni és bebizonyítani mindenkinek, hogy a Shift szar? Micsoda fene nagy életérzés bevésni kétezrediknek és kétezredszerre, hogy de szar ez a Shift? Irigyellek, ilyen jó mókát keresve sem találhatnál. Kijelentheted, úgy ex cathedra, hogy Grid-Shift 1-0, fú, Mr. Orákulum, akinek isszák a szavait topicszerte!
Istenem, mekkora egyszerű vbalfasz vagy ecsém... -
#6080 Na most már engem is felbasztatok! Figyelj csak! Senki nem mondta hogy szeresd a játékot és azt se hogy ne szeresd! Csak annyit kérnénk hogy ne irkáljatok ide olyat hogy ezért szar meg azért szar! Ha te nem írogattál ilyeneket akkor, bocs (de ne is tedd)! -
#6079 kimaradt egy "után" de azért gondolom érthető volt -
#6078 nem tudjátok mikor lesz patch a játékhoz ?
elég bosszantó hogy Ati kártyákon ilyen rosszul fut -
#6077 El se tudod képzelni mennyire szeretném IMÁDNI a Shiftet. Nincs most ebben a stílusban semmi, kurvára vártam már, de hát ettől nem fogom átbaszni magam.
És igen, megengedtem magamnak azt a luxust, hogy eldöntöttem: Grid jó, Shift szar. Úgy tűnik egy kétpólusú szerencsétlen hülye lettem az összes hozzám hasonlóval együtt.
Nem is tudom ezek érdemes még élnem? Adj tanácsot légyszi!
Ha nem érted a szarkazmust ne válaszolj. (művelni nem tudod, azt már látom) -
#6076 -
#6075 Ennyi, hülyeség, hogy aki megveszi, az szubjektív marad. én is ecseteltem már a Shift hibáit. Én állat, amikor megvettem a Burnout-ot, teljesen objektívan tettem a polcra kb. másfél óra játék után és azóta sem nyúltam hozzá, annyira szar. Csak azért, mert pénzt adok ki érte, nem fogom magammal elhitetni, hogy márpedig fúdejó. -
#6074 Aszondja, az van ráírva, hogy "force feedback" -
#6073 Milyen kormányod van? -
#6072 Aki letölti kurvára nem marad objektív, mivel nem fizetett érte: lerendezi annyival, hogy szar. Aki fizetett érte, belemélyed a játékba, keresi a benne a pozitív dolgokat, és ahogy játszik vele és megszokja, könnyen lehet, hogy egy nagyon jó játékként marad meg benne. -
#6071 Sőt, azt sem képesek felfogni szegényke, hogy a kialakult vélemények márpedig megváltoztathatatlanok. Senkit nem érdekel, hogy Mr. Noname Provokatív Rosszindulat Gyépé beírja egymás után ötvenszer, hogy márpedig szar a Shift és ezt ezzel szeretné egyetemes igazsággá tenni. Ugyanis az van, hogy adott ember nekiül, kipróbálja és magától fog kialakulni az ő személyes véleménye. Ez ellen szerencsére teljesen tehetetlen ez a sok debil fikajani. Csak hát ezt nem fogják fel és erőlködnek, minden eredmény nélkül. A baj csak az, hogy ezzel szétzilálják a topicot, és azok között, akik márpedig játszanak a Shift-el, nem tud kialakulni egy békés, összefüggő társalgás, tippadások, stb. Engem ez idegesít marhára és ha ebben valaki örömét leli, annak ma estétől legyen a takarója három méter vastag föld.
Lassan átmegyek én is a Grid tpicba és elkezdek fikázni, meglátjuk, mit szólnak majd hozzá. Amúgy samsungnak teljesen igaza van, én is emlékszem arra, hogy amikor kijött a Grid, az lett vérré gyalázva, pl. azzal, hogy nincs benne fizika. Most meg az a fizikával rendelkező árkádjátékok csúcsa. :D