Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen alkatriszekbõl áll?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez meg tényleg nem szimulátor még erõs túlzással sem...<#crazya>#crazya>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit kell kinyomni az fps növekedéshez?
Cserélünk?XD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
😊
1x sikerült nyernem vagy 20. próbálkozásra.. de driftnek nem nevezném az ahogy mentem..

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A vsync a vertical syncron sign rövidítése, vagyis függõleges szinkron jel. A videokártya akkor adja ezt a jelet, amikor kirajzolt egy teljes képet, és hamarosan új képet kezd kirajzolni (pl. 100Hz-es képfrissítés esetén másodpercenként 100-szor).
Amikor egy program a képernyõre rajzol, akkor általában kettõspuffer technikát használ. Ez azt jelenti, hogy két kép van a memóriában (sõt tripla buffernél 3). Az egyik az, amit a képernyõn látunk, a másik az, amit éppen kirajzol. Ha befejezte a kirajzolást, megcseréli a két képet, és az válik láthatóvá, amelyiket utóbb rajzolt, a korábban látható képet pedig letörli, és oda rajzolja a következõt.
Ha a vsync be van kapcsolva, akkor a program megvárja, amíg a videokártya vsinc jelet küld, és csak akkor cseréli meg a két képet, míg kikapcsolt vsyncnél azonnal, amint befejezte a kép kirajzolását. Ennek az a hátránya, hogy egy pillanatra a képernyõ felsõ részén még a régi kép látható, az alsó részén már az új. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szerintem ezt általában nem lehet észrevenni.
Az irányitás,fizika sokkal jobb mint az elödök,bár tényleg nem probálgattam még sokat. hangok rendben de a grafikának köze nincs amit itt reklámoztak nekünk😞 Dirt2 -nek boxon sokkal jobb a grafja...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Logitech DFGT-vel jól lehet/lehetne játszani a játékot? Lehet veszek egy olyant nemsokára vagy max. karácsonyig....
Lenne 1 kérdésem.Mit jelent a játék beállitásoknál a V-Sync?Ezzel mit állitunk a grafikán.<#zavart2>#zavart2>
2 Gb DDR 2 Ram, Windows Xp prof. SP 2
Álltalánosságban ki hanyadik helyen végez ?
Én állt. 3-4 Hardban, van mikor elsõ vagyok. Ti ?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
írták hogy atival még nem mükszik jól.. Nvidiával nálam tökéletes..
szóval várni kell még valami patch-et kiadnak. kb. gta iv szintje. n
em tudom, hogy képesek kiadni egy olyan játékot a kezükbõl amit nem teszteltek több rendszeren is az esetleges inkompatibilitási gondok miatt.
:3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nekem eddig még nem fagyott ki.. o.0
(kop-kop)
nem értem mire célzol ezzel.
ha õ neki az eredeti játéka ugyan azt csinálja mint aki warez-ol akkor mégsem csak a tört verzióval van a probléma.
:3