11230
-
Richardix #6190 definiálnád az "ala" szó jeletését? mert sztem nem vagy tisztában vele :P -
Richardix #6189 nos a Shiftnél ezt kizárhatjuk, mert nekem is tört és gond nélkül fut.. 2x volt ugyan kékhalál de az egyéb okokból. -
#6188 Probáld meg gép restart graphic file törlése és ugy -
#6187 Mivel NV pénzelte a játékot és neked is NV karid van lehet azért nem szaggatt -
#6186 NV......
Az NV-seknek kár megszólalni mikor ott virít a játék mellett a Physix. Elég egyértelmű kiknek van a keze a játékban, ala Crysis.... -
#6185 Nekem erős a gyanum, hogy engem az EA Download Manager miatt dobal ki.
Amikor nem telepítettem fel a Managert akkor a 2. szint után pálya töltés közben megállt és utána mindig. Amikor feltelepítettem akkor a 2. szint után a verseny közbe fagyott le és ekkor a Manager jelzi, hogy ő töltene valami updatet. Letölti és utána mindíg kidob Karrier mód közbe, de csak ott. Sima versenynél nem dob ki.
Valaki más is jutott erre a következtetésre? -
#6184 Az, hogy nem ütközöl senkivek és a pályán maradsz. -
#6183 Bár ma 4 ora játék után töltésnél kifagyot -
#6182 Ellenfélhez se érj hozzá, és nem menj le a fűre/homokra/bukótérbe. -
#6181 Nekem a graphicconfig file törlése után simán indult ujra -
Gyuszopapa #6180 Ezt mondták a Batman-re is aztán kiderült hogy csak a varez volt szar. -
#6179 Ha lefagy és nem indul kitörölöd a grafikai beállitásokat utána ujraelindul megint ugyhogy nem a törés hibája -
#6178 Te azok közé tartozol akiknek random szerűen jól működik.
Na meg a minimális követelmény egy SM 3-as kártya amit már az x1800 is tudott. Szép is lenne ha egy alig 1 éves videokártyára azt írnák, hogy kevés neki.... -
Gyuszopapa #6177 Ja hát nállam is kevesebb olyankor de nem szaggat akkor se. -
#6176 Nem.
Válság van -
#6175 Tudomásom szerint eredeti példányoknál is előfordulnak ezek a hibák. Már csak azért is gondolom, hogy nem a törés miatt ilyen, mert ha amiatt lenne akkor azt már a csapatok rég kijavították volna. Ez simán trehány munka, úgy tűnik.
Na meg neked ha jól látom NV kártyád van.... -
#6174 Mi az hogy TISZTA KŐR?
Végig megyekunk a pályán hibátlanul,direkt még lassan is hogy ne hibázzunk és mégse ad csillagot. -
#6173 Ha elöttem van a mezőny nállam is szaggat de csak adig utána már simán fut -
#6172 Eredeti a játék? -
Gyuszopapa #6171 Figyi csak ez hülyeség.Itt a configom:4éves asrock alaplap,Pentium D 935 proci 3.5ghz,2 giga 533 ddr2 ram,asus 9600 gt.Ezen 1280x1024-be full graffon fut 30-40 fps-el.Hát szerintem nincs semmi baj vele és nem fagy eggyátalán.Plusz az oprendszer XP és 2006.10.21.lett rá feltelepítve ugyhogy ez se lehet gond. -
#6170 Nekem egyszer sem fagyott még ki minden maxra huzva van 30-60fps és nekem is ATI-m van. -
#6169 Hogy érted hogy hogy kell elindulni ?? -
#6168 Nyomni kell a gázt -
#6167 hogyan kell elindulni a chevrolet corvette-el?valaki segítsen már! -
#6166 Szerintem a játék utobi idök legjobb NFS-e nállam 10-8pont.Irányitás gamepaddal, én mindent levettem 0 ra csak a gyorskormányt hagytam 100%mert ha leveszi az ember és gyorsan megy iszonyugyorsan reagál a kormányzásra.Grafika jó ja drift hát az nekem nagyon nem megy még szenvedek velle hátha megszokom.Közepesen nehézségen tolom de igy is megizaszt pár versenyvan amit vagy 10x kellett megcsinálnom mire nyertem igaz 10-re vettem másik autot és elsőre megvolt ami elötte 9 szer beszoptam.Szerintem bohockodni nagyon is jó lett a játék -
#6165 2 napja játszanak vele a gyerekek és még nem fagyott le egyszer sem.1920 1080-as felbontáson akadás nélkül megy,ráadásul SAPPHIRE VAPOR-X HD 4850 1GB-os kártya van a gépbe amire azt írták else fog indulni. -
#6164 Nekem tört verzióban van meg, ugyhogy a fagyásról nem nyilatkozom(most épp azért nem játszom vele mert fagy és valami crackre vagy javításra várok:)Nem tudom, hogy az eredetinek is van e ilyen gondja. Ha van akkor ugy is lesz patch, vagy van is már egy, ahogy néztem.
Nézd meg az én gépem adatait! alsó-közép kategóriás gép és 1440*900as felbontáson minden maxra huzva van 30-60fps. Szerintem ez igen jó:) -
#6163 mikor benyomom a nitrót, nem kéne valami a kipufogóból távozzon vagy esetleg valami székbe belepréselődés? én nem éreztem semmi gyorsulást és egyebet.
hogy is van ez? -
#6162 Jó lenne, ha az első patchben nem csak egérkezelés lenne, hanem az oldalranézés gombjait is át lehetne állítani, mert kormánnyal játszom, ami a billentyűzet tartóra van felfogatva, enyhén problémás lenne a numpadot nyomogatni közben. Matricázni még nem matricáztam, de, ha ennyien írják, akkor gondolom tényleg el lett szúrva. -
#6161 Már ne is haragudj de mit mondanál egy olyan termékre - jelen esetben softver-re, ami fél óránként kifagy és néhány igen erős gépen is alig produkál alacsony grafikán 20 framet másodpercenként. Én nem találok jobb szót rá, hogy szar, de minimum igénytelenség. Gondolom senki sem örülne mondjuk ha a boltok polcain minden 3. csokis gabonapehely lenne csak valójában csokis..... -
Brundle1 #6160 Ja,én mindig kinézek oldalra az ellenfélre mikor leelőzöm,persze utána sokszor csapódom bele a falba :P -
#6159 Lehet, talán a játék legpengébb része az autók belső kidolgozása, és a "feeling", amit a kameramozgással meg különféle effektekkel elértek. :) -
#6158 Eladó nfs :shift bontatlan,teljesen új,nem regisztrált.
Akit érdekel ,írjon pm-et. -
#6157 Köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre ennyi lenne, most megyek a YouTube-ra megnézni pár videót (ha már itt nincs), s ha beszereztem akkor biztos lesz még kérdésem, addig is üdv. mindenkinek, s köszönöm az infókat! -
Brundle1 #6156 Szerintem ilyen belső nézet mellett nem sokan fognak külsővel játszani.A töltögetés tényleg zavaró tud lenni.. -
Richardix #6155 Van belső nézet, és szépen ki is dolgozták. Viszont a külső nézet nem a legjobb, úgy sztem ne nagyon próbálkozz.
Írták elöttem h egy kis szöszmötöléssel be lehet lőni jól az irányítást, viszont azért megjegyezném h ez elég időigényes, mivel egy versenyt tölt kb fél percig, és ezt minden beállításnál eljátszani... szóval eltart. -
#6154 Lehet és ugy elég izgalmas is. -
#6153 Van belső nézet. -
#6152 elárulom van akinél NV-n is fagy mint a szemét :D
Igaz, low fps szindróma nincs -
#6151 Köszönöm a válaszokat!
Azt még meg szeretném kérdezni, hogy a kocsikat lehet belső nézetből vezetni? (Ha már szimulátor.)