11230
  • SötétBarom
    Hisztizni én sem fogok, mivel az enyém is másfél éves :)
  • midian
    Nálam valamiért lefagy a game ,.Elindítom bejön a Shift felirat alatta a töltés ,az végigmegy,utána feketeség és enyi "nem válaszol"
  • Richardix
    tuskóság de müködik... biztos nem1 ember azért vesz Nvidiás karit mer "Az ATI szar, a Shift se jó vele" szóval elég gonosz manőver, de ez van... Sprite
  • padavanHUN
    Elhiszem, hogy jók az ATI-k, sőt úgy tudom, most ők vannak a toppon, de én szerencsésnek érzem magam, hogy a két éves NV karim ennyi ideig ilyen jól állja a sarat. Ez a lefizetősdi meg nem tudom hogy megy, de gondolom, az ATI-nál egy kövi driverrel megpróbálják ellensúlyozni a hátrányt. Remélhetően, mert azért az tényleg tuskóság, hogy valaki azért ne játsszon x cuccal, mert y karija van. Ez kérem techno-rasszizmus! :D
  • Shep
    Köszi, akkor valószínűleg tényleg magasabb szintű a chevy, mint a verseny.
  • SötétBarom
    Nem lehet, hogy nem megfelelő az autó "tier" besorolása?
  • Richardix
    vagy magasabb a verda szintje mint a versenyé
  • SötétBarom
    Épp az a baj, hogy kurva jók az ATi-k (én mikor vettem a 4850-et magasan verte még a nála drágább NV karikat is), erre az NV ekkora tróger? OMG. Jó volt az NV kártyám is, nincs ezzel semmi gond, de a görénységet nem bírom. Ez nem drukkolás, ez felháborodás. Mondjuk panaszkodni nem fogok, mert maxon is bőven élvezhető, ahogy a crysis is az volt, csak kicsit pofátlannak érzem, hogy a GRID (bocs, hogy megin ezzel jövök :DD) háromszor, négyszer ennyi FPS-t tol ki magából..
  • padavanHUN
    Lehet, hogy driftre akarsz menni vele, vagy hogy ez a verda épp hogy driftes, de versenyezni szeretnél vele?
  • Shep
    Van egy Chevym ésmégsem engedni ,hogy az USA versenyeken induljak, azt írja, nincs hozzá megfelelő kocsim, hát de akkor most mégis milyen gép kellene neki?
  • padavanHUN
    Asztalnál? Attól félek, nem értem a kérdést...
  • padavanHUN
    "Elég egyértelmű kiknek van a keze a játékban, ala Crysis...."

Ez szó szerint így hangzik:

"Elég egyértelmű kiknek van a keze a játékban, Crysis módra."

Tehát az NV-nek van egy stratégiája, amit úgy hívnak, hogy Crysis mód. :D Nem ám azt írta volna, hogy

"Elég egyértelmű kiknek van a keze a játékban, csak úgy, mint a Crysis esetében."

mert akkor hibátlan lett volna a mondat és nem kellett volna a félműveltég által sugallt sznobizmus miatt ilyen hülyeséget összevakarni.

Kijelenthető tehát, hogy az "a la" mely a franciában azt jelenti, hogy "szerint, módjára", pl. a la carte - étlap szerint, nem kapcsolható értelmes módon a mondat első részéhez. Ugyanis Crysis módra nem lehet benne valakinek a keze valamiben, legfeljebb úgy, mint a Crysisban.

Capish?

• lacica
    Te melyik asztalnál játszol?
  • CamelX
    Kurva jó így egy pár óra Shiftezés után benézni ide levezetésként :D

Amúgy ma elég durva dologra szántam rá magam, mégpedig hogy a 2es szinten lévő japán döntőt a Skyline 2000 GT-R-el nyerem meg (ami ugye 1es szinten is egyik leggyengébb) :D beleraktam minden jóságot, most olyan tolóerő lett benne, hogy sebességváltásnál szétrázódik a kaszni :D nem sikerült még sikerre vennem, már annyit babráltam tuninggal, hogy felfüggesztés már nagyjából okés, de hátsó kerekeknek mindig sikerül kiugraniuk éles kanyarban. Lehet már túlvariáltam a finomhangolást, pedig valamit a differenciálműnél kell állítani, 3as szintű cumókkal benn elég vad dolgokat lehet benn szöszmötölni Pagani verseny viszont hatalmas kemény dió. Nem annyira mint a Bugattis, na de na :D szétizzadtam magam mire levezettem azt a 4 kört és csak 8. helyet sikerült megtartanom. Ott neki 1 kanyar azt szeva, olyan reflexeket hoz elő amikről nem is tudtam h léteznek McLaren F1 futamot viszont magasan vertem, igenjól irányítható az a kocsi, na de akkor is Pagani F-re fogok gyúrni, mert mindent visz a cockpitje
  • BaliBoy
    Sajnos nem érted mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Remélem látod a veszőt is. Na én ezzel nem foglalkozok tovább. csőő
  • padavanHUN
    Nekem is volt ATI kareszom és utálom ezt a klikkesedést, nevetséges, hogy a felhasználók drukkolnak profitorientált cégeknek, mint egy focicsapatnak és úgy esnek egymásnak, mint két párt vér primitív rajongói tábora. Mikor melyiknek jobb a zár/érték aránya, azt veszem meg, a gyártó hullára hidegen hagy. A lehúzós csúcskategóriákon és azok vásárlóin pedig csak kuncogni tudok.
  • Richardix
    énis értem a lényeget, csak ha szó szerint nézzük a dolgot elég érdekes nyelvtannal találjuk magunkat szemben. ezt azért te is elismered ugye?
  • Richardix
    Sztem is javítsd ki, mert Padavan most friss húst keres :)
  • BaliBoy
    Pedig nincs gúny. Komolyan. Ha nem érted, nem érted... Pedig sztem elég egyértelmű a megfogalmazás. És látom, hogy mások is levágták a lényeget.
  • erieskrisz
    Nah mentem SOF-ozni sziasztok
  • erieskrisz
    milyen és ezelőtt mielőtt még belekötne valaki
  • erieskrisz
    Én soha nem fikáztam NV-t nekem is volt NV-kártyám de mivel volt 30 k videokarira és érdeklödtem hogy ennyi pénzért mijen kártyát érdemes venni ezt ajánloták egyébként ezelöt 8500GT-m volt
  • Richardix
    némi gúnyt érzek a... pixeleidben?
    am értem mire gondolsz, csak a megfogalmazás kicsit fura... helyettesítsük be:
    "Elég egyértelmű kiknek van a keze a játékban, Crysis módra...." :P
    mellesleg, ma úgyis mindenki mindenkivel kötekedik, had kötekedjek énis egy kicsiiiit :P
  • padavanHUN
    Köszi, ezzel sosem volt problémám. A szerencsével sem.
  • BaliBoy
    Neked meg jó játékot minden máshoz. :D A jövőben meg még sokkal több szerencsét.
  • padavanHUN
    Látod, az NV legalább pénzt áldoz arra, hogy nekem jó legyen. ;) Ez ám a user support! :D
  • padavanHUN
    Csak néha látom, hogy a ATI-sok mennyire leszólják az NV-t, hát tessék, jó játékot a Shifthez. :D
  • BaliBoy
    Ez már a te bajod.
  • erieskrisz
    Crysist is NV-pénzelte mit nem értesz ezen
  • Richardix
    egyrészt: nem kötekedésből mondtam
    másrészt: lehet h én vok a hülye de számomra ez az "ala Crysis" még mindig kicsit értelemszegénynek tűnik... szerintem.. :)
  • erieskrisz
    Ember te tényleg kötöszködni jársz ide én is ATI-s vagyok és nincs über kártyám ugyhogy ez a beszolás nem értem mire volt jó de ha elmagyarázod azt megköszönőm
  • padavanHUN
    Hát öregem, komolyan megbántottál, annyira számít a véleményed. :D És ha nem haragszol, akkor most már az embertársaimmal beszélgetnék tovább.

Baliboy: Nekem pl. eredeti példányom van és még egyszer sem fagyott le, igazából semmiféle működési hibával nem találkoztam. Igaz, nekem is nVidiám van, szegény ATI-sok most örülhetnek az überkrtyáiknak...
  • BaliBoy
    Az 'ala' szó eredetileg olasz és azt jelenti, hogy szárnyban. A köznapi használatban olyan helyzetekben használják amikor valaminek a készítési módját határozzák meg. PL. ételeknél "steak ala berlin".
    Szóval hidd el elég jól tisztában vagyok a szó jelentésével.
    Max annyiba lehet belekötni, hogy mivel kihagytam egy alanyt (NV), lényegre törőbb lett volna ha az 'ala' szó elé teszek néhány pontot.
    Bízom benne, hogy válaszom kielégítette a kötekedő stílusodat.
  • csoli31
    Megkegyelmezek a többi fórumozókon, és én adok. Na persze ha el tudom küldeni privátban.
  • direwolf
    Bocsáss meg, tévedtem veled kapcsolatban. Azt hittem, hogy az az értelmesebb fajta tapló vagy aki csak unalmában kötözködik, de amúgy azért egy értelmes fazon. Látom már, te csak egy szánalmas FASZ vagy.
    Sajnállak öreg, komolyan...
  • csoli31
    Mert az nem a hibátlan körökhöz van. Ennél nem szabad, még csak meg se karcolni a másik versenyzőt. Upsz lassú voltam. XD
    Én már kezdek belejönni a drift-be.Igaz van egy pálya aminél nem lesz meg 2 csillag, mert iszonyat nehéz. Egy rövid hegyi szakasz (nem tartozik egy versenypályához sem), keskeny aszfalt csíkkal. De olyan hajtű visszafordítókkal, hogy azt még a kézifékkel sem tudom normálisan drift-el bevenni. Még a 700 pont is nehezen jön össze, erre egy csillagot akkor ad meg ha 1000 illetve ha 1500 pontot elérek.
  • Richardix
    iylen hibaüzenet néha-néha nála is becsússzan de az esetek többségében én lépek ki nem éppen jókedvvel :P
  • erieskrisz
    Nekem meg csak ugy indul ha elötte restartolom a gépet ha nem teszem meg versenyinditása után 2 másodperc és a shift.exe hibát észleltt üzenettel kifagy
  • KillTheKonzol
    Vki adjon lécci egy savegamet, köszi!!
  • frango
    Már feladtam. Várok valami javításra vagy crackre. Tönkre vágta Firefoxom meg DaemonToolst is. Most már fel se tudom tenni DT-t mert, ha felteszem nincs net és csak a formázás és uj xp segít.