Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem kell nekem az az effekt, azt mindig kikapcsoltam az eddigi részekben is 😊 A kocsik nem úgy vannak összenyomva, hanem olyan furcsák és az itt belinkelt képeken is olyanok. Nem undercoverezek, mert nem vagyok kocsi mániás, évente 1x megnézem az aktuális need-et ha tetszik végigviszem ha nem hagyom, pl. az U2-Carbon-PS-t mind abbahagytam, mert nem tetszettek. Ebben a kocsik tetszenek, meg, hogy belsõ nézetbõl lehet bohóckodni, de érzésem szerint nálam ez sem lesz hosszú életû. Gride Grid, nekem egyre megy, ott csak a demoval játszottam elég is volt 😊 Azt viszont látom, hogy sokat változtattak most a játékon és egész pofás is, csak hát nekem annyira ez nem jön be, de nyilván az ilyen szimulátor rajongóknak ez kell. Az eladások meg majd megadják ,hogy milyen irányba megy tovább a széria.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jahh... pfff...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

padavanHUN
Egérhasználat talán azért nincs, mert kitûnõen el lehet navigálni a menüben egér nélkül is. Kocsiforgatás? Forgasd a kocsit a pályán. Bár ott meg nem célszerû. Sebességérzet csak akkor nincs, ha nem tolod neki rendesen, amúgy mit szeretnél, olyan effekteket, mint a Star Warsban, amikor a Sólyom a hipertérbe ugrott? Undercoverezzé'. A kocsik nincsenek összenyomva, meg kéne nézni, hogy natív felbontáson játszol e. A Gride az nem Gride, hanem Grid. És nem, nem másolat, a Grid ennél jóval könnyebb és árkádosabb.

http://f1game.hu

samsung123
na leirom mitõl szimulátor és mitõl egy árkád egy játék...ezután mindenki maga dönthet hogy az nfs mi...

SZIMULÁTOR:elõször is attól még nem szimulátor egy játék hogy nehezen irányiható(realisztikusan)ez kb csak a jégegy csúcsa....
gumikopás...full hiteles pályák....realisztikus irányitás...benzifogyás...alkatrészenkénti fizika...alkatrészek testreszabhatósága...rengetek periféria támogatás(tracir.stb)...testreszabható vezérlés(gombkiosztás..egyes játékokban kb 5-6 oldalnyi menüt foglal el)..meg rengeteg dolog...
ÉS ez mind kell hogy sim legyen egy játék...

ARCADE: egyszerûsitett irányitás akár bill használatával is végigvihetjük(attól még ki lehet kapcsolni segitségeket és reálisabb lesz az irányitás)...story mód....box teljes hiány(kiállás, kerékcsere) autók csak disznek törnek motorikusan nem befolyásoló tényezõ)....és minden más NEM ami a simulátorra jelemzõ

mindenki eldöntheti mi is az nfs...amugy szerintem jó az irányithatósága nehéz is nyernem(manuális H váltó, kuplung,g25 segítségek fulloff)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Na végre egy normális need for speed!!!!!!!!!!
Ez igen!

SötétBarom
Tévedsz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Az a legfontosabb help. Én gamepaddal nyomom és kivan kapcsolva 😄D Nagyon észnél kell lenni, ha 200ról kell lelassulni 60-70 környékére hirtelen 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Shep
Tegnap este bohóckodtam a játékkal, de a menüben miért nincsen egér használati lehetõség, sõt az egész játékban miért nincs? Miért nem tudom a kocsit forgatni a vásárlásnál, meg úgy egyáltalán? (vagy én nem vettem észre a forgató gombot?) Miért nincsen sebesség érzés? Miért olyan mintha minden kocsi kicsit össze lenne nyomva? Ami tetszett az a belsõ nézet és hát úgy kb. ennyi 😊 Lehet agyon verni, de nekem az undercover is élvezetesebb volt ettõl. Ez egy sima Gride másolat, csak NFS a neve, vagy tévedek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv!

Nekem windows 7 64 bit és a legelején a beálításoknál ki fagy fehér képernyõ vanamikor vissza jön utána megin ki fagy mi lehet a gond?
Bmw vel jó a drift egyébként mással szar😄szerintem

arty
"Nekem is X1950 van, és kifagy. Ha meg nem fagy ki akkor 10FPS. Pro Street fullon ment. Persze, azóta eltelt két év, de nemhiszem hogy az normális hogy ne lehetne olyan grafikára belõni hogy 30FPS felett menjen. Öcsémnek 9600GT-vel röccenés nélkül megy. A két gép ugyanolyan, csak a graf.kártya más. (Mondjuk megtanultam a leckét, soha a büdös életbe nem veszek többet ATIt."

te tényleg egy 2006os videokártyától várod el, hogy egy mai játékot élvezhetõen elfuttasson? nem vagy te kicsit naiv?

illetve, aki azt egy 9600GT-hez hasonlítja, arra nem is a naiv a jó szó ... inkább valami egészen más 😊))

Forza.

tudna valaki momo-hoz egy jó kormány kiosztást javasolni? mert érdekesen viselkednek az autók...kicsit fordul, nagyon fordul, össze-vissza irányítható...elõre is köszi!

Chocho
Ámen. <#worship>

Gaming is believing.

sztem is nagyon jó, de a drift viszont fura nekem.. :-/

a legcsúnyább hogy a sodródásért is agresszivitás pont jár o.0

padavanHUN
Igen, Pro mód alatt szerintem sem érdemes játszani, mert akkor már túl könnyû. Helpek közül én az ABS-t használom, az nélkül horror minden féktáv. 😄 És hát igen, többször neki kell ugrani egy-egy versenyszámnak, ha fullosra akarja kihozni az ember az adott feladatokat.

Szerintem eddigi legjobb NFS-el van dolgunk. Én a PS-ig szénné gyaláztam az összeset, rendkívül primitívnek tartom az Undergroundtól a Carbonig az összeset. A PS-nél már érzékelhetõ volt valamennyi fejlõdés, de marha unalmassá vált néhány verseny alatt. A Shiftnél pedig egyértelmûen látszik, hogy tényleg megújították az egész koncepciót és szerintem sikeresen.

Faxa, hogy aggreszivitásért pont jár én úgyis szeretek hátulról belemenni mindenkinek, ha késõ fékezek. <#idiota>

ennyi <#vigyor3><#eljen>

#4999: pró mód hárd fokozatt, csak automata kuplung help.. elsõ kanyarba 8.ból 3. vagyok mindig.. nem vágok a pályán, csak soha nem azon az íven megyek amit bejelöl.. 😄

xboxon nekem elsõre sikerült. A lényeg, hogy ne kapkodd el, szépen nyugodtan, egyesével elõzgesd a többieket és menni fog.

padavanHUN
Azért az mekkora gáz már, hogy minden második hsz leszarozza a játékot? Ennyire bénák az emberek? 😄 Ennyire nem tájékozódtak a megjelenés elõtt? Igen bazeg, pályaverseny, igen, itt nem fogsz kettõhuszas kanyarsebességeket dobálni mint a vérhülyéknek való ándergrándban, sõt, még kormány is kell hozzá, bezony, de szar dolgok ezek egy autós játéknál, mi? Ja, meg hogy nem fullszim. 😄 Mondott olyat valaki, hogy az lesz? Nem, senki. Akkor mire a duma, gyerekek? A szimesek mit húzzák az orrukat? GTR mint szimulátor, rFactor, mint szimulátor? Na, ne röhögtessetek már, mindkettõvel játszom és nehezebb, mint egy árkád, de hogy ezek legyenek a szimek meghatározói? Vicc!

Nevetséges, ami itt megy. Semmi se jó, a társaság háromnegyede ráadásul simán ellopta magának a játékot és aztán jön ide sírni, hogy fúdeszarlett ez a - neki - ingyenjáték. Mi van??? Akinek nem tetszik, az ne játsszon vele, elõ az ándergrándot és lehet azzal csattogni, nyálkás vigyorral elõzni a tré ellenfeleket, és érezni, hogy te vagy a best... Itt meg Pro fokozaton a legtöbben labdába nem rúgnak, elsõre nem nyer versenyeket a hülyegyerek és már ki van akadva... 😄 Az meg különösen komoly, hogy konkrét arcok mintegy hittérítõként napi többszöri rendszerességgel szállnak be a topicba fikázni a játékot, mintha egyszeri vélemény nyilvánítás már nem is lenne elég, nem, õk x idõközönként beírják, hogy ezért szar meg azért szar. Oké, írd be egyszer, kit érdekel. De naponta háromszor-négyszer? Az ilyen az kajak fogyatékos? Szánalom, amit itt levágnak egyesek, szánalom.

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy aki estleg force feedback-os kormánnyal játszik, az mitõl lehet hogy a visszajátszásnál is rángatja a kormányt illetve tekergeti ide oda! Egyszerüen ilyenkor nem veszi le a force hatásokat pedig le kellene! Hátha tudtok rá valami megoldást, én nem jöttem rá hol lehetne ezt kikapcsolni. Régen az F1 Challenge-ben volt hasonló ott a Mimic steering kikapcsolása segített.Elõre is köszönöm a segítséget!
mégis csak jó a bukólámpa ? :p

ám drift-el hogy boldogulsz (a játékban)?

Maxtreme
Ha megnézde a belinkelt shotikat.... szted van?

Maxtreme
lo... ugye azért az világos hogy a 9600GT pár generációval újabb, ás jóval gyorsabb vga mint az x1950 (kb 8800GT szint).. Evidens h nem teljesít úgy a játék alatt az utóbbi..

A játékban van magyar nyelv?
A drift tényleg nehéz, de szerintem egész jó, csak bele kell jönni. Egy jó tanács: Ha eddig valaki nem jött volna rá, a verseny elején át lehet ugrani a bevezetõt (a kocsi mutogatása emberekkel körülvéve). Ehhez a hátranézés gombot kell megnyomni. Semmi logikát nem látok benne, de mûködik. Sok a kis hiba benne, meg akad bug, de azért még mindig a legjobb NFS.
mycso
A drift az mennyire megy nektek???

Én bármit kapcsolgatok ki-be (kipörgés gátló, stabilty control) az eredmény ugyan az, egy nagy fos az egész...

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

The Protector
Hát nekem a mai napig a nagy kedvenc a Most Wanted(ha az új generációra gondolok).A CArbon csalódás volt nekem.Annyita az nem tettszett.Elkezdtem gondolkodni h milyen jó lenne egy olyan amiben rendes versenypályákon lehet nyomatni.Aztán jött a Pro Street:jó volt de nekem dögünalmas és a zenék borzalmasak.Vártam az Undercovert mert újra zsaruk meg üldözés.Gondoltam ez faja lett.Hát akkora szar lett h csak na.....Ezek után meg már nem várok semmit sem az nfs sorozattól.Vhogy ha javulni is akarnak ami ezesetben vmelyest sikerül is akkor vmi olyan dologgal basszák el az összképet ami a legrosszabb(szaggatás,fagyás)
Nem elég h mostanában csak szart csinálnak még szerencsétlenek is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nordschleife -i Bugatti Veyron futamhoz én vagyok béna így hajnal fele, vagy valaki tudott ott elsõ lenni ? Hardba eszméletlen mi megy ott, kipróbáltam izibe, de az se sokkal jobb...

Hopp most jó lesz! 😛
Az én édesem:

Életemben nem toltam még végig egy NFS-et se de ez lesz az elsõ amivel kivételt teszek! Nekem nagyon tetszik, jobb mint az a szar Undercover!
Joystick-al érdemes nyomni billentyûvel nem kell szarakodni! 😛

Itt az én kis édesem:

Csabesz6
na kezdem belõni szép lassan az irányítást..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Na ez az, akinek nem tetszik ez, annak ott az Rfactor, azonkívül is van egy rakás szimulátor amivel lehet játszani.

Habár az utóbbi NFS -ekel nekem az igazi problémám az, hogy az Underground óta nagyon megcsapolták a tuning lehetõségeket. Én pl. nagyon nem szeretem a telematricázott autókat, és azonkívül nem nagyon van más. Spoilerekbõl nincs sok választék, lökhárítókból se, légbeömlõkbõl se... Hiányoznak a lámpa átalakítások, mondjuk a neon nem feltétlenül hiányzik habár a Halálos Iramban nem néz ki rosszul egyik verdán se. De aki kitolta az Undergroundot sorozatot, megnézte a Halálos Iram összes részét, az tudja hogy mirõl beszélek. 😊

Oké elismerem, azokkal is el lehet lenni, én is élvezettel toltam végig mindet (kivéve Undercover, abból már 10 perc is kínzás volt) én csak azokra vagyok most ki akik full szimulátort vártak, vagy már fogalmam sincs mire megy a rinyálás 😄 Pálya autósnak meg pálya autós igen, ettõl nem a megjelenés után kéne lehidalni 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

<#worship>

Azért a rendõrségi üldözéssel telített autósjátékok szerintem qrwa jók. Nem mondanám hogy szar. Bejön ez is, de valahogy a World Onlinet jobban várom... Elvileg Carbon feeling lesz, és ha rendõrségi üldözés, nálam a Carbon viszi a pálmát... Azért egy jó sztorira alapozott game nem rossz, az Undercover sztorija is qrwa jó volt, és ha nem baszták volna el az irányítást, egy qrwa jó game lett volna... A helyel ahol játszódik, se volt gondom...

VRSDM
a tdu arcade 😄

u dont have to listen anybody else but me

Ez qrva jó amúgy hogy a topic (és általában az összes többi autós topicban) az emberek 90%-a nyomatja hogy hát ez így most kicsit árkád, meg ííí de valótlan ez + az. Megnézném hogy közülük hányan tolják rFactort vagy GTR-t rendszeresen. Ha ez mind tükrözné a valóságot, a magyarok már rég aláznák az összes létezõ szimulátor bajnokságot 😊 Tény és való hogy igencsak elkéne már 1 korszerû grafikájú sim a piacon, de erre asszem még várhatunk.
Ez meg bizony egy rendkívül jó irányítással bíró hibrid stílusú játék. Segítségek nélkül kormánnyal majdnem hibátlan, nem lehet csak úgy ész nélkül menni és gyönyörû a belsõ nézet. Barátnõmmel ma 10 órát toltuk felváltva, így a nehézségi fokok 2 végletét is megtapasztaltam a játéknak, valóban be lehet állítani a leginkább kezdõ játékosoknak is, de még azt mondom inkább ezzel tanuljanak autós game-zni mint a sok nitrófullasztós illegálmániás foshon.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nem is nézem mert annyira szar... Egyik F1 buzi haverom szokott nekem mesélni róla, de muszáj mindig szóljak neki hogy hagyja abba annyira nem érdekel...

#4973: Arcade irányításban, és minden egyéb szempontból, pl. az Undercover...
Hasonlitsd hozzá a Pro Streetet, szerintem jóval nehezebb egy Undercovernál, meg a fizikája se szar, habár nem is 100 % -os... Arcade és a Szimulátor között szerintem jó lenne ha létrehoznának valami új besorolási mûfajt, mert van ami nem sorolható se ennek, se annak... Úgy tudom hogy a TDU se Arcade, pedig pl. egy Pro Streetnél mérföldekkel könnyebb game...

tonyr
csak nálam van az hogy ha versenynek vége akkor minden belassul, még a menü is szaggat, pedig jol megy a game fullon...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Zan
Én amondó vagyok,hogy az NFS-tõl már ez is teljesítmény,hogy végre valósághûbb lett a játék!Azért nem mondanán full arcade-nak ezt a játékot,inkább egy ilyen átmenet az arcade és a szimulátorok között!Ezt pedig csak pontozni tudom,mert így,ahogyan mondtátáok,Pistikének talán így lesz egy csöpp kis fogalma arról,hogy mégis miért ne száguldozzon majd annyira nyugodt szívvel anyucika verdájával majd ha föl nõl a dologhoz,gondolván,hogy jajj ez mennyire egyszerû,mint a videójátékokban...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Már akinél elindul a mini image...
Nálam mindig megtalálja a daemon toolst("ütközés emulátorszoftverrel"), bármilyen YASU-val próbálom is takargatni.

Zan
<#worship>

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Murder3
a pro street nem arcade akkor mi?
szimulátor?
lol ez kb 1 grid copy de szimulátornak készült, a gridse szimulátor.
Toca Race Drive 3 pl az szimulátor.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pxxl
LOL ugye ezt nem gondoltad komolyan 😄 vagy kb nulla a tudásod F1 terén.

All hail the double x!

Shep
Key-pad 8-4-6

Zan
Sziasztok!

2 kérdésem lenne:

1.Miért vannak elmosódva a feliratok az autón,még akkor is,ha fullon van minden grafikai beállítás 1680*1050 ben?

2.Hogyan kell kinézni az oldal-ablakokon,már ha lehet?Mert ugyebár minden elõzetesben láttam,hogy oldalra lehet nézni,vagy ez csak a videóban ment így?(gondolom amugy igen,mert semmi ilyen dolgot nem találtam a controlsban...!)

Forma 1 ugyanolyan minden éveben, mégis sokan nézik...

Azért kommenteltem, mert pl. visszalehet olvasni és máris rájössz.