11230
-
#6276 Nincs húzva a VGA? -
barmi #6275 -
#6274 Tegnap feltettem egy kérdést,de csak egymás fikázása ment és nem jutott idő a játékkal kapcsolatos kérdésekre-.- Szóval megint felteszem a kérdésem. Nyertem egy Audi R8 LMS-t,de nem találom az autó listában. Szóval a nyeremény autókat merre lehet megtalálni? -
#6273 huhuuuu, rábeszéltél egy kis játékra:D, megyek és tolom a "kis" Shelby-m nek -
barmi #6272 Igen, fullos lett szeréntem is :O Úgy gyorsul mit egy vadállat :)
és kimondottan jól irányítható ahoz képest hogy hátsókerekes!
-
#6271 áá látom használtad az átépítést, én is ennél használtam,és elég durva lett,szép -
barmi #6270 vga driver szeréntem. Ha a legfrissebb van fent akkor passz. -
gabi81 #6269 ez mitől lehet?
-
#6268 Tudom, nem ezért raktad be, de itt látszik igazán, hogy az NFS azért NFS marad. És nem a jó értelembe véve. Utolsó kanyarra gondolok, amikor már nem lökdösik a kocsit hátulról. A LAMBÓ MIÓTA HÁTSÓ KERÉK KORMÁNYZÁSÚ? Mert az első két kerék "íven" marad, a kocsi fara pedig kanyarodik. És sajnos, ez minden kocsinál így van ebben a játékban.
Ennyit arról, hogy ez szimulátor. LOL. Hozzáteszem, ettől függetlenül élvezetes a játék, a "fizika" (hát, azt nem mondom, hogy nem pocsék, de azért) élvezhető... -
#6267 Hát az 55-75 után a 25 elhiszem, h zavaró kissé. De nekem pl. folyton csak 25-30 körül van, úgyh én meg ezt egyenletesenek látom, még ha nem is sok fps, és játszható is. -
barmi #6266 Én is építettem egy "seggtúrót" :DDD Íme ::
Harmadik kép
Épp túrom a segget :O Negyedik kép
Ennyi volt :D Ötödik kép
Shelby GT500 Front. Hatodik kép
-
gabi81 #6265 Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni.
Akárhogy állítom be a grafikát mindig szétesik, villódzik a kép. Csak ebben az egy játékban csinálja úgyhogy memóriahiba nem lehet, a kártya 4850-512. Légyszi segítsen valaki. -
tmisi #6264 De mint mondta ÉRZŐDIK, tehát tökmind1 mit látsz, attól érzed. :) -
mo rémálma #6263 akkor lehet velem van a probléma nem? :DD lehet a 25 olyan gyors h nemtom felfogni :P -
#6262 Mingyá jön valaki, aki megmondja, hogy a 25fps má bőven folyamatos mozgás, és semmi különbség közte, meg a 60fps között :DDDDD -
mo rémálma #6261 Nekem tulajdonképpen bejön a game, nem gondolom, hogy lenne értelme a gridhez hasonlítanom. Mind a kettőnek megvannak a pozitív és negatív tulajdonságai. Sorolhatnánk reggelig de nem akarok újabb vitát gerjeszteni:D Fura módon én bill.-el tolom és probléma mentesen eljutottam a 22. szintig (rutinos beállítások mellet) a drift persze egy külön téma . A grafról annyit, hogy nekem 2,7 x2es amd-m 2giga ramom és 4870 1gb-os kártyám van, ha nincs elöttem senki, max 1-2 autó akkor 55-75 fps-el szalad de ha elém tornyosul a mezőny akkor leesik 25-re is és ez zavaróan lassúnak érződik. -
Joybull #6260 Már azt hittem hogy ennyire elszoktam az nfs-től, mert nekem se sikerült mégy egy rendes drift. Csak rángatom az egyik palánktól a másikig -
#6259 PHYSX SUPPORT GECI :DDD -
#6258 úgy értem,hogy nyomom a gázt berakom egyesbe és nem indul! -
#6257 Srácok megy valakinek a drift? Mert tegnap vagy két órát szenvedtem az első drift pályán, de egyszerűen nem jövök rá, hogy kell... A többi játékban már egész jól ment, de itt 300 pontot nem tudok összehozni... -
USAMEN POWER #6256 Mellékesen a lista: Shelby GT500, Ford Gt, Challenger Concept, Camaro SS
Még lesz egy Mc Laren a negyedik szint kedvéért... -
USAMEN POWER #6255 Challenger persze hogy odabasz. :)
-
USAMEN POWER #6254 Megcsináltam faszán az egyik oldalt, de nagyon felbaszott a dolog hogy nem lehet áttükrözni...
Mind1, így marad...
-
___
#6251: LOoOL -
#6252 Ez lol baszki -
#6251 Na kezdek belejönni, kell egy lapos kocsi, meg nyomni kell a gázt :) Tuti siker.
-
#6250 az új drágaszág
-
zoluss #6249 Már beleéltem magam, hogy milyen jó ez az NFS, de valamivel mindig felbassza az agyam. Most éppen a Carrera GT meghívásos verseny. A kocsi pattog, mint egy kibaszott bakkecske, az AI meg oda van ragasztva az úthoz, és a változatosság kedvéért általában az első kanyarban fellök a gecibe. Tesztelte ezt a szart valaki??? Az egyik legjobb autós játék lenne, de egyszerűen nincs kész. Az autók beállítása fos, szerintem emiatt tökéletlen az FFB is. Millió apró hiba bassza szét ezt a jó kis játékot. -
#6247 -
Coronita21 #6243 :D -
Coronita21 #6241 Race Driver GRID
Race Driver GRID
Race Driver GRID
Race Driver GRID
Race Driver GRID -
skribblez9 #6239 Akinek kifagy a game vagy egyéb dolgok annak lehet jó ez a megoldás:
KLIKK -
Richardix #6238 naigen a tesztkörök kellenének. kiválasztasz egy pályát, egy kocsit és addig gyakorolsz amíg akarsz. Ez még a Gridbe is bennevan pedig az távol áll egy szimulátortól (Remélem az itt lassan tabuszóvá váló játéknév megemlítése nem fog egy újab verbális fórumháborút kirobbantani, ha mégis akkor meg c'est la vie :) -
CamelX #6237 Ja meg 1 nagy negatívum, hogy az is jöjjön tőlem, hogy nem lehet tesztelni a beállításokat. Az oké, hogy lehet vinni 0 ellenfeles gyors versenyre, de ott meg a végén megadja még a győzelmi pénzt is érte :D -
#6236 Pedig mind a kettő van benne, mondjuk a nitrót sikerült ésszerű módon alkalmazni, már mit hogy nincs a rakéta efekt, meg lángnyelvek. :) -
Richardix #6235 van nitró, de már nem olyan stílusban mint annakelötte, nem az a "lángolókipufogoló-instantülésbebelenyomó" stílus, apró sebesség gyorsulás mindössze. Kocsifejlesztgetés is van, és ez az amit télelg kihagyhattak volna, mert nagyon nem passzol a körpályásversenyzős stílushoz... c'est la vie -
CamelX #6234 Van benn mind2, de nem mindegyik autóban, és nem olyan über berobbanás mint a többiben. Nálam pl. alacsonyabb osztályú autónál csak rontott a nitro, mert a fordulatszámot úgy felrúgta, hogy visszaesett a nyomatékom. Éreztem ha igazi autóban ültem volna, már rég kifüstölt volna minden ami létezik a motorban :D A tuning rész sem olyan gagyi mint a többi részben. Alkatrészeket tudsz venni, pl. szélesebb abroncs, jobb váltómű, nagyobb teljesítményű motor, na meg az aerodinamikai részek. És persze minél komolyabb cuccos van benn, annál több mindent tudsz rajt állítani. Tulajdonképpen minden olyat ami 1 profi szimulátorban elengedhetetlen. -
#6233 De van sajnos :/ Ne a Tuning menüben keresd, hanem, ami eggyel felette van, nem jut eszembe a fordítás. -
High end PC #6232 Turbó meg Nitró nincs a játékban?
Nem lehet tuningolni, csak a váltóáttétellel meg ilyenekkel szöszölni? Mert ha nem, megvalósult az álmom :D -
#6231 húúú gyerekek hazajövök oszt 280 hsz, hát mi volt itt ma. :)
Azt látom hogy délutánra a shift pártiak voltak többségben, de azért engedtessék meg hogy az ellentábor is véleményt nyilvánítson, persze kulturált formában.
Én megvettem a játékot és bizony bosszant hogy nem azt kaptam (12 ezerért) amit ígértek. Csak hogy párat megemlítek: realitás, szimulátoros jelleg, azt mondták hogy szinte érezni fogom a benzingőzt olyan valós lesz.
Nos én ezeket nem érzem hogy úgy sültek volna el ahogy a reklám kampány során sejteni véltem, és bizony nem az első eset hogy az EA átver.
Nyílászárók forgalmazással foglalkozom már 10 éve, és ha az újságban azt hirdetem hogy három réteg ragasztott toldásmentes borovi fenyőt kap, öt rétegül lazúr felületkezeléssel 1,1-s argon gázas üvegezéssel és résszellőzős vasalattal, akkor leszállításkor nem egy Praktikeres műanyag ablakot viszek.
A shift egy jó játék, szórakoztató, látványos és az előző részekhez képest jelenős fejődét mutat, látszik hogy sokat dolgoztak vele, csak hogy egy nagyon fontos rész elrontottak, mégpedig az irányítást de szerintem ezt EA-nál is érezték és részben ennek köszönhető hogy a megjelenés előtt nem kaptunk demót.
EA három szálon visz tovább az NFS szériát és ez lett volna az idézem "kőkemény szimulátoros rész".
Engem nem érdekelnek az elődök, nem törődök az UG1, UG2, MW, Carbon részekkel, nem vágyom ezek hangulatára, hiszen meg is mondták hogy ez nem az lesz, viszont az sem lett amit ígértek és én ezért egy kicsit becsapva érzem magamat.