Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
http://f1game.hu
SZIMULÁTOR:elõször is attól még nem szimulátor egy játék hogy nehezen irányiható(realisztikusan)ez kb csak a jégegy csúcsa....
gumikopás...full hiteles pályák....realisztikus irányitás...benzifogyás...alkatrészenkénti fizika...alkatrészek testreszabhatósága...rengetek periféria támogatás(tracir.stb)...testreszabható vezérlés(gombkiosztás..egyes játékokban kb 5-6 oldalnyi menüt foglal el)..meg rengeteg dolog...
ÉS ez mind kell hogy sim legyen egy játék...
ARCADE: egyszerûsitett irányitás akár bill használatával is végigvihetjük(attól még ki lehet kapcsolni segitségeket és reálisabb lesz az irányitás)...story mód....box teljes hiány(kiállás, kerékcsere) autók csak disznek törnek motorikusan nem befolyásoló tényezõ)....és minden más NEM ami a simulátorra jelemzõ
mindenki eldöntheti mi is az nfs...amugy szerintem jó az irányithatósága nehéz is nyernem(manuális H váltó, kuplung,g25 segítségek fulloff)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ez igen!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem windows 7 64 bit és a legelején a beálításoknál ki fagy fehér képernyõ vanamikor vissza jön utána megin ki fagy mi lehet a gond?
te tényleg egy 2006os videokártyától várod el, hogy egy mai játékot élvezhetõen elfuttasson? nem vagy te kicsit naiv?
illetve, aki azt egy 9600GT-hez hasonlítja, arra nem is a naiv a jó szó ... inkább valami egészen más 😊))
Forza.
Szerintem eddigi legjobb NFS-el van dolgunk. Én a PS-ig szénné gyaláztam az összeset, rendkívül primitívnek tartom az Undergroundtól a Carbonig az összeset. A PS-nél már érzékelhetõ volt valamennyi fejlõdés, de marha unalmassá vált néhány verseny alatt. A Shiftnél pedig egyértelmûen látszik, hogy tényleg megújították az egész koncepciót és szerintem sikeresen.
#4999: pró mód hárd fokozatt, csak automata kuplung help.. elsõ kanyarba 8.ból 3. vagyok mindig.. nem vágok a pályán, csak soha nem azon az íven megyek amit bejelöl.. 😄
Nevetséges, ami itt megy. Semmi se jó, a társaság háromnegyede ráadásul simán ellopta magának a játékot és aztán jön ide sírni, hogy fúdeszarlett ez a - neki - ingyenjáték. Mi van??? Akinek nem tetszik, az ne játsszon vele, elõ az ándergrándot és lehet azzal csattogni, nyálkás vigyorral elõzni a tré ellenfeleket, és érezni, hogy te vagy a best... Itt meg Pro fokozaton a legtöbben labdába nem rúgnak, elsõre nem nyer versenyeket a hülyegyerek és már ki van akadva... 😄 Az meg különösen komoly, hogy konkrét arcok mintegy hittérítõként napi többszöri rendszerességgel szállnak be a topicba fikázni a játékot, mintha egyszeri vélemény nyilvánítás már nem is lenne elég, nem, õk x idõközönként beírják, hogy ezért szar meg azért szar. Oké, írd be egyszer, kit érdekel. De naponta háromszor-négyszer? Az ilyen az kajak fogyatékos? Szánalom, amit itt levágnak egyesek, szánalom.
ám drift-el hogy boldogulsz (a játékban)?
Én bármit kapcsolgatok ki-be (kipörgés gátló, stabilty control) az eredmény ugyan az, egy nagy fos az egész...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Nem elég h mostanában csak szart csinálnak még szerencsétlenek is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az én édesem:

Joystick-al érdemes nyomni billentyûvel nem kell szarakodni! 😛
Itt az én kis édesem:
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez meg bizony egy rendkívül jó irányítással bíró hibrid stílusú játék. Segítségek nélkül kormánnyal majdnem hibátlan, nem lehet csak úgy ész nélkül menni és gyönyörû a belsõ nézet. Barátnõmmel ma 10 órát toltuk felváltva, így a nehézségi fokok 2 végletét is megtapasztaltam a játéknak, valóban be lehet állítani a leginkább kezdõ játékosoknak is, de még azt mondom inkább ezzel tanuljanak autós game-zni mint a sok nitrófullasztós illegálmániás foshon.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
#4973: Arcade irányításban, és minden egyéb szempontból, pl. az Undercover...
Hasonlitsd hozzá a Pro Streetet, szerintem jóval nehezebb egy Undercovernál, meg a fizikája se szar, habár nem is 100 % -os... Arcade és a Szimulátor között szerintem jó lenne ha létrehoznának valami új besorolási mûfajt, mert van ami nem sorolható se ennek, se annak... Úgy tudom hogy a TDU se Arcade, pedig pl. egy Pro Streetnél mérföldekkel könnyebb game...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Nálam mindig megtalálja a daemon toolst("ütközés emulátorszoftverrel"), bármilyen YASU-val próbálom is takargatni.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
szimulátor?
lol ez kb 1 grid copy de szimulátornak készült, a gridse szimulátor.
Toca Race Drive 3 pl az szimulátor.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
2 kérdésem lenne:
1.Miért vannak elmosódva a feliratok az autón,még akkor is,ha fullon van minden grafikai beállítás 1680*1050 ben?
2.Hogyan kell kinézni az oldal-ablakokon,már ha lehet?Mert ugyebár minden elõzetesben láttam,hogy oldalra lehet nézni,vagy ez csak a videóban ment így?(gondolom amugy igen,mert semmi ilyen dolgot nem találtam a controlsban...!)