11230
  • darki81
    Igen! Mi TS3-on szoktunk összegyülni (beszélgetőprogram)! Ott megtudjuk beszélni milyen felylesztéseket tegyünk a kocsira, meg mit állitsunk a tuningban, és leszoktuk tesztelni a köridőt, meg persze versenyzünk. Eggig 4-en vagyunk aktívak akik játszunk, de örülnénk még 2-3 versenyzőnek! Ha szeretnél játszani, írj!
  • gagyenkov
    Szevasztok! Én is megvettem ezt a gamét, mentem már online ban is de nem találkoztam Magyarokkal! Itt is úgy megbeszélitek, hogy mikor tali és nyomás?
  • darki81
  • darki81
  • samsung123
    Hárman..Darkival, Gusztival és jómagam, természetesen utolsó helyről indulva(asszem ez lett nekem a végeredményem is)

Atis elöttem, egy jó kis Aston-nal

Ökörködés Darkival...(sajna ez a BMW nagyon hulladék)

És végül a legjobb 14-es autó! (köridő se rossz szerintem a silverston gp-n)
  • samsung123
    mi Darkival benne vagyunk a tört játékban, csak mostanában a tungle nem működött normálisan(ezért ea-n keresztül eredetivel toltuk), de ez egy hete volt. ha szeretnél jönni dobj pm-et darki81-nek
  • oppenheimer
    még elgondolkozom rajta. ha találok 2000-ért akkro biztos.
  • Szabi1991
    sokáig 2ezer ft volt a játék, most 4ezer körül van, de ha keresel még találsz sztem olyan helyet ahol még 2ezerért megkapod, ha kicsit is érdekel a játék megéri megvenni szerintem.
  • oppenheimer
    Shift 1.2-re patchelt tört verziójával (moddolatlan) játszanék multit. Hamachin vagy akármint keresztül! beszéljük meg itt vagy pm-ben.
  • batihu
    Kormányok
  • Guszti1980hun
    hello!megvan a kormány és ige igen durva!!!!_P(g 27)lenne....ha tudnám hogy kell rá állitani a MANUÁLIS VÁLTÓT MEG MiNDENT SZABÁLYOZNI RAJTA...
    force feed back erőt meg az effektek ereját s pl...ha valaki tudja hogy ezeket hol kell álitani annak megköszönném a segitséget!!!!elöre is!üdv!G
  • Guszti1980hun
    sziasztok!lenne valakinek esetleg arra ötlete hogy mitől szakad meg a kapcsolat a shiftel amikor játszok online nagyon sürün az ea national-al???(szinte minden vereny közben... vagy épp amikor már elindult...)rettentő bosszanto és nem tudom hogy mi okozza....:(ha valaki tud kérem segitsen!!!!elöre is köszönöm!!
  • Guszti1980hun
    köszi akkor még val szeg nem jött....irtam valakinek priv-et és kértem hogy jeleze ha elolvasta....akkor lehet hogy azt jelezte?...de az kékkel volt irva oda ahova te mondod!de azért nagyon köszi!!
  • Szabi1991
    itt a beíró rész alatt is kiírja pirossal :)
  • Guszti1980hun
    hello!hogy tudom megnézni ha priv üzenet jött????totál amatőrként kezelem még itt a helyzetet....:(köszi ha valaki ir!
  • Jana32
    Tudnál akkor segíteni mert nagyon ki szeretném már próbálni ezt a modot!!:P
  • darki81
    Ha drága volt a kormány, akkor biztosan jó is, meg amugy is jónak kell lennie.

Eddig 2-en vagyunk, akik normálisan játszunk privátban, de most fog jönni még 1 ember, meg jönnél te, így már 4-en meg is lennénk, ami teljesen jó! Ha szeretnél játszani, akkor irj egy privát üzenetet, és leírom válaszban hogy hogyan tudjuk összehozni, (természetesen eredeti a játék), csak mi közben dumálunk mikrofonon egymással, szóval mikrofon az szükséges lenne, és majd megirom a többit ha érdekell.
  • Guszti1980hun
    hello mindenkinek!még uj vagyok itt!tegnapelött regeltem ide!olyan kérdésem lenne hogy milyen véleménnyel vagytok a logitech g 27 kormányról???milyen vele shiftet irányitani pl??az enyém kedden érkezik!reméllem csak pozitivumokat hallok majd róla mert rettenetes drága volt...:(pár normális verenyt mennék innét emberkékkel ha lehet!persze nem kilökösdit..azt utállom...szólljon ha valakit érdekel!üdv m kinek!
  • Skynet
    Oksa köszi már megtaláltam,a kormányproblémát megoldotta faján az overhaui mod, mellérakva a realmod 2.0-t pedig az irányítás is jó lett.:)
    Overhau-ban irreálisan betapadt a gép,így már jobb.
  • samsung123
    Jana32:irok holnap részletesen!

Skynet: van teljesen újrairt FFB!Sőt még "sim" mod is, kormányszög mod..stb. nagyon sokmindent kijavítottak a modderek. Owerhaul mod a neve.
  • Skynet
    Hahó,újra elővettem ezt a gámát,rákötöttem a gépre a Driving Dorce GT-t,és eléggé pofánvágott hogy botrányosan szarul kezeli.
    A havernál MOMO kormánnyal szenvedtünk vele,reméltem hogy majd a GT-t jobban kezeli de csalódnom kellett.
    2. patch telepítve.
    Bármit állítgatok egy vicc az egész force feedback. Ha az autó csúszík valamelyik irányba a kormány magától ellenkormányoz,iszonyatosan zavaró és életszerűtlen,ebből rendszerint ilyen csónakázós imbolygás következik.
    Persze ha legyengítem a FFB-et akkor nem annyira zavaró a hatás,de mégis egy GTR után szabályosan gagyi a játékban a force feedback,abszolút nem érezhető vele hogy mit csinál az autó,és ez az automatikus "ellenkormányzás" iszonyatosan megtévesztő.
    Keresgéltem a neten,találtam pár fájlt amiben 4-500 fokos fordulattal valamelyest orvosolták,de ekkora kormányfordulat totálisan felesleges egy versenygépnél.

Van valami értelmes megoldás/konfigfájl a gagyi ffb hatás orvosolására?
    Köszi!
  • Jana32
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség az Overhaul modhoz. Leszedtem az 1.3.1 verziót, de már a legelején elakadtam. Elég csak a kormányomhoz megfelelő mappát átmásolnom, vagy van még valami extra? G25-höz 720-as beállítás kell? Válaszotok előre is köszönöm.
  • darki81
    Én ugyan igy csinálltam a dolgokat. Ha van mikrofonod, akkor jöhetnél te is velünk játszani, (meg más is aki akar)! Szoktuk tesztelni a kocsikat, meg matricázni, jó hogy így személyre szabható! :) Meg mi nem ugy játszunk mint neten szokás, hogy kilögdössük egymást, meg mi nem csak a legjobb kocsival megyünk, pl. mitsubishi vagy zondaR!

Valaki talállkozott már azzal a bug-gal hogy ha van olyan auto amit a 4-es szintüekből veszel, és ráraksz matricákat, akkor egy másik kocsira is rákerülnek, meg forditva is voltmár, a 2-esből vettem autót, és ennek a matricái kerültek a 4-es lamborginire, és utánna eladtam, és a 2-es kocsi matricázása is eltünk :DXD:S Szóval, kellemesvolt :D
  • Mikeee89
    Nagyon jó játék lett, warezolva végigvittem, aztán nemrég megvettem eredetibe és most néha online tolom vagy csak net nélkül játszok. Kedvenc verdám a Murcielago.
  • samsung123
    FÜGGŐ
  • Szabi1991
    amindenit :O
  • darki81
    Jó hogy ilyen frankóra meglehet csinállni a kocsikat, de az igazi mester az ittvan
  • DIESEL DOG #10760
    No comment...
  • Szabi1991
  • samsung123
    remélem ismerős sokaknak

kb 40 fólia van rajta
  • darki81
    na még 1 kép
  • samsung123
    jó lett én már "élőbe" is láttam!
  • darki81
    kicsit kipingálltam a verdát
  • samsung123
    pont igy gondolom én is:)

amugy Owerhaul moddal(sim mod) akinek lenne kedve Shiftezni várom!
  • symbol
    Egyébként, kiváncsi leszek milyen lesz a következő Shift. Ugye a fejlesztők ugyanazok, jó lenne ha ez is az új rFactor motorból készülne majd és lenne benne eső, mert akkor könnyen kaphatnánk egy fasza szimulátort (persze modder segítséggel) csodálatosan szép grafikával és hangokkal. :)

komolyan mondom, a codi bekaphatja a f/szom, annyira felbasztak az F1-es játékukkal. Ahhoz képest ez a játék egy igazi aranybánya. remélem a következő Shift is ilyen (meg jobb) lesz, és akkor arra én is beruházok.
  • L OuiSe
    Driver probléma?
    Próbáld videókarid driverét frissíteni.
    Esetleg melegszik karid ,procid?
  • batihu
    Nem lehet, hogy hiányzik az 1.02 cr..k? Ha eredeti akkor bocs, nem tudom!
  • Smici1985
    Akkor van egy kérdésem megint. Az miért van, hogy a játék eddig simán ment akárhányszor feltelepítettem, most meg olyan mint egy lassított felvétel nem is akadozik. Sőt még a grafikát is minimumra vettem. Fel van patchelve 1.02-esre. Köszi a választ.
  • L OuiSe
    Esetleg ha a maradék két hibára talál valaki talál megoldást dobhatna egy privit.
  • L OuiSe
    Sziasztok.
    Megosztanám a játékkal szerzett tapasztalataimat veletek.
    Nagyjából 4-5 éve szimulátorozom Gtr2,Gtl,Gtr-Evo,Rbr de szeretem a dirt szériát grid-et is(kormány DFP).
    A megjelenés napján beszereztem egy példányt belőle ám eleinte
    hatalmas csalódás lett belőle.
    A játék alaphangon botrányosan rossz irányítást kamerakezelést
    kapott(szerencsére modolással utólag már minden orvosolható).
    Engem nagyon zavartak pl:
    - A kamera mozgás-elmosás túlzásba vitele.
    - Az autó fura pattogása a pályán kívül néha belül is.
    - A fékezés adagolhatatlansága.
    - A mesterséges intelligencia állandó tisztességtelen viselkedése.
    - Ütközéseknél a fura fizika.
    - Garázs kamera nem megfelelő pozíciója.
    - Irányítással kapcsolatos beállítások szarvashibái.
    - Alapból rémes autó beállítások.
    - Ati kártyákon való botrányosan rossz futás.(1.2-es patch megoldja)
    - Tier 4 től rendkívüli nehézség.
    - Túl erős gumimegcsúszás hang.

Sajnálom hogy ezeket a hibákat a fejlesztők nem orvosolták időben
    mivel így az egyik legjobb autós játék lehetett volna belőle amire mindenki szívesen emlékszik vissza,mert:
    - A grafika eltekintve az elmosástól gyönyörű.
    - A hangok fenomenálisak.
    - A játékmenet is izgalmas.(kellően hosszú is)
    - Sok autótípus.
    - Gyönyörű és technikás pályák kellő mennyiségben.

A modok amiket felrakva megszűntek a fent említett hibák és a
    játék teljes értékűvé vált:

- Cockpit camera mod (belső nézetet rakhatod ahova akarod)
    - Hd texture pack (4X-es textúra felbontás)
    - No bloom (ragyogás redukálása)
    - Overhaul mod 1.3 (írányítást,Ai-t,túlzott kameramozgást,idegesítő elmosódást orvosolja legfőképp de tartalmaz még pár kisebb javítást is)

- Természetesen 1.2 patch
    - A dlc-ket mind felraktam +21 autó.
    - Felraktam még 4 egyedi autót amik külön helyet foglalnak tehát nem a meglévőket írják felül:Audi R8 V10,Koenigsegg CCX-R
    Gallardo Lp-570,Supra Twinturbo

A játék telepítése modolással kb 50 percet igényelt amiből 30 perc a kitömörítése volt(Intel Q8400-3700mhz).

A mod-ok 90%a a nogrip-ről letölthető és leírás is található
    a telepítésük módjáról.

Amire még nem találtam megoldást:
    - A garázs kamera nézet problémát nem tudtam megoldani.
    Ugyan találtam egy mod-ot ami a kamera pozícióját megoldja de túl így túl gyorsan megy körbe vele a kamera.
    - Indításnál mindig ki kell választani a nyelvet.

Így a játék kb a gtr-evolution szintjére emelkedett.