11230
-
Petya306 #10747 Köszi,már sikerült a művelet... -
Szabi1991 #10746 kéne legyen :) -
#10745 Hellosztok!
Nem sűrűn játszok a játékkal, így lenne egy olyan kérdésem, hogy a Seat leon Cupra-nak van-e olyan body kitje, megfelel a Seat Leon Supercopa-s autónak.
Azért nem nézem meg a játékban mert most nincs felrakva a gépre. Bocs a hülye kérdésért. -
#10744 Megcsinálltam 10.00-esnek az 1967-es járgányt Megy mint a gyorsvonat XD -
#10743 ha a küldetéseket szeretnéd, akkor pl ha 1-es küldetéseket szeretnéd, akkor az 1-esből vásárolj kocsit!
Ha a neten akarsz játszani, akkor pl ha 6.00-os besorolásu a verseny, akkor csak olyan kocsival mehetsz, ami 6.00-os maximum, mert ha nincs olyan, akkor más kocsival tudsz menni csak! -
Petya306 #10742 Cső srácok! Lenne egy gondom még pedig az,hogy az épített autók versenyében nem tudok indulni,hiába veszek olyan autót,hiába teszek rá minden fejlesztést akkor sem enged,azt írja ki,hogy nincs a birtokodban megfelelő autó vagy valami ilyesmit. Mi lehet a gond? Előre is köszi a választ. -
#10741 talán uj driver kéne, szerintem! Minimum amivel régen ment..
Vagy ha nem eredeti, akkor szedj másik crecket :D -
dani40 #10740 hello!! az lenne a problémám hogy miután felrakom a játékot és elkezdi a betöltést hirtelen bevillan a kép és utána semmi sincs se hiba üzenet semmi a gépem simán birja a játékot mert régebben már kijátszottam csak most nem tudom mi a baja !!!! valaki segítsen -
#10739 Megvan... F, de nem gond a C is jó próbálkozás... -
#10738 c as in camera -
#10737 Próbáltam, de ott csak a gamepadra írja(de nincs is csatlakoztatva gamepad), billentyűzetre meg nem tudom átváltani... Mi az alapbeállítás a kameraváltásra? -
Petya306 #10736 Nézd meg a billentyű/vezérlő kiosztást... -
#10735 És hogy lehet változtatni? -
#10734 nem -
#10733 Csak belülnézetből lehet játszani??? -
#10732 köszi, csak pont azt nemengedi leszedni, és minden mást igen :D
Megnézem még 2 creck oldalon, hátha letom szerdni -
Szabi1991 #10731 No-DVD/Fixed Image-t használj inkább :)
(minden eredeti játékomat így használom, az eredeti DVD még a gépembe se volt :D) -
#10730 Hello!
Tegnap megvettem a játékot, és szeretnék magyarokkal versengeni
Aki szeretne jönni, az irjon privátba! thx
Ja és még egy olyan kérdésem lenne, hogy megcreckelhetem e a játékot, hogy nekérje a cd-t? -
Petya306 #10729 Már megoldódott a gond... :) -
Petya306 #10728 Cső srácok! Lenne egy kis gondom a dlc-s autók áraival ugyan is a játékon belül nincs áruk csak annyi van ott,hogy 0$ és így nem lehet megvenni egyiket sem. Hogyan lehetne ezt megoldani? Előre is köszi a választ. -
Volvo Truck #10727 Sziasztok!
Hátha lenne valakinek valamilyen ötlete gondoltam leírom problémámat.
A játék csak win 95 kompatibilitásban indul el nem tudom miért különben csak fekete képet ad és el se indul a játék.Tehát ha belépek a játékba minimum grafikán is szaggat de nem tudom miért
Gépem: AMD Athlon x2 6000+ , nVidia gforce 9800GT 1GB GDDR3, 2GB ram -
#10726 Sim mod
van rajta kivül vagy 2 db ami szintén sim mod(sharp és a GT mod), de nekem az overhaul jött be! ha valkit érdekel neten(eredetivel) vagy tört verzióval(tunagle) és owerhaul moddal gurulhatunk, akinek van kedve) -
#10725 Ez engem is érdekelne. -
fekinho #10724 és ilyenkor mi a teendö?...mit léphetek..mit kell csinálni? -
#10723 Overhaul mod a neve..szerintem ez a legjobb sim mod -
fekinho #10722 sziasztok..feltelepitem a játékot..elinditom..elindul a kép..alul töltödik..és aztán elfeketedik minden...és nem történik semmi!..mi a baj?mit csináljak? -
SHIFT1 #10721 ja az óta gép előtt kockulsz akkor 50 év környékén jársz? -
#10720 + igen itt vagyok ha foltunt volna a regem akkor keszult amikor meg ovodaba jartal kisfiam:) -
#10719 Na ezt fogalmazd at kisfiam... -
SHIFT1 #10718 jaccek még mindig itt van nem ástad még el magad te répahuszár? :D -
#10717 hat egy ilyen jo lenne:D -
#10716 igy jar aki fullba nyomja a kretent:D -
#10715 tud valaki valamilyen egyszerű, komplett kész HC sim módot? :) Csak ki szeretném próbálni milyen úgy. :) előre is köszi minden linket, infot, visszaolvasni sajnos nem sok időm van. :) -
#10714 Először nézz utána a dolgoknak, ha mégsem találod a választ, csak akkor kérdezz! Ne légy! -
SHIFT1 #10713 nem akarok haragba lenni senkivel és többet nem is nagyon fogok ide írni amilyen segítőkésszek vagytok :D -
#10712 -
#10711 -
SHIFT1 #10710 ja közbe rá kelett jönnöm hogy az én monitorom a full dh-hoz kevés lenne... -
SHIFT1 #10709 ki hol mikor? :D
-
#10708 Eddig még fullhdról beszéltél. :D