11230
  • ManoNegra
    Múltkor darki81 mondta, hogy vasárnap fent lesztek, csak elég problémás napom volt, de ha lehet legközelebb csatlakozom én is. Ennek a teamspeak-nak utána kell olvasnom hogy működik. Normál ea szerveren nem szoktatok fent lenni?
  • ManoNegra
    Én is tegnap próbáltam ki online először, hasonló volt az élményem nekem is :-) Két futamot nyertem kb húszból, azok is márkaversenyek voltak. Az elején vegyes versenyen, négyen indultunk, kettő az első körbe fél kört vert rám, pedig nyomtam ahogy tudtam, a harmadik meg rám vadászott Ettől függetlenül ki lehetett fogni pár tisztességesebb tagot, de szinte mindegyik lökdösődött.
  • Szabi1991
    én Szabi13 vagyok :D
    Rendben majd megprobállak megkeresni benneteket.Én álltalában esténként szoktam fent lenni,addid az alapokat szoktam nyomni gyüjtem a pénzt meg a medálokat,hátha sikerül összejönnünk.Márcsak az a kérdéés megismerlek e benneteket,én evvel a névvel szoktam fet lenni.
  • samsung123
    Csatlakozz hozzánk!!!
    már vagyunk egy páran, kormánnyal és privátba nyomjuk, ütközésmentesen, előre megbeszélt szisztémával stb...! TS sever van ki is van rakva fejlécben. Nem rosz a játék multia,sőt csak a vesenyzőket kell megválogatni. Az tény hogy sok a csaló is, de a kocsik se balanszoltak, de mivel előre megtudjuk beszélni mi, hogy legyen ezért igen élvezetes tud lenni!
    Ne vegye el a kedved a mulit (zuzok mint az állat) a játéktól..válsz minket
    Na fiuk megvan a véleményema shift onlin játékrol.Kétnapja játszom vele de ez katasztrófa.Előszőr is az autók nemtörnek ezáltal mindenki megy mint a bolond neki a másiknak,Majdnem mindenhol csak széria autóval lehet menni,ez még nem is lenne gond,de az már baj hogy egy ford cosvortal veri a mezönyt mint állat az audikat meg a többi kocsit.Még egy versenyt se tudtam nyerni,de még a dobogo is messze volt.Csináltam pár jol feltuningolt autót is /lamb,vipert,maserati stb de ezek is csak kifuto fiuk a mezönyben,otthagynak mint eb a szaharát gyengébnek vélt kocsikkal.Pedig nem most kezdtem a griddel nyomom nap mint nap de ott ha egyformák a kocsik csak az megy jobban aki jobban vezet.Ott is vannak csalok de kilehet őket zárni,itt meg nem,ugyhogy nagy csalás az egész,normálisan nemlehet játszani.magyarokkal meg nemtalálkoztam mát két napja,sajnos itt nemlehet látni mijen nemzetiséget takar a név nem ugy mint a gridben,úgyhogy az a véleményem hogy elmarad a várakozástol,szerintem.
  • samsung123
    a cracktől többször állt le shift exe hibázval..de nekem moddal is aránylag stabil volt+crakk.
  • ManoNegra
    Azóta egyszer már újratelepítettem a játékot mert állandóan kifagyott. Eredetivel stabilabb lenne a mod? Igazából a kód esetleges letiltása miatt kérdeztem.
  • samsung123
    szerintem elég az online profilba beirni akódot..de telepitésnél ha kért kódot(nem emlékszem) és oda Warez ment akkor újra érdemes rakni.

de egy próbát megér újrakás nélkül is, elveszni a kódod nem fog vagy letiltódni. de a gondolom nem szivesen csomagolnád ujra ki a játékot azért kérdezed
  • ManoNegra
    Megvettem a játékot, ha akaron tolni neten, mehet a crackelt játék és csak beírom az online profilba a kódot, vagy rakjam újra a játékot?
  • darki81
    Az autóbesorolást
    4.00 - 6.00 - 10.00 - 14.00 és korlátlan
  • Szabi1991
    jól hangzik

"10-esnek a mitsubishi" ez mit jelent ? :D
  • darki81
    2-en, plusz még vannak kb 3-an, csak ők nem minden nap tudnak jönni játszani. A segitségek persze kivannak kapcsolva, és kormánnyal játszunk, és ügyelünk arra hogy a nyomvonalon haladjunk, meg a másikat véletlenül se lökjük ki, meg ha kicsúszik valaki a mi hibánkból, természetesen megvárjuk! Továbbá mi nem csak azokkal az autokkal megyünk, ami a legjobb, pl 10-esnek a mitsubishi...

Játék közben ts3-an beszélünk, (az egy beszélgető program, amihez szükséges a mikrofon!) Jó hangulat, sok csevegés, és mégtöbb versengés

Ha szeretnél jönni, akkor írj!
  • Szabi1991
    hányan vagytok, DLC-kkel, segítség kikapcsolva és kormánnyal játszotok ? :)

ha igen akkor csatlakoznék hozzátok, holnap megyek megvenni a játékot újra, a régi tokom nem találom sehol, kár hogy már csak ien sárgatokos van :S
  • ManoNegra
    Én is akármennyire agresszív vagyok, a pontosságra több pontot ad :-)
  • darki81
    Szerintem játszál mod nélkül velünk! nincs is annál jobb :)
    (korrekt verseny, jó hangulat)
  • darki81
    Hát igen
    Eldöntöttük hogy kezdünk uj profilt, és megcsinálljuk agressivnek, mert ilyet még senkinél sem láttunk.

Tipp: A 8-as pályán 20 kör, kb. 7 perc, min 10.000 pont, abből 1-2ezer csak a tiszta verseny táma :D:D
  • ManoNegra
    Elég instabil lett a játék az overhaul mod után. Rendszeresen kifagy, lassabban tölt, stb.
    Másnál is jelentkezik ez?
  • samsung123
    mi furcsa a képen?

Ezúton is köszönet Darki barátunknak
  • samsung123
    nem baj azért raktam be..legalább más is látja
  • ManoNegra
    Kösz! Tegnap megcsináltam a JSGME-vel csak nem indítottam új profilt. Most már úgy tűnik működik. Visszaolvastam, de nem láttam ezt belinkelve.
  • samsung123
    1)minden holtteret kapcsolj ki azaz 0%
    2)a kormány, fék, gáz érzékenységet állisd 50%-re
    3)gyorskormány érzékenység 0%

ha ezek nem válnak be akkor:

1)marad
    2)gáz fék érzékenység 20%
    3)gyors kormány 50%

a játékban pedig, csökkentsd a hátsókereken a guminyomást és állisd a hátsókerekeken a leszorító erőt kanyarodásra..

de sajna ez a játék már nem árkád(de nem is szim)..ilyen játékokban a megfelő beállitások több időt vesznek el mint maga vezetés..sok utánaolvasás, a beállitásokról..mit hogyan mit csinál(kormányérzékenységek stb..) azután megtanulni adagolni a gázt, kanyarodást stb...xbox kontrollerrel a Forza3-mat irányitok minden segitség nélkül még néha kuplungolok is rajata) amugy minden mást kormánnyal, de gampaddal is lehet autós játékot gyönyörűen játszani!!!

remélem menni fog..ha nem az nem a program hibája
  • samsung123
    na századjára belinkelem, igy kell telpiteni amodokat, nem csak az autókat, JSGME ki lehet hagyni a műveletből!:
    modok hasznalata
    Sziasztok.Valaki tudna adni egy jo beallitast a shitre mert az alap beallitas egy nagyr sz.Akarmit csinalok a kanyarokba keresztbe all,kormanyozni is nehez,pedig xbox 360 as gempaddal nyomom.Agriddel gyonyoruen muzsikal ott semmi gond ,de evvel a jatekkal valami borzalom.Koszi a tippeket.
  • Mikeee89
    a legtöbb modhoz ki kell csomagolni a játékot a quickbms-el és utána lehet belerakni. de ha a tömörített változathoz szeded le, akkor csak felül kell írni néhány fájlt, ami a mod tartalma.
  • ManoNegra
    Üdv!

Tudna segíteni valaki, hogy kell telepíteni az overhaul modot? Nem vagyok valami pro. Köcce
  • darki81
    oké!
    ts3 ip: utp.hu
    port: 9987
    vrT. a szoba neve
    (VIP-es tud engedélyt adni, hogy továbléphess az alapcsatornából)
  • Mikeee89
    Mostanában elég kevés időm van, nem játszottam egy ideje vele. Van mikrofonom meg ts3-am is. Majd egyszer ha nagyon sok időm lesz összehozhatunk pár futamot.
  • darki81
    LOL
  • darki81
    Jaj tényleg, összekevertem a másikkal annyi veterán csoda vanmár a játékban. Köszönöm az észrevételt!

Amúgy ha lenne kedved, vagy bárki másnak ha lenne kedve játszani, az jöhetne! Szívesen látnánk még pár embert a csapatban!
    Mindegy hogy eredeti, vagy nem. Bár nekünk eredeti, de az egyikünket mindég kivágja az ea, a másikunknak meg nem eredeti, és így néha Tunnglén is szoktuk nyomatni! (az egy olyan program, amivel lehet ugy is játszni hogy nemvetted meg a játékot, csak leszedted!)
    Mikrofon jó ha van, mert verseny közben is szoktunk dumállni, meg ugy könnyebb megbeszéllni, mi legyen.

Akit érdekel a dolog, az írjon!
    (Eddig 4-en vagyunk!)
  • mrmilan
    A videó készítője elírta, mert ez egy 1969-es Charger. Üdv.
  • darki81
    1967 Dodge Charger R/T

Túl jók ezek a veterán verdák, szinte mind! (főleg 6.00-osnak)
  • kisbesi
    Sziasztok
    hol találom a fényképeimet amit a játékban csináltam?
    Nem találom sehol se.
    Előre is köszönöm.
  • darki81
  • Szabi1991
    jó-jó, de nem egy Superveloce.. :)
  • darki81
    szóval ez nemelégjó?
  • darki81
    ja de az 640-es :D Nade épitsd át és jóleszaz
  • darki81
    van vmi lámbórgini murcilágó, nemtom hogy egyre gondolunk e :D (jól menő verda) :P
  • High end PC #10788
    Amint belemoddolják a játékba a Murciélago LP670-est, megyek én is :D