11230
-
Szabi1991 #6836 nekem pedig pont ez tetszik, hogy ismerős nevek/karakterek.. :D -
RYO21 #6835 jaja én azt fogok venni -
#6834 öcsisajt valahogy nem egy kategória a 2 verda öcsisajt. különben meg zonda r... lazán alázza a bugattit -
#6833 ha más nem, az egérnek alapból benne kéne lennie... csodálkoztam is, h nem lehet megfogni az autót, és forgatni az egérrel...
töltési időre kéne ráfeküdni, meg a fagyásokra -
#6832 Mint ha nem lenne tökmind1. Megint az álló fába is belekötés esete... -
#6831 ennél azért van faszányosabb, öcsisajt ;)
-
#6830 azért egy autós játék sokkal élvezetesebb kormánnyal meg pedállal :) ez nem foci, h egy kontrollert szorongassak :) -
#6829 csak úgy...
jó ez a murci :) -
#6828 Mi a francnak ehhez kormány? Aki nagyon akar játszani vele vegyen valami megbízható minőségi gamepad-ot és azzal lesz a legjobb. Én kipróbáltam 360-on kormánnyal is és nem valami jó irányítani ezt vele. Mert ennek nagyon semmi köze a szimulációhoz meg magához az igazi vezetéshez.
Amúgy meg szerintem minden autós játék kedvelőnek ott kéne figyelnie egy kontrollernek, még ha PC-és is. Autós játékokat, sport játékokat ezerszer jobb, kényelmesebb irányítani mint gamepaddal. A billentyűzet szerintem csak az ilyen full árkád (pl grid, régebbi nfs-ek) játékokhoz való. -
RYO21 #6827 Nos úgylátom, hogy nagyon megerőltették magukat, amikor a neveket találták ki:
-
#6826 Rohadtul megerőltették magukat... Szánalom.
-
zso23 #6825 Megérkezett az első PATCH This patch adds two new features: LAN (Local Area Network) play, enhancing the multiplayer experience and Mouse Support, providing full menu navigation through the game using your PC mouse.
-
zoluss #6824 Reméljük DLC-ben kiadják. Egyébként logikus, hogy a gMotort másolják, mivel azon dolgoztak előtte is, és emellett szerintem a legjobb, kivéve a gumit, amit tudtommal Eero (RBR fizika fejlesztője) teljesen újraírt. A futóművet és egyéb alkatrészeket szerintem nem sok féleképpen lehet modellezni, ez is lehet a hasonlóság oka. A lényeg a végeredmény, ami szerintem elég jó lett, főleg ha nem stage 3 gumikkal csapatsz.
Abban reménykedek, hogy EA nem csak fejőstehénnek használja a programot, és szépen kijavíttatja a hibákat, és akkor szinte tökéletes lesz a játék. -
#6823 Az kontrollertol fugg, mindegyiken mas az alapbeallitas. -
#6822 nem mondod.de ott nekem gamepad beállításokat mutogat.És alapból mi a nitró gombja? -
#6821 Ha jol emlekszem, most nincs Ferrari a programban, de a fizikai, gumi es egyeb adatoknal talaltam nehanyhoz beallitast:)
Ferrari 599, California, F430, F430C, F430S, F430SC, F50GT, FXX stb. Bar mind felkesz... -
#6820 A turkalasok es az infok alapjan, egy eleg ismert szimulator engine van alatta:P Persze erosen modositva, es foleg a gumikat, a kezelest leegyszerusitve, hogy a nagyerdemut szorakozasra birja. -
#6819 Talan probald beallitani a Controls menuben... -
zoluss #6818 Most minden hibáját meg kellett bocsátanom a játéknak. Fogtam az AE86-ot, a motort felhúztam, a többihez nem nyúltam. Kicsit beállítottam, és a drift mód szükségtelenné vált. Egyből kibújt a fizikai motor a bokorból, valami hihetetlen jó vezetni. Szerintem egy igen jó szim engine bújik a játék alatt, csak sok helyen rosszak lehetnek a paraméterek. A tuningolás során pedig a fejlettebb gumik túl barátságosan viselkednek, ez adja szerintem az árkás érzést.
DFGT-hez: nekem az van, és elégedett vagyok vele. Legjobb ár/érték arányú kormány jelenleg. -
#6817 erre? -
#6816 EVO IX -
#6815 DFP már nincs újonnan csak DFGT, ami mégjobb. :) De nekem is Force Ex van és marad is. :) -
#6814 Hy.melyik gombbal aktiválom a nitrót?És hogyan tudnám átszabni az irányítás beállításait mert nekem a shiftre tett kézifék maga a rémálom. -
#6813 Hát... nem tudom hogy előnyére vagy hátrányára változott a játék. Azért ez már nem árkád annyira. Itt azért kell már a kormány, hogy "könnyen" tudjon vezetni az ember, de sajnos még nem teljes szimulátor.
Az a baj, hogy NFS, és való s igaz, hogy az ember NFS-nél (habár rohadt unalmasak) szórakoztató árkádra vágyik. Nyomni a gázt és 400 Km/h-val könnyedén bevenni a kanyart.
De igaz ami igaz, azért kellett egy olyan játék a 90 NFS árkád mellé ami azokat az igényeket is kielégíti amik a szimulátorra gerjednek. Sajnos nem mindenkinek van kormánya! :( -
#6812 kamuképeidet már gta topikban is eljátszottad, értelme mi?? -
CamelX #6811 Logitech Driving force pro. Igaz kuplung pedál nincs hozzá, de minden full extrás rajt, igen stabil és legjobb az olcsóbb kategóriából. Ha tehetném én is ilyet vennék G25 helyett, de egyelőre jó nekem a Formula Force EX, lassan 2 éve hűen szolgál :) -
#6810 Mar utcai autokban is regen van HUD (szelvedore vetitett informacios resz):) Nem kell hozza NASA technika:) Sot, mar lehet kapni Koreai/Kinai csodat, amit osszebarkacsolva az autoval, meg a LADA-ba is lehet HUD-od:) -
csoli31 #6809 Jól megnevettettél hallod-e! Még a könny is kicsordult a szememből. -
#6808 A mobility "kártyákhoz" nem jó a hagyományos driver. -
Richardix #6807 ahogy megjelent a kép vmiért reflexből nyomtam az OK-ra :P -
#6806 itt a kép:
Ati Error -
#6805 Sziasztok!
Ati kártya driver telepítésénél ezt írja ki:
Pedig jó drivert töltöttem le.
Valaki tudna segíteni?
ATI Mobility Radeon HD 3470<--- ehhez a kártyához lenne -
#6804 Csak az ülést kéne megvenni a többit megcsinálnám. Csak nem férne be a szobámba -
#6803 Nekem egyelőre annyit ért el ez az NFS, hogy valószínűleg ritkábban fogok ezután játszani a Porsche Unleashed-del, nagyon élvezem (még). Kicsit igaz, mazohista vagyok, mert billentyűzettel játszok, minden segítség nélkül, Nehéz szinten és beismerem, hogy...nehéz. :P
De tetszik, hogy ha vért izzadsz, akkor sem fogsz nyerni mindig elsőre...sőt, legtöbbször nagy sokadjára sem.
Sajnos nem igazán vannak egyensúlyban a versenyek kihívás szempontból, pl a meghívásos versenyeknél a Kieséses versenyeket gond nélkül teljesítem, de maradt 3 időmérő, amiken fél másodperccel mindig lemaradok a legjobbtól (ilyenkor szoktam mondani, hogy na ehhez7 már tényleg kormány kell).
Megjelenés óta olvasom a topikot, nagyon sok ismerős hiba van nálam is. Lehet én is elgondolkodom, hogy lehet inkább várni kéne a patch-re (mert az biztos, hogy lesz) és majd csak azután játszani tovább. Mint ahogy egy kormány vételen is gondolkodni kellene lassan, csak nemigazán van 50000 Ft-om egy G25-re (ha már veszünk, odab@szósat kellene :)). Valami hasonlóan minőségi kormány érdekelne olcsóbban, lehetőleg kuplung pedállal együtt (csak gondolom ezek a tényezők már ki is zárják, hogy ha létezik is ilyen, sokkal olcsóbb legyen).
Egy kis apróság még a végére, ami látom elkerülte eddig topik figyelmét:
Lehet ugye medálokat gyűjteni. Ha úgy rajtolunk, hogy a "zöld" zónában van közben a fordulatszámmérő mutató, akkor az ilyen eseteket számolja a játék és meghatározott mennyiségenként "Tökéletes indulás" medál jár érte. Nos én kézi váltóval játszok és egyszer olyat csináltam, hogy pont akkor indult a mezőny, mikor a mutatóm a zöld zónámban volt, de közben hozzá nem nyúltam a váltóhoz (üresben volt) és azt is számolta "tökéletes indításnak". :) A vicces az, hogy ugyanígy számol akkor is, ha zöld mezőben indulunk, rükvercben. Az ám a tökéletes indulás. :P -
#6802 Mit hogy hivnak -
#6801 Faxé fekete -
#6800 Nah még 1x -
#6799 HUD hívják! -
#6798 Gyerekek ez bug vagya corvett már a NASA technikával dolgozik -
neoG #6797 Akinek ilyen van, annak már van autója vagy nem is akar:)