Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OMG! Bekattantam? Mert nem tetszik a Shift? És mert tetszik a GRID? És sok más helyen ugyanúgy leszarozzák a Shift-et,mint az ezelõtti pár részt? Azért az,hogy bekattantam,az már túlzás. (szvsz)

A fórum azért van,hogy vitatkozzunk!!! Vagy nem?

Mint már írtam. Azzal,hogy mi itt vitatkozunk,sõt már-már veszekedünk és lehülyézzük a másikat,lehet,hogy egy olyan embernek segítünk megformálni a gondolkodását/véleményét,hogy vajon "Adjak érte 10ezret vagy sem?......"Letöltsem az 1megás netemmel,ücsörögjek itt 8-10 órát és várjam meg,amíg lejön,vagy ne?"

Azzal,hogy Én itt úgymond rácáfolok mindenre,amit Te itt mondasz(ami már kétséges....),nem az volt a célom,hogy feszültséget keltsek,kirobbantsak bármilyen veszekedést,hanem a puszta segítségnyújtás,úgymond tanácsadás. Sajnálom,hogy Ti ezt nem így gondoljátok.

Ráadásul annyi erõvel,hogy te engem bekattantnak neveztél,nyugodtan hívhatlak Én is idiótának. Hogy miért? Délelõttre emlékezz vissza. Amiben a GRID szar volt,abban a Shift jobb.Szerinted. Mondom jólvan,örüljél,de akkoris volt pofám véleményt nyilvánítani. Aztán estefele visszajössz,hogy hú,hát mégis abban szar,amiben nem rég még húde jó volt! Hogy is van ez kéremszépen? És akkor pofátlan módon engem mersz bekattantnak nevezni. Azt hittem talán találtam az SG-n egy olyan foltot,ahol értelmes emberek vannak...de ez van. SG ilyen.

nem az a baj,hogy te isteníted (vagyis már nem tudom mi róla a véleményem) a Shift-et és fikázod a GRID-et,hanem az,hogy forgatod a véleményed. Ha van benned egy kis tisztesség,akkor talán mondhattad volna azt,hogy "bazzeg,lehet abban igazad volt,hogy az AI és fizika más-más szögbõl szar". (16 éves korom ellenére) Egyik ezért,másik azért.

Többször is jeleztem már,hogy fejezzük be,de neeeeem.....még rákell tenni valamit és hülyének nevezni a másikat.

Na jó éjszakát mindenkinek,jó játékot,aki még játszik! (MONDOM EZT MINDENFÉLE GÚNYOLÓDÁs NÉLKÜL! )

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti

Nekem minden meg van csak az égbolt hiányzik😄

Nightwish006
Ha már a valóságról beszélünk... m3 as bmw tuning nélkül nem bír 200felé menni, ok. 180nál olyan homályos minden, mintha egy rakétán ülnék. Ez reális? 😄 Ne gyertek a realitással, ha nfs rõl beszélünk könyörgöm <#idiota>
Aki 1-2 éve gépezik annak lehet tetszenek ezek, de én speciel az nfs 1-2-3on nõtten fel, és ezeknek már közelsem sincs olyan hangulata, mint azoknak volt. Lehet én baszódtam el, nemtudom. De az a hangulat, élmény, amit az akkori játékok szolgáltak már csak elvétve, 1-2játékban található meg, és ezeknek alegkisebb közük sincs az EA mûvekhez. Szar.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

A griddel eljátszottam egy jóideig, de az nekem túl pörgés volt, nagy volt a lökdösõdés, örültem ha ritkán bejutottam az elsõ helyre, teljesen alap verdákkal, nem is a 700 lovas gépekrõl beszélek.
Itt viszont azért Hardban már 20 sofõrszintig eljutottam, egyetlen bajom van, hogy plusz csillagokat is meg kell szerezni, amiért új versenyeket kell indítsak, és szándékosan kell vesztenem mert épp az a kikötés hogy menj végig szépen a pályán... De ez csak mellékes.

Papirzacsi
Nálam gyakorlatilag fekete a kép, csak a HUD elemei látszódnak jól, meg néha bevillan ez-az a tájból, majd eltûnik azonnal. GYakorlatilag nálam nem éjszaka, hanem néger a sötét alagútban effekt. 9800GT amúgy és WIN7, legfrissebb és egyel régebbi driverrel is.:-O

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

padavanHUN
Hagyd rá, bekattant és most ezen a témán fok zakatolni még pár napig, beírogat minden hsz-re, és bebizonyítja, hogy amiért neki nem tetszik a Shift, akkor a világon senkinek sem, ha mégis, akkor az nem játszott a Griddel, vagy ha mégis, akkor nem úgy, ahogy kellett volna. 😄 Észre kéne venni: Személyes ügyet csinál abból, hogy hozzászólásaival megpróbálja kioltani a pozitív véleményeket. Hogy az õ fogalmazásmódjával éljek: Gyerekes. 😉

http://f1game.hu

ÜDV!
Egy kis segitséget szeretnék kérni! Van egy kis gondom a játékkal! Feltelepitettem a gamét ,el is indúlt ahogy a nagykönyben le van irva,mindent beállitottam aztán elkezdtem! A demó lement elkezdõdött a verseny elõször fel sem tûnt a hiba,mert azt hittem éjszaka játszódik😊 Aztán már a 2.pályán furcsa volt,hogy a demóba nappal van amikor játszom akkor meg éjszaka! Végre tudtam venni verdát elkezdtem az igazi játékot és akkor tünt fel NINCS ÉGBOLT!!!!! SEMMI FELHÕ ÉS NAPOCSKA! A repülõt és a helopokkert ,meg a többi sz*rt látom de nincs felhõ! Ami a legszebb az egészben a szélvédõn tükrözõdik a Napocska! A sõtétbõl jön a fény😄 Próbáltam mindent,azt hiszem...Driver csere,leszedtem a gamét visszaraktam..Szóval minden a régi! Megy a játék kifagyás,akadás nélkül,de nincs ÉG!!! Szóval nekem az éjszakai mód van meg😄😄😄 Win7 az oprendszer és 9600Gt a vga.
Ötleteket szivesen fogadom😄😄 Bocs a hosszúságért!

Willi Betz
Mást sem olvasni tõled,csak azt,hogy Grid így,a Grid úgy jobb,mint az NFS. A Shift így,meg úgy szar... Ez mi,ha nem elvakultság? Nem azt mondom,én is elvoltam egy darabig a Griddel,de undorítónak találtam a sárgás fény effekteket benne,ez nem tükrözi egyáltalán a valóságot. Másik meg az irányítása,ami egy kalap szar volt kormánnyal. Ez legalább közelebb áll a valósághoz irányításban,nem úgy mint a Grid. Nem beszélve a grafikáról és a fény effektusokról. Szóval élethûbb a Shift. És még mielõtt felteszed/felteszik a kérdést,hogy milyen módban játszottam a Griddel,elmondanám,hogy pro módban,ahogy a Shiftel is. Ja és G25-el próbáltam ki a Gridet is. Összegezve,ha nem tetszik a játék akkor ellehet menni ebbõl a topikból,mert mint mondtam,annak a kedvét is elveszed ezekkel a megnyilvánulásokkal akit esetleg érdekel a játék. Nincs bennem semmi rossz indulat,csak már kicsit unalmas azt olvasni tõled,hogy "elb@szták már megint az NFS-t,a Grid sokkal jobb!"

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Törölt felhasználó
Hát ma már én is besokaltam basszus. Kormány ide, kormány oda, olyan szar dobálós pályán vok, hogy sztem a full tuningos 200sx-el csak forgolódva tudok haladni... kicsit felhúzott..
padavanHUN
Meglepett, amikor azt írtad, hogy talán Rád céloztam, meg sem fordult a fejemben... 3 versenybõl pedig nem szûrük le hosszú távú dolgokat, fõleg, hogy ugye akkor még csak 1-es szinten voltam, a 2-es már jóval nehezebb és még mindig nem állítottam, hogy egy kalap szar, csak azt, hogy a Pro szint szerintem irreális és teljesíthetetlen.

És már említettem: A Grid Ninja fokozaton is megvolt, tizedannyit nem szenvedtem vele, mint ezzel. A Grid az túl könnyû volt számomra, ez tény, ezt azért ne kívánd megcáfolni.

Amúgy ez a legyerekeskedés lehet, hogy szerinted valamiféle komoly pluszt ad hozzá az okoskodó megmondó karakteredhez, de 16 felett az ilyen fogalmazásmód már inkább ad mosolygásra okot, semmint tekintélyt csikarna ki a ... mire is? Próbálj meg normálisan kommunikálni, nem hinném, hogy te valamiféle orákulum lennél. Józsika véleménye épp annyit ér, mint a tiedé, ha tetszik, ha nem.

Megvan a legdurvább kocsim. De valami eszméletlen nehéz vezetni a hepehupás pályákon.<#gonosz3>De amúgy észrevettétek már hogy a kocsiban egy fej nélküli pilóta ül? Van sisakja de nincsen benne fej.<#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Shep
Van egy olyan meghívásos verseny ahol Bugatti Veyronnal kell menni, na ez nekem már sok volt, billel képtelen vagyok az úton tartani, a McLaren F1-est viszont sikeresen hoztam, de úgy érzem a 4. szintû autókat nagyon durva lesz billel irányítani, ha sikerül egyáltalán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok!
megvan a játék de egy héten kb egy napot vagyok otthon, nincs idõm kijátszani ezt a játékot, de szivesen gurulnék a kedvenc verdáimmal benne, egy savegame-t elkunyizhatok valakitõl? (nem baj ha nem 100%, amennyire megvan eddig az is jó😊 )
Köszönöm
üdv

Hát ja, az NFS sorozat nem összemérhetõ a GRID-el, az elõbbi korszakalkotó részeket is megélt és hatalmas palettával rendelkezik, míg az utóbbi csak egyetlen játék ami épp elkapta az akkori igényeket.

Itt már rég nem fikázásról van szó...

Elvakult szövegem? Fejtsd ki kérlek bõvebben.

Most felhúzott ez a szar...
Tegnap, lett egy kis pozitív élményem, ugyanis sikerült megszelidítenem azt a párszáz lovat, és végre ment az irányítás... már játszottam a gondolattal, hogy ez egy jó játék, de ezt a címet tõlem semmiképp nem kapja meg ezek után.
Történt ugyanis, hogy elérkeztem a 3. szinthez, full tuningolt Lamborghini Murcielago, épp csak az átépítés hiányzik. remekül megy, aláz mindent és mindenkit. aztán elérkeztem egy versenyhez, ami bebizonyította, hogy hiába tudom kezelni a masinát ha az ellen nem hagy érvényesülni. Egyszerûen hihetetlen miylen agresszív az AI, ha kanyarban alssítok egybõl hátamba jön, elvesztem az "egyensúlyt" lök rajtam egyet had menjek a falnak. De a favoritom az, hogy megyek el meleltte azt szépen rámjön, lelök a pályáról, bele egy kiálló full beton részbe frontálisan. legalább 6x újrakezdtem a versenyt, hiába.
"reálisabb" fizika, szimulátorhoz közelítõ iráányítás, szép grafika, ehelyett ráfeküdhettek volna az AI-ra pl.
jah és FERRARIT A NÉPNEK! 😛
Willi Betz
Ha neked tetszik a sárgaság a Gridben akkor nincs mirõl beszélni.
#5714: Akkor minek jársz ide,még azt is lelombozod az elvakult szövegeddel aki szeretné kipróbálni a Shiftet?!

Én se járok a Grid topikba csak azért,hogy fikázzam a játékot. Pedig megtehetném,de nem fogom.

<#hehe><#eljen>

te az SG Fórumra épited eme két játék statisztikáját ?😄

jesszusom.. <#szomoru1><#szomoru1>

És az optimalizáció? GRID sokkal jobban van megcsinálva,pedig az se ronda játék...sõt.

rvn
A grid is tud hasonlóan szép lenni, és elgalább az 1280x960 minden fullon megy 50 fps-t az én szar konfigomon is nem ugy mint a shift... Sztem a grid is jó játék errõl még iagzán nem tudok nyialtkozni.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nem tudom Te hogy játszottál vele,de nekem az istenért sem sikerült 8. helyezésnél jobbat elérni GRID-ben,SHIFT-ben meg..na mind1,nem ismétlem többször önmagam. Utoljára mondom,hogy GRID sokkal jobb,és ezt külföldi fórumokon is lehet olvasni. Ennyi,kész, kaput,over,the end. <#alien>

Üdv.
Akiknek Geforce kártyájuk van azoktól kérdezném, hogy nekik a menüben van PhysX kapcsolójuk?

Willi Betz
Mert egy jó játék a Shift😊 Grid meg egy szar😄 Fõleg irányításban és kinézetben.

Black Ghost
"belsõnézet" 😊
Black Ghost
A GRID legnehezebb fokozaton 0 helpel is könnyû, ez az egyetlen baja + a besõnézet, de minden másban übereli a SHIFT-t.
Black Ghost
Azért az látszik hogy az NFS gamék mennyivel több embert mozgat meg, függetlenül attól hogy jók vagy rosszak.

GRID hsz-k: 5983

Shift hsz-k: 5706 - megjelenés után 3 nappal. 😊))
"és én nem vagyok az a fajta fasz, aki mindenáron ragaszkodik az eredeti - talán elhamarkodott - véleményéhe,z"

Ezzel csak nem rám célzol? 😮 Tévedni emberi dolog,de nem igaz,hogy mondjuk 3 verseny alatt nem lehet észrevenni,hogy az AI itt (is) idióta vagy agresszív vagy bármely rossz tulajdonsággal van vegyítve. Feltételezem,hogy 2 óra alatt azért több,mint 2-3 versenyt mentél. Nekem érdekes módon 2 verseny után leesett,hogy EZ 1 KALAP SZAR (már elnézést) és ez így nem tuti.

GRID-et próbáld ki a legnehezebb szinten,mindenféle segítség nélkül és nyilatkozz. Vagy az már úgy nem fain?

Ne gyerekeskedjünk már...(ha Én még annak is számítok hozzád képest <#buck>)

Akkor ne játszál pro irányítással, hanem csak normalban semmi segítség nélkül.
Vannak játékok, amik very very hardban írreálisak, a legtöbb játékkal így van. Az még nem jelenti azt hogy szar.

Command & Conquer -ben 3 ismerõsöm hálózaton, egy hard gépet nem tudtak leverni.
Ez nem azt jelenti hogy a játék szar, és ki kell dobni, hanem hogy az már lehetetlen...

Maxtreme

padavanHUN
Akkor volt bennem kb. két óra játékidõ és tele voltam reménykedéssel és tetszett, hogy van kihívás a dologban. Most megdupláztam ezt az idõt, jóval több a tapasztalatom és én nem vagyok az a fajta fasz, aki mindenáron ragaszkodik az eredeti - talán elhamarkodott - véleményéhe,z hanem a tapasztalatok fényében képes vagyok beismerni, hogy egy-két dologban tévedtem. Ez a baj? Amúgy ha a Pro szint nem lenne ENNYIRE irreális lehetetlen, akkor centi bajom nem lenne. Nem az a baj, hogy küzdeni kell a dobogóért, hanem az, hogy Pro szinten hiába adsz bele mindent, nem lesz meg. Ez pedig szerintem ultra gáz.

Köszönjük Emese.

én? nem írtam ijet de tényleg utállom a GRID - et nem lehet irányítani:@ a dirt jobb
Maxtreme
Látom te is beszedted a fogalmazásgátlót :-)

padavanHUN
Szia, már válaszoltam is!

Mit fejtsek ki? Délelõtt itt vitáztunk,hogy te isteníted a játékot,mások szidják és ez neked nem tetszett. Most visszajössz jópár rossz ponttal,hogy ezért-azért nem tetszik a játék. Délelõtt mondtam/mondták,hogy a GRID-nek jo(bb) a fizikája,mint ennek,amit Te szigorúan elleneztél és nem tetszésedet fejezted ki. Ma este visszajössz és a hõn áhított fizikát/AI-kat fikázod,amit ugyancsak leszóltál a GRID-ben,mert ott szerinted nagyon sötétek. Nem furcsa ez 1 kicsit? Ennek ellenére nincs veled semmi bajom,elfogadom,ez a véleményed,de hát akkoris....na...

Kifejtettem.

elírtam :d na mindegy nvidia menne ? bár ezelõtti xp is csak az eredeti ment mert rossz volt a 512 mb - os 8600 gt
ja asus
Maxtreme
nvidi az valami új kínai vga gyártó cég?

Hát mind1. Akkor szenvedek a billel :S
hi megint vok! rájöttem ugye h mi a gond a felbontás miat... és patch mikor várható? vagy elv egy nvidi driver update-tól menne norm?
A normal irányítás, lehet hogy neked kormánnyal nevetségesen könnyû, billel viszont Hard gép ellen épp elég kihívás, próbáld csak ki. Annyit kapcsolj be hogy kipörgésgátló.

Mikiller
Helló padavan!
Rég "láttalak" 😊 Ment privi.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Maxtreme

Driftre tényleg kuuva jó <#hawaii>

padavanHUN
Kifejtenéd? Eddig azért védtem, mert úgy voltam vele, hogy oké, nehéz-nehéz, de majd megküzdök vele. Most két órán keresztül szenvedtem, minden eredmény nélkül, mondhatni, minden autós tapasztalatomat elégettem és ezért jutottam erre a - még formálódó - véleményre.

rvn
Ahogy olvasgatom a forumokat elég sok mindenkinek gondja van ATI kártyákkal. Szal várunk vmi javításra, hogy megoldja a problémát.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

<#vigyor5><#fejvakaras>

No Comment.

LOL az utolsó kanyart így vettem be és ezért megnyertem a versenyt:

padavanHUN
Némi játék után mit mondjak, kezdek kicsit ferdén nézni a Shiftre most már én is. Indokaim:

Én csak legnehezebb szinten játszok autós játékokkal, de itt a Pro fokozat játszhatatlan. (normalra meg nem megyek le, mert az meg nevetségesen könnyû)

mert

1. Csal a gép. Ez világos. 750 lovas géppel csúcssebességen üldözöm és hosszú egyenes második felétõl ok nélkül elkezd távolodni... Nevetséges.

2. Szar a kocsik viselkedése. Kanyar: Biztos, hogy kifarol, minden kanyart driftben kéne bevenni, ami ugye nevetséges.

3. Fékezésnél totálisan elszálló tapadás, irreális módon. Nevetséges. Lenyomom a féket és már dobálja ki magát a kocsi a pálya szélére.

4. Elmebeteg ellenfelek: Pro fokozaton a mögötted levõnek láthatóan egy célja van: Nem megelõzni téged, hanem kibaszni veled, vagyis: Minden áron ki akar lökni hogy végképp esélytelen legyél mondjuk egy 5.-6. helyre is.

5. Bizonyos autók - pl. Porsche Cayman - alkalmatlanok a vezetésre, Spa hosszú egyeneseben egyszerûen elkezd kacsázni, kezelhetetlen. Más autók, pl. Audi S4 nem fordul. Kormányzásnál ez egyébként általánosan jellemzõ: nincs sem fékerõ, sem kormányzásnál megfelelõ fordulás, az összes versenyautó olyan lomhán néz be a kanyarba, hogy közben ki is néz belõle. Ebbõl következõen dupla féktáv kell, mint amit az AI alkalmaz, mert persze az AI-nak ezek a problémák nem adottak.

Íme a Shift hibái tõlem. Szép lassan megunom, mert így játszhatatlan és lesz egy klassz porfogóm. Próbálkoztam, küzdöttem, de be kell látni: A Pro fokozat nevetségesen lehetetlen szint.