11230
-
#6876 Érdemes megnézni a magyar "top" PC-s újságok online verzióit - mindkettő istenítette a Shift-et - NINCS KINN a Patch híre...!
-
#6875 Hát nekem is atim van HD4850es,de hiába 40-50 fps akkor is szaggat,még ha fix az az 50fps akkor is
-
RYO21 #6874 nekem is, ATI POWER!!!!!!!!! -
#6873 tegnap este lol volt. kár h nem ment a fraps. éppen a silvia-s drfitet csináltam, 1 kör ok, 2 kör ok, én vezetek. egyszer csak jön a fekete képernő, alul pörög a cucc, hogy tölt valamit, egyszer csak felvillan a 3 piros és zöld lámpa. de még mindig fekete képernyő, töltéssel...semmi reakció, aztán kiírja, hogy rossz irány 3..2..1.. ezt a rossz irányt eljátszotta még 2x aztán lelöttem a shiftet :D lol volt -
#6872 Hát ez tényleg kemény,ennyi a pecccs?Nah elmennek ezek a peccsába -
#6871 ...engem egyebkent hidegen hagy a javitas..csak ne lepjen ki semikor csak ugy es ok..nekem 8xAA val minden max roccenesmentesen fut -
#6870 nVidia probléma:
"Graphics engine needs more optimization. I have a C2D [email protected], 4 GB DD3-1066 and a GTX285. Can play GRID at 1920x1200 with max. details, 4xAA and Vsync on with this setup and it's smooth as silk. Shift barely manages this in cockpit view (stutters here and there), hood/chase view is even worse, especially Nordschleife causes a lot of stuttering/frame rate drops. And the GTX285 doesn't even crank up its fan!"
-
#6869 Felsorolás egy másiktól:
"-ATI optimizations (so overdue)
-Crash-to-desktops (fixed by uninstalling/reinstalling PhysX but didn't fix other people's issues as far as I know)
-The bumpy tracks. Some tracks (Spa, bus stop chicane) have bumps that feel like deep potholes. Might be possible to correct with the right setup but still, can purpose-built race tracks have bumps like that? Watching F1 or FIA-GT doesn't show cars with rear-ends flying a'la WRC.
-Pedals overly sensitive (in my opinion). What's the most linear value anyway? 50% doesn't seem linear to me. I have to put my accelerator at 25% to get the feeling straight. Braking is at 0% to make it feel "pressure sensitive".
-Let us select steering lock even for the pre-selected event cars. We end up with a very huge steering ratio with the G25 at 900 degrees (too much steering wheel rotations just to get a car turn well). Yes, setting the G25 lower fixes that but I bought my G25 for its 900 degrees."
-
#6868 Azért vannak külföldön is ... khm...
"btw for the people that want GRID handling?!? Are you people insane. NFS shift is way better. The feel of the car specialy in cockpit view is awesome. (In grid cockpit view is so strange and unnatural)... and overall look of the car on the track is stuped too... not only my opinion ... we need just hardcore damage (not like Grid.. like Pro Street )"
-
#6867 "My view of the game is that it looks great, sounds fantastic but it plays absolutely terribly. The handling of the cars is so far from real life it is ridiculous. The oversteer is just shocking. The handling needs to be much closer to that of RACEDRIVER GR1D which was much more realistic. Very dissapointed with the game. Waste of money actually as unless a patch comes out which sorts the handling of the cars i'll never pick it up again. I would recommend to anyone who was thinking of buying this game....... DONT !!"
Még tegnapról...
-
#6866 én meg porig aláztam vele a mezőnyt. nekem bejön :) -
barmi #6865 Ezek szerént ettöl a pecstöl sem fog jobban futni a game... tényleg ezek a legfontosabbak amiket sürgősen orvosolniuk kellett?-,?*,?*+? OMG
-
#6864 nagyon király képek...grat szép a mattfekete.. -
#6863 Camaro, az valami borzalom. Ki se lehet látni belőle, eladtam miután szenvedtem vele fél órát :DDD -
#6862 ezt mondták minden nfs-re eddig kb. aztán mégis vannak új autók :) -
csoli31 #6861 Az enyémek is ilyen változatos színűek, csak fehérbe!
pixxel:Nekem meg fehér a mániám! -
#6860 látom a fekete a mániád -
#6859 jelenlegi autópark pár képben:
tudom tudom, változatos a színük. -
#6858 Mivel eléggé anti-modos a játék, ezt kétlem.
Inkább lesz az hackelés, mint moddolás - ha lehetséges egyáltalán.
-
#6857 Na menüt én nemtom kezelni gamepaddal, de ha csak a menühöz nyúlok billentyűvel, úgy nincs gond. De mihelyst a kocsi irányításához, akkor már visszaáll a pad az alapra. -
#6856 #6829 ezt replayből vettem fel, szval nálad van a gubanc -
#6855 nem azért mondtam csak úgy megtetszett ez az öcsisajt -
#6854 Kössz, srácok. -
RYO21 #6853 Van egy olyan érzésem, hogy pár hét múlva jönnek az első modok: NFS shift REAL SIM mod stb. -
RYO21 #6852 Én még a menüben is a kontrollert használom. -
#6851 Sztem az rohadt idegesítő, h ha pl. gamepaddal játszom, előtte saját magam kedve szerint beállítgattam a gombokat, de driftnél billentyűvel tolom gamepad helyett, akkor visszaállítja a gamepadot az alapértelmezett beállításokra... Nem igaz, h olyan bonyolult lett volna szétválasztani, h billentyű/kontroller/kormány stb. mint más játékokban. Így ha kedvem van billentyűvel tolom, ha kedvem van gamepaddal, és nem kell újrakonfigurálgatni a dolgokat állandóan. -
Dobronski #6850 Az a fasza :D -
nálam meg minden 3. indításnál újra kell konfigolni, mert néha elfelejti h gáz/fékpedálom is van... pedig jó momo van kiválasztva... :) -
Szabi1991 #6848 lol -
#6847 nekem a kormányt tekergeti :( -
Szabi1991 #6846 passz, kormányba első dolgom volt a rezgést kikapcsolni annó amikor +vettem.. :D -
RYO21 #6845 Am csak nálam van az hogy replayban is rezeg a kontroller? -
Szabi1991 #6844 verseny végén is kiírja a neveket -
#6843 kikapcsolt HUD mellett le van sz*rva :)) -
Dobronski #6842 Demóban korrekt volt. -
Szabi1991 #6841 engem se izgat különösebben, de sztem csak javít egy játék hangulatán, ha az előző részekből áthoz 1-2 karaktert, történetet.. :)
(pl. MW, PS amik még értek vmit.. :D) -
#6840 tudom h nem egy kategória, viszont zinaj a kisöcsém, had öcsisajtozzam már le :)
#6838 nálam megy a replay, passzolom -
#6839 Szuerintem csak nállad nemjó -
#6838 Akik játszanak, játszottak vele:
A replay (külső nézetből folyamatában visszanézni, mit alkottál az adott pályán) csak nálam nem működik vagy eleve nincs a játékban ilyen?
A replay parancsra nálam feljön a videovezérlő ablaka, de ha rákattintok csak hangokat ad, nem csinál semmit. A photo mode az működik (ala Gran Turismo) ;-)
Ötlet? -
#6837 én már megvettem korrekt kis autó :)
#6836: én meg még 1x sem néztem meg a neveket :D valahogy nem az izgat mi van oda írva.