11230
  • bgabor
    Köszi.
  • Lacee86
    Kb. a GTS 250. Itt van egy teszt, ha érdekel.
  • bgabor
    Ennek a kártyának melyik az nvidia megfelelője?

Egész jónak tűnik ez a kártya, de most is atim van, és úgy fűt mint az állat, nyáron meg lehet dögleni tőle, nagyon forró. Elhatároztam legközelebb nvidiát veszek. Meg hát sok játék erősen az nvidiát favorizálja.
  • maffioso
    ennek az árábol autot lehet venni
  • Dobronski
    Elég jó.
  • kraven81
  • USAMEN POWER
    Na és szerinted ki áll az út szélén mint néző ? :DD
  • samsung123
    nekem az a játék nagyon bejön....ha lemegy az ára tuti megveszemXD...sajna még drágállom...de g25 kuplung H váltó minden segitség off és közepes ellenfelek ellen nekem igen meg kell izzadni...lehet már kocsit kellene fejeszeniXD
  • rage
    Ezt írtam, hogy amennyiben az autó sebességével haladsz, akkor ok.
    De ha az úton állsz, s úgy nézed az elsuhanó autót (mint a nézők) akkor nem.

Illetve a műszerfal is ritkán mosódik el a kocsiban ülve nagy sebességnél :-)
  • maffioso
    nekem nemis engedte a telepitést amig nem raktam fel a fizikszet
  • Zoliz
    Jóvan VAZZEG! EA kapja be!!!

A gépem még mindig top és full grafon futtatja a legújabb progikat is.
    Ez mostmár tény, még 2 évig jó lesz :)

Nem azért szaggatott a 6(!!!) éves gépemen, mert lassú, hanem mert nem telepítettem fel a játék saját Physics driverét... az install DVD-ről.

Most full detailen megy 1400*900-on 2X AA val és 8X Anizoval!

Szal, akinek lassú telepítse fel!!! ÉS meg fog lepődni...

(be is xartam volna ha egy autóverseny szaggatna a gépemen)

• [HUN]FaTaL
    Döglődhet a pedálod mert nálam nem csinál ilyet.
  • [HUN]FaTaL
    Kapcsold ki az ablakos módot.
  • Lacee86
    Mentés mappa, graphicsconfig.xml, windowed érték legyen 0-ra állítva.
    Így: <prop name="Windowed" windowed="0" />

Vmi FAQ vagy ilyesmi jól jönne, mert a grapchicsconfig.xml dolgot csak én már legalább 5-ször írtam le eddig.
  • fekete0012
    hali lehet valahogy álítani hogy uresben ha nyomom a gázpedált és egy szinten tartom a pedált miért ugrál a fordulatszám mutató
  • Dobronski
    Apád fogát :D
    Ez van, tele van bugokkal, egész nap csak ezt olvastam a topikban....
  • manutd
    értem h szar de akkorse kéne kisablakban futnia:S na mind1 köszi a "segítséget...":D
  • Dobronski
    4850
  • Dobronski
    Mert egy szar, várd meg a patchet, vagy az NFS 23123123. részét.
  • erieskrisz
    Köszi akkor még 1 darabig nem cserélek kártyát me 40 ezrem nics most vidi kártyára
  • manutd
    Sziasztok:) Miért nem hajlandó normál ablakban működni a Need For Speed Shift? Csak kis ablakban indul el, ha nagyba teszem kilép a játék.
  • [HUN]FaTaL
    4650 semmivel, lassabb. 4830 olyan 30%-kal.
  • pxxl
    mivaaan? miért kellene fordítva? ha az autót nézed, logikus hogy az az éles, és a táj, amit nem figyelsz mosódik. de dugd ki a fejed 150nél az ablakon. szted a fáj lesz elmosódva vagy az autó?
  • TaRka0107
    Ez végülis annyira nem rossz! Tegnap unokatesóméknak odaadtam a játékot hagy törjék összevissza az autót.... aztán amikor célba értek pénzt kaptam!:D
  • rage
    Furcsa az az ábrázolási mód a játékban, hogy kívülről nézve az autó éles, s a táj mosódik el.
    Úgy alapjában pont fordítva kéne, kivéve persze, ha az autó mellett vele egyező sebességgel utazunk :-)
  • dark night
    hello
    olyan problémám van h megcsináltam vagy a 3. szintig a játékot és hiába megyek a következő pályára nem tölti be !!Megál a pálya betöltésénél!!
    mit kezdjek vele?? már 1* újra telepítettem... de nem segített neki!!
  • kraven81
    Az elég vicces hogy nyomok 1 quick race-t, verseny, 0 ellenfél, hogy teszteljem az autót, erre megkapom az első helyért járó pénzt és még a tiszta verseny medált is megkapom.(ne ütközzek és legyek dobogós). Ezt kicsit ebacták
  • Dobronski
    4650 sokkal gyengébb ---> DDR2.
  • steve89
    áá ez a legjobb :D De csak azért mert nekem is ilyen van igaz nem m3 de joffan az :D
  • frango
    Sok benne még a hiba, de szerintem a legjobb. Zonda elég veretős járgány benne. Töltsd le a demót!
  • EK1TEP
    Sz*r
  • zvaragabor
    Hi. Hogy áll most a need for speed sorozat? Ugye az utóbbi kiadások nagyon megosztották a közönséget, hogy a régi (porsche) szintjét már rég nem üti a sorozat. Ez a rész milyen lett?
  • erieskrisz
    bocs 4830 as ellirás volt
  • erieskrisz
    vagy mondlyuk 1 4650 es
  • erieskrisz
    bovs=bocs
  • erieskrisz
    Egyébként tom hogy nem ide tartozik de nézegettem videokari árakat és azt szeretném megkérdezni hogy 4830-as ATI mennyivel jobb mostani karimnál bovs az off-ért
  • erieskrisz
    Na gyerekek elkezdtem a 3 szintet onnantol kezdve a játék átmegy roncsderbibe legalábis a legelső pályán szük mint a szüz pina és lökdös mindenki mindenkit
  • obe
    jogos, bocs
  • arty
    így is tul sok a bloom :/
  • frango
    Még mindíg...ezt is átnézhetnéd:)))