Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

renegade02
Ejbazmeg, ez a játék már kijött?😄
Kár hogy nincs netem, mert nem tudom... megrendelni.

helló! akad a játék mint álalt mióta felraktam a 9.9-es ati drivert! mi lehet az oka? am elõtte is akadt a 9.8val de ezzel va össz vissz 15 fpsem! mi a gáz? thx!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Nincs full help... Normalon van az irányítás, és kipörgésgátló van még, azt szvsz.

Black Ghost
1280×1024-n nem enged full scrinen csak ablakban, valaki már írta mi a megoldás de nem találom segítsetek plíz.
Akkor tévedek (?) 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Már más is írta,nem vagy egyedül. Ezekszerint igen,csak azokat ismeri fel.

Nálam gond nélkül kezeli a saitek p3200 rumble-t úgyhogy nemhiszem 😊
Sziasztok. Van egy Saitek Rumble márkájú gamepadom de a Shift nem akarja felismerni. Miért lehet? Csak a Logitech gamepadokat ismeri fel?
A "Szar a játék" alatt azt értettem,hogy amit letöltött,pont az szar. Ne nézz már hülyének légyszíves.

#5677: Hülye vagy... 😊 <#bohoc>

hogy tudom a festést ugyanúgy átvinni a másik oldalra is? vagy ilyen opcio nincs?
GerY5
Mer' Windows-on játszol... 😊 <#bohoc>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

rvn
Hello! Du volt egy problémám a graffal. Most levettem 800x600-ra az egészet minimumra és igy is 20 fpst produkál a játék és e mellé még ki is fagy szépen mielött elindulna a verseny. 1280x960-ban minden fullon kivéve simítás 2x-es ugy is 20 fps és legalább nem fagy ki, bár mindenhogy játszhatatlan. :S valakinek valmi ötelte? Most wonxp 32 biten van, de másik vinyón van win 7 64 bit megpróbáljam?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Hogyha szar a játék(márpedig ez az), akkor mi a fenéért is kéne megvennie eredetiben?

Pont az ellenkezõje lenne a természetes, az, hogy az embereknek legyen annyi eszük hogy kipróbálják a warez verziót mielõtt kiadnak 12.000 Ft-ot az eredeti játékra. Az lehet aztán az igazán szép amikor kiadsz egy vagyont egy új játékra, aztán nemhogy nem azt kapod amit a kiadó igért, de még el se indul a gépeden. (pl: GTAIV,Shift)

arty
THX!!!!

Forza.

arty
tudtam én, hogy mindentõl függetlenül ezt fogod irni 😄

Forza.

Mer szar a játék/vedd meg eredetiben.

mitisakartam mondani... ja igen:
már nem elöször történt az h játszok és egyszer csak kékhalál. Van egy rossz érzésem miért lehet, de azért megkérdezem tudtok-e valamit
R420
Az mért lehet hogy elíndítom a játékot és tölt és utána fekete képernyõ.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

mielött jönnek a keménycsávók, szólok, hogy itt nem kapsz segítséget. a Warez itt tilos... Off topicban tessék próbálkozni kéremalássa.
Black Ghost
szép a hacsi 😊))
Lacee86
Hát sztem megbízhatóbb a rendes 5 gigás. Inkább szedd le azt!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Black Ghost
Aki billel, gamepaddal tolja.

Vezérlési beállítások: 0% mindet!

TUNING-Gyors tuning-Kormányzási szög: 20-30

.....és menni fog szépen, ha finomítani akarjátok, akkor az alul-túlkormányzással még lehet szöszmötölni.

Még annyi hogy ezt minden megvett autónál végig kell játszani, a meghívásos versenyek meg ugye kilõve.
Rage47
Need for Speed: Shift PC demó
bit.ly/Kr5SE
http://www.pcgames.de/aid,695409/
http://need-for-speed-shift.softonic.de/

Norbi1990
😄
Még kormánnyal is nehéz, nem hogy billel 😮
Azonos játékkal jáccunk? 😄
Persze full helpel lehet hogy nem nehéz billel.
Ami még nagyon fontos ! Külsõ nézetben senki se álljon neki driftelni, csak is belsõ nézetben szabad ! Engem legalábbis a külsõ nézet elbizonytalanít, és furán mozog az autó picsája, ami nagyon zavaró !

Billel a Pro Streetben rémálom volt a drift, itt meg azt kell hogy mondjam hogy nagyon eltalálták.
Gázadás és a kormányzás a lényeg, sõt van ahol nem is kell nagyon kormányozni, hanem csak íven tartani az autót, és nyomni a gázt... Ami még nagyon fontos, nem mindegy hogyan is esel be a kanyarba !

Zs0lt1
thx!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Norbi1990
LOL.
Szerintem meg mérföldekkel nehezebb a Shift driftje mint a Pro Streeté.
Az hogy crackelted menj az Off topik-ba!!!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

A drift a Pro Streetnél, mérföldekkel könnyebb, még Hardban is !

Hát,ha játékban sem megy jól a pedál,akkor ott beállítási/hardver (kormány) problémák lesznek...Msá játéknál is jelentkezik JÁTÉKBELI (!!!) probléma?

norbi2fraktal
én sem rosszból mondom de, tényleg bill-el nagyon nehéz az irányítés, szerencsére van egy szaros : Genius Speed Wheel 3 Vibrate-m, és azt kell mondjam hogy azzal is élvezhetõ nagyon a game, amugy én alapon hagytam a kormányzási beálllításokat

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

tenkenorman
ez a játék 5csilagos lenne ha lenne kormányom így viszont jáchatatlan... sajnálom nagyon 😞 és ezzel nem akarom szídni a billeseket sem...

http://www.tenke.hu

ozimak
Mert sajna az a kisebbik gond <#szomoru1>...inkább a folyamatos fölfelé menés a menüben attól nem megy...a játékban sem mûködik a pedál rendesen...
ozimak
Most a kormánykéslekedésre gondolsz?
norbi2fraktal
Tölthetõ a DEMO!!!

örülök hogy nem a gépemmel van gond a sok betöltés miatt

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Smicy2

Charade GTti

Holtjátékot próbáld meg növelni 1 kicsit.

ozimak
Mert ilyen a játék. Nálam is sokat töltött. Ez (sem) tetszett.

ozimak
Sziasztok!

Esetleg tud valaki valamit mondani a problémámra?: #4921
Nagyon bosszant hogy még ki sem tudtam próbálni rendesen a gamet <#rinya>
setuh
Nah akkor meg1x megkerdem;nem tudjatok mi a bubanatert tolt ilyen sokat a jatek??rohadt idegesito pl car battle-be 1p alatt vege a versenynek es majdnem 1p-et tolt<#csodalk>...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

norbi2fraktal
Fél órával ezelõtt nehéz volt a Drift, de az 5.-dik sör után kezdtem érezni,és nagyon könnyû<#eplus2>

triplet
f betû

bodesz
húúú az irányítás nagyon tré lett sztem.1re erõsebb autó 1re unrealisztikusabb :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Ha meg nem válaszolsz,akkor nekiáll [email protected]ásd csipa gyereknél.

le kell oltani kreatívan a pi**ába és kész.

Zs0lt1
srácok a nézetet nem lehet megváltoztatni, hogy külsõ legyen? kösz!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Lacee86
Ez az eredeti topik meg off topik akkora szánalom egy dolog... Mindenki tudja, h az ún. "eredeti topikban" fórumozók 90%-ának másolt játéka van. (Nekem is, nem is tagadom.) Semmi értelme sincs különválasztani. Serialt kérni tényleg nem itt kell, de nem kell ezért lehurrogni. Nem kell válaszolni, és kész.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

IMYke2.0.0.0
Tíz éve MINDEN ÉVBEN eljátsszuk - globálisan, SG-sek - MINDEN JÁTÉKNÁL.
A "No Warez"-t õszintén, ki veszi komolyan?
Eddig is, ezután is lesznek ilyen kérdések, félmondatok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.