11230
-
bgabor #6796 Köszi. -
#6795 Kb. a GTS 250. Itt van egy teszt, ha érdekel. -
bgabor #6794 Ennek a kártyának melyik az nvidia megfelelője?
Egész jónak tűnik ez a kártya, de most is atim van, és úgy fűt mint az állat, nyáron meg lehet dögleni tőle, nagyon forró. Elhatároztam legközelebb nvidiát veszek. Meg hát sok játék erősen az nvidiát favorizálja. -
#6793 ennek az árábol autot lehet venni -
Dobronski #6792 Elég jó. -
kraven81 #6791 -
USAMEN POWER #6790 Na és szerinted ki áll az út szélén mint néző ? :DD -
#6789 nekem az a játék nagyon bejön....ha lemegy az ára tuti megveszemXD...sajna még drágállom...de g25 kuplung H váltó minden segitség off és közepes ellenfelek ellen nekem igen meg kell izzadni...lehet már kocsit kellene fejeszeniXD -
#6788 Ezt írtam, hogy amennyiben az autó sebességével haladsz, akkor ok.
De ha az úton állsz, s úgy nézed az elsuhanó autót (mint a nézők) akkor nem.
Illetve a műszerfal is ritkán mosódik el a kocsiban ülve nagy sebességnél :-) -
#6787 nekem nemis engedte a telepitést amig nem raktam fel a fizikszet -
Zoliz #6786 Jóvan VAZZEG! EA kapja be!!!
A gépem még mindig top és full grafon futtatja a legújabb progikat is.
Ez mostmár tény, még 2 évig jó lesz :)
Nem azért szaggatott a 6(!!!) éves gépemen, mert lassú, hanem mert nem telepítettem fel a játék saját Physics driverét... az install DVD-ről.
Most full detailen megy 1400*900-on 2X AA val és 8X Anizoval!
Szal, akinek lassú telepítse fel!!! ÉS meg fog lepődni...
(be is xartam volna ha egy autóverseny szaggatna a gépemen)
-
#6785 Döglődhet a pedálod mert nálam nem csinál ilyet. -
#6784 Kapcsold ki az ablakos módot. -
#6783 Mentés mappa, graphicsconfig.xml, windowed érték legyen 0-ra állítva.
Így: <prop name="Windowed" windowed="0" />
Vmi FAQ vagy ilyesmi jól jönne, mert a grapchicsconfig.xml dolgot csak én már legalább 5-ször írtam le eddig. -
#6782 hali lehet valahogy álítani hogy uresben ha nyomom a gázpedált és egy szinten tartom a pedált miért ugrál a fordulatszám mutató -
Dobronski #6781 Apád fogát :D
Ez van, tele van bugokkal, egész nap csak ezt olvastam a topikban.... -
manutd #6780 értem h szar de akkorse kéne kisablakban futnia:S na mind1 köszi a "segítséget...":D -
Dobronski #6779 4850 -
Dobronski #6778 Mert egy szar, várd meg a patchet, vagy az NFS 23123123. részét. -
#6777 Köszi akkor még 1 darabig nem cserélek kártyát me 40 ezrem nics most vidi kártyára -
manutd #6776 Sziasztok:) Miért nem hajlandó normál ablakban működni a Need For Speed Shift? Csak kis ablakban indul el, ha nagyba teszem kilép a játék. -
#6775 4650 semmivel, lassabb. 4830 olyan 30%-kal. -
#6774 mivaaan? miért kellene fordítva? ha az autót nézed, logikus hogy az az éles, és a táj, amit nem figyelsz mosódik. de dugd ki a fejed 150nél az ablakon. szted a fáj lesz elmosódva vagy az autó? -
#6773 Ez végülis annyira nem rossz! Tegnap unokatesóméknak odaadtam a játékot hagy törjék összevissza az autót.... aztán amikor célba értek pénzt kaptam!:D -
#6772 Furcsa az az ábrázolási mód a játékban, hogy kívülről nézve az autó éles, s a táj mosódik el.
Úgy alapjában pont fordítva kéne, kivéve persze, ha az autó mellett vele egyező sebességgel utazunk :-) -
dark night #6771 hello
olyan problémám van h megcsináltam vagy a 3. szintig a játékot és hiába megyek a következő pályára nem tölti be !!Megál a pálya betöltésénél!!
mit kezdjek vele?? már 1* újra telepítettem... de nem segített neki!! -
kraven81 #6770 Az elég vicces hogy nyomok 1 quick race-t, verseny, 0 ellenfél, hogy teszteljem az autót, erre megkapom az első helyért járó pénzt és még a tiszta verseny medált is megkapom.(ne ütközzek és legyek dobogós). Ezt kicsit ebacták -
Dobronski #6769 4650 sokkal gyengébb ---> DDR2. -
steve89 #6768 áá ez a legjobb :D De csak azért mert nekem is ilyen van igaz nem m3 de joffan az :D -
#6767 Sok benne még a hiba, de szerintem a legjobb. Zonda elég veretős járgány benne. Töltsd le a demót! -
EK1TEP #6766 Sz*r -
#6765 Hi. Hogy áll most a need for speed sorozat? Ugye az utóbbi kiadások nagyon megosztották a közönséget, hogy a régi (porsche) szintjét már rég nem üti a sorozat. Ez a rész milyen lett? -
#6764 bocs 4830 as ellirás volt -
#6763 vagy mondlyuk 1 4650 es -
#6762 bovs=bocs -
#6761 Egyébként tom hogy nem ide tartozik de nézegettem videokari árakat és azt szeretném megkérdezni hogy 4830-as ATI mennyivel jobb mostani karimnál bovs az off-ért -
#6760 Na gyerekek elkezdtem a 3 szintet onnantol kezdve a játék átmegy roncsderbibe legalábis a legelső pályán szük mint a szüz pina és lökdös mindenki mindenkit -
obe #6759 jogos, bocs -
#6758 így is tul sok a bloom :/ -
#6757 Még mindíg...ezt is átnézhetnéd:)))