Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A kormányoknak meg nem árt megnézni, hogy vannak e driver frissítések. Nekem is kellet pld frissíteni!
a nehézség beálítása alatt 2. helyen mi is van elfeledtem
valami vezetési izé a beállításai között van különbség? ha prora teszem vagy alkalmin van vagy normálon!
mármint tudom hogy ha pron van ki van kapcsolna minden segítség!de ha visszateszem alkalmira és kikapcsolok minden segítséget akkor mi változik?
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Nekem olyan problémám van, hogy a játék a betöltés után hibával kidob. A kormány a ludas. A kormány egy Microsoft Sidewinder Force feedback. Más játékkal eddig sosem voltam bajban. Angol oldalakon is írtak ilyen hibát, de nem volt aki írta volna a megoldást.
Tudna ebben segíteni valaki?...gondolom nem egyedül használok ilyen kormányt...
Elõre is köszi...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Köszi elõre is
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A GRID és a Shift egészen más világ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már annyira közel van a Need for Speed™ Shift brutális realizmusa, hogy már majdnem érezheted a benzingõzt és az égett gumi illatát. Ez a legrészletesebb és valósághûbb autóverseny játék, a legjobb választás, ha egy kis adrenalinra vágysz!"
forrás: EA hírlevél <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Valaki tudna ajánlani jófajta drifter Japán és Amerikás autót? Az európai már meg van 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
már másodszor jön elõ ez a hiba ...