11230
-
USAMEN POWER #6956 Fos ? Szerintem azt se tudod mit beszélsz ! -
#6955 Most a verseny előtt autóberregtetésről, meg mutogató arcokról van szó.. Azt is? Mert akkor nem én vagyok az egyetlen, és kidürül, hogy valaki tényleg hülye -
USAMEN POWER #6954 A videókat én is eltudom nyomni. -
#6953 Az idő úgylátszik megszépíti az emlékeket, vagy 13 évesen még tetszett ez az arcade fos. :C Amúgy a videókat nézve a porchénak sincs olyan hűde fizikája..
A R&T-NFS viszont még mindig egész okésnak tűnik.. -
#6952 Erre nem tok mit mondani. Én el tudom nyomni :PPP -
#6951 Az NFS4-gyel sikerült elfüstölni az akkori vidikártyámat, egy Bansheet:D
Haverral osztott képernyőn toltuk több órán át vmi spéci F1 addon verdával, ment mint a mérgezett egér:D
Ezt mai grafesszal...áááá...nem is kérnék bele semmi innovatívnak kikiáltott marhaságot, pont ugyanaz elég, mai graffal... -
#6950 nálam missingel a billentyűn teh buttan. -
#6949 ennek legalább volt hangulata, sztorija, jó volt kinőni magad tulajdon képpen gagyi tesztpilótából profi versenyzővé... -
#6948 -
USAMEN POWER #6947 Találtam egy Durham Road -os videót.
Mernék fogadni hogy ez a game még ma is próbára tenne.
Ha ugyanezt kiadnák Shift grafikával, egy két + autóval, tuningal, szerintem mérföld kő lenne az NFS történelmében...
-
#6946 akkro ezek szerint én is hülye vok mert én sem tudtam elnyomni... -
#6945 A legkirályabb!
A High Stakes kezdetben rohadt nehéz volt nekem - de aztán ráéreztem. Húúú!
A Porsche meg aztán...
Az újkoriak közül a Most Wanted volt a legjobb számomra.
-
#6944 Hát hülyének nem érzem magam - sőt, Cyrano után szabadon: csak én nevezhetem magam hülyének -, de elhiheted, nem tudom elnyomni.
Nyomtam én már minden gombot, sőt a gamepad-en is, és már a kezdetektől a "zegéren" is... :)
Áruld el a titkod! :)
-
#6943 ez kimaradt nekem -
ricsa008 #6942 én felraktam ezt a peccset de még mindig nincs egér a menübe -
#6941 Most vagy te vagy nagyon hülye, vagy én, de el tudom nyomni. :| -
#6940 Én a "Need For Speed III: Hot Pursuit"-tel kezdtem el játszogatni azt, hogy miután végigjátszottam, akkor dobáltam bele szénné tuningolt házi gyártmányokat - sőt!
Nem tudom tudtátok - a fiatalabbak biztos nem -, hogy a régiekhez létezett egy 3rd Party Tool, amivel a meglévő pályavonalakatm elemeket lehetett machinálni!
Azt imádtam, amikor egy ilyen módosított (ugye jellemzően körpályák voltak már akkoriban is, hegyek, dombok, városok között) köralakú pályán hasítottam az általam szénné tuningolt Porsche Turbo-val 916 km/h-al!
:)))
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja.
-
#6939 Bizony jó volt, a legjobb nfs rész. Ennek volt a legjobb irányítási modellje, meg most a shiftnek. -
#6938 csak a nosztaliga miatt:
számomra ez az egyetlen, a legjobb, a legdurvább, a leglegleg NFS a világon. kb 10x játszottam végig.
-
#6937 Akkor bocsánat! Úgy emlékeztem hogy CTRL-en volt! -
#6936 sztem nem értitek mit mondunk páran. nem rossz játék - már alig várom h játszhassak este - csak tele van olyan ordító hibákkal, amit nem szabadna megengedni! -
#6935 kb 200 floppy-n voltak custom autóim :D imádtam ezt a játékot. -
#6934 Én is bíztam benne és nem is kellett csalódnom, nem igazán NFS, de egy nagyon jó autós game. Mondom ezt úgy, hogy az összes bug megvan nálam is, ami szinte mindenkinél:(. Pár patch és jó lesz ez.
Totti5: ezt a Forzás csúszkálást én nem tapasztaltam...
-
USAMEN POWER #6933 Ugye milyen jó volt ?
Még emlékszem két nagyobb pályanévre... :)
Durham Road, Kindiak Park -
#6932 Akkor Te azt is élvezed, hogy 15-20x kell látnod a "brummogás" animációt?
Engem rohadtul idegesít(ett) akárhányszor látom(tam).
Megszoktam, ha akarom, nézem, ha akarom átugrom - ez 1x éve így megy a játékiparban.
-
#6931 alapból space (de miért pont az) nálan bal shift mindig :) -
#6930 Hehe nekem pont ez a vonal tetszik. Ha csináljanak jövőre is egy ilyet, kevesebb hibával meg pár plusz dologgal akkor fasza. -
#6929 Sajnos, nem tudok válaszolni - én helyből átállítottam.
Nekem bal Alt.
-
#6928 Nem tudom amúgy minek a hiszti, az utóbbi 6 részből ez kiemelkedő, még a hülyeségeivel együtt is. Én például jobban élvezem mint a GRIDet. Itt szívesen újraindítok 15x is egy versenyt ha elbaszom, mert élvezetes, és mindig más. A GRIDben péládul egy adott versenyen mindig ugyan úgy rajtoltak el. -.-
Engem egyedül a pattogás irritál nagyon,.. -
#6927 CTRL! -
#6926 Nos, akkor erre némiképp kaptunk magyarázatot...
Igen, a miértje engem is érdekelne. Több, mint furcsa.
Elég sok mindent le tudnak modellezni, srciptelni manapság az azt igazán akaró programozók - ezt hogy-hogy nem?
-
#6925 Utoljára kérdezem.Vki legyen szives válaszolni.Nekem vmiért el van baszódva az irányítás beállítások és nem tudom áltoztatni mert gamepad gombokat tesz ki.Szal alapból billen mi a nitró gombja? -
#6924 Sajnos, ki kell javítsalak!
A Shift-et szánták valós szimulációnak [nem szimulátornak, mert azt csak a (űr)repülő kiképzőtelepeken látni], míg a másik 2 és 1 elhalasztott változatot, vér árkádnak, stb.
-
#6923 "- játék közben látod a rázkódást, visszajátszáskor érdekes mód nem."
az összes rfactor és simbin játékban így van ez, de még az iracing, LFS és társaiban is, hogy miért? jó kérdés... -
#6922 és sajnos tényleg ez volt az utolsó mentsvára a sorozatnak, mindenki bízott benne, de nem jött össze. komolyan el kell gondolkodni az abbahagyásán, vagy legalább 2-3 év fejlesztésen, és tényleg formázzanak le minden gépet (vagy bánomis én) aminek köze van az nfs-hez, és kezdjék el újra előről. -
#6921 Nem. A versenyfeeling érzetére a pilótát érő hatásokat a belső nézetet hírdették mint szimuláció és ebben 100%is meg is feletek az elvárásoknak. A játék fizikáját, játékmenetét illetően nem mondták hogy szimulátor. -
#6920 "pálya huplikat" - olvass vissza kicsit!
Erről (is) panaszkodnak sokan a külföldi fórumokon, és ebben a topikban is elhangzott a "megjelenés" óta: irreális, hogy
- tök sík, egyenes útszakaszon is rázkódik egy olyan autó, melynek társa (NPC) nem
- játék közben látod a rázkódást, visszajátszáskor érdekes mód nem.
-
#6919 Nagyon. Aztán ha kap works conversiont az autó, van egy kanyar ahol úgy pattog mintha macskakövön menne :DDDDD
Én még csak tier1-2-t nyomtam (dirket, má mehetnék NFS world tourba is), mert ott még élvezetes autók vannak. Meghívásoson próbáltam valami zonda vs akármi versenyt a nordon, na ott a zondaF a hosszú egyenesben lekezdett pattogni magától. :DDDD Szerintem ha a tier3-at kivégeztem teljesen abba is hagyom. A veyronos verseny is kész agyrém. -
#6918 De, sajnos, szimulátornak tervezték - csak nem jött össze nekik.
Röpködtek is a hangzatos, videókkal agyontámasztott "reality" videók...
...s kaptuk a kézbe azt, ami neked tetszik (néhány hasonlóan jószívű játékostársaddal egyetemben), míg sokunknak nagyon nem akar bejönni...
Pedig elhiheted, vagyunk egy páran, akik nem Tolvaj Edísönben akartuk a polcra tenni...
-
USAMEN POWER #6917 A tuningolás az utóbbi időben nekem nagyon nem tetszik. A fejlesztések bejönnek, főleg hogy a finomhangoláshoz egy fasza TIPP is van, de a külső tuningok nagyon elvannak baszva az újabb részeknél. Ami meg betesz, hogy a Shiftben még a nézeteket is megszebják, katasztrófa pontosan belőni egy matricát, és hogy nincs tükrözés, az a hab a tortán. GT-men elkezdtem az egyik oldalán matricázni, szép is lett, a másik oldala meg üres, mert nem tudom ugyanazt megcsinálni amit az egyik oldalon befejeztem...