11230
-
#6916 De hát ez nem szim, Forzában is csúszik is mint a taknony... nem kell mindig részletekig menő realitást keresni, mert minden játék sikeresen elbukik akkor. Spaban mentem egyet sportfelfüggesztéssel, valami félelmetesen jó ahogy érezni a kemény futőművet és a pálya huplikat. -
#6915 az ok, hogy én driftelve megyek a kanyarban, mert mondjuk gyorsan megyek és kicsúszok az ívről, de akkor a npc-k is csússzanak ki, ne menjem el mellettem 2-3 autó közben. csalnak nagyon, és soxor qvára bosszantó...meg ha elötte vagyok a kanyarban, akkor legyen szíves visszavenni, nem kipördíteni gyors körön mert ő is be akar kanyarodni. -
#6914 Próbáltam, de engem annyira nem zavar, meg csak hátsó kerekesnél van ez (szerintem)! Még emiatt sose buktam el versenyt! DE, végülis nem szimulátornak készült! Vagy igen? -
#6913 az a baj, hogy már 70-nél is driftel a kocsi, ami abszurdum -
#6912 Próbáld meg ugyanezt lassabban - csodálkozni fogsz.
-
#6911 Nekem is bejön ez a része az NFS-nek! Én bugokkal még nem találkoztam! Az meg hogy nem úgy veszi be a kanyart ahogy egyes emberkék úgy szeretnék... hát most na.... hát ha 150el veszed be jóhogy driftelve megy a kanyarba! Nekem a belső nézet nagyon tetszik, meg a tuningolás is! -
#6910 Egy ilyen postér a hétvégén még el lettem küldve a picsába, de most látom helyére került a topic -
#6909 gondolnám ha mobility akkor laptopja van -
#6908 milyen géped van? laptop? akkor a laptop gyártojátol szedj ATI drivert! -
USAMEN POWER #6907 Azt lehet is. Megcsinálták a sokak álltal kedvelt GTR 2-t, de egy normális NFS -re nem tellett ??? -
#6906 pedig a gtr fejlesztőitől többet várna az ember. az sem baj ha gtr koppintás :D -
#6905 Mindig SimBim-et írok... SMS-helyett.
-
#6904 de akkor is az EA felel érte, hogy szart ad ki vagy huzza még a f_szát a fejlesztőknek, hogy gyerekek ez egy fos, nem adom ki.
de akkro msot szídjuk a Slightly Mad Studios-t... :D -
#6903 Bocs, kicsit sokat gépeltem ma és az agyam csak úgy zakatol... ezért a hebehurgya gépelés.
-
#6902 Azért nem lehet nagylelkűen elmenni azon problémák mellett, amik majd' kibökik az ember szemét...
2009-ben kiadni egy olyan játékot PC-re, melyben NINCS EGÉRTÁMOGATÁS?...
Olyan játékot, amely pofátlanul, is megkérdőjelezhetetlenül látványosan kifejezetten egy piaci szereplőre van "kitalálva"?
Olyan játékot, melyben annyi az ordító hiba - PC-n -, hogy a külföldi fórumokon csak úgy ömlenek a sirámok?
Ezért nem kell védeni sem az EA-t, sem az ex-SimBim-eseket sem... [hoppá, miért is lettek ex-ek?]
-
#6901 Heh, poénból vettem egy hacsit, beleraktam mindent amit lehet.. Elég mókás jármű. Kurva jól megy, irdatlan nagyot lehet fékezni vele, viszont szűk pályán úgy ledarálnak a nehezebb autók, hogy rossz nézni :DDDD Mindegy, hot lap-re ideális. -
barmi #6900 Mind1, majd karácsonykor előveszem újra a játékot addig talán sikerül rendberakniuk ezt a bughalmazt és majd akor végigtolom. Van két és fél hónapjuk durván... Go Ea GÓÓÓÓÓ ! ! -
#6899 Mindenért az EA a hibás, még véletlen sem a fejlesztők... engem csak ez zavar hogy egyből rávágja mindenki hogy EA. Az EA kiadó, a fejlesztők pedig a pancserok, bár én nem találkoztam még bugokkal és optimalizálási problémával, igaz nem is pécén játszom vele. Kisebb bugok beleférnek, de nem kell egyből szar EA szar NFSezni, mert a játék összességében egy jól összeszedett sé összerakott program. Ha nem tetszik hogy NFS és EA akkor nem kell vele játszani, azért meg felesleges itt rinyálni mert ettől azt hiszi hogy más is elkezdi, bár a többség szép csendben játszik vele, mert egy remek játék, csak vannak akiknek ez sem elég, sosem semmi sem elég. -
barmi #6898 LoooL méghogy nincs hozzá köze... -
#6897 Ezt hol hallottad?
Mivel "ő" a kiadó, igenis van köze hozzá - közvetve.
Az ő minőség ellenőrei is fel vannak sorolva a Credits-ben, a teszterei mellett...
-
#6896 a bugokhoz meg végkép semmi köze az EAnak... -
#6895 és sokan ezért fizettek 10-12ezer ft-ot...plusz a 80 oldalnyi bug, javítani való lista, stb hajrá EA! -
#6894 felejtsétek már ezt a driver telepítéses megoldást... bármilyen oprendszerre bármilyen kártyával randomra fagy, és kész
bannerbe -
#6893 nézd meg ezt hátha -
Locna #6892 Biztos Mobility Radeon?
-
Locna #6891 Valószínű rossz drivert töltesz le. Nem lehetséges? -
Locna #6890 Üdv!
Lehet megköveztek érte, de részemről a Shift-ről ennyit. Kemény 3h-t bírtam vele.
10-es listán én így tudnám értékelni:
Grafika: 7
Hangulat: 6
Hangok: 9
Irányíthatóság-fizika: 4
ár-érték: 5
Grid/Shift: 9/6!
NFS széria nálam megszűnt létezni mától. Pontosabban inkább a Most Wanted végénél, csak eddig bizakodtam, hátha. De nem. Ez csak rosszabb lesz. -
#6889 Onnan szedtem de hibaüzenetet ír ki a telepítő!Néhány hozzászólással ezelőtt belinkeltem.
Annyira hülye nem vagyok, hogy ne tudjam hol kell keresni.
ATI Mobility Radeon HD 3470<--- de ehhez eliveleg nem jó a sima ati driver.
És nem tudom honnan szedjek hozzá jót. -
#6888 *amd.com... -
#6887 Mondjuk a hivatalos honlapról?
adm.com
ati.com
ati.amd.com -
#6886 azt írták használhatod az egeret, nem azt hogy az autót is forgathatod :D biztos naggggyon komplikált volt és azért hagyták ki -
#6885 Köszi!De akkor honnan szedjek hozzá drivert?
Nekem az a baj, hogy az első feladatnál elindul megyek is vagy 10m-t aztán kilép egy fekete képernyővel meg egy windows-os hibaüzenettel.
Xp-m van.
Köszi a segítséget -
#6884 Hát igen, ennyit tudnak...
-
USAMEN POWER #6883 Fölraktam a patchet, és kb. semmi változást nem észleltem...
Na jó, azért van. Amikor elindítom a gamet, a sárga csík hosszabb ideig tölt. :D Meg az egér opció se valami hú de fasza. A verdához nincs más nézet, nem lehet egérrel forgatni, stb... -
#6882 -
#6881 Olvasnivaló - Petíció
-
#6880 Meg kell hagyni, a csávó szépen vezet...
[Nem néztem utána, mivel, milyen szinten.]
-
#6879 pedig nekem E6850es procim van 3.2ghz-re húzva,és mégis...jó de azér játszható ám... -
#6878 az a physx miatt lehet procit terheli ha ATI kartyad vannekemis elegge megeszi game kozben de nem akad -
#6877 nekem meg olyan volt multkor,hogy csak siman mentem toltam a gazt 1.voltam egyszercsak valamibe beleuntkoztem az ut szelen(lathatalan fal?)
restart aztan igyekeztem kikerulni azt a reszt
#6874-jaja