Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ezen sem lehet változtatni - ez is a csomag része, ezt kell szeretni (?).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A GRID-et a Codemasters készítette - egészen más világ!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

minden kanyart driftelve lehet bevenni még akkor is ha lassabban megyek

de a gép drift nélkül veszi be a kanyarokat! és gyorsabban mint én akármit állítok a felfüggesztésen nem jó!
eZo
😞 oké
grid-be is volt egy megoldás annó, szóval csak ezért gondoltam !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

IMYke2.0.0.0
Semmi ilyesmit nem lehet kikapcsolni - alap összetevõ, ezzel adták el a játékot. Ezt kell szeretni.
Személy szerint én is rühellem.

eZo
sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne, hogy valami úton módon ki lehet kapcsolni azt, hogy ha gyorsan megyek el kezd homályosodni a mûszerfal ( belsõ nézetben játszok) nekem ez baromi zavaró ( lehet csak nekem ) !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

MerlinW
<#zavart1>

[merlinw.org]

Vki légyszi adja oda a savegameját ha már messzire kivitte, szeretnék offlineban a legjobb verdákkal kocsikázni, de kijátszani nincs idõm, alig vagyok otthon
PLEASE HELP

SD456
Hi all!

Olvasgattam itt a fórumot és látom sokaknak van problémája az ATI kártyájukkal. Nekem is elég gyatrán megy a játék, kikapcsoltam már a Catalyst-ban az A.I.-t de semmi változás. Esetleg van még valami amit lehet tenni, hogy gyorsabb legyen ? Valószínû, hogy az nVidia PhysX-es hülyesége miatt megy ilyen lassan. A versenyek elején olyan 10-15 FPS van összesen és emiatt nem tudok sokat megcsinálni, úgy szaggat, hogy nem látom hova megyek. Szerintem mást most nem lehet mit tenni várunk, az ATI-ra vagy az EA-re.<#szomoru1>

PS3 ID: SDani456

Black Ghost
Kb. 1000000:1-hez tehát van esély 😄
Maxtreme

<#hawaii>
Irányítani mondjuk sztem nem fogom tudni, de az már mellékes <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Komoly kódolása van a játék *.bff fájljainak - így, elsõ ránézésre.
Direkt nem konfigurálható, MODdolhatóra írták meg - sajna, a legutolsó, valóban MOD-barát verzió a Hot Pursuit 2 volt.
A többit csak buherával lehetett rávenni - fõleg UG-ket, MW-t - és eleve meglévõ cuccokat hackelni. PS-t pedig egyáltalán nem.

Black Ghost
Valamelyik szim fan programozó igazán csinálhatna egy "GTR2 irányítás"-módot SHIFT-re. 😄DDD

Tényleg egyáltalán lehet ilyet?
Hurrá... És a többiekkel mi lesz?? WTF ??

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

asszem ez pont az a verseny aminek 6x nekifutottam aztán feladtam... nagyon kemény ott a lökdösõdés
Atikah
nvidiások kikapcsolhatják 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

IMYke2.0.0.0
Az igaz, hogy nem nagyon erõltettem a finomhangolást a menü vonatkozó részében - megszoktam, hogy akárhány játékkal próbáltam gamepad-del játszani, elsõre ment, rendesen.

Black Ghost
sorry, jogos 1680<#falbav><#idiota>
A PhysX-et kellene kilõni a játékban mit ahogy a Mirror's Edge-ben is ki lehet kapcsolni egy mozdulattal ... Ez negatív diszkrimináció az Ati-s társadalommal szemben!! Elmegyek Brüsszelig is ha ez kell az EA-nek !

<#banplz>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Black Ghost
Logitech DS: Jó az csak a "tuning"-ba egy kicsit pepecselni kell vele.
[HUN]FaTaL
1920ban tolod?

http://goo.gl/gd6Zi5

Black Ghost
Nem értem, nekem sima 8800 gt 512-vel is átlag 50 fps. mik ezek a 20-30-as értékek?
IMYke2.0.0.0
Nem mindig írom - csak most tettem.
Nekem, otthon a Logitech DS-emmel kicsit suta volt a csuszkálás miatt.
Lehet, ha nem lenne ilyen gányadék eleve a scriptelés, akkor gamepad-del is jó lenne...
A kormányosok esküsznek a játékra. Ezért írtam.

Black Ghost
Ne írd mindig hogy kormány kell, nem kell, elég egy gamepad.
nyavajás nvidia ...

IMYke2.0.0.0
Kormány + türelem + elnézõképesség + naivitás.

IMYke2.0.0.0
Második képen (is) látszik, hogy driftelve kell venni a kanyart - és elég furcsán is néz ki benne az autó.

IMYke2.0.0.0

PC + áram.
Komolyra fordítva: a hivatalos oldalon ott a pontos gépigény.

matthias92
mi igénye van ennek?

A hivatalosak bekaphassák! <#levele><#boxer>

Maxtreme
fairplay powa:

De a végére megúsztam 1-2 jelentéktelen karcolással

<#idiota>

DJ RX7
valaki szóljon nekik, hogy kicsit elírtak valamit. 😄D

:3

A letölthetõ és említett patch az Undercoverhez van és már korábban megjelent...

DJ RX7
ehh
akkor sry mindenkitõl a vak lármáért.

padavanHUN
Á bazmeg, most nézem, ez az Underground javítása!!! :/

http://f1game.hu

DJ RX7
hivatalos oldalon utoljára 15-én volt frissítés

ez a patch a softpedia-ra szerintem pár órája kerülhetett fel.

VRSDM
engem kidob hibával.
mondom fake

u dont have to listen anybody else but me

padavanHUN
Nálam missing or invalid entrí hibaüzenettel elszáll a patch a telepítéskor. Kamu?

http://f1game.hu

VRSDM
és elõbb van kinnt softpedia-n mint az official site-on?
mondjuk én megnézem micsinál de tuti fake.
de mivel méga demó is fagy nálam 😄 egy misét megér.

u dont have to listen anybody else but me

hát ez csak olyan sötét pedig frissítettem.
DJ RX7
Lacee86
Hát jah, vmi patch jól jönne, ami ezt az elég hosszas töltési idõt lerövidíti.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ RX7
én is patch vagy valami fix-re várok.

Maxtreme
Rohadjak meg 8xaa helyett dobok rá 16x-ost, kiv vagyok lassul e <#idiota>

Nekem sem változik semmi akárhová állítom a grafikát!

norbi2fraktal
nekem 25-35 fps, max-on,meg minimumon is 😄
9.8-driver-el

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

attila2323
Nekem teljesen jó. Belövöm a simításokat meg a felbontást a Catalist Control Centerben, kitörlöm a graphicsconfigot és megy mint a szél.

semmi

Maxtreme
ATi tulajoknál változó h kinél szaggat, és kinél megy jól. (azonos konfigokon is)