Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább Én érjek a saját farkamhoz,mint valami prosti..😉 Vén barom.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

arty
Kibaszott ovodások vagytok mind 😊

Forza.

padavanHUN
Mondja ezt egy takony kis nímand, aki kizárólag azért jár ide napok óta, hogy a fikahajlamait kiélje, amiért még az életében nem nyúlt a kis pöcséhez más, csak saját maga. 😄

http://f1game.hu

Te meg ennyi erõbõl nyald az EA valagát...inaspelikán...

<#lama>
<#kocsog>

Te is huzzál innen a büdös picsába gridezni, ne itt rontsd a hangulatot. Nyald a codemasters picsáját senki se kíváncsi rád itt, faszarcú <#kocsog>

És Én kezdtem megint...ofkorz...

Hagyjátok már abba egymás szekálását. Aki csak piszkálódni jár ide, menjen a jófrancba innen, senki se kíváncsi a provokációra, és az elvontagyú vadbarmok mocskolódására.

""""Gyerekes(!!!!)"""""""""

arty
Valóban nem 😄

Kormánnyal nem tudok külsõbõl játszani :/

Forza.

Akkor meg szimplán gyerekes vagy. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Hízelgõ, hogy észre sem veszed a buherálást...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

padavanHUN
Nem állt szándékomban viccelõdni.

Shep
Hát én nem tudom mit csináltál, de nekem ha fejen állok akkor sincsen egér a menüben, meg úgy sehol az egész játékban, tök mindegy mit nyomkodok az egéren semmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De vicces voltál....<#zavart2>

padavanHUN
...és elélveztél rá?

SHIFT helyett SHIT van írva...

Segítséget kérnék!Azt írja ki hogy az shift.exe hibát észlelt ezért leállt.Már több crackot is megpróbáltam,de ezt írja ki.Elõre is köszönöm.
kill3r21
üdv , valaki tudnak nekem segiteni a kormány beállitásában?
Speed Link 2in1 SL6694 kormányom van, ehhez kéne a %ok beáliitása? valaki?
Választ találtam a kérdésemre 😊

[HUN]FaTaL
Olvass.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy betû. Olvasd el többször is a Need for Speed alattit.

Sziasztok olyan gondom van hogy a jaték mindegyik küldetésnél lefagy😞 windows 7 van fent lehet ez miatt a videokártyámat frissitettem de igyse hajlandó müködni. Valakinek volt valami hasonló problémája és ha igen akkor hogy sikerült megoldani elöre is köszi

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

[HUN]FaTaL
A demoban van egér? LOL

http://goo.gl/gd6Zi5

érdekes volt ez a "shift party".. egy autót se láttam a játékból.. 😄D

Quick Race-ben, van olyan hogy Loaner Car kategória és van ott egy TIER 5-ös Maserati MC12.
Vajon ez azt jelenti, hogy van más Tier 5-ös autó is és csak Unlockolni kell? :o

direwolf
IMHO ez a játék így ebben a formájában egy hulladék... bocs...

There\'s no replacement for displacement

Meséld már el mi a különbség.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

direwolf
Arty! Fogadjunk ki se próbáltad külsõ nézetbõl. +8 FPS, pedig egy gyönyörû autót renderel még a belsõnézeten túl... na ez a no comment 😄 Meg az állandó akadozások 30+ fps mellett (ATi 4850 1Gb)

There\'s no replacement for displacement

Maxtreme
???
olvasni?

rvn
Rajtnál van 25-30! Egyébként nem cseréltem semmit csak a win 7 es vionyón még nem telepitettem uj drivert. Am meg igen is nagy a külömbésg a 20 és a 30 fps között és ez csaka rajtra vonatkozik. Am ilyen 40-50 megvan.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Kicsinyítetted? hûha

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

IMYke2.0.0.0
A Full-ban a játék indításakor MINDIG ki kell választani a nyelvet...
No comment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A fullban nincs egér...
Elhiheted, próbáltuk.
Ahogy nem lehet elnyomni a motor berregtetéseket sem...

arty
\my documents\nfs shift\graphicsconfigdemo.xml

Forza.

milk4
Biztos,hogy nem fog menni.DE,ha mégis,akkor biztos hogy szaggatni fog mint az állat...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

arty
(a demo amugy minden beallitast elfelejt, minden inditas után MINDENT ujra kell allitani <#eljen><#eljen><#eljen> )

Forza.

karikusz
Ezt merre találtad?:

graphicsconfig.xml

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Teszteld le a neten keresztül. Van egy systemreq oldal ahol le tudod 😉

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Nos én voltam a hibás... a grafikán levettem a v-sync-et, hogy jobban pörögjön a játék, de úgy nem pörög. 😄😄

IMYke2.0.0.0
Ja, a képet én módosítottam...

Taylor10
sziasztok.szerintem már kérdeztem hogy menne a game a gépen de azért meg kérdezem mégegyszer.ezek a dolgok vannak a gépembe:
Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 7600 GS (256 M😎
Remélem elindul és nem fog szaggatni nekem majd a game.

IMYke2.0.0.0
Elõre is bocsánat a nagyszerû logot megalkotótól:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

arty
Jah, aki szerint az AI jó, az ment már a londoni pályán? Állnak a kanyarokban egymás mögött, szépen, libasorban!!!! Ha elengedem õket, 3 kanyarral késõbb megint majdnem ott állnak, simán körbeautózhatóak!!!! Nehéz fokozaton !!!! Mi ez?!?!?

Forza.

arty
NNa, letöröltem a graphicsconfig.xml-t és azóta 30fps felett vagyok mindig. Így már kijön, mekkora fals autofizikát is kapott a játék 😞

Értem én, hogy mi mit akarna utánozni a valóságban, de a sok könnyítés miatt az auto szinte magától mozog, driftel, áll vissza irányba. Mért nem lehetett ezeket teljesen megszüntetni, ha valaki pro modot és minden segítséget kikapcsolt? Mért kell egy tul gyorsra vett kanyarban a kocsinak driftelve segítenie nekem? Mért nem baszódok a palánkra?!?!??!?!?!

Szóval ez még mindig csak majdnem jó játék, az NFS széria továbbra is a mezõny mögött kullog, szimnek gyenge, árkádnak - na, ezt nemtom, de nekem árkád játékkal semmi kedvem zárt versenypályákon menni.

Amugy miért irták páran, hogy nincs egér a menüben, amikor van? Mozoghatok billel, kormánnyal, gamepaddal, egérrel. Akinek ez nem elég, az elhúzhat ...

Hogy a Londoni pálya után a video elnyomhatatlan, az pedig a legalja! Mért gondolta az EA, hogy ha 5x megnézem, megvezsem ezt a fost? SPA után szerencsére nincs, sajna én a városi pályákat jobban kultiválnám, ám igy mindig ki kell lõnöm a taskmanaggerrel és ujrainditani a demot. Élmény ...

G25-el mentem, az FFB szimplán szar és kevés, szóra sem érdemes.

Gamepaddal pedig olyan a játék, mintha a rendes versenyen is a GRID drift módjában lennék 😄 Namost én a GRID-ben egyetlen driftet se nyomtam le, rühellem.

thx EA, majd talán kövõre!! 😞 (dehogy lesz jobb jövõre...)

Forza.

Hát ezen én is bosszankodtam!Carbon óta tetszett a matricázás erre ebben el kellett cseszniük!

Fú de elbaszták a vinylözést!

Még egy Brembo feliratot se tudok rendesen rárakni az autó oldlára, mert nem lehet naygítani.

SD456
ha belepakolsz minden tuningot akkor lehet csak megvenni.

PS3 ID: SDani456

Mikiller
Hi!
Van olyan, hogy megvettem egy Renault kocsit van benne W ami az átépítéshez kell, de nem tudom, hogy mikor lehet átépíteni?
Mert most még ki van halványulva a backspace gomb, amivel lehetne.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Hát rengetek az a 25-30FPS, ezért azt érdemes cserélgetni a drivereket!<#wow3>