11230
-
#6996 Kicsit sem tartom magam idiótának, ráadásul nem egészen egy hónapja toltam pár kört az NFS4-gyel, most is elégedett vagyok vele, csak a grafesz kopottas. Ugyanez vonatkozik a Motorhead-re is, a Colin Mcrae Rally első részére és még lehetne sorolni. Szóval szerintem vagyunk páran "idióták", ahogy te fogalmaztál... -
#6995 Mi Quake 1-eztünk! :)
[egy hálózaton ugye a gépek, és a hátsó sorban :9]
-
#6994 Tökéletes!
[Sajnos]
-
Dobronski #6993 -
#6992 élő példa a progamozó ötlete és a beruházó/kiadó nyomása : ) -
#6991 -
Dobronski #6990 Ecsém', ott egy csomó játék ami inkább késik, de legyen jó. Pl. Gw2. GUILD WARS Rulz.! -
#6989 ja én is régen suliba sokat toltam terep 2 vel info oran meg itthon is huu az se most volt máá de jo volt annak idején nagy szám volt -
#6988 Szerintem az EA szabja meg a fejlesztöknek a határidőt nem?? Mertha igen eggyértelmüen az EA a felelős -
Dobronski #6987 Nem azért, de jobb a fizika benne, mint egyik másik mai játékban :D -
#6986 pontosan.
gyerekkorunk nagy számtekórán szünetben játéka... és mégis normális fizikával bírt.
-
#6985 Fizika nem függ össze a fejlettségi szinttel. :) Az elsőnek szintekkel jobb, mint a 2-től egészen mostanáig :DDDD -
Dobronski #6984 -
#6983 Valamit elfelejtettél:
Eltelt 1x év, és a számítástechnika nem le a fejlődéssel!
-
#6982 most mit várunk egy gémsztártól? -
#6981 Nem vagyok hülye, hogy yt-n trollkodjak. Ha megkapnád ugyan azt a fizikát mai technikai színvonalon csillivilli graffal, sugárban hányva szidnád, hogy lehetett ekkora fost csinálni, köcsög ea blablabla..
Nekem is kedvencem volt, DE még gyerek voltam. Ahogy az a sok idióta is, aki nosztalgikusan emlékszik vissza, hogy "azok voltak még az idők". De. Persze.. -
#6980 "Azok tehát, akik szombaton nálunk nyertek maguknak PC-s Need for Speed: Shiftet, esetleg nem bízva a véletlenre üzletben vásárolta azt meg magának, most örülhetnek, hiszen rekordidő alatt futott be hozzánk az első, Need for Speed: Shift patch. A javítás csak a PC-seknek szól, mindemellett nem is hízott valami nagyra. A mindössze 13 megabájtos csomag két fronton erősíti az így is eléggé izmos játékot. Egyrészt teljes egértámogatást ad a menüben, másrészt LAN támogatással ruházza fel a játékot. Mától tehát lehet cuccolni a haverhoz egy kis hálóparty reményében. Need for Speed: Shift patch #1 letöltés alant."
!!!! Mondom, ezek az újságírók biztosan más verzióval játszanak - egészen más színben látják ezt a játékot... !!!!
-
#6979 ott a pont!
-
#6978 annyi baj volt az nfsu-val hogy nagyon vontatt volt, semmit sem csinálhattál, csak tunying, verseny, verseny...nfsu2 volt az igaz ándergránd. lehet ugyanez lesz a shift-el is, lesz egy shift 2 amit valóban meg akartak csinálni. -
Dobronski #6977 Szerintem józsi. -
USAMEN POWER #6976 Ezt magyarázd be pár millió embernek is, akik talán még mindig a legjobb NFS -eknek tartják a 4 -et, és az 5 -t... És visszasírják őket mikor egy Undercover vagy egy Shift kijön. Első lépésként kezdheted Youtubeon a fikázást, kíváncsi lennék mennyi anyázást kapsz viszonzásként. :) -
#6975 Írtam lejebb is, 13 évesen kicsit kevésbé voltam kritikus :DDDDD -
#6974 Pedig az U1 igen fasza volt. Ráadásul a PU fizikáját használta, kicsit megbuherálva.
A PU pedig tényleg ütős volt, nagyon sok jó ötlettel. Főleg a factory driver mód, ahol pl reklámforgatáshoz kellett pörögni-forogni egy cabrio boxsterrel. :)) -
#6973 fiatalabbak is voltunk ;) -
#6972 Az első patch -
#6971 az NFSU is jó volt, mert korszakalkotó volt a maga nemében. (de az egyik legszarabb is egyben) -
#6970 én az nfs 1-től kezdve minden részt ami kijött végig játszottam akár többször is, és nyugodt szívvel állítom, mennyi is 15-16 rész közül a Porsche Unleashed magasan veri a mezőnyt hangulatban, sztoriban, és játékélményben. (nálam) -
#6969 Kb. -
#6968 Mérföldkő. LOL. Ugyan olyan rókabőr volt mint az underground2. Tök ugyan az a fizika mint a háromban, egy halom tök ugyan olyan autó, meg a pályák fele ugyan az volt :DDDD Volt valami minimal damage, meg lehetett tuningolni (Ja igen, meg már látszott az autó belseje).
Ha valami mérföldkő volt, az max a hot pursuit. -
#6967 Hangulat.. Ok.. Szerintem annyi van, hogy akkoriban még nem volt ekkora divat sugárban hányni bármire, ami kicsit is nem tetszett. -.- -
szal a felső négyes alsó gombja :D -
#6965 G25ön is el lehet nyomni
O
O O
X
az X gombbal ebből a négyesből -
#6964 tudom -
#6963 Akkoriban nagyon jók voltak, de valamelyik nap feltettem a porschet és bizony elég bugyuta fizikája van. :) -
USAMEN POWER #6962 Nem olyan értelemben írtam... -
USAMEN POWER #6961 Kb itt mutatkozik meg, hogy tök mindegy hogy mi jön ki, a legtöbb embernek semmi se jó, (ha meleg van az a baj, ha hideg van az a baj) az meg már több mint nevetséges hogy az NFS egyik mérföldkövét leszarozza valaki... -
#6960 a shift is az év nfs-e mert nincs több nfs :D -
USAMEN POWER #6959 Hangulata a mai napig veri az összes NFS-t, fizika se rossz, az év NFS -e lenne ha mai grafikával kiadnák. KB ennyi az álltalad fosnak nevezett játékról. -
#6958 Játszottam vele eleget, akkor tetszett, de még gyerek voltam. Elnézve a videókat, egy primitív szar. Tudom, hogy akkor mekkora király volt, de ez van. :D Carma2 viszont a mai napig über (fizikája, mindene.) -
USAMEN POWER #6957 Majd megnézem, igazából engem nem zavar, nem is volt soha szándékomban elnyomni...