Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://f1game.hu
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Speed Link 2in1 SL6694 kormányom van, ehhez kéne a %ok beáliitása? valaki?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Vajon ez azt jelenti, hogy van más Tier 5-ös autó is és csak Unlockolni kell? :o
There\'s no replacement for displacement
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
There\'s no replacement for displacement
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
No comment.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elhiheted, próbáltuk.
Ahogy nem lehet elnyomni a motor berregtetéseket sem...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Forza.
graphicsconfig.xml
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 7600 GS (256 M😎
Remélem elindul és nem fog szaggatni nekem majd a game.
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Forza.
Értem én, hogy mi mit akarna utánozni a valóságban, de a sok könnyítés miatt az auto szinte magától mozog, driftel, áll vissza irányba. Mért nem lehetett ezeket teljesen megszüntetni, ha valaki pro modot és minden segítséget kikapcsolt? Mért kell egy tul gyorsra vett kanyarban a kocsinak driftelve segítenie nekem? Mért nem baszódok a palánkra?!?!??!?!?!
Szóval ez még mindig csak majdnem jó játék, az NFS széria továbbra is a mezõny mögött kullog, szimnek gyenge, árkádnak - na, ezt nemtom, de nekem árkád játékkal semmi kedvem zárt versenypályákon menni.
Amugy miért irták páran, hogy nincs egér a menüben, amikor van? Mozoghatok billel, kormánnyal, gamepaddal, egérrel. Akinek ez nem elég, az elhúzhat ...
Hogy a Londoni pálya után a video elnyomhatatlan, az pedig a legalja! Mért gondolta az EA, hogy ha 5x megnézem, megvezsem ezt a fost? SPA után szerencsére nincs, sajna én a városi pályákat jobban kultiválnám, ám igy mindig ki kell lõnöm a taskmanaggerrel és ujrainditani a demot. Élmény ...
G25-el mentem, az FFB szimplán szar és kevés, szóra sem érdemes.
Gamepaddal pedig olyan a játék, mintha a rendes versenyen is a GRID drift módjában lennék 😄 Namost én a GRID-ben egyetlen driftet se nyomtam le, rühellem.
thx EA, majd talán kövõre!! 😞 (dehogy lesz jobb jövõre...)
Forza.
Még egy Brembo feliratot se tudok rendesen rárakni az autó oldlára, mert nem lehet naygítani.
Van olyan, hogy megvettem egy Renault kocsit van benne W ami az átépítéshez kell, de nem tudom, hogy mikor lehet átépíteni?
Mert most még ki van halványulva a backspace gomb, amivel lehetne.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller