11230
-
tzolo #7038 Én felraktam a patch-et de semmi változás. -
#7037 Amúgy true. -
#7036 Tényleg , bocsi.
De akkor is kevés. -
#7035 2 merci van:P -
#7034 Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó a játék.
Grafika gyönyörű , irányíthatóság is fasza , sok változatos kocsik.
Mondjuk sajnálom hogy nincs benne Merci, csak 1 darab van.
Kormánnyal játszok és a drift szörnyű. Lehet a kormány szar , nincs jól beállítva.
Holnap kipróbálom billel. -
#7033 Patchben van lan :) -
CamelX #7032 Ez így teljesen oké és hogy klasszikust idézzek: "I'm really happy for you and I'mma let you finish..." :D a manufacturers versenyek és a meghívásos versenyekre ez mind nem igaz, mert ott 1 alapjáratú kocsit kapsz, én hülye meg mindig arra feszülök rá ami a legkevésbé megy és felhúz :D ennek ellenére nem adom fel, főleg h büszke vagyok magamra hogy olyan Porsche GT3-at raktam össze kizárólag 3as szintű alkatrészekkel, hogy szarrá vertem az összes Carrera GT-t a 4. szint utolsó Porsche versenyén :D -
#7031 Patch -
#7030 Jáháháháháááááá. -
ZsirosKenyer #7029 jaj srácok, stop the crap!
Látom nagy divat lett az NFS 1-2. részével dobálózni.
Mekkora fizika, micsoda élethű játékmenet júúúúj
igazából az összes nfs egy árkéd csirkeség volt. De én ennek örülök, hisz az undercover kivételével az összeset élveztem. Imádtam az nfs 3 szerpentinezős feelingjét, az UG éjszakai attack hangulatát, a carbon kanyonversenyeit, a msot wanted naplementés színeit, ezekhez mind fasza soundtrack-ek etc
A PS-sel minden eddigi nfs-nél többet nyomtam, a Shift-et pedig szintén imádom, anna kellenére hogy csak elhitetik velem az igazi fizika meglétét.
Vannak néha odaverős autós játékok (pl. GRID), de az NFS sorozat volt az amit mindig is a legjobban élveztem.
Elhiszem hogy fasza dolog a szimulátor, de ha arra vágyom, kimegyek az alpokba, vagy leruccanok Hungaroring nyílt napra a verdámmal. -
USAMEN POWER #7028 Driftnél egyszer kell elkapni a kanyar ívét. Persze ahhoz gyakorolni kell, én szeretek driftelni, nem kell nagy tudomány hozzá ! :)) -
bebe78 #7027 szerintem nem rossz az a shift,ellenkezöleg,csak nem szabad az elsö 1-2 versenynél feladni.gridnél is ez volt hogy milyen szar az irányitás most meg ezt fikázák azt meg istenesitik,az is ugy jó ahogy van. -
#7026 -
#7025 Hát azt mondjuk ahogy van, kihagyom, mert utálom az egész drift műfajt. :D Full csillagosra megcsinálok minden mást és ne gond, hogy nem driftelek. ;)Egyelőre... Remélem, így marad, már csak 30 csillag kell a 4. szinthez, aztán jön a WT, szóval talán megúszom. -
bebe78 #7024 padavan teljesen igazad van,a drift se olyan szörnyü amilyenek egyesek állitják -
Dobronski #7023 OMG a laptop-okban vannak mobility kártyák. -
#7022 Érdekes, mióta megvettem a játékot, egyetlen árva hibát nem produkált a cucc. Kiválasztott vagyok? :D (vagy csak nem valami elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren lámáskodom?) -
#7021 Én is simán el tudom nyomni a versenyek előtti intrót...
Utóbbi két napban jobban beleástam magam a játékba és kijelenthetem: Akármilyen rohadt nehéz a Pro fokozat, akármennyire túlkormányzottak alapesetben az autók, magasan ez a legjobb NFS rész. A kocsikat meglepő hatékonysággal lehet megszelídíteni némi guminyomás csökkentéssel, és egyéb finomhangolással. Aki nem hajlandó pár percet foglalkozni a kocsik beállításaival az megérdemli a sorsát és tényleg menjen gridezni, az való nekije. ;)
Amúgy ez as Pro nehézség sem olyan rémes most már, hogy belerázódtam, a gép néha nagyon hülye tud lenni, már ami a íveket és féktávokat illeti. Nagyon meg lehet szopatni a páros versenyeken is. A gyorskörös futamok meg kb. faék nehézségüek, ha van egy kis esze és némi ügyesége a játékosnak.
Flém: A Grid ehhez képest papírcsákó bazeg. :D -
bgabor #7020 Nem a crack miatt van, és nem azért mert nem eredeti játékot használsz. Az a helyzet hogy erősen bugos a játék. Egyes rendszereken kivállóan fut, másokon szaggat mint az állat, megint másokon kivág az asztalra. -
#7017 azaz csak privátba lehett a gridél bállitani -
#7016 azt szeretném megkérdezni..hogy aki nyomta már online hogy lehet olyan versent inditani(beállitani) ahol mindekire érvényes a "segítségek off"...mert ha nem pl mindenki ugy megy ahogy akar ki segitséggel ki nem ugy nem kiegyenlitett, mert nekem ez a volt a bajom a gridnél is, ott nem lehetett ezt beállitani -
#7015 jááááájjjjj elő törtek a régi emlékek:D:D:D:D:D:D:D:D
kapcsold ki vagy 1-es:D:D:D: -
#7014 Leszedtem a "régit", feltettem az "újat", nem változott semmi. Csak nyomtam hamar pár versenyt. :) Akárki akármit mond, a driftet leszámítva én egyelőre jól elvagyok a játékkal. -
#7013 Meg laptop....
nem értem mi a problémád??GTA4 simán megy rajta.persze nem full-on -
Akylleus #7012 patch ad lan lehetoseget. mukodik hamacsin? lenyomnek par skyline-os arcot -
#7011 na nanana :D azért a sport játékokban hasít az EA...
Mirror's Edge
Burnout Paradise Ultimate
The Sims 3
Dead Space
Spore
sorolhatnám, ezek nem gyenge minőségek :) jó a börnouttal szemben vannak fenntartásaim, de sztem jó kis árkád lett -
EK1TEP #7010 Pont hogy az EA-tól mostanában csak ilyen gyenge minőségű játékok jönnek!
Nem lett ez olyan rossz!Carbon,Pro Street,Undercover szerintem sokkal de sokkal kakibb ennél!
Ezt érdemes kipróbálni! -
Dobronski #7009 Meg laptop.... -
#7008 Köszi a segítséget, ez van fennt a gépen:D. Hát várok a Shift-tel, amit látom a hozzászólásokból ítélve nem egy EA-tól elvárt minőségű játék. (majd 1x azért kipróbálom).
Locna: 100% hogy Mobility Radeon. Ez van ráírva a Laptopra, meg az Everest is ezt írja ki. -
#7007 próbáld meg. hát most erre mit mondjunk :D de nem hinném hogy a régebbi fiziksztől jobban megy. -
#7006 arrghh az emlékek:) beszt -
#7005 Lehet, h hülye kérdés, de érdemes mindenképp feltenni a játékhoz csatolt PhysX-et? Csak mert mikor fel akartam tenni, kiírta, h újabb verzió már fennvan, nem kell telepíteni. Így aztán hagytam is. De néhány extra FPS jól jönne, aztán hátha ez adna vmennyit. -
#7004 Ecsém ismered a kérdöjelet??kérdeztem nem kijelentettem -
Szabi1991 #7003 projekt irányítás, szervezés, stb.. -
#7002 Szép dolog a szoftvertechnológia:D
Tudtam, hogy valahonnan ismerős a kép, LOL -
#7001 Közgáz, külkereskedelem, közönségszolgálat?
Vagy az emberek átba... verése? :)
-
#7000 Mit?
-
#6999 A Shift kábé 3-4 Patch után lesz / lenne széles körben bólogatásra méltatható játék.
Addig: -
Szabi1991 #6998 na is mond.. ma is vagy 4órán át ezt tanultam.. -
#6997 És inkább vagyok ilyen "idióta", mint a VRSDM kolléga által berakott képen átvert costumer...