11230
-
USAMEN POWER #7078 Nekem is ok a game, pedig nekem is warez van, az xp ráadásul sp 2 -es sp 3 helyett, de beképzelt emberekkel sokat nem lehet kezdeni... -
#7077 Örülj neki, h szerencséd van. Attól még sok embernek problémája lehet, és közülük nem mindenki "lámáskodik elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren". Mellesleg különösebb bajom nekem sincs, pedig nem eredeti a játékom, és a Windowsom sem épp ma volt újrarakva. -
#7076 szerintem sem. -
USAMEN POWER #7075 Youtube már meggyőzött... Nekem nem jön be az a stílus, de nem is szarozom le... -
#7074 Szerintem te nem az én comentjeimre akarsz válaszolni vagy én vagyok hülye -
bgabor #7073 Milyen nagy arcnak képzeled magad és közben mekkora barom vagy...
Szóval szerinted ha neked gond nélkül fut a cucc és negyvenen jelzik hogy nekik kilépked meg bugos, az azt jelenti hogy az ő gépük szar, meg rosszul karbantartott?
Olvass vissza néhány oldalt kisköcsög, és számold össze hányan írták be eddig hogy "a shift.exe hibát észlelt ezért leáll" szöveggel az asztalra dobja őket a játék.
Szóval igen, nagyon úgy néz ki hogy erősen szar a játék programozása. És nem, neked nem a kurvajól karbantartott géped miatt fut simán. -
Zoliz #7072 Próbáld ki a Flatout is és úgy alkoss véleményt arról hogy, melyik az élvezetesebb game! Meglepődnél. -
#7071 lol -
#7070 Amúgy mostmár úgy megy neked, hogy nem kell kitörölni a graphics.-t?
Mert nekem csak úgy megy. -
Zoliz #7069 Na ennyire azért ne! Csak rájössz, hogy kell a windowsban kikapcsolni az aero-t (jobb gomb az asztalon tulajdonságok vagy személyre szabás.. és választasz egy klasszikus stílust)
Ha valaki tud angolul, akkor itt megtalálja a megoldást a véletlen kilépésekre:
http://www.gamingnewslink.com/2009/09/20/fixing-need-for-speed-shift-pc-errors-crashes-freezes-other-problems/
-
#7068 Ez most valami humoros duma akarlenni mert nem értem egyébként má rájöttem -
#7067 Saját gameplayem.Közben tesóm meg be nem fogta a pofáját.Érdemes megnézni!!! -
USAMEN POWER #7066 Flatoutról néztem videót a Youtubeon, mit ne mondjak qrwa értelmes játék...
Még jó hogy nem jön be az NFS, ha egy teljesen másik végletet kedvelsz, attól még nem lesz egy játék szar. -
#7065 és hol lehet kikapcsolni az Aero-t? -
#7064 Üdv Mindenkinek!
Valaki meg tudja mondani: Miért nem indul el????????????
Install ok, Intro OK, Töltés: Hibát észlel, s vége, pedig még elsem kezdtem.
A korábbi NFS-k jól játszhatók, de ez miért nem?????
Ez van: Need.For.Speed.Shift-DVD5
Ötlet: Küszönöm :::::Gábriel -
Slash17 #7063 Töröltem azt a fájlt, mostmár elértem a kanyarig majdnem:DDD Tehát sajnos nem javult meg:S Azért köszi! -
Zoliz #7062 Jah... Egyik oldalon kiba nehéz, a másik oldalon meg unalmas és egyhangú... Megvettem most a Laborginit 300 ezerért, kipróbáltam gyors versenyben, de még mindig nem érzek semmi motivációt, hogy tovább játsszam. Lehet inkább nyomulok tovább a Flatout Ultimate Carnage-al...
Nekem kicsit csalódás az új NFS... bár sokat nem is vártam tőle. -
#7061 meg van sztorija... sztem is a legjobb... meg a shift. ez most fasza lett, végre -
#7060 pakold feljebb a nehézségi szintet és vedd lejebb a segítségeket...
máris nem lesz annyira unalmas...inkább olyan szenvedős style. -
Zoliz #7059 Nekem is ugyanez volt a lopott Windows 7-em alatt, de már elmúlt.
Valahol írták egy idegen oldalon, hogy törüljük a graphicskonfig.xml-t a profil könyvtárből és próbáljuk alap grafikai beállításon nyomni. Meg kikapcsoltam a win aero témáját is és azóta nem lép ki.
Kár, hogy unalmas a game... :( 1 napja játszok vele, de már semmi kihívást nem érzek benne... -
#7058 Valaki megmondaná hogy kell youtubra videot felrakni??, -
#7057 Egy sem volt, de hiába is magyaráznám. Majd ha idézed tőlem azt a hozzászólást, hogy a Shift szar, akkor fordulatozzál. Volt egy pillanat, amikor kicsit elszállt a hitem abban, hogy ez megtanulható, de túltettem magam rajta. És mondom: Semmit nem utálok jobban, mint az olyan mélyhülye idiótákat, akik minden körülmény és plusz tapasztalat ellenére is ragaszkodnak a kezdeti véleményükhöz. Az ilyen az én felfogásomban simán fogyatékos kategória. Szóval nincs sem újabb, sem fordulat. További lelkesedés van. Ha kívánod, akár betűzve vagy szótagolva is leírom még egyszer, hátha egyszer sikerül megérteni a lényegi mondandót. Voltszerencsém. -
#7056 ÁÁÁÁÁááááááááááhhhhhhhh.
Ég és föld. Szerintem. -
Csokis #7055 Főmenű -> Online -> Helyi hálózat alatt lehet elérni. -
RYO21 #7054 szerintejm meg pont ugyanolyan a drift a SHiftben mint a GRID-ben (persze a gridben minden segítség nélkül) -
#7053 Ezt a reszt egy kicsit autosabbra, szimesebbre probaltak csinalni, ami az autokezelesekbol es a palyaversenyekbol is latszik. Sajnos barmilyenek is a segitsegek, billel elvezhetetlen lehet a dolog.
Pedig, a Pro fokozat alatt 20-50%-al jobban tapadnak a gumik, es Drift mod-ban erre meg rajon +40% tapadas es eleve 60 fokos szog alatt anti-spin van beallitva (nem engedi kiforgatni az autot). Ilyen mennyisegu egyszerusetesek mellett is latszik, hogy billel valoban maceras lehet;) -
#7052 Pár kép csak úgy:
-
#7051 Egyetértek. Ezért is hagytam abba az egészet! -
#7050 :/ -
baila #7049 Jó és szép..De a Drift-et elb***ták nagyon, a grid-et ajánlanám példának..na ami abban van drift az atyaúristen...ez meg szinte kezelhetetlen, hol túl érzékeny kormány hol túl 'lógós'...lehet kormánnyal faxa, de igy bill-el kezelhetetlen sztem... -
RYO21 #7048 Feltettem a patchet és nálam nincs benne LAN mód -
#7047 Grafikai beállításokkal szöszölj egy kicsit, majd csinálj egy gép újra indítást, sokaknak segített. -
#7046 Újabb fordulat? :) -
Slash17 #7045 Sziasztok!
Felraktam a gamet, minden szép, jó, és gyors, mindaddig míg az első tesztkörnél mikor berak a bmw-be, vagy 2 másodpercet gurulok, és kilép a játék, "shift.exe működése leállt" címmel. Már a létező mindent próbáltam, kivéve video kártya frissítést mert macerás(radeon mobility hd2600).A játékot bőven bírja a gép, és vistára van rakva. Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, hogy lehetne működőképessé tenni, azt nagyon megköszönném! Üdv. -
dark night #7044 nekem is ugyanilyen bajom van nekem is mindíg amikor tölti vissza a verseny után a menüt befagy -
#7043 Nekem se! Sőt 98 kompatibilitás módban el sem indul. Bejön a csík és megáll. -
#7042 Ha valaki lanozna hamachin ide tessék jönni:
Szoba: NFS.Shift
Jelszó: shift
-
ZsirosKenyer #7041 én továbbra is arra vágyom, ami az U2-ben volt. Éjjel kiruccanok a városba, krúz, aztán jön pár nagyarcú sztrítrészer s leküldöm őket a csába :Ð
ez a való életben is fun.
lovin it. -
#7040 Legjobb soundtrack is az övé :) -
Szabi1991 #7039 hangulatba sztem MW a legjobb NFS.. :)
[center]