Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Huawei Ideos S7 Slim ;)
A drift része nem jön be,de nem is érdekelt,a verseny a lényeg számomra.
Onlineról vkinek van vmi tapaszalata?
#6032 szerintem nálam is ez lesz a vége, annyi hogy javításig, hotfixig vagy valami normális törésig várok mert nekem akad össze vissza mivel ATi kártyám van (legalábbis azt írták hogy a miatt megy szarul) ha akkor sem lesz jobb akkok kuka! (kevés az FPS azt nemjó az irányítás)
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Nemtom volt e már,aki atis és szaggat ha elötte vannak az autók,tegyétek az autó részletességet minimumra,más minden maradhat fullon,így nekemmegszûnt a szaggatás,induláskor is 40-50fps.Ati HD4850em van
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Próbáltad már?
Egyik srác ajánlotta, h próbáljam ki vezetékessel. Nah most a probléma ugyanúgy fennál.
Tudnátok vmit segíteni?
Huawei Ideos S7 Slim ;)
állandóan mikor versenyt akarok indítani kidob a játék az asztalra.
Van valami ötletetek?
Grid topikban valami összeesküvés folyik ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy meg a pro streetben nem basztak el nagyon semmit, kedvencem :]
Lehet normálisan driftelni, csak gyakorolni kell, mint a való életben vagy akárhol. Semmi se megy jól az elsõ próbálkozásra(legalábbis nekem nem).
Forza.
Kocsit úton tartani nem lehet, az AI ellenfél vérprofi mindig, úgy repül el az autó mintha papírdoboz lenne...
Még csak utalást se írtam ilyenre...
Szerintem szórakoztató, de várjuk már meg a World Onlinet.
Na arra nagyon kíváncsi vagyok...
A kedvencem, amikor második vagyok, a pályán 10en megyünk ilyen 1:02, 1:03, 1:01 körüli köröket, az elsõ AI meg fut egy 0:56-ot. :|
Aztán amikor jön a rival challange, ott meg ultra pofátlan. Azok veszettül irritálnak, kizárólag desctruction derby szerûen van esélyem. Akkor elverem, ha elõtt vagyok, de csak azért, mert tudom blokkolni végig. (mondjuk úgy is kell vagy 10 restart mire összejön..)
Tökmindegy kik programozták, ez egy totál más játék.
Egyébként minden rossz szándékot mellõzve, mondjátok már el mit lehet élvezni egy teljesen irreálisan mûködõ kötött pályás autós játékon? Én komolyan elszórakoztam az elõzõ NFS-ekkel (Carbon azért megfeküdte a gyomrom) mert azokban volt valami plusz az autózáson kívül. De egy ilyen játékban pont az lenne a lényeg, hogy autót vezetsz, nem egy autónak kinézõ dobozt valami izén ami aszfaltnak tûnik. Hmmm?
There\'s no replacement for displacement
Ettõl még neked tetszhet 😉
Forza.
Azt nem tudom ezek mennyire hatékony lépések egy RWD autó esetében, mivel én csak AWD-kel megyek (S4, STI) és csak driftre használom a hátsós gépeket.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
http://f1game.hu